döner inşallah ikisi de, dönmezse kısmını dusunmuyorum cok:26::26::26:, buyuk hiç dönmemişti bas yukarı. hep doğru pozisyondaydı.
kızlar salı günü sinemaya gitmeyi düşünüyoruz eşimle... hamilelikte bi sakıncası olur mu acaba? yüksek ses falan bebeğe zarar verir mi?
arkadaşlar gene ben yasın okuyacak arkadaşlara ıhtıyacım var..kım kaç tane okursa allah rızası için....
Kizlar bi kac gundur zaman bulamiyorum buraya girmeye merak ettiniz mi beni bilmem ama ben sizleri merak ediyorum umarim herkes iyidirtansiyonum yuksek cikiyor hatta az once 16-10 cikti hastaneye gitmem gerek mi bilmiyorum ama sabahi bekleyecegim sanirim endise etmelimiyim onu da bilmiyorun tansiyonun yuksek cikarsa hemen gel demisti doktorum ama fistigim hareket ederek merak etme annecim ben yanindayim dedi ((
Ayaklarim cok fena sis protein kacagi cikmamisti o yuzden biraz daha rahatim sanirim.
Ben gitgide endiseleniyorum sanki bi erken gelecek bu kizdua edin nolur moralim gittikce dusuyor
Degildir di mi
Yıkardım büyük bir ihtimal
Bir şey olmaz yahu zaten dediğin gibi yıkayamazsın artık madem stickerleri yapıştırdın.
Hem çok pis değildir içleri.
Hepiniz sağolun kızlar.Arada sancı gelip gidiyor.Korkumdan yerimden kalkmıyorum.filologum sana da geçmiş olsun.Hakkimizda hayirlisi olsun.Kizlar daha öncede sormuştum cevap alamadım. Tabletle girenler takvimi nasil görüyor.
Canim gecmis olsun, kendini uzme bi kere uzuntu stress de tansiyonu etkiler. Yuksek tansiyon tehlikeli ama bebegin hareket ediyosa bir muddet bekleyebilsen de bence yine de en kisa zamanda doktoruna basvur. Tansiyonla beraber ellerde yuzde sislik olursa hic vakit kaybetme hatta. Dikkat et kendine, bebegin erken de gelse endise etme annesi. Kacinci haftada oldugunu goremiyorum ama cok da riskli bi donemde degiliz artik.Kizlar bi kac gundur zaman bulamiyorum buraya girmeye merak ettiniz mi beni bilmem ama ben sizleri merak ediyorum umarim herkes iyidirtansiyonum yuksek cikiyor hatta az once 16-10 cikti hastaneye gitmem gerek mi bilmiyorum ama sabahi bekleyecegim sanirim endise etmelimiyim onu da bilmiyorun tansiyonun yuksek cikarsa hemen gel demisti doktorum ama fistigim hareket ederek merak etme annecim ben yanindayim dedi ((
Ayaklarim cok fena sis protein kacagi cikmamisti o yuzden biraz daha rahatim sanirim.
Ben gitgide endiseleniyorum sanki bi erken gelecek bu kizdua edin nolur moralim gittikce dusuyor
Kizlar bi kac gundur zaman bulamiyorum buraya girmeye merak ettiniz mi beni bilmem ama ben sizleri merak ediyorum umarim herkes iyidirtansiyonum yuksek cikiyor hatta az once 16-10 cikti hastaneye gitmem gerek mi bilmiyorum ama sabahi bekleyecegim sanirim endise etmelimiyim onu da bilmiyorun tansiyonun yuksek cikarsa hemen gel demisti doktorum ama fistigim hareket ederek merak etme annecim ben yanindayim dedi ((
Simdi limonu su ictim 15/9 çıkıyor sarımsakta iyi gelir dedi esim 3 dis sarımsak yedim bakalim kac çıkacak :26:
ne güzel az kilo almışşın 2 hafta önceydi konturolum ozaman kilosu 1.512kg haftasına göre önde gidiyo maşallah
Zannetmem canim, niye olsun :) yine de arastir bi, muhakkak vardir bunla ilgili yazi
yüksek ses bebeğin korkmasına sebep oluyormuş bi doktorun yazısında okumuştum.bi anne eline huni ucuna hortum gibi bi şey olan bi düzenekle konuşuyomuş bbeğiyle her gün bunu yaparken bebek çok hareketleniyormuş...doktor bu örneği verirken annenin bundan hoşlsndığını hatta bebeğininde bundan hoşlandığını sandığını söylemişti ama ben eminimki bebek korkudan kacacak yer arıyordu yazmış.buna benzer örnekler vermişti çok elzem değilse sinemaya gerek yok yinede siz bilirsiniz tabi canım...
Günaydın hanımlar... Hepimiz için keyifli ve müjdeli haberlerle dolu bir hafta olsun:107:
Bebeğe bağlı bence. Benim yavrum çok korkak, bağırsak hareketlerime bile tahammülü yok; hemen sıçrıyor. Senin tosun sakinse sorun olmaz sanırım:107:
pek sakin sayılmaz aslında kıpır kıpır:) bakalım nette zararı olmaz sinemanın yüksek sesin diyor ama bilemiyorum...
Günaydın güzel anneler
Bizimde cumartesi kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda meleğim 1900 gram 43 cm boyunda suyu,plesantası kalp atımı herşey yolunda dedi doktorumuz Allah bozmasın inşallah.Yanlız 2 şeye moralim bozuldu birincisi 1 ayda 3 kilo almışım 63 kg olmuşum 2.si ise tansiyonum biraz yüksel çıktı 13/8Tansiyonla ilgili hiç belirtimde yoktu oysa ama doktor çok önemsemedi bu dönemlerde normalin üzerinde seyredebileceğini söylemişti benim hep 12/7 falan çıkardı bakalım inşallah bir sorun olmaz ama yediğime içtiğime dikkat etmem lazım bu kadar kilo almamın sebebi hep çikolata kesmem lazım ama durduramıyorum kendimi yahu
iyi ne güzel bebeğinin herşeyi normal çıkmış. son aylarda kilo artışı çok normal moralini bozmana gerek yok cnm...
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin..
iyi düşünelim ii şeyler duyalım
teşekkür ederizzz
kizlar gecmisi henuz okuyamadimm yavas yavas okurum.ins..biz hala.hastanedeyiz.sanirim dogan ikinci bebek bizimki olacak..martin basina.dursa yetecek dioruz ki.dursa bile drumuz bu kasilma ve sekerden dolayi martin onbesinde aliriz.diyo...ins.durur benim oglusum.kuveze girmez...
merhaba kızlar... dün devlette farklı bir dr gittim CRP değerim 7 çıkmıştı özeldeki dr antibiyotik vermişti içmedim baska bi dr görüşü daha alayım öyle içerim dedim devletteki dr o değerlerde antibiyotiğe gerek yok dedi fmf hastaları için normal bir değermiş neyse gitmişken ordaki ultrasona girdim moral bozucu bir haber aldım... özeldeki dr benim bebeğe tombiş olcak bu demişti ve 2200 gr demişti devlette 1650 gr çıktı ve haftasına göre kilosu çok düşük dedi drhastanede çok sıra bekledim sancım ve kasılmam basladı dr nst ye gönderdi onda sancım çıktı eğer sancı sıklasıp kanlı akıntı vs su gelirse hemen acile gel doğum baslamış olur dedi dün aşam çok kasılmam oldu çok zor uyudum sürekli uyandım bugunde kasılmalarım devam ediyor inş. gecer yarın besik almaya gidecektik ama kasılmalarım gecmesse gitmeyeceğim şimdi yatıyorum yürümek bana iyi gelmiyor hastanenin orda 10-15 dk yürümek zorunda kaldım k. doğumu baska yere tasımışlar sancım ondan sonra basladı özeldeki dr da doğum yapmayı düşünüyordum ama artık o dr hiç güvenim kalmadı... hem ölçümleri yanlış yapmış hemde crp dolayısıyla bana hemen antibiyotik yazdı boş yere antibiyotik kullanacaktım ayrıca özeldeki dr un iki farklı ölçümünü karsılastırdım beeğe 2 haftada 7 cm uzatmış ve 800 gr aldırmış demekki ölçümleri yanlış bu kadar fark olamaz nerde doğum yapacapım bilmiyorum
Kızlar bayadır giremiyorum.Inşallah hepiniz iyisinizdir.Cuma günü kontrele gitttim.Nstde sancim çikti.Hemen yatışım yapıldı.Sabaha kadar 4 şişe serumnyedim anca sancim düstü.Alttan baktilar açılmam yoktu allahdan.Doktorum taburcu etti.Evde yatak istirahati yap 2 hafta dişini sık küveze gerek kalmasin dedi.Bu cuma tekrar kontrole çağırdî.Suan evde full yatıştayız.Dua edin bana en azından 2 hafta daha dayansın.
kızlar hepinize günaydın evet doktora gittik ve 10 mart pazartesi hastaneye yatıyorum yani tam 37+0 oluyoruz ogün bebeği alacaklar 34+5 de 2.730gr olmuş kızımız kılosu ıyı dedi 37 kadar 3.300-3.400 gr. olur dedi gerçi sağlıkla gelsınde önemlı değil tansıyon ilaç kullandığım halde yuksekmiş küçük 8-9 oynuyor risk e atmayalım dedi önce 2 kez sunı sancı verıp normal denıyecekler olmazsa sezeryan alacaklar bu hafta cuma günü ızne ayrılıyorum duanızı eksık etmeyın kızlar cok korkuyorum
pazar günü kızlarla buluşup kahvaltı yaptık cok güzeldi aysunayy canım oda geldı cok eğlendık fotograf cekıldık bol bol ınanın gelmeyenler uzulsun dıyorum başka bırsey demiyorum 6 kişiydik ama eğlenceliydi hepimiz tombık tombık
sağol canım benım
canım ciğer geliştirici iğne neden vurmuyorlar bana vurdular kuveze girmesin diye 33 haftalıkken bende 10 mart dadoğum ıcın hastaneye yatıyorum rabbım yardımcımız olsun
canım benım kesınlıkle başka bır doktora gıt ya ınsallah önemlı bırsey yoktur sen ıcını ferah tut tatlım
canım geçmiş olsun artık bebekler sıkıldı sanırım gelmek ıstıyorlar
canım benım 16/10 cok yuksek zaten bebeğin hareketını etkılemez ben 15/10 hastaneye gittim hemen yatırdılar bende senın gıbı sarımsak lımonla düşürmeye calışıyordum ama ıhmal edılmemesı gerekiyor bebek ölümlerıne bıle sebep oluyor hemen ılaca başlaman lazım ben ilaçla bıle zor düşüyor artık zaman ılerledıke sıkıntı oluyor kafana göre hareket etme sakın
kızlar hepinize günaydın evet doktora gittik ve 10 mart pazartesi hastaneye yatıyorum yani tam 37+0 oluyoruz ogün bebeği alacaklar 34+5 de 2.730gr olmuş kızımız kılosu ıyı dedi 37 kadar 3.300-3.400 gr. olur dedi gerçi sağlıkla gelsınde önemlı değil tansıyon ilaç kullandığım halde yuksekmiş küçük 8-9 oynuyor risk e atmayalım dedi önce 2 kez sunı sancı verıp normal denıyecekler olmazsa sezeryan alacaklar bu hafta cuma günü ızne ayrılıyorum duanızı eksık etmeyın kızlar cok korkuyorum
pazar günü kızlarla buluşup kahvaltı yaptık cok güzeldi aysunayy canım oda geldı cok eğlendık fotograf cekıldık bol bol ınanın gelmeyenler uzulsun dıyorum başka bırsey demiyorum 6 kişiydik ama eğlenceliydi hepimiz tombık tombık
sağol canım benım
canım ciğer geliştirici iğne neden vurmuyorlar bana vurdular kuveze girmesin diye 33 haftalıkken bende 10 mart dadoğum ıcın hastaneye yatıyorum rabbım yardımcımız olsun
canım benım kesınlıkle başka bır doktora gıt ya ınsallah önemlı bırsey yoktur sen ıcını ferah tut tatlım
canım geçmiş olsun artık bebekler sıkıldı sanırım gelmek ıstıyorlar
canım benım 16/10 cok yuksek zaten bebeğin hareketını etkılemez ben 15/10 hastaneye gittim hemen yatırdılar bende senın gıbı sarımsak lımonla düşürmeye calışıyordum ama ıhmal edılmemesı gerekiyor bebek ölümlerıne bıle sebep oluyor hemen ılaca başlaman lazım ben ilaçla bıle zor düşüyor artık zaman ılerledıke sıkıntı oluyor kafana göre hareket etme sakın
Kızlar bayadır giremiyorum.Inşallah hepiniz iyisinizdir.Cuma günü kontrele gitttim.Nstde sancim çikti.Hemen yatışım yapıldı.Sabaha kadar 4 şişe serumnyedim anca sancim düstü.Alttan baktilar açılmam yoktu allahdan.Doktorum taburcu etti.Evde yatak istirahati yap 2 hafta dişini sık küveze gerek kalmasin dedi.Bu cuma tekrar kontrole çağırdî.Suan evde full yatıştayız.Dua edin bana en azından 2 hafta daha dayansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?