2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Aminnnnnnnnn =)
Her gün muhteşem bir duyguyla uyanıyorum.
Hayaller, duygular, düşünceler içinde gözlerimi kapatıyorum.
Nasıl olur, kime benzer diye de çok düşünüyorum =)
Kız kardeşime benzemesini çok istiyorum, resimlerini koydum evimin her yanına =)))
Telefonumun ekranında, laptopun ekranın da her yerde küçüğümün resmi var .

Son düzenleme:

ya o neymiş korktum valla ben genelde böyle deyince başıma gelir ama hadi hayırlısı cok gecmiş olsun.benimki 10 dönüm bostan yan gel yat osman misali yan gelmiş yatıyo yerinden cok memnun:)ilk kıpırdadığından beri solda kafası ayaklar o yüzden sağ tarafta mideyi kaşfetmedi daha böyle zamanlarda hareket edip sağa sola dönüp onu pozisyon değiştirmeye zorlayın diyor doktorlar bi dene istersen

haklsıın tatlım bariz bir kaşıntım yok geçen ay kilo verdim ama gebelik şekerinden dolayı diyet yapğıyodum ama şükür bebeğim almıştı bu hafta sonu kontrolüm var . 3 hafta öncede işyerinde idrar testi vermiştim isg için kan tahlili falan bakalım sonuçları henüz gelmedi ama bebeğe zararı olurmu bilmiyorum

Yazdıklarınizi sürekli takip ediyordum ama üye olup aranıza katılmak bugüne kısmetmiş. Bende 33+0 günlük hamileyim. Kızım olacak inş. Benimde son haftalar sıkıntılarım arttı iyice ama olsun. Rabbim sağlıcakla kuzucuklarımızı kucağımiza almayi nasip etsin.

Hoş geldin tatlım aramıza
Kızına da maşallah
Eee zamanımız azalıyor =)
Yerleri de daraldı kuzularımızın, ağrılar, sıkıntılar eksik olmaz bundan sonra doğuma kadar =)
İnşallah sağlıklı doğarlar da sonrasında sıkıntı yaşamayız.

Beteri olur diye korkuyorum
Böyle yine 2 hafta iyiyim, 1 hafta kötüyüm razıyım buna =)))
Benim kız beni fena hırpalıyor.
Misafirliğe gidiyorum kızım sen iyi misin, uykun var sanki çok yorgun gözüküyorsun diyorlar.
Diyorum içimde ki canavarın dayağını yemekten bitkin düşüyorum
Ciddi ciddi dayak diyorum ben kızımdan.

Benim kaşıntıyla birlikte renkli akıntım vardı. Çok şükür ki kültür temiz çıktı ve bebegimede zarari olmadı. Antibiyotik tedavisiyle azalttık ama azda olsa devam ediyo. Cmtsi kontrolumuz var bakalım dr ne dicek

kızlar ayakkabı almıştım ayaklarım oyle sıskı bılegıme gelmedıısol ayagaım cok fenaaa ınsallah ıner yoksa hıcbı ayakkabım olmayacak off

Ne kadar geç gelirlerse o kadar iyi bebekler için anne karnında olmaları ama tabi öncelik sağlık hayırlısıyla gelsin meleğinn benimde 25 martta dedi doktor bakalım kısmet erkende davranabilir benim kız

canım ben doktora sordum 37 gelsede senın bebeğin gelişimi önde dedi yanı 1 hafta erken gelmesının hıc bır önemı yokmuş 2 haftada 750 gr. almış kı bu son ıkı hafta daha fazla alır dedi

SUAY82 herşey gönlünce olsun inşallah....meleğini sağlıkla kucağına al...

amın canım benım sağol

canım kilosu normal oluyor o zaman sağlıcakla alırız inş hepimiz bebişlerimizi..

tesekkürler canım benım darısı basınıza

amın canım benım

Cok cok gecmis olsun canim.insallah sende bebegimde hayirlisiyla sagsalim kurtulursunuz.hic stres yapma allah buyuktur herseyin kolayligini verir.37 cok erken bi hafta deil dogum icin.herseyin hayirlisi olsun allah yardimciniz olsun

yok canım benım rahatım ama heyecanlıyım ınsallah sıkıntısız alırım kucağıma benı korkutan tek sey tansıyon

maşallah bebişine canım hadi bakalım bizde heyecanla bekliyoruz senin bebeğini. 6 kişi derken sen aysunay vardı diğer 4 kişi de bu topiktenmi keşke ankara da olsaydım neyse hayırlısı artık.

canım diğerlerıde topikten ama htırlamazsınız

1 Martı bekleseydiniz Ankara buluşmasına gelmek isterdim afiyet bal şeker olsun yedikleriniz hemide bizsiz yedikleriniz

valla süperdi bır kahvaltı yaptık catlıyacaktık neredeyse

amın canım

evet kuzum ya az kaldı darısı hepinize ınsallah yazarım sıze bu hafta ızne ayrılıyorum

kızlar ayakkabı almıştım ayaklarım oyle sıskı bılegıme gelmedıısol ayagaım cok fenaaa ınsallah ıner yoksa hıcbı ayakkabım olmayacak off

Benimde arada şişiyor ayaklarım, dediğin gibi ayakkabılarım sıkıyor.
Eşim sevgililer gününde istediğim bir spor ayakkabı vardı onu almış.
1 numara büyük =)
Hiç sevmem az büyük gelen ayakkabıyı giymeyi ama gel gör ki, çok rahat ediyorum şiş olunca ayaklarım.

evet canım biraz kaçamak yaptım çok şükür iyiyim

anladım canım hadi hayırlısı bakalım senin arkandan ben geliyorum bekle beni

canım benım hamıleıkten once sol ayak bılegımde sıslık vardı zaten dr gıttım krem verdı ama pek gecmedı fılm cektırecektım hamıle olunca gıtmedım ozmandan berı sureklı sıs o ayağım tabı sag tarafta sureklı sısıyor sol ayağım kadar degıl ayakkabılrım olmuyor spor ayakkabısıyla kamu kurumuna gelıp gıdıyorum dusun:)

evet kuzum ya az kaldı darısı hepinize ınsallah yazarım sıze bu hafta ızne ayrılıyorum

Hadi hayırlısı olsun canım.
Zaten bütün hazırlıkların tamamdı, sadece gül kokulunun gelmesi kalmıştı =)
Rabbim kolay bir doğum nasip etsin, sabırsızlıkla 'kızım kollarımda' demeni bekliyoruz.

benim akıntım renkli değil normal hamilelikteki akıntı canım... inş seninde bişey çıkmaz tatlım...

Benimde sağ ayağım şişiyor rahatsız edecek kadar.
İdare etsinler seni de azcık =)
Allah zaten siz hamilelik süresince çalışanlara gani gani sabır versin.
Hep dua ettim sizler için.
Ben tembelliğe alıştığım için midir nedir 10 dk sabit ayakta duramıyorum.
Hemen belim, sırtım,kasıklarım ağrıyor.

evet canım biraz kaçamak yaptım çok şükür iyiyim

anladım canım hadi hayırlısı bakalım senin arkandan ben geliyorum bekle beni

Ümran canım nasılsın?
Nerelerdesin kaçak hatun seni =)
Suay a doktoru doğum için gün vermiş, benim gözler hemen senin geri sayıma gitti
27 mart gözüküyor ya, o bakımdan
Şu az kalan günlerinizi görünce fena heyecanlanıyorum
Allah sonumuzu hayır etsin.

Bende 31+1 de gitmiştim 2kg idi benim kız.bugünde gitcem bakalım kaç kilo almış.senin bebişede maşallah.

Güzel haberler ile gelirsin inşallah canım:107:

Gözünüz aydın arkadaşlar, maşallah yavrularınıza

Gözün aydın canım, 2 hafta sonra prensesin kucağında olacak inşallah Kilosu da haftası da güzel, hiç korkma. Kolay bir doğum olur inşallah:107:

GÜNAYDIN KIZLAR...GERÇİ ÖĞLEN OLDU
işe geç geliyorum artık erken çıkıyorum,bu son haftam işyerinde...çabucak geçseydi...evde intrernetim yok sizi takip edemiycem ne yazıkki...

Az kaldı senin de iznine, nihayet istirahat edebileceksin:107: Ama internet sorununa üzüldüm...

Hoş geldin canım maşallah prensesine

Cancazım hoş geldin
Uyuyor muydun? =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…