Aminnnnnnnnn =)bende 2 gün önce bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim cekmeceleriine yerleştirdim arada acıp acıp bakıyorum...hamile kalmadan önce heves edip aldığım tulumlarınıda koydum cok güzel bi duygu insanın bebeişine herşeyi alası geliyor...rabbim kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın herkese tattırsın bu duyguyu inş...
Çok sağol canım =)
Benim kızda hep sağ da, sağ tarafım çürüdü resmen
Aman mideye gelmesin şükret.
Arada mideye bir vuruyor, dünyaya küsüyorum 1 hafta geçmiyor o ağrı, mide ekşimesi.
Su bile korkarak içiyorum.
doktora gitte bir kültür ver varmı yokmu benzettim demekle olmazki kaşıntın oluyormu maktında...ve kilo kaybın varmı...seninle beslenen sadece bebeğin olması lazımken diğer yaratıklara izin verme...inşallah yoktur
Yazdıklarınizi sürekli takip ediyordum ama üye olup aranıza katılmak bugüne kısmetmiş. Bende 33+0 günlük hamileyim. Kızım olacak inş. Benimde son haftalar sıkıntılarım arttı iyice ama olsun. Rabbim sağlıcakla kuzucuklarımızı kucağımiza almayi nasip etsin.
ya o neymiş korktum valla ben genelde böyle deyince başıma gelir ama hadi hayırlısı cok gecmiş olsun.benimki 10 dönüm bostan yan gel yat osman misali yan gelmiş yatıyo yerinden cok memnun:)ilk kıpırdadığından beri solda kafası ayaklar o yüzden sağ tarafta mideyi kaşfetmedi daha böyle zamanlarda hareket edip sağa sola dönüp onu pozisyon değiştirmeye zorlayın diyor doktorlar bi dene istersen
haklsıın tatlım bariz bir kaşıntım yok geçen ay kilo verdim ama gebelik şekerinden dolayı diyet yapğıyodum ama şükür bebeğim almıştı bu hafta sonu kontrolüm var . 3 hafta öncede işyerinde idrar testi vermiştim isg için kan tahlili falan bakalım sonuçları henüz gelmedi ama bebeğe zararı olurmu bilmiyorum
Ne kadar geç gelirlerse o kadar iyi bebekler için anne karnında olmaları ama tabi öncelik sağlıkhayırlısıyla gelsin meleğinn benimde 25 martta dedi doktor bakalım kısmet erkende davranabilir benim kız
SUAY82 herşey gönlünce olsun inşallah....meleğini sağlıkla kucağına al...
canım kilosu normal oluyor o zaman sağlıcakla alırız inş hepimiz bebişlerimizi..
gözünaydın oh iyi çıkmış
çok sağol
sağlıkla gelsin,doğru zamanda inşallah,daha önce de gelme riski vardı,şükür bu kadar haftayı da geçti bari
şu yanlış ölçümlere deli oluyorum,insanın moralini bozuyolar,sonra pardon ! sağlıkla gelsin kuzularınız kızlar
çok geçmiş olsun aman dikkat et dinlen,iyi bari izindesin artık,yat valla
inşallah dayanır canım benim
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Ayy 2 haftan kaldı,sağlıkla,kolayca doğsun inşallah
Cok cok gecmis olsun canim.insallah sende bebegimde hayirlisiyla sagsalim kurtulursunuz.hic stres yapma allah buyuktur herseyin kolayligini verir.37 cok erken bi hafta deil dogum icin.herseyin hayirlisi olsun allah yardimciniz olsun
maşallah bebişine canım hadi bakalım bizde heyecanla bekliyoruz senin bebeğini. 6 kişi derken sen aysunay vardı diğer 4 kişi de bu topiktenmi keşke ankara da olsaydım neyse hayırlısı artık.
1 Martı bekleseydiniz Ankara buluşmasına gelmek isterdim afiyet bal şeker olsun yedikleriniz hemide bizsiz yedikleriniz
Vermez cnm da uzun sure oturabilecek msn?
7,5 kg super cnm :)
Hehehe :)
Az pis ha :)
Cnm sen dra git ilacini al mutlaka
Allah yardimcin olsn cnm kaynanayla zor ama sallama onlari
Guzelce yemegini ye kizinla oyna erkenden yat uyu mis :)
Cnm zayifsin ne guzel iste
Yavruna da maasallah cnm :)
Ac veya yorgun muydun cnm?
Cnm saglikla kucagina al kizini ins
Umran girmiyordun iyi msn tatlim?
Suay canımm
10 mart ne demek ya, ay çok az kalmış meleğine kavuşmana
2 hafta kadar zamanın var
Bebeğinin kilosu çok iyi.
İnşallah beklenilen kilo da doğar kuzun.
Allah yardımcın olsun.
Benim aklımda tiny love 3'ü bir arada uykucu var canım.
Çok kullanışlıymış.
2 hafta sonra kısmetse alacağım.
kızlar ayakkabı almıştım ayaklarım oyle sıskı bılegıme gelmedıısol ayagaım cok fenaaa ınsallah ıner yoksa hıcbı ayakkabım olmayacak off
evet canım biraz kaçamak yaptımVermez cnm da uzun sure oturabilecek msn?
7,5 kg super cnm :)
Hehehe :)
Az pis ha :)
Cnm sen dra git ilacini al mutlaka
Allah yardimcin olsn cnm kaynanayla zor ama sallama onlari
Guzelce yemegini ye kizinla oyna erkenden yat uyu mis :)
Cnm zayifsin ne guzel iste
Yavruna da maasallah cnm :)
Ac veya yorgun muydun cnm?
Cnm saglikla kucagina al kizini ins
Umran girmiyordun iyi msn tatlim?
anladım canım hadi hayırlısı bakalım senin arkandan ben geliyorum bekle benicanım ben doktora sordum 37 gelsede senın bebeğin gelişimi önde dedi yanı 1 hafta erken gelmesının hıc bır önemı yokmuş 2 haftada gr. almış kı bu son ıkı hafta daha fazla alır dedi
amın canım benım sağol
tesekkürler canım benım darısı basınıza
amın canım benım
yok canım benım rahatım ama heyecanlıyım ınsallah sıkıntısız alırım kucağıma benı korkutan tek sey tansıyon
canım diğerlerıde topikten ama htırlamazsınız
valla süperdi bır kahvaltı yaptık catlıyacaktık neredeyse
amın canım
evet kuzum ya az kaldı darısı hepinize ınsallah yazarım sıze bu hafta ızne ayrılıyorum
Benimde arada şişiyor ayaklarım, dediğin gibi ayakkabılarım sıkıyor.
Eşim sevgililer gününde istediğim bir spor ayakkabı vardı onu almış.
1 numara büyük =)
Hiç sevmem az büyük gelen ayakkabıyı giymeyi ama gel gör ki, çok rahat ediyorum şiş olunca ayaklarım.
evet kuzum ya az kaldı darısı hepinize ınsallah yazarım sıze bu hafta ızne ayrılıyorum
canım benım hamıleıkten once sol ayak bılegımde sıslık vardı zaten dr gıttım krem verdı ama pek gecmedı fılm cektırecektım hamıle olunca gıtmedım ozmandan berı sureklı sıs o ayağım tabı sag tarafta sureklı sısıyor sol ayağım kadar degıl ayakkabılrım olmuyor spor ayakkabısıyla kamu kurumuna gelıp gıdıyorum dusun:)
Benim kaşıntıyla birlikte renkli akıntım vardı. Çok şükür ki kültür temiz çıktı ve bebegimede zarari olmadı. Antibiyotik tedavisiyle azalttık ama azda olsa devam ediyo. Cmtsi kontrolumuz var bakalım dr ne dicek
canım benım hamıleıkten once sol ayak bılegımde sıslık vardı zaten dr gıttım krem verdı ama pek gecmedı fılm cektırecektım hamıle olunca gıtmedım ozmandan berı sureklı sıs o ayağım tabı sag tarafta sureklı sısıyor sol ayağım kadar degıl ayakkabılrım olmuyor spor ayakkabısıyla kamu kurumuna gelıp gıdıyorum dusun:)
evet canım biraz kaçamak yaptımçok şükür iyiyim
anladım canım hadi hayırlısı bakalım senin arkandan ben geliyorum bekle beni
Bende 31+1 de gitmiştim 2kg idi benim kız.bugünde gitcem bakalım kaç kilo almış.senin bebişede maşallah.
kızlar cuma günkü kontrolde maşallah herşeyi güzeldi bebişimin 22.haftada detaylı da da güzeldi bir sorunumuz yoktu şükür rutin kontrollerde de sorunumuz yok 2 hafta sonra tekrar obstetrik doblere gireceğim ozaman 34 haftalık olacağım nasipse doktorum da benim kontrolden sonra acil bir doğuma aceleyle gittiğinden soramadım tekrar neden beni detaylıya alacak ki
Günaydın güzel anneler
Bizimde cumartesi kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda meleğim 1900 gram 43 cm boyunda suyu,plesantası kalp atımı herşey yolunda dedi doktorumuz Allah bozmasın inşallah.Yanlız 2 şeye moralim bozuldu birincisi 1 ayda 3 kilo almışım 63 kg olmuşum 2.si ise tansiyonum biraz yüksel çıktı 13/8
kızlar hepinize günaydın evet doktora gittik ve 10 mart pazartesi hastaneye yatıyorum yani tam 37+0 oluyoruz ogün bebeği alacaklar 34+5 de 2.730gr olmuş kızımız kılosu ıyı dedi 37 kadar 3.300-3.400 gr. olur dedi gerçi sağlıkla gelsınde önemlı değil tansıyon ilaç kullandığım halde yuksekmiş küçük 8-9 oynuyor risk e atmayalım dedi önce 2 kez sunı sancı verıp normal denıyecekler olmazsa sezeryan alacaklar bu hafta cuma günü ızne ayrılıyorum duanızı eksık etmeyın kızlar cok korkuyorum
GÜNAYDIN KIZLAR...GERÇİ ÖĞLEN OLDU
işe geç geliyorum artık erken çıkıyorum,bu son haftam işyerinde...çabucak geçseydi...evde intrernetim yok sizi takip edemiycem ne yazıkki...
Yazdıklarınizi sürekli takip ediyordum ama üye olup aranıza katılmak bugüne kısmetmiş. Bende 33+0 günlük hamileyim. Kızım olacak inş. Benimde son haftalar sıkıntılarım arttı iyice ama olsun. Rabbim sağlıcakla kuzucuklarımızı kucağımiza almayi nasip etsin.
Güzel haberler ile gelirsin inşallah canım:107:
Gözünüz aydın arkadaşlar, maşallah yavrularınıza
Gözün aydın canım, 2 hafta sonra prensesin kucağında olacak inşallahKilosu da haftası da güzel, hiç korkma. Kolay bir doğum olur inşallah:107:
Az kaldı senin de iznine, nihayet istirahat edebileceksin:107: Ama internet sorununa üzüldüm...
Hoş geldin canımmaşallah prensesine
Cancazım hoş geldin
Uyuyor muydun? =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?