2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın hanımlar... Hepimiz için keyifli ve müjdeli haberlerle dolu bir hafta olsun:107:

döner inşallah ikisi de, dönmezse kısmını dusunmuyorum cok:26::26::26:, buyuk hiç dönmemişti bas yukarı. hep doğru pozisyondaydı.

An itibarı ile döndü benim yaramaz. Senin tosunun da döner inşallah canım:107:

kızlar salı günü sinemaya gitmeyi düşünüyoruz eşimle... hamilelikte bi sakıncası olur mu acaba? yüksek ses falan bebeğe zarar verir mi?

Bebeğe bağlı bence. Benim yavrum çok korkak, bağırsak hareketlerime bile tahammülü yok; hemen sıçrıyor. Senin tosun sakinse sorun olmaz sanırım:107:

arkadaşlar gene ben yasın okuyacak arkadaşlara ıhtıyacım var..kım kaç tane okursa allah rızası için....

3 tane okudum canım, rabbim gönlüne göre versin; tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, elbet sen de biliyorsun ama; sayılı uygulamalara takılma derim ben. İçten bir Allah de iste... Yaradan edilen tüm duaları bilir ve hayırlısı ne ise onu nasip eder. Bol bol "estağfirullah" de, teheccüd ve duha namazlarına devam et, hakkında hayırlı ise olacaktır inşallah canım.

Çok geçmiş olsun canım. Ama lütfen ihmal etme. Son haftalardayız artık, en küçük bir rahatsızlık bile ihmal edilmemeli. Tansiyon ya da kan şekerinde sorun gördüğünde derhal hastaneye git. Rabbim acil şifalar versin.

Herkese gunaydin. Keyifli bir hafta diliyorum hepimize simdiden

Yıkardım büyük bir ihtimal
Bir şey olmaz yahu zaten dediğin gibi yıkayamazsın artık madem stickerleri yapıştırdın.
Hem çok pis değildir içleri.
Degildir di mi oyle teselli etcem kendimi artik napiimmm

Canim ben tabletten de telden de goremiyorum. Bilemedim

Canim gecmis olsun, kendini uzme bi kere uzuntu stress de tansiyonu etkiler. Yuksek tansiyon tehlikeli ama bebegin hareket ediyosa bir muddet bekleyebilsen de bence yine de en kisa zamanda doktoruna basvur. Tansiyonla beraber ellerde yuzde sislik olursa hic vakit kaybetme hatta. Dikkat et kendine, bebegin erken de gelse endise etme annesi. Kacinci haftada oldugunu goremiyorum ama cok da riskli bi donemde degiliz artik.

16/10 epey yüksek, benim tansiyonum çıktığında 14/10 olmuştu dünyam şaşmıştı resmen iyiki tekrarlamadı bide sarımsaktan ziyade limon suyunun daha iyi geldiği söyleniyo ama tabi bu lokal bi çözüm elde ayakta yüzde şişme varsa mutlaka gelin diyolar, bendede kusma başladı bebek mide sınırına dayandı diye galiba, ilk günlere geri döndüm her hafta ayrı bi sıkıntı Yarabbim ne değişikmiş bu hamileik Rabbim yokluklarını göstermesin bebeklerimizin herkese güzel haftalar bu hafta son haftam iş yerinde

tansıyonun yukselınce doktorunu ara canım stres yapma strestende yukselır benım tansıyonum genelde dusuk 10-5 11-7 gıbı hastanede olctuklerındede o cıvarda çıkıyor ama bazen baş agrılarımoluyor sıddetlı olmamakla beraber sureklı bı ağırlık hıssı oluyor tansıyonumu olcuyorum ıyı çıkıyor

Simdi limonu su ictim 15/9 çıkıyor sarımsakta iyi gelir dedi esim 3 dis sarımsak yedim bakalim kac çıkacak :26:

çok çok geçmiş olsun,sıfır tuz ye canım benim annemde de yüksek tansiyon var ekmeği bile tuzsuz ,birde stres hiç iyi gelmiyor sakin olmaya çalış, umarım dengelenir tansiyonun
ben çok yazamıyorum yoğun çalıştığım için ama takip ediyorum sizleri, bu hafta sonu kayınvalidelere taşınıcaz doğuma kadar,geçen hafta yemeğe çağırdılar bana böyle işe gidip gelmen çok zor eve gelip ymek yapıyosun kızla ilgileniyosun yazık diye üzülmüşlermiş mişşşş,, miş diyorum çünkü daha önce kızıma bakarken burnumdan getirmişlerdi, ben kabul etmedim ama eşim çok üzülüyorum sana iki otobüs gidiyosun gel yemek yap kaldır et yazık sana deyince çok ısrar ettiler kabul ettim ama çok korkuyorum sorun yaşarım diye:26: onların evi işyerimde 5dk bile değil çok yakın,
evet şimdi yolum uzak çok yoruluyorum ama huzurluyum ama bugün resmen zor yürüdüm artık iyice ağırlaşıyorum bu hafta bide 37 ye kadar çalışabilir raporu alıcam inşallahh nasıl çalışıcaksam bu halde Allah ım hepimizin yardımcısı olsun ,
herkese iyi haftalar......

kızlar cuma günkü kontrolde maşallah herşeyi güzeldi bebişimin 22.haftada detaylı da da güzeldi bir sorunumuz yoktu şükür rutin kontrollerde de sorunumuz yok 2 hafta sonra tekrar obstetrik doblere gireceğim ozaman 34 haftalık olacağım nasipse doktorum da benim kontrolden sonra acil bir doğuma aceleyle gittiğinden soramadım tekrar neden beni detaylıya alacak ki

Günaydın güzel anneler

Bizimde cumartesi kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda meleğim 1900 gram 43 cm boyunda suyu,plesantası kalp atımı herşey yolunda dedi doktorumuz Allah bozmasın inşallah.Yanlız 2 şeye moralim bozuldu birincisi 1 ayda 3 kilo almışım 63 kg olmuşum 2.si ise tansiyonum biraz yüksel çıktı 13/8 Tansiyonla ilgili hiç belirtimde yoktu oysa ama doktor çok önemsemedi bu dönemlerde normalin üzerinde seyredebileceğini söylemişti benim hep 12/7 falan çıkardı bakalım inşallah bir sorun olmaz ama yediğime içtiğime dikkat etmem lazım bu kadar kilo almamın sebebi hep çikolata kesmem lazım ama durduramıyorum kendimi yahu

Birde benim doktorum beni tekrar 1 ay sonra çağırdı nisanın başında çoğu kişi 15 günde bir gidiyor sanırım niye beni bu kadar geç çağırdı ki herşey yolunda gözüktüğü için mi acaba

Zannetmem canim, niye olsun :) yine de arastir bi, muhakkak vardir bunla ilgili yazi

benim bebek genelde hareketli. sesli ortamlarda falan daha da hareketkeniyor ama netten baktım sorun olmaz deniyor. biraz daha b, bakayım bari iyice:)

tansiyonun yüksek çıkarsa git bence doktora... küçük tansiyonun yüksek çıkması daha önemliymiş hamilelikte. inş kızın bekler annesinin karnında uslu uslu:)

Kızlar dün alşam benim tansiyon düştü yine çok.kızım karnımda horpn tepiyordu resmenBir yandan kafam kalkmıyo tansiyondan bir yandan kasılıyorum bir yandan bebek hoplayıp zıpladıkça acayip agrılar neye ugradımı şaşırdım.gec saate kadar bu durundaydım.bir ara korktum neden bukadar hareket ediyo bişeymi oluyo diye.bu gün doktor kontrolüm var sorcam.sizde durumlar nasıl

Günaydın anneler...

Herkes iyidir umarım.. Bu aralar çok giremiyorum.. Doğumdan önce bitirmek istediğim kitaplar var.. Onları okuyorum bol bol..

Çok şükür pek sıkıntılı kimse yok..

filoloğum kuzum bebeğin Sağlıkla zamanında gelsin inşallah.. Stres yapma..

Tansiyonu yükselen arkadaşlar da inşallah şifa bulur ve normale dönerler .

Bol evlat şiddeti göreceğiniz bir gün diliyorum.

suay canım kahvaltı nasıldı ? Çok merak ettim.. Gelmek istedim ama nasip değilmiş..

kızlar hepinize günaydın evet doktora gittik ve 10 mart pazartesi hastaneye yatıyorum yani tam 37+0 oluyoruz ogün bebeği alacaklar 34+5 de 2.730gr olmuş kızımız kılosu ıyı dedi 37 kadar 3.300-3.400 gr. olur dedi gerçi sağlıkla gelsınde önemlı değil tansıyon ilaç kullandığım halde yuksekmiş küçük 8-9 oynuyor risk e atmayalım dedi önce 2 kez sunı sancı verıp normal denıyecekler olmazsa sezeryan alacaklar bu hafta cuma günü ızne ayrılıyorum duanızı eksık etmeyın kızlar cok korkuyorum

pazar günü kızlarla buluşup kahvaltı yaptık cok güzeldi aysunayy canım oda geldı cok eğlendık fotograf cekıldık bol bol ınanın gelmeyenler uzulsun dıyorum başka bırsey demiyorum 6 kişiydik ama eğlenceliydi hepimiz tombık tombık

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin..
iyi düşünelim ii şeyler duyalım
teşekkür ederizzz

sağol canım benım

canım ciğer geliştirici iğne neden vurmuyorlar bana vurdular kuveze girmesin diye 33 haftalıkken bende 10 mart dadoğum ıcın hastaneye yatıyorum rabbım yardımcımız olsun

canım benım kesınlıkle başka bır doktora gıt ya ınsallah önemlı bırsey yoktur sen ıcını ferah tut tatlım

canım geçmiş olsun artık bebekler sıkıldı sanırım gelmek ıstıyorlar

canım benım 16/10 cok yuksek zaten bebeğin hareketını etkılemez ben 15/10 hastaneye gittim hemen yatırdılar bende senın gıbı sarımsak lımonla düşürmeye calışıyordum ama ıhmal edılmemesı gerekiyor bebek ölümlerıne bıle sebep oluyor hemen ılaca başlaman lazım ben ilaçla bıle zor düşüyor artık zaman ılerledıke sıkıntı oluyor kafana göre hareket etme sakın

cnm ya ne kadar heyecanlısındır şimdi:) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin!

ayyyy canım ya üzüldüm erken alınmasına neyse hayırlısı olsun kuzum siz iyi olunda

Canım Sağlıkla al bebeğini kucağına..

Kahvaltı da güzel geçmiş ne güzel

Maşallah oğluşuna canım sağlıklı olsun da küçük olsun annesi doğunca toparlanır.

dualarımız seninle canım inşallah sancın olmaz birdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…