2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Suay ile Ümranı görünce ben daha çok heyecanlanıyorum ne güzel az kaldı sizlere hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız inşallah melekleriniziEğer Allahtan bir mani çıkmazsa sanırım ben topiğin son doğuranlarından olucam normal olursa şayet

Son düzenleme:
evet canım biraz kaçamak yaptım çok şükür iyiyim

anladım canım hadi hayırlısı bakalım senin arkandan ben geliyorum bekle beni

amın canım hayırlısıya doğsunlar ınsallah bende bu cuma ızne ayrılıyorum ufak tefek ıslerımı halledeceğim hemde dınlenırım

amın canım ınsallah o guzel duyguları burdan yazmakta nasıp olur

evet 2 hafta cok az kaldı benım arkamdan sızler varsınız

sende sağlıklşa doğur canım benım

kızlar sımdı sıze cok onemlı bır soru soracağım doktor önce sunı sancı verırı normal denerım olmazsa sezeryanla alırız dedı sızce sunı sancı alayım mı benım yerımde sız olsanız ne yapasınız bırde sunı sancı alıp acılmam olmazsa bosu bosuna mı cekeceğim ben o sancıyı kafam cok karıık kızlar

Son düzenleme:
Sürekli uyuyorum dersem yalan olmaz, nereye uzansam gözler gidiyor Ama sabah mesaj yazmıştım, kaçırmışsın:107:
Sen nasılsın, nasıl gidiyor?

Bende senin gibiyim =)
Uyuyorum hep, doktorum artık fazla yürüme dedi evde gezinmekle yetiniyorum.
Benimde kafam yastığa değsin gözler hemen gidiyor =)
Sabah mesajını gördüm tabi ki.
Ama uyku için en tatlı saatler, uykudan yeni kalkmışsındır diye düşündüm =)
İyiyim çok şükür, gözlerim kapanıyor bense direniyorum =)

Benimde 15 nisan sat a göre ama başından beri 6 gün kadar geç döllenme var =)
Hemen hemen seninle aynı sayılırız.

evet 2 hafta cok az kaldı benım arkamdan sızler varsınız

Eskiden 4 Nisan tarihinde olsun diyordum ama şimdilerde 37 bitsin gelebilir diyorum; zorlamaya başladı hamilelik:107:

Ben kendi sancım olmadan, suni sancı deneme taraftarı olmazdım; ayrıca tansiyon problemi de var Ama çok sayıda doğum hikayesi okudum. Hiç belirti olmadan suni sancı ile çok kolay doğum yapan da var. Senin için durumun nasıl neticeleneceğini tahmin etmek çok zor; doktoruna güvenmek dışında yapabileceğin birşey yok sanırım.

Ben olsam normali denerdim canım.
Öyle de yapacağım kısmetse.
Çekeceğimiz bir kaç saatlik sancı ama sonrası tatlı bitiyor kızın kucağın da =)
Oh mis...
Ama dayanamam dersen sen bilirsin tabi ki.

Valla canım benim ilk hamileliğim o yüzden bilmiyorum ama duyduklarım suni sanci kolay bir olay değilmiş.Açılma olayına gelince işte orası risk senin için normal doğumu çok istiyorsan göze alacaksın ama baştan beri öyle bir düşüncen yoksa sezeryan bana daha olumlu geliyor senin o da suni sancı verilmesinden ötürü yoksa normal doğum yanlısıyım her zaman.Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

brujaV kuzum valla benim veliaht kaburgalarıma ve sağ böbreğime ( büyüme tespit edilen)çalışıyor.. Her tekmede mahvediyor beni

Son düzenleme:
Benimde 15 nisan sat a göre ama başından beri 6 gün kadar geç döllenme var =)
Hemen hemen seninle aynı sayılırız.

canım seninkisi kız mı?Kızlar erkeklere nazaran daha erken gelirmiş derler bakalım zamanında gelsinlerde hayırlısıyla inşallah

Canım sata göre 31+.1 şuan ama cumartesi 32+1 çıktım ama niyeyse banada 1 ay uzun geldi doktorum gelişime değilse sata göre hep konuşuyor 36dan itibarende nstye girecekmişim ve 37de çatı muayenesi var dedi
bana hiçbirini söylemedi ne nst den ne çatı muayenesinden bahsetmedik. gittiğimde süpriiiiizzz aç bacakları derse yapcak bişe yok artık
hoşgeldinnn
ben neden uyuyamıyorum.normal şartlarda tembelim halbu ki ama bende de bi enerji patlaması var ki sormayınnn hayra alamet mi kiii

iiyim esmerim saol sen nasılsın
Evet biraz kaçamaklık yaptım ama aklımda burdaydı :26::26::26:
benimde 25 mart dedi doktor ama erkende gelebilir benim kız

bende de heyecan vr artık ufaktan ufaktan
aayyyy ayrıl valla dinlenirsin o kadar iyi geliyo ki anlatamam

canım seninkisi kız mı?Kızlar erkeklere nazaran daha erken gelirmiş derler bakalım zamanında gelsinlerde hayırlısıyla inşallah

Kız tatlım =)
Evet kızlar erkeklerden daha erken doğuyormuş.
Bakalım belki bizimki de öyle olur.

Ben normalde de uykuyu çok seviyorum canım.
Hamilelikte artık kendimi alamıyorum uykudan.
Gün için de yine 4-5 saat uyuyorumdur =)
Valla senin gibi olmak isterdim, bende şu an öyle bir hantallık var ki düşman başına =)
Elimi kaldırasım yok bu aralar.

Valla sen ilk yazdığında okuyunca da bir tereddüt ettim açıkçası.Normal doğum istesem de ben suni sancı vermelerini kabul etmem sanırım çünkü suni sancı normal sancıdan daha çok acı veren birşey ki normal sancın geldiğinde arada nefes almaya vaktin olsa da suni sancıda sürekli devam eden bir acı var araştırdığım kadarıyla.Normalde sancısı,açılması başlamış bir insanda bile suni sancı işe yaramayabiliyor.Ben eğer senin yerinde olsaydım ve normal doğum olmayacaksa suni sancı yerine olacaksa bari hiç acı çekmeden sezeryan olmayı tercih ederdim.Ha benim 9 ayını doldurduktan sonra gidip bana suni sancı verin doğuracam deyip doğuran tanıdığım da var,olmaz diye bir şey yok ama dediğim gibi ben senin yerinde olsam suni sancı-sezeryan arasında tercih yapacaksam sezeryanı tercih ederim canım.Allah hakkında en hayırlı,en kolay olanı nasip etsin.

canım benımde ılk aylarımda ısler cok yoğundu helekı aralık ayında cok yoruluyordum sene sonu ısler bıttı sımdı cok rahatım ama martta tekrar başlıyor bı 20 gun kadar dayanacağımmecbur evde duruncada cok sıkılıyorum aılem falan olsa gezsem tozsammlaylaylomm olsa ne güzelde gurbette zor oluyor yalnızlık

valla canım benim suni sancının ne olduğunu ben gecen nisan ablamın doğumunda gördüm...hiç almayayım:)))yeğenim 4300gr dı ve doktor normalde ısrar etti sonrada pişman oldu.ben neredeyse bayılacaktım o gün aladımki ben normal doğum yapamam:)))korkutmak gibi olmasın suni sancı kötü bişe ona eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…