2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

gerçekten çok güzel sıralama aynılarını çoooooook özledim

güldürdün beni ya valla sucuk sosis yiyorum arada gazlı içecek içtiğim oluyo inanırmısın hiç diyet tutamıyorum doktor şeker sınırda dikkat dedi 1 gün dikkat sonra gelsin helvalar poğacalar:)ilginçtir son kontrolümde gayet normal çıktı şekerim çivi çiviyi söker galiba:)yinede 10 kilo aldım bu zamana hayret ediyorum ama benim veled kilolu o alıyo kiloları nolcak bakalım sezeryan olcam zaten kilolu olsun varsın tombişim:)))))))))))))

Kilo olayını açma çok dertliyimCumartesi itibariyle 11.kilomu almış bulunmaktayım.Allahtan zayıf hamile kalmışım yoksa vay halime.52 ile hamile kaldım şuan 63 olmuşum.Son 1 ay içinde 3 kilo almışım gerçi 1 kg kızıma aitDoktor bana da karbonhidrattan uzak dur dedi ama nerdeeee birde bilseki tatlı canavarı olduğumuAllahtan şekerim yok yoksa bende uyamazdım sanırım diyete

SUAY - cnm bence suni sancı taraftarı olma... hem tansiyon problemi var en risksiz sezaryen bence. tabi doktorun en iyisini bilir. daha vaktin var daha düşünür taşınır karar verirsin! hangi yöntem senin ve bebeğin için iyiyse öyle alırsın inş bebeğini kucağına...

ben de bu maddelere katılıyorum ve bi tane daha ekliyorum
4. Doya doya kola ve Türk kahvesi içmek:)

kızlar bebeklerın emzıklerını bıberonlarını kullanmadan once nasıl yapıcaksınız kaynatıcakmısınız

ben kaynattım cnm. kullanma klavuzlarını okudum kaynatılabiliyor diyordu. mis gibi oldu tertemiz:)

hiç dert etme... 11 kilo ne ki...ben de 54le hamile kaldım şimdi 73üm:) açlığa dayanamıyorum hiç. hamile olmadan da açlığa hiç katlanamzdım.

Evet seni görünce takmamaya karar verdim gerçektenNeyse bebişler sağlıklı olsunlar da varsın 100 kg olayım önemli değil.Doğumdan sonra veririz Allahın izniyle..

Evet seni görünce takmamaya karar verdim gerçektenNeyse bebişler sağlıklı olsunlar da varsın 100 kg olayım önemli değil.Doğumdan sonra veririz Allahın izniyle..

bişey olmaz cnm ya... sonra zaten ister istemez bence kiloları vericez. ben hamilelikten önce çok zayıftım 36 bedendim hatta bazen 36 beden kıyafetler bile tam oturmayabiliyordu bana:) zaten hamilelikten önce olmam gereken kilom 60 falandı. boyum da uzun, kilolar çok da dert olmadı bana.

Bende zayıftım boyum o kadar uzun değil ama normal şartlarda bir 5 kg daha almam lazımdı ama dediğin gibi doğumdan sonra ister istemez verilir.Şahsen benim en gelemediğim şey uykusuzluk,eğer uyku sorunu yaşarsam istediğim kadar yemek yiyeyim değil almak kilo bile veriyorum.Meleklerimiz için herşeye değer ama

Kızlar merhaba çok yazamıyorum ben ama ben takip ediyorum sizi . Aklıma takılan şeyleri cevabını hep burda buluyorum valla harikasınız kızlar. Sezeryan konusunda hep endişem var dı ama çokda endişelenecek bişey yok aslında sizin yazdıklarınızı okudum.

Ben normal doğuramam diye sezeryan düşünüyorum belden aşağı ama onda risk var mı ki acaba , bilemedim .

Siz kilomu almissiniz ya.hic sikmayin cacininizi burda 25 kilo almis biri olarak hala tatliya devam.tam bir nutella canavariyim.reklamdaki sarelleci bebekler gibi benim oglumda nutella istiyo.gece yarisi cise kalkip kasik kasik nutella yiyorum

Valla bu maddelere bende katiliyorum ama salam sucuk yiyorum bazemler tabiki pisirerek.cig tuketmemeye dikkat ediyorum.kahve ve kolaya hasret kaldim.bazen koca bir paket cips ve kola olsa ne yenirdi diyorum.ama cok nadiren kacamak olarak yiyorum.1 batdak kola icmektense 1yudum iciyorum.bi yerde okumustum hamilelikle insanin cani bise yemek istediyse zararli bile olsa azcik yiyin diyolardi.cunku yememenin stresi bebegi daha olumsuz etkiliyormus.

58 kiloyla hamile kaldım. Şuan 76 kiloyum ve doğuma 1.5 ay var. 80le doğum yaparım herhalde. Yapacak bişey yok doğumdan sonra verirz artık :)

Ben sirtustu hic yatamiyorum tansiyonum dusuyor hemen
Sola yatmaktan kaburgam curudu resmen

Dra gitmekle cok iyi yapmissin cnm
Normale doner bir an once ins

Cnm yurumek neden yasak??
Benim dr da yuru diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…