2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar aranızda kan pihtilasmasi için iğne kullanan var mi. Ben kullanıyorm dr m doğumdan sonrada kullanacaksin dedi. Hiç duymadım ben sonra kullanıldığıni bilgisi olan varmi bu konuda.

hamile kaldığımda 37 giyen ben artık 40 numara giyiyorum:)ama zormuş bazı markaların 40 ı 38 gibi olmuyo ayağıma

pekı bu durumlar gecıcımı yaa vallaa uzulurum o kadar ayakkabımm var ve hepsıı yepyenı bır kere ıkı kere gıyılmıss bı arkadaşım doğumdan sonra ayağım bı numara buyudu dıyor

Ben 1 sene önce bebeğim canlanmadigi için kürtaj olmak zorunda kaldım. Araştırıldı ve kan pihtilasmasi çıktı bende. Hamile kalmadan 2 ay önce başlamistm igneye.

tahmin ettiğim gibi benim arkadaşta bu rahatsızlıktan dolayı hamile kalsada düşük oluyodu onun için kullanıyodu yani diğer hamileliğinde faydalı olur bide benim arkadaş sağlığı için devamlı kullanıyodu

kesinlikle katılıyorum komşularım var ailesi burda olan geze toza eğlene gecti hamilelikleri sonrasındada faydasını gördü onların ama ben???yalnız tek annem gelebeilecek hamileliğimde şöyle nazlanacak bi annem ablam arkadaşım olmadı gurbet her acıdan belini büküyo insanın

Kizlar tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin hastanedeyim suan.. Hastanede 18/10 cikti hemen kardiolojiye yonlendirdi doktorum ekg cekildi simdi sirami bekliyorum dua edin 😔
bebegin durumu iyiymis cok sukur suyum da yerinde ama iste bu tansiyon korkutuyor beni sanirim ilac verecek

cok gecmiş olsun canım herşey normale döner inşallah arada bu tansiyon fırlamalrı oluyomuş merak etme zamanını bekler bebeğin sen sadece du et bizde senin için dua ediyoruz kolayca olup bitsin inşallah hayırlısıyla şu işler

Ben de uyuyabilmek istiyorum. Gece uyuyamiyorum saga don sola don, uykusuzluktan gozlerim acilmiyo, tuvaletin yolunu gozlerim kapali duvar surerek buluyorum ama sabah 6 da gozlerim faltasi ve gun icinde uzansam da bisey durtuyo. Ben ki hamile kalmadan once aksam 9 sabah 10 arasi uyurdun gun icinde de iki saat kestirirdim evdeysem. Bi de usengecin tekiyim normalde ama mirt mirt gezesim var. Yasak olmasa yuriicem yani annem dogumdan once asiri bi enerji gelirmis diyo, korkutuyo beni
Aynen ben de. Hayir kizim da rahat. Saga donsem tepikliyo, sola donsem kimil kimil ama sirtustu yatinca hic sesi cikmiyo. Ben nefes darligi cekiyorum ama iki yastigim olursa degmeyin keyfimize :)

Son düzenleme:

Canım sırtüstü yatmamaya özen göster.Çünkü kan akışı vede oksijen fazla gitmiyor bebeğe doktorlar bu konuda uyarıyorlar.Ben sürekli sola yatacam diye sol kolum ve bacağım çürüdü resmen.En güzel kan akımı sol yatışta olurmuş ve bebek beslenirmiş.Zaten en çok özlediğim 3 şey var.

1.Yüzüstü bacaklarımı açarak uyumak,
2.Pastırma,salam,sucuk sosis vb.şeyleri yemek
3.Gece çişe kalkmamak

Ben olsam normali denerdim canım.
Öyle de yapacağım kısmetse.
Çekeceğimiz bir kaç saatlik sancı ama sonrası tatlı bitiyor kızın kucağın da =)
Oh mis...
Ama dayanamam dersen sen bilirsin tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…