Kızlar aranızda kan pihtilasmasi için iğne kullanan var mi. Ben kullanıyorm dr m doğumdan sonrada kullanacaksin dedi. Hiç duymadım ben sonra kullanıldığıni bilgisi olan varmi bu konuda.
benim bi arkadaşım var devamlı kullanıyor seninki hamilelikte olmuş bi durummu öncedende varmıydı
kızlar sımdı sıze cok onemlı bır soru soracağım doktor önce sunı sancı verırı normal denerım olmazsa sezeryanla alırız dedı sızce sunı sancı alayım mı benım yerımde sız olsanız ne yapasınız bırde sunı sancı alıp acılmam olmazsa bosu bosuna mı cekeceğim ben o sancıyı kafam cok karıık kızlar[/Q
Canım valla normal olacaksa da epiduralde ısrar et ...Ki bence bebişin 3,5 kilonun üstündeyse kesinlikle sezeryan diyorum ...Bizim arkadaşın ablası güle oynaya girmiş doğuma suni sanci başlayınca ölüyorum demiş resmen ...Ve saatlerce süren bir mücadele ...Bir de köprücük kemiğini kırmışlar çocuğu çıkaralım derken ...
Bilmiyorum çocuğun kilosuna dkkat et derim ...Ve epidural normal doğum olsun en azından eğer olacaksa ...
Ama epidural sezeryan şu koşulda senin için daha iyi gibi cancağzım ...
Allah yardımcın olsun inşallah ...En hayırlı doğumu nasip etsin
hamile kaldığımda 37 giyen ben artık 40 numara giyiyorum:)ama zormuş bazı markaların 40 ı 38 gibi olmuyo ayağıma
Ben 1 sene önce bebeğim canlanmadigi için kürtaj olmak zorunda kaldım. Araştırıldı ve kan pihtilasmasi çıktı bende. Hamile kalmadan 2 ay önce başlamistm igneye.
kızlar sımdı sıze cok onemlı bır soru soracağım doktor önce sunı sancı verırı normal denerım olmazsa sezeryanla alırız dedı sızce sunı sancı alayım mı benım yerımde sız olsanız ne yapasınız bırde sunı sancı alıp acılmam olmazsa bosu bosuna mı cekeceğim ben o sancıyı kafam cok karıık kızlar[/Q
Canım valla normal olacaksa da epiduralde ısrar et ...Ki bence bebişin 3,5 kilonun üstündeyse kesinlikle sezeryan diyorum ...Bizim arkadaşın ablası güle oynaya girmiş doğuma suni sanci başlayınca ölüyorum demiş resmen ...Ve saatlerce süren bir mücadele ...Bir de köprücük kemiğini kırmışlar çocuğu çıkaralım derken ...
Bilmiyorum çocuğun kilosuna dkkat et derim ...Ve epidural normal doğum olsun en azından eğer olacaksa ...
epıdural normal doğum hakkındada bazen cok kotu seyler soyluyorlar sonrasında bel ağrısı oluyormuş sureklı falan kımısıd sureklı bas ağrısı cekıyormus benım daha bısey bellı degıl delı cesaretı var bendee:) sımdılık ben normal doğum yapıcam dıyorum ama iş basa gelınce ne olur kım bılır
canım benımde ılk aylarımda ısler cok yoğundu helekı aralık ayında cok yoruluyordum sene sonu ısler bıttı sımdı cok rahatım ama martta tekrar başlıyor bı 20 gun kadar dayanacağımmecbur evde duruncada cok sıkılıyorum aılem falan olsa gezsem tozsammlaylaylomm olsa ne güzelde gurbette zor oluyor yalnızlık
tahmin ettiğim gibi benim arkadaşta bu rahatsızlıktan dolayı hamile kalsada düşük oluyodu onun için kullanıyodu yani diğer hamileliğinde faydalı olur bide benim arkadaş sağlığı için devamlı kullanıyodu
epıdural normal doğum hakkındada bazen cok kotu seyler soyluyorlar sonrasında bel ağrısı oluyormuş sureklı falan kımısıd sureklı bas ağrısı cekıyormus benım daha bısey bellı degıl delı cesaretı var bendee:) sımdılık ben normal doğum yapıcam dıyorum ama iş basa gelınce ne olur kım bılır
ben epiduralden şikayetçi 1 kişi bile görmedim o kadar doğum yapan arkadaşım var sadece böyleinternette duyduklarım ama ben arkadaşlarıma bakıyorum böyle zamanlarda en inandırıcı onlar gibi geliyor bana
Anladım canım hayırlısı aartık ne yapalım devam o zmn igneye.
Kizlar tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin hastanedeyim suan.. Hastanede 18/10 cikti hemen kardiolojiye yonlendirdi doktorum ekg cekildi simdi sirami bekliyorum dua edin 😔
bebegin durumu iyiymis cok sukur suyum da yerinde ama iste bu tansiyon korkutuyor beni sanirim ilac verecek
Ben de uyuyabilmek istiyorum. Gece uyuyamiyorum saga don sola don, uykusuzluktan gozlerim acilmiyo, tuvaletin yolunu gozlerim kapali duvar surerek buluyorum ama sabah 6 da gozlerim faltasi ve gun icinde uzansam da bisey durtuyo. Ben ki hamile kalmadan once aksam 9 sabah 10 arasi uyurdun gun icinde de iki saat kestirirdim evdeysem. Bi de usengecin tekiyim normalde ama mirt mirt gezesim var. Yasak olmasa yuriicem yaniKız tatlım =)
Evet kızlar erkeklerden daha erken doğuyormuş.
Bakalım belki bizimki de öyle olur.
Ben normalde de uykuyu çok seviyorum canım.
Hamilelikte artık kendimi alamıyorum uykudan.
Gün için de yine 4-5 saat uyuyorumdur =)
Valla senin gibi olmak isterdim, bende şu an öyle bir hantallık var ki düşman başına =)
Elimi kaldırasım yok bu aralar.
Aynen ben de. Hayir kizim da rahat. Saga donsem tepikliyo, sola donsem kimil kimil ama sirtustu yatinca hic sesi cikmiyo. Ben nefes darligi cekiyorum ama iki yastigim olursa degmeyin keyfimize :)iyi uykular valla oh ne güzel ben yatsam uyuyamıyorum nefes darlığından bacak arama bi yastık,kucağıma bi yastık,kafamın altına 2 yastık olmadı dön sağa olmadı sırtüstü ha bide ben sırtüstü cok rahat uyuyorum niyekine acaba?
rabbim dermansız hastalık vermesin bunlar caresi olan şeyler...sağlıkla doğsun bebeğin inşallah sevinçten hiçbişe aklına gelmez bile:)))
ben epiduralden şikayetçi 1 kişi bile görmedim o kadar doğum yapan arkadaşım var sadece böyleinternette duyduklarım ama ben arkadaşlarıma bakıyorum böyle zamanlarda en inandırıcı onlar gibi geliyor bana
Canım bende epiduralden korkardım ama ablam sezeryan oldu 2 ay önce.O kadar iyi çıktı ki ameliyattan normal olsa daha harap olurdu sanırımVe sonrasında da hiçbir şikayeti olmadı 1 haftaya tamamen iyileşti.Sanırım birazdan bünye ile ilgili tabi birde kimi insanın canı çok kıymetlidir kendini çok dinler ağrıyacak bir yer bulabilir her zaman.Eğer doktorum bana da sezeryan derse bende epidural düşünüyorum.Herşeyden önemlisi hakkımızda hayırlısı neyse olsun.
iyi uykular valla oh ne güzel ben yatsam uyuyamıyorum nefes darlığından bacak arama bi yastık,kucağıma bi yastık,kafamın altına 2 yastık olmadı dön sağa olmadı sırtüstü ha bide ben sırtüstü cok rahat uyuyorum niyekine acaba?
Eskiden 4 Nisan tarihinde olsun diyordum ama şimdilerde 37 bitsin gelebilir diyorum; zorlamaya başladı hamilelik:107:
Ben kendi sancım olmadan, suni sancı deneme taraftarı olmazdım; ayrıca tansiyon problemi de varAma çok sayıda doğum hikayesi okudum. Hiç belirti olmadan suni sancı ile çok kolay doğum yapan da var. Senin için durumun nasıl neticeleneceğini tahmin etmek çok zor; doktoruna güvenmek dışında yapabileceğin birşey yok sanırım.
Ben olsam normali denerdim canım.
Öyle de yapacağım kısmetse.
Çekeceğimiz bir kaç saatlik sancı ama sonrası tatlı bitiyor kızın kucağın da =)
Oh mis...
Ama dayanamam dersen sen bilirsin tabi ki.
Valla canım benim ilk hamileliğim o yüzden bilmiyorum ama duyduklarım suni sanci kolay bir olay değilmiş.Açılma olayına gelince işte orası risk senin için normal doğumu çok istiyorsan göze alacaksın ama baştan beri öyle bir düşüncen yoksa sezeryan bana daha olumlu geliyor senin o da suni sancı verilmesinden ötürü yoksa normal doğum yanlısıyım her zaman.Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Valla sen ilk yazdığında okuyunca da bir tereddüt ettim açıkçası.Normal doğum istesem de ben suni sancı vermelerini kabul etmem sanırım çünkü suni sancı normal sancıdan daha çok acı veren birşey ki normal sancın geldiğinde arada nefes almaya vaktin olsa da suni sancıda sürekli devam eden bir acı var araştırdığım kadarıyla.Normalde sancısı,açılması başlamış bir insanda bile suni sancı işe yaramayabiliyor.Ben eğer senin yerinde olsaydım ve normal doğum olmayacaksa suni sancı yerine olacaksa bari hiç acı çekmeden sezeryan olmayı tercih ederdim.Ha benim 9 ayını doldurduktan sonra gidip bana suni sancı verin doğuracam deyip doğuran tanıdığım da var,olmaz diye bir şey yok ama dediğim gibi ben senin yerinde olsam suni sancı-sezeryan arasında tercih yapacaksam sezeryanı tercih ederim canım.Allah hakkında en hayırlı,en kolay olanı nasip etsin.
valla canım benim suni sancının ne olduğunu ben gecen nisan ablamın doğumunda gördüm...hiç almayayım:)))yeğenim 4300gr dı ve doktor normalde ısrar etti sonrada pişman oldu.ben neredeyse bayılacaktım o gün aladımki ben normal doğum yapamam:)))korkutmak gibi olmasın suni sancı kötü bişe ona eminim
kızlar hepinize teşekkür ederim bana ıyı fıkırler verdınız ben normal doğum taraftarıyım doktorumla konusacağım eğer cok acı cekeceksen nefes alamıyacak kadar ozaman dırek sezeryan olurum haaa bu arada eğer dene ıstersen dayanamazsan sezeryan derse onuda kabul ederim inşallah doğumdan önce sancım gelır kızlar dua edin
Kizlar tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin hastanedeyim suan.. Hastanede 18/10 cikti hemen kardiolojiye yonlendirdi doktorum ekg cekildi simdi sirami bekliyorum dua edin 😔
bebegin durumu iyiymis cok sukur suyum da yerinde ama iste bu tansiyon korkutuyor beni sanirim ilac verecek
canım korkma bırsey olmaz bende senın gıbıyım ılaç kullanıyorum az kaldı ınsallah senın ıcınde
kızlar hepinize teşekkür ederim bana ıyı fıkırler verdınız ben normal doğum taraftarıyım doktorumla konusacağım eğer cok acı cekeceksen nefes alamıyacak kadar ozaman dırek sezeryan olurum haaa bu arada eğer dene ıstersen dayanamazsan sezeryan derse onuda kabul ederim inşallah doğumdan önce sancım gelır kızlar dua edin
canım korkma bırsey olmaz bende senın gıbıyım ılaç kullanıyorum az kaldı ınsallah senın ıcınde
ınsallah canım allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?