doktora gitte bir kültür ver varmı yokmu benzettim demekle olmazki kaşıntın oluyormu maktında...ve kilo kaybın varmı...seninle beslenen sadece bebeğin olması lazımken diğer yaratıklara izin verme...inşallah yokturyok hamileelikten önce yoktu canım aslında bana mı öyle geldi tam bilmiyorum ağız akıntım falan da yok da gördüğüm şey bana kıl kurduymuş gibi geldi...
bebeği baş gelişli olanlar vajinanızda bi bodul bodulluk bi baskı hissediyo musunuz yoksa bu sadece bana mı oluyo şiş gibi sanki
bebeği baş gelişli olanlar vajinanızda bi bodul bodulluk bi baskı hissediyo musunuz yoksa bu sadece bana mı oluyo şiş gibi sanki
Vermez cnm da uzun sure oturabilecek msn?kızlar salı günü sinemaya gitmeyi düşünüyoruz eşimle... hamilelikte bi sakıncası olur mu acaba? yüksek ses falan bebeğe zarar verir mi?
7,5 kg super cnm :)Bende 33+1 günlüğüm 7,5 kilo aldım.bebek alıyor kiloyu.bence senin kilonda iyi benegin kaç kilo
Hehehe :)
Yıkardım büyük bir ihtimal
Bir şey olmaz yahu zaten dediğin gibi yıkayamazsın artık madem stickerleri yapıştırdın.
Hem çok pis değildir içleri.
Cnm sen dra git ilacini al mutlakaKizlar bi kac gundur zaman bulamiyorum buraya girmeye merak ettiniz mi beni bilmem ama ben sizleri merak ediyorum umarim herkes iyidirtansiyonum yuksek cikiyor hatta az once 16-10 cikti hastaneye gitmem gerek mi bilmiyorum ama sabahi bekleyecegim sanirim endise etmelimiyim onu da bilmiyorun tansiyonun yuksek cikarsa hemen gel demisti doktorum ama fistigim hareket ederek merak etme annecim ben yanindayim dedi ((
Ayaklarim cok fena sis protein kacagi cikmamisti o yuzden biraz daha rahatim sanirim.
Ben gitgide endiseleniyorum sanki bi erken gelecek bu kizdua edin nolur moralim gittikce dusuyor
Allah yardimcin olsn cnm kaynanayla zor ama sallama onlariçok çok geçmiş olsun,sıfır tuz ye canım benim annemde de yüksek tansiyon var ekmeği bile tuzsuz ,birde stres hiç iyi gelmiyor sakin olmaya çalış, umarım dengelenir tansiyonun
ben çok yazamıyorum yoğun çalıştığım için ama takip ediyorum sizleri, bu hafta sonu kayınvalidelere taşınıcaz doğuma kadar,geçen hafta yemeğe çağırdılar bana böyle işe gidip gelmen çok zor eve gelip ymek yapıyosun kızla ilgileniyosun yazık diye üzülmüşlermiş mişşşş,, miş diyorum çünkü daha önce kızıma bakarken burnumdan getirmişlerdi, ben kabul etmedim ama eşim çok üzülüyorum sana iki otobüs gidiyosun gel yemek yap kaldır et yazık sana deyince çok ısrar ettiler kabul ettim ama çok korkuyorum sorun yaşarım diye:26: onların evi işyerimde 5dk bile değil çok yakın,
evet şimdi yolum uzak çok yoruluyorum ama huzurluyum ama bugün resmen zor yürüdüm artık iyice ağırlaşıyorum bu hafta bide 37 ye kadar çalışabilir raporu alıcam inşallahhnasıl çalışıcaksam bu halde Allah ım hepimizin yardımcısı olsun ,
herkese iyi haftalar......
Cnm zayifsin ne guzel isteGünaydın güzel anneler
Bizimde cumartesi kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda meleğim 1900 gram 43 cm boyunda suyu,plesantası kalp atımı herşey yolunda dedi doktorumuz Allah bozmasın inşallah.Yanlız 2 şeye moralim bozuldu birincisi 1 ayda 3 kilo almışım 63 kg olmuşum 2.si ise tansiyonum biraz yüksel çıktı 13/8Tansiyonla ilgili hiç belirtimde yoktu oysa ama doktor çok önemsemedi bu dönemlerde normalin üzerinde seyredebileceğini söylemişti benim hep 12/7 falan çıkardı bakalım inşallah bir sorun olmaz ama yediğime içtiğime dikkat etmem lazım bu kadar kilo almamın sebebi hep çikolata kesmem lazım ama durduramıyorum kendimi yahu
Ac veya yorgun muydun cnm?Kızlar dün alşam benim tansiyon düştü yine çok.kızım karnımda horpn tepiyordu resmenBir yandan kafam kalkmıyo tansiyondan bir yandan kasılıyorum bir yandan bebek hoplayıp zıpladıkça acayip agrılar neye ugradımı şaşırdım.gec saate kadar bu durundaydım.bir ara korktum neden bukadar hareket ediyo bişeymi oluyo diye.bu gün doktor kontrolüm var sorcam.sizde durumlar nasıl
Cnm saglikla kucagina al kizini inskızlar hepinize günaydın evet doktora gittik ve 10 mart pazartesi hastaneye yatıyorum yani tam 37+0 oluyoruz ogün bebeği alacaklar 34+5 de 2.730gr olmuş kızımız kılosu ıyı dedi 37 kadar 3.300-3.400 gr. olur dedi gerçi sağlıkla gelsınde önemlı değil tansıyon ilaç kullandığım halde yuksekmiş küçük 8-9 oynuyor risk e atmayalım dedi önce 2 kez sunı sancı verıp normal denıyecekler olmazsa sezeryan alacaklar bu hafta cuma günü ızne ayrılıyorum duanızı eksık etmeyın kızlar cok korkuyorum
pazar günü kızlarla buluşup kahvaltı yaptık cok güzeldi aysunayy canım oda geldı cok eğlendık fotograf cekıldık bol bol ınanın gelmeyenler uzulsun dıyorum başka bırsey demiyorum 6 kişiydik ama eğlenceliydi hepimiz tombık tombık
canım ciğer geliştirici iğne neden vurmuyorlar bana vurdular kuveze girmesin diye 33 haftalıkken bende 10 mart dadoğum ıcın hastaneye yatıyorum ra
canım benım 16/10 cok yuksek zaten bebeğin hareketını etkılemez ben 15/10 hastaneye gittim hemen yatırdılar bende senın gıbı sarımsak lımonla düşürmeye calışıyordum ama ıhmal edılmemesı gerekiyor bebek ölümlerıne bıle sebep oluyor hemen ılaca başlaman lazım ben ilaçla bıle zor düşüyor artık zaman ılerledıke sıkıntı oluyor kafana göre hareket etme sakın
Umran girmiyordun iyi msn tatlim?ayyyy canım ya üzüldüm erken alınmasınaneyse hayırlısı olsun kuzum siz iyi olunda
benimde vajinam şiş gibi cuma günü bebeğimin baş gelişli olduğunu söyledi doktor yattığımda elimş vajinamın üstüne koynuğumda bariz bir şişlik hissediyorum canım normal bence kafası ordaysa
bende şişlik hissediyorum ve ayaktayken sanırım idrar kesesi sıkışıyo, çok ağrı oluyo
kızlar hepinize günaydın evet doktora gittik ve 10 mart pazartesi hastaneye yatıyorum yani tam 37+0 oluyoruz ogün bebeği alacaklar 34+5 de 2.730gr olmuş kızımız kılosu ıyı dedi 37 kadar 3.300-3.400 gr. olur dedi gerçi sağlıkla gelsınde önemlı değil tansıyon ilaç kullandığım halde yuksekmiş küçük 8-9 oynuyor risk e atmayalım dedi önce 2 kez sunı sancı verıp normal denıyecekler olmazsa sezeryan alacaklar bu hafta cuma günü ızne ayrılıyorum duanızı eksık etmeyın kızlar cok korkuyorum
pazar günü kızlarla buluşup kahvaltı yaptık cok güzeldi aysunayy canım oda geldı cok eğlendık fotograf cekıldık bol bol ınanın gelmeyenler uzulsun dıyorum başka bırsey demiyorum 6 kişiydik ama eğlenceliydi hepimiz tombık tombık
sağol canım benım
canım ciğer geliştirici iğne neden vurmuyorlar bana vurdular kuveze girmesin diye 33 haftalıkken bende 10 mart dadoğum ıcın hastaneye yatıyorum rabbım yardımcımız olsun
canım benım kesınlıkle başka bır doktora gıt ya ınsallah önemlı bırsey yoktur sen ıcını ferah tut tatlım
canım geçmiş olsun artık bebekler sıkıldı sanırım gelmek ıstıyorlar
canım benım 16/10 cok yuksek zaten bebeğin hareketını etkılemez ben 15/10 hastaneye gittim hemen yatırdılar bende senın gıbı sarımsak lımonla düşürmeye calışıyordum ama ıhmal edılmemesı gerekiyor bebek ölümlerıne bıle sebep oluyor hemen ılaca başlaman lazım ben ilaçla bıle zor düşüyor artık zaman ılerledıke sıkıntı oluyor kafana göre hareket etme sakın
kızlar günaydın
ben bu hafta ev tipi ana kucagı almak istiyorum sizler aldınızmı hangi marka tercih ettiniz?
hani benimki öyle yürüyemeyecek gibi falan değil ama normal doğum yapacak olsam bebeğin çıkacağı yer falan böyle bi şiş gibi normal diyosunuz yani öyle mi kızlar
Bence de normal canım.
Bende de durum aynı.
Kafasının olduğu bölüm fena şiş.
Sağolsun amuda kalmış vaziyette durduğu için, kaburgalarımın ağrısından normal oturamıyorum
Uzandığım zaman da sırtım fena ağrıyor.
Dün bir rahat vermedi, bütün gün uyudum diye bilirim.
Vermez cnm da uzun sure oturabilecek msn?
7,5 kg super cnm :)
Hehehe :)
Az pis ha :)
Cnm sen dra git ilacini al mutlaka
Allah yardimcin olsn cnm kaynanayla zor ama sallama onlari
Guzelce yemegini ye kizinla oyna erkenden yat uyu mis :)
Cnm zayifsin ne guzel iste
Yavruna da maasallah cnm :)
Ac veya yorgun muydun cnm?
Cnm saglikla kucagina al kizini ins
Umran girmiyordun iyi msn tatlim?
evet benimki de şiş:) zaten mesanem iyice daralmış durumda heralde sürekli wceye gidip geliyorum.
otururum heralde ya sorun olmaz:)
aynen yaa benimde öyle mideme kadar gelmiş dayanmış sabah kustum
hele sabahları zaten 7de kalkıyoruz 6 buçukta bir çiş bastırıyo özlem yat diyorum yarım saat daha dayan uykun bölünmesin ama nerdeeee ille kalkılacak o çiş yapılacak yoksa ağrı yapıyo gece boyu kalktıklarımı saymıyorum biledoğum sonrası bu kuku şişliği gider heralde
hele sabahları zaten 7de kalkıyoruz 6 buçukta bir çiş bastırıyo özlem yat diyorum yarım saat daha dayan uykun bölünmesin ama nerdeeee ille kalkılacak o çiş yapılacak yoksa ağrı yapıyo gece boyu kalktıklarımı saymıyorum biledoğum sonrası bu kuku şişliği gider heralde
Bende bu sabah istifra ettim =(
Sanırım artık iyice büyüdüler artık kafa aşağıda, ayakları da kaburgalarımın arasına yerleştirmeye çalışıyor
Bende bu sabah istifra ettim =(
Sanırım artık iyice büyüdüler artık kafa aşağıda, ayakları da kaburgalarımın arasına yerleştirmeye çalışıyor
kızlar alemsiniz yazdıklarınızı okuyorum gülüyorum.benimde şişmedik yerim kalmadı bi sizin dediğiniz yer şişmedi:)))ama hareket ederken kasıklarımda ağırlık hissediyorum doktorum dinlen gecmezse alttan bi bakayım rahim ağzına dedi tabi ben bunu duyunca gecti gecti dedim napim.soruyorum herkeste olan bişeymiş benim doktor pimirikli mi ne???
gecmiş olsun canım benim hep sağ kaburgama dokunuyor daha mideye gelmedi yan duruyo biraz son ayda artık kaburgamı kırar veled:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?