2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
yok hamileelikten önce yoktu canım aslında bana mı öyle geldi tam bilmiyorum ağız akıntım falan da yok da gördüğüm şey bana kıl kurduymuş gibi geldi...
doktora gitte bir kültür ver varmı yokmu benzettim demekle olmazki kaşıntın oluyormu maktında...ve kilo kaybın varmı...seninle beslenen sadece bebeğin olması lazımken diğer yaratıklara izin verme...inşallah yoktur

1 Martı bekleseydiniz Ankara buluşmasına gelmek isterdim afiyet bal şeker olsun yedikleriniz hemide bizsiz yedikleriniz

bebeği baş gelişli olanlar vajinanızda bi bodul bodulluk bi baskı hissediyo musunuz yoksa bu sadece bana mı oluyo şiş gibi sanki

bebeği baş gelişli olanlar vajinanızda bi bodul bodulluk bi baskı hissediyo musunuz yoksa bu sadece bana mı oluyo şiş gibi sanki

benimde vajinam şiş gibi cuma günü bebeğimin baş gelişli olduğunu söyledi doktor yattığımda elimş vajinamın üstüne koynuğumda bariz bir şişlik hissediyorum canım normal bence kafası ordaysa

kızlar salı günü sinemaya gitmeyi düşünüyoruz eşimle... hamilelikte bi sakıncası olur mu acaba? yüksek ses falan bebeğe zarar verir mi?
Vermez cnm da uzun sure oturabilecek msn?

Bende 33+1 günlüğüm 7,5 kilo aldım.bebek alıyor kiloyu.bence senin kilonda iyi benegin kaç kilo
7,5 kg super cnm :)

Yıkardım büyük bir ihtimal
Bir şey olmaz yahu zaten dediğin gibi yıkayamazsın artık madem stickerleri yapıştırdın.
Hem çok pis değildir içleri.
Hehehe :)
Az pis ha :)

Cnm sen dra git ilacini al mutlaka

Allah yardimcin olsn cnm kaynanayla zor ama sallama onlari
Guzelce yemegini ye kizinla oyna erkenden yat uyu mis :)

Cnm zayifsin ne guzel iste
Yavruna da maasallah cnm :)

Ac veya yorgun muydun cnm?

Cnm saglikla kucagina al kizini ins

ayyyy canım ya üzüldüm erken alınmasına neyse hayırlısı olsun kuzum siz iyi olunda
Umran girmiyordun iyi msn tatlim?

bende şişlik hissediyorum ve ayaktayken sanırım idrar kesesi sıkışıyo, çok ağrı oluyo

hani benimki öyle yürüyemeyecek gibi falan değil ama normal doğum yapacak olsam bebeğin çıkacağı yer falan böyle bi şiş gibi normal diyosunuz yani öyle mi kızlar

Suay canımm
10 mart ne demek ya, ay çok az kalmış meleğine kavuşmana
2 hafta kadar zamanın var
Bebeğinin kilosu çok iyi.
İnşallah beklenilen kilo da doğar kuzun.
Allah yardımcın olsun.

kızlar günaydın
ben bu hafta ev tipi ana kucagı almak istiyorum sizler aldınızmı hangi marka tercih ettiniz?

Benim aklımda tiny love 3'ü bir arada uykucu var canım.
Çok kullanışlıymış.
2 hafta sonra kısmetse alacağım.

hani benimki öyle yürüyemeyecek gibi falan değil ama normal doğum yapacak olsam bebeğin çıkacağı yer falan böyle bi şiş gibi normal diyosunuz yani öyle mi kızlar

Bence de normal canım.
Bende de durum aynı.
Kafasının olduğu bölüm fena şiş.
Sağolsun amuda kalmış vaziyette durduğu için, kaburgalarımın ağrısından normal oturamıyorum
Uzandığım zaman da sırtım fena ağrıyor.
Dün bir rahat vermedi, bütün gün uyudum diye bilirim.

aynen yaa benimde öyle mideme kadar gelmiş dayanmış sabah kustum

evet benimki de şiş:) zaten mesanem iyice daralmış durumda heralde sürekli wceye gidip geliyorum.

otururum heralde ya sorun olmaz:)

evet benimki de şiş:) zaten mesanem iyice daralmış durumda heralde sürekli wceye gidip geliyorum.

otururum heralde ya sorun olmaz:)

hele sabahları zaten 7de kalkıyoruz 6 buçukta bir çiş bastırıyo özlem yat diyorum yarım saat daha dayan uykun bölünmesin ama nerdeeee ille kalkılacak o çiş yapılacak yoksa ağrı yapıyo gece boyu kalktıklarımı saymıyorum bile doğum sonrası bu kuku şişliği gider heralde

evet zaten sabahları çiş ve deli gibi bir acıkmayla uyanıyorum ben de... sonrasında uyuyamıyorum.
gece de en az 3 kere tuvalete kalkıyorum. bi de çok su içmek lazım mecburen:)
doğum sonrasında gider bence de şişlik vücudumuz zaten baya bi değişmiş durumda:)

kızlar alemsiniz yazdıklarınızı okuyorum gülüyorum.benimde şişmedik yerim kalmadı bi sizin dediğiniz yer şişmedi:)))ama hareket ederken kasıklarımda ağırlık hissediyorum doktorum dinlen gecmezse alttan bi bakayım rahim ağzına dedi tabi ben bunu duyunca gecti gecti dedim napim.soruyorum herkeste olan bişeymiş benim doktor pimirikli mi ne???

Bende bu sabah istifra ettim =(
Sanırım artık iyice büyüdüler artık kafa aşağıda, ayakları da kaburgalarımın arasına yerleştirmeye çalışıyor

aynen benim yaramaz da öyle... sağ kaburgamı ayaklarıyla delecek sanki:) bazen öyle bi dayıyor ki ayaklarını eğilemiyorum o zaman dimdik durmak zorundayım.

pimpirikli olması daha iyi canım dediğide doğru çok ayakta kalınca iyice baskı oluyo mesela ahanda kukum düşecek diyorum, ayakları uzatıp yayılınca geçiyo açıklık mı var diye bakmak istemiştir ama sen kendinde anlarsın zaten öyle olsa

gecmiş olsun canım benim hep sağ kaburgama dokunuyor daha mideye gelmedi yan duruyo biraz son ayda artık kaburgamı kırar veled:)

Çok sağol canım =)
Benim kızda hep sağ da, sağ tarafım çürüdü resmen
Aman mideye gelmesin şükret.
Arada mideye bir vuruyor, dünyaya küsüyorum 1 hafta geçmiyor o ağrı, mide ekşimesi.
Suyu bile korkarak içiyorum.

Son düzenleme:
bende 2 gün önce bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim cekmeceleriine yerleştirdim arada acıp acıp bakıyorum...hamile kalmadan önce heves edip aldığım tulumlarınıda koydum cok güzel bi duygu insanın bebeişine herşeyi alası geliyor...rabbim kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın herkese tattırsın bu duyguyu inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…