evet canım biraz kaçamak yaptımçok şükür iyiyim
anladım canım hadi hayırlısı bakalım senin arkandan ben geliyorum bekle beni
Hadi hayırlısı olsun canım.
Zaten bütün hazırlıkların tamamdı, sadece gül kokulunun gelmesi kalmıştı =)
Rabbim kolay bir doğum nasip etsin, sabırsızlıkla 'kızım kollarımda' demeni bekliyoruz.
Güzel haberler ile gelirsin inşallah canım:107:
Gözünüz aydın arkadaşlar, maşallah yavrularınıza
Gözün aydın canım, 2 hafta sonra prensesin kucağında olacak inşallahKilosu da haftası da güzel, hiç korkma. Kolay bir doğum olur inşallah:107:
Az kaldı senin de iznine, nihayet istirahat edebileceksin:107: Ama internet sorununa üzüldüm...
Hoş geldin canımmaşallah prensesine
Suay ile Ümranı görünce ben daha çok heyecanlanıyorum ne güzel az kaldı sizlere hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız inşallah melekleriniziEğer Allahtan bir mani çıkmazsa sanırım ben topiğin son doğuranlarından olucam normal olursa şayet
Sürekli uyuyorum dersem yalan olmaz, nereye uzansam gözler gidiyorAma sabah mesaj yazmıştım, kaçırmışsın:107:
Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Suay ile Ümranı görünce ben daha çok heyecanlanıyorum ne güzel az kaldı sizlere hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız inşallah melekleriniziEğer Allahtan bir mani çıkmazsa sanırım ben topiğin son doğuranlarından olucam normal olursa şayet
evet 2 hafta cok az kaldı benım arkamdan sızler varsınız
kızlar sımdı sıze cok onemlı bır soru soracağım doktor önce sunı sancı verırı normal denerım olmazsa sezeryanla alırız dedı sızce sunı sancı alayım mı benım yerımde sız olsanız ne yapasınız bırde sunı sancı alıp acılmam olmazsa bosu bosuna mı cekeceğim ben o sancıyı kafam cok karıık kızlar
kızlar sımdı sıze cok onemlı bır soru soracağım doktor önce sunı sancı verırı normal denerım olmazsa sezeryanla alırız dedı sızce sunı sancı alayım mı benım yerımde sız olsanız ne yapasınız bırde sunı sancı alıp acılmam olmazsa bosu bosuna mı cekeceğim ben o sancıyı kafam cok karıık kızlar
Benimde 15 nisan sat a göre ama başından beri 6 gün kadar geç döllenme var =)
Hemen hemen seninle aynı sayılırız.
bana hiçbirini söylemediCanım sata göre 31+.1 şuan ama cumartesi 32+1 çıktım ama niyeyse banada 1 ay uzun geldi doktorum gelişime değilse sata göre hep konuşuyor 36dan itibarende nstye girecekmişim ve 37de çatı muayenesi var dedi
hoşgeldinnnYazdıklarınizi sürekli takip ediyordum ama üye olup aranıza katılmak bugüne kısmetmiş. Bende 33+0 günlük hamileyim. Kızım olacak inş. Benimde son haftalar sıkıntılarım arttı iyice ama olsun. Rabbim sağlıcakla kuzucuklarımızı kucağımiza almayi nasip etsin.
ben neden uyuyamıyorum.normal şartlarda tembelim halbu ki ama bende de bi enerji patlaması var ki sormayınnnBende senin gibiyim =)
Uyuyorum hep, doktorum artık fazla yürüme dedi evde gezinmekle yetiniyorum.
Benimde kafam yastığa değsin gözler hemen gidiyor =)
Sabah mesajını gördüm tabi ki.
Ama uyku için en tatlı saatler, uykudan yeni kalkmışsındır diye düşündüm =)
İyiyim çok şükür, gözlerim kapanıyor bense direniyorum =)
iiyim esmerim saol sen nasılsınÜmran canım nasılsın?
Nerelerdesin kaçak hatun seni =)
Suay a doktoru doğum için gün vermiş, benim gözler hemen senin geri sayıma gitti
27 mart gözüküyor ya, o bakımdan
Şu az kalan günlerinizi görünce fena heyecanlanıyorum
Allah sonumuzu hayır etsin.
bende de heyecan vr artık ufaktan ufaktanSuay ile Ümranı görünce ben daha çok heyecanlanıyorum ne güzel az kaldı sizlere hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız inşallah melekleriniziEğer Allahtan bir mani çıkmazsa sanırım ben topiğin son doğuranlarından olucam normal olursa şayet
aayyyy ayrıl valla dinlenirsin o kadar iyi geliyo ki anlatamamamın canım hayırlısıya doğsunlar ınsallah bende bu cuma ızne ayrılıyorum ufak tefek ıslerımı halledeceğim hemde dınlenırım
amın canım ınsallah o guzel duyguları burdan yazmakta nasıp olur
evet 2 hafta cok az kaldı benım arkamdan sızler varsınız
sende sağlıklşa doğur canım benım
canım seninkisi kız mı?Kızlar erkeklere nazaran daha erken gelirmiş derler bakalım zamanında gelsinlerde hayırlısıyla inşallah
bana hiçbirini söylemedine nst den ne çatı muayenesinden bahsetmedik. gittiğimde süpriiiiizzz aç bacakları derse yapcak bişe yok artık
hoşgeldinnn
ben neden uyuyamıyorum.normal şartlarda tembelim halbu ki ama bende de bi enerji patlaması var ki sormayınnnhayra alamet mi kiii
Benimde sağ ayağım şişiyor rahatsız edecek kadar.
İdare etsinler seni de azcık =)
Allah zaten siz hamilelik süresince çalışanlara gani gani sabır versin.
Hep dua ettim sizler için.
Ben tembelliğe alıştığım için midir nedir 10 dk sabit ayakta duramıyorum.
Hemen belim, sırtım,kasıklarım ağrıyor.
kızlar ayakkabı almıştım ayaklarım oyle sıskı bılegıme gelmedıısol ayagaım cok fenaaa ınsallah ıner yoksa hıcbı ayakkabım olmayacak off
Ben biraz uyuyup geliyorum
Kendinize çok iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?