2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Allahaima sukurler olsunki hic catlamadim.hic bisede surmuyorum bi ara badem yagi kullandim oda kasinti yapiti biraktim.catlaklar irsi olurmus annenizde catladiysa sizde kesin catlarsiniz diyolar

ben de hep bebek yağı kullandım. karnımda hiç çatlak yok. ama geçen gün fark ettim bacaklarımın yanların da çatlaklar var keşke oralara da sürseydim...

bende 6. ayda bır tek kucuk cızgıydı buay bı anda buyuyu verdı sag sol ıkıtarafımdada çatlaklar oustu kakao yagı badem yagı suruyorum aksamlar ama faydasız gıbı

kızlar benim annemde de ablamdada çatlak yok ama annem en son doğumunda yani 4. doğumunda çok ince çatladığını söylüo o da belirsiz inşallah bende çatlamam ablamda 2 gebeliği ikiz idi o da son günlerde hafif çatladım belli değil dio bakalım inşallah bende çatlamam çatlayacaksada hayırlısı diorummmm :)
canm çk geçmiş olsun inşallah bebeğinnn sabreder biraz daha sağlıcakla alırsın kucağına
ben biraz geç gördüm bu linki ama genede yazmak istedim allah hepimize kolay doğumlar versin benim ilk gebeliğim çok güzel bi his ya benim oğlum sürekli hareket ediyo 32+1 deyim ve 12 kilo aldım normal mi acaba?
hayırlı doğumlar canım, kiloyu takma tatlım bunda az alana var bu kiloddan fazla alanda var, doğumdan sonra veririrz inşallahh
benim doktorum 38den sonraçatı muayenesi yaparız demişti
tatlım çok geçmiş olsun, çok diikat et ben olsam giderdim hastaneye .....
hadi canım gözün aydın :) memlekete git kalan zamanının tadını çıkar :)

sultancımmmmm gözün aydın, inşallahh sağıcakla kucağına alacaksın aybükeni üzel habrlerini beklyoruzzzz

Gecmis olsun. Mideni cok doldurmamaya calis, belki faydasi olur diye dusundum bi an

Masallah size o cikolata yok mu o cikolata. Doktorum cok canin cekerse bi lokma dedi ama cok canim cekip zivanadan ciktigimda bi lokma beni kesebilir mi hiccc. canim kcinci hftadasin goremiyorum ama ben 35 teyim bir sonraki kontrolum son kontrolden 3 hafta sonrasinda. Ben de bilemedim neden 2 haftaya dusmedi ama doktorum oyle diyosa oyledir :) bi problem olsa riske atmazlar herhalde
Aahhh ahhh, o evlat siddetleri artik can yakmaya basladi. Gece uykudan agridan sicrayarak uyaniyorum. Kizim bogrumu delip cikmaya calisiyo bence. Hatta elinde tornavidasi var ve calismalari onla yuruttugunu dusunuyorum

Canim zaten martin sonundaydi snin dogum, bi de 10 gun cik, sonucta 40 a kadar beklemiyo bbisler pek. Bu hesaba gore 10 gun erken almis olcaklar bebisini bak nasi hesap yaptim ama heyecanlanmissindir sen simdi, az kaldi aybuke hanimin gelmesine :) hadi insallah hersey gonlune gore olur kizini sag salim kucagina alirisn. Buraya da dogum hikayeni yazarsin, nasil bi duygu oldugunu paylasirsin.

günaydınnn mutlu haftalarrrr, çalışanların allah yardımcısı olsun
dün e bebekten aventin süt sağma mainesini aldım elektrkli olanını inşallah bol bol kullanırım :)
34+0 gnlük oldum bugün 8. ayımı bitirmiş oluyorummm bugü itibari ile 9 kilo almış bulunuyorum
haftaya bugün bebeğimin kontrolü var çok merak ediyorum nasıl olduğunu kilo almış mı çabucacık geçsinnnn bu hafta :)

Günaydın kızlar,
Ben de 35.haftamdayım ve inanılmaz mide yanmalarıyla boğuşuyorum.Sizde de aynı durum var mı?Yediklerimle mi ilgili yoksa midem artık iyice sıkıştığı için mi bilmiyorum ama dün gece mide yanmasından resmen uyuyamadım,hala da çok fena midem

cnm ya ne kadar heyecanlısındır şimdi:) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin!

canım cok teşekkür ederim amın ınsallah

ayyyy canım ya üzüldüm erken alınmasına neyse hayırlısı olsun kuzum siz iyi olunda

ümrancım uzulme erken değil zaten 37 hafta normal kız bebekler için sadece 2 hafta erken gelıyor

Canım Sağlıkla al bebeğini kucağına..

Kahvaltı da güzel geçmiş ne güzel

evet kahvaltı güzeldi canım teşekkürler

ay canım doğru söyluyorsun heyecan tavan yaptı zaten yazmaz olurmuyum hıc yazarım tabıkı canım

inş arkadaşım allah razı olsun...allah tüm isteyenlere yardım etsın..benım için böylesı hayırlıymış dıyorum hep ..ama insanız hepımız ..dayanmak çok zor...

Canım sata göre 31+.1 şuan ama cumartesi 32+1 çıktım ama niyeyse banada 1 ay uzun geldi doktorum gelişime değilse sata göre hep konuşuyor 36dan itibarende nstye girecekmişim ve 37de çatı muayenesi var dedi

kızlar günaydın
ben bu hafta ev tipi ana kucagı almak istiyorum sizler aldınızmı hangi marka tercih ettiniz?
Biz maxicosynin pebble modelini aldık arabada family fix denen isofix ile de kullanılabiliyor. Bir de brevi marka hem ayaklı anakucağı hem ileride mama sandalyesi olabilen bir model aldık. Çok tatlılar sağlıkla kullanalım inşallah hepimiz

GÜNAYDIN KIZLAR...GERÇİ ÖĞLEN OLDU
işe geç geliyorum artık erken çıkıyorum,bu son haftam işyerinde...çabucak geçseydi...evde intrernetim yok sizi takip edemiycem ne yazıkki...

öncelikle izin için gözün aydın...şekerin içinde geçmiş olsun....iyi istirahatler sana

Kizlar ben çatladim
Sizden nbr?
bende çatlak yok gibi ama ablam doğumdan sonra karnın büzüşünce görürsün diyor çatlak var mı yok mu diye

Kizlar gunaydin parazit sorunu yasayan varmi, parazitin bebege bir zarari varmi?
hamileleikten önce de varmıy dı bu sorunun...bağırsak parazitinden bahsediyorsun değil mi...

geçmiş olsun canım...benimde ara ara sancım oluyor...dayanır inşallah ta sağlıklı sıhhatli doğar...

ben biraz geç gördüm bu linki ama genede yazmak istedim allah hepimize kolay doğumlar versin benim ilk gebeliğim çok güzel bi his ya benim oğlum sürekli hareket ediyo 32+1 deyim ve 12 kilo aldım normal mi acaba?
hoşgeldin...maşşallah bebeğine
normal tabiki...çünkü ben 15 kilo aldım :))))

canım bu ihmal konusu içimde bir yaradır...içine sinmeyen ve şüphelendiğin ne varsa sen bari ihmal etme kendinle ilgilendir... sor sürekli cevapsız bırakma aklındakileri...gözlerinden kaçabilir onlarda insan sonuçta..neden niçin diye sor...araştırsınlar...bebeği besleyen damarlara baksınlar...ihmal etmesinler aman...

canım doktora git ...tansiyon normal zamnda bile bir sorunken...hamileyken 2 katı üzerine düşmen lazım...protein kaçağı olmayabilir... ama tansiyonun başka bir nedeni vardır muhakkak...git doktora...geçmiş olsun...

geçmiş olsun...çoğumuzda aynı sorun var... uzun süre oturduğum zamn özellikle yemeklerden sonra...dolu mideye bebeğin ayaklarını da dayayınca oluyor maalesef... yediklerimle alakalıydı daha önce ama şimdi ne yesem midem ekşiyor...sakız çiğnemek ,gaviskon şurubu bir müddet iyi geliyor sonra tekrar aynı

SUAY82 herşey gönlünce olsun inşallah....meleğini sağlıkla kucağına al...

yok hamileelikten önce yoktu canım aslında bana mı öyle geldi tam bilmiyorum ağız akıntım falan da yok da gördüğüm şey bana kıl kurduymuş gibi geldi...

canım kilosu normal oluyor o zaman sağlıcakla alırız inş hepimiz bebişlerimizi..

gözünaydın oh iyi çıkmış
maşşallah kızına.
gözün aydın iznede ayrılmışsın iyi istirahatler inşallah

çok sağol

sağlıkla gelsin,doğru zamanda inşallah,daha önce de gelme riski vardı,şükür bu kadar haftayı da geçti bari

merhaba kızlar... özeldeki dr benim bebeğe tombiş olcak bu demişti ve 2200 gr demişti devlette 1650 gr çıktı ve haftasına göre kilosu çok düşük dedi dr

şu yanlış ölçümlere deli oluyorum,insanın moralini bozuyolar,sonra pardon ! sağlıkla gelsin kuzularınız kızlar

çok geçmiş olsun aman dikkat et dinlen,iyi bari izindesin artık,yat valla

inşallah dayanır canım benim

Ayy 2 haftan kaldı,sağlıkla,kolayca doğsun inşallah

maşallah bebişine canım benimde sorunum yok şükür ama 3 haftaydı 2 haftada bir çağıracakmış artık

maşallah bebişine canım hadi bakalım bizde heyecanla bekliyoruz senin bebeğini. 6 kişi derken sen aysunay vardı diğer 4 kişi de bu topiktenmi keşke ankara da olsaydım neyse hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…