Kizlar tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin hastanedeyim suan.. Hastanede 18/10 cikti hemen kardiolojiye yonlendirdi doktorum ekg cekildi simdi sirami bekliyorum dua edin 😔
bebegin durumu iyiymis cok sukur suyum da yerinde ama iste bu tansiyon korkutuyor beni sanirim ilac verecek
Canım sırtüstü yatmamaya özen göster.Çünkü kan akışı vede oksijen fazla gitmiyor bebeğe doktorlar bu konuda uyarıyorlar.Ben sürekli sola yatacam diye sol kolum ve bacağım çürüdü resmen.En güzel kan akımı sol yatışta olurmuş ve bebek beslenirmiş.Zaten en çok özlediğim 3 şey var.
1.Yüzüstü bacaklarımı açarak uyumak,
2.Pastırma,salam,sucuk sosis vb.şeyleri yemek
3.Gece çişe kalkmamak
Bende madde 1 i bekliyorum hasretle :)Canım sırtüstü yatmamaya özen göster.Çünkü kan akışı vede oksijen fazla gitmiyor bebeğe doktorlar bu konuda uyarıyorlar.Ben sürekli sola yatacam diye sol kolum ve bacağım çürüdü resmen.En güzel kan akımı sol yatışta olurmuş ve bebek beslenirmiş.Zaten en çok özlediğim 3 şey var.
1.Yüzüstü bacaklarımı açarak uyumak,
2.Pastırma,salam,sucuk sosis vb.şeyleri yemek
3.Gece çişe kalkmamak
Basa gelen cekilir diye bir soz var ya bosxlaf degilmis!!Kilo olayını açma çok dertliyimCumartesi itibariyle 11.kilomu almış bulunmaktayım.Allahtan zayıf hamile kalmışım yoksa vay halime.52 ile hamile kaldım şuan 63 olmuşum.Son 1 ay içinde 3 kilo almışım gerçi 1 kg kızıma ait Doktor bana da karbonhidrattan uzak dur dedi ama nerdeeee birde bilseki tatlı canavarı olduğumu Allahtan şekerim yok yoksa bende uyamazdım sanırım diyete
bişey olmaz cnm ya... sonra zaten ister istemez bence kiloları vericez. ben hamilelikten önce çok zayıftım 36 bedendim hatta bazen 36 beden kıyafetler bile tam oturmayabiliyordu bana:) zaten hamilelikten önce olmam gereken kilom 60 falandı. boyum da uzun, kilolar çok da dert olmadı bana.
Supersiniz kizlarBende zayıftım boyum o kadar uzun değil ama normal şartlarda bir 5 kg daha almam lazımdı ama dediğin gibi doğumdan sonra ister istemez verilir.Şahsen benim en gelemediğim şey uykusuzluk,eğer uyku sorunu yaşarsam istediğim kadar yemek yiyeyim değil almak kilo bile veriyorum.Meleklerimiz için herşeye değer ama
iyi uykular valla oh ne güzel ben yatsam uyuyamıyorum nefes darlığından bacak arama bi yastık,kucağıma bi yastık,kafamın altına 2 yastık olmadı dön sağa olmadı sırtüstü ha bide ben sırtüstü cok rahat uyuyorum niyekine acaba?
Kizlar tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin hastanedeyim suan.. Hastanede 18/10 cikti hemen kardiolojiye yonlendirdi doktorum ekg cekildi simdi sirami bekliyorum dua edin 😔
bebegin durumu iyiymis cok sukur suyum da yerinde ama iste bu tansiyon korkutuyor beni sanirim ilac verecek
Ben de uyuyabilmek istiyorum. Gece uyuyamiyorum saga don sola don, uykusuzluktan gozlerim acilmiyo, tuvaletin yolunu gozlerim kapali duvar surerek buluyorum ama sabah 6 da gozlerim faltasi ve gun icinde uzansam da bisey durtuyo. Ben ki hamile kalmadan once aksam 9 sabah 10 arasi uyurdun gun icinde de iki saat kestirirdim evdeysem. Bi de usengecin tekiyim normalde ama mirt mirt gezesim var. Yasak olmasa yuriicem yaniannem dogumdan once asiri bi enerji gelirmis diyo, korkutuyo beni
Aynen ben de. Hayir kizim da rahat. Saga donsem tepikliyo, sola donsem kimil kimil ama sirtustu yatinca hic sesi cikmiyo. Ben nefes darligi cekiyorum ama iki yastigim olursa degmeyin keyfimize :)
Cnm hem tansiyonun var hem de iğne kullaniyorsun acilman veya sancin yokken durduk yere suni sanci alma derim ben yinede sen bilirsin hakkında hayirlisi cnmkızlar sımdı sıze cok onemlı bır soru soracağım doktor önce sunı sancı verırı normal denerım olmazsa sezeryanla alırız dedı sızce sunı sancı alayım mı benım yerımde sız olsanız ne yapasınız bırde sunı sancı alıp acılmam olmazsa bosu bosuna mı cekeceğim ben o sancıyı kafam cok karıık kızlar
Bende kullanıyorum ddoğumdan sonra kullanmiyacam ama doğumdan sonra 40 gün kullananlar varKızlar aranızda kan pihtilasmasi için iğne kullanan var mi. Ben kullanıyorm dr m doğumdan sonrada kullanacaksin dedi. Hiç duymadım ben sonra kullanıldığıni bilgisi olan varmi bu konuda.
İyi aksamlar hanimlar
Bacakları agriyan varmi valla çok agriyor kalsiyum magnezyum aliyorum sut yoğurt tuketiyirum banamisin demiyor agirlastim valla zor yürüyorum 12 kilo aldim
Evde penguen gibi dolasiyorum
Supersiniz kizlar
Manken gibi hamile kalmissiniz :)
kızlar bir de ben su içmekten bir hal oldum sürekli içim yanıyor tuzlu ya da bahartlı yemeyle hiç alakası yok ne yersem içim yanıyor su içiyorum ondan sonra da gün boyu wc deyim yoruldum ya
İyi aksamlar arkadaslar doktor yatis verdi simdi hastaneye yattim tansiyonum hala dusmedi dua edin.. Ben hepinize ediyorum..
😔
Ben normal yikadim canim. İlk kullanimdan once yikayin yaziyodu, kaynatmaya gerek yok diye dusundum ben dekızlar bebeklerın emzıklerını bıberonlarını kullanmadan once nasıl yapıcaksınız kaynatıcakmısınız
Dr. Browns in o filtresi temizlenmiyo, aralarindaki tirtiklarda artiklar kaliyo hijyenik olmuyo dedile almadim ben de. Kullaninca haber verir misin? Belki yanlis istihbarat almisimdirevet canım ben kaynatırım doktor brawns biberon bu arada gaz yapmıyomuş şiddetle tavsiye olunur
Canim benim sag bacagim uyusuyo, dermani kesiliyo resmen. Hatta evde salondan mutfaga giderken bile oluyo kisacik mesafede. Zorlama dedi doktorum. Bi de kasiklarim agriyiii hemen :)Cnm yurumek neden yasak??
Benim dr da yuru diyor
Begendim ve de katiliyorumİyi etmişsin doktora gitmekle gülüm. İlaç ile dengelersiniz inşallah, geçmiş olsun yeniden.
Yüzüstü yatmak benim tek hayalim:107:
Ama hamilelikle ilgili de özleyeceğim şeyler var. Doğumdan sonra elimi koyduğumda bebeğimin kıpırtılarını hissetmeyi ve adet sancısı&kanaması olmadan geçirdiğim ayları özleyeceğim
Ben deeee :) bazen ortasi delik yatak hayal ediyorum, hamis yatagi. Gobegi assagi sarkitip sirtustu uyumak icinSırtüstü yatma balım.
Nefes alamıyor bebek.
Ben uyurken sırtüstü geliyorum nefessiz kalmış bir vaziyette uyanıyorum ve göbeğim kemiklerime baskı yaptığı için ertesi gün bel ağrısından iki büklüm geziyorum.
Canım çok geçmiş olsun.
İnşallah ilaçlarla normale döndürürler.
Benimde çok yürüyünce, ayakta sabit kalınca hemen ağrılarım artıyor.
Bende yüzüstü yatmayı özledim inan
Ama regl dönemlerimin olmamasını, bu ağrıyı çekmemeyi daha çok özleyeceğim sanırım
Aynennn :) bacak agrisi penguenn yuruyusu bizde de mevcutİyi aksamlar hanimlar
Bacakları agriyan varmi valla çok agriyor kalsiyum magnezyum aliyorum sut yoğurt tuketiyirum banamisin demiyor agirlastim valla zor yürüyorum 12 kilo aldim
Evde penguen gibi dolasiyorum
Canim gecmis olsun. İnsallah duzelir tansiyonun da istirahate evde devam edersinz. Ama hastanede de kalsan onemli olan sagliginiz. İnsallah toparlarsiniz.İyi aksamlar arkadaslar doktor yatis verdi simdi hastaneye yattim tansiyonum hala dusmedi dua edin.. Ben hepinize ediyorum..
😔
Ben de hastaneye kokorec siparisi vermeyi planliyorumben en çok çikoata yemeyi özledim. hastane çantama 10-15 tane tadelle koyacağım :)
canım üzülme sonuna kadar gelmişsin şükret önce...bazı doktorlar böyle işte naparsın bebeğin kilo alması için çok özel bişe yapmana gerek yok biraz daha fazla yersin olur biter sık ye ekmek arası köfte ekmek ye :)benim doktorum öyle dese gömülürüm galiba:)1 hafta bişe değil takma minyon doğar sonra alır kilolarını hiiiiiiiiiiç dert etme bebeğini sağlıkla al kucağına inş.tabi hepimizmerhaba herkese
bugün hayatımın en kötü günlerinden birini geçirdimbirkaç gün önce yürüyüşe çıktım başım döndü e tabi o kadar hızlı yokuş çıkarsam olacağı buydu eczanenin birine girip tansiyonumu ölçtürdüm 14/9 çıktı yürümektendir dediler çünkü hep 12/6 filan çıkıyordu neyse eczacının eşi de yeni doğum yapmış korudaymış sonra etimed e gitmiş hem daha ucuz hem daha ilgililer diye bir saat anlattı son haftalarda nasıl değiştiririm filan derken biz de öyle yaptık nolur git dedi neyse eve geldim küçük bir araştırmanın ardından muhteşem yorumlara sahip mesut bayraktara randevu aldım velhasıl kelam bu sabah gittik ilgi alaka sıfır odaya girer girmez bebek büyüdü artık net görmeyi beklemeyn neyse geçtik ultrason a görüntü o kadar bulanık ki neresi neresi anlamak mümkün değil neyse doktor anlıyordur deyip eyvallah ettik aman ya rabbim adam bir açtı ağzını suyun çok çok az çentik var kesin tansyon hastasısın hayır diyorum yok bebek de çok geri bilmem ne ama diyorum her şey normaldi yok takibe almak lazım falan filan e en kötü nolur diyorum napmak lazım bebek ölür diyor tövbe tövbe tövbe neyse tahliller nst verdi odadan çıktık eşim kolumdan sürükleyerek hastaneden çıkardı bu adama inandın mı kesinlikle bir şey bilmiyor dedi ama tabi benim içime kurt düştü tüm gün ağladım kendi doktorumuza ancak akşamüstü 17.30 a randevu bulabildiğimiz için akşamı zor ettim neyse gittik doktorumuza suyu çok normal dedi tabi biz söylemiyoruz başka doktora gittiğimizi yalnız bebeişim doğum pozisyondaydı dönmüş şu an sezaryen görünüyor 4 hafta bekleriz dönmezse alırız dedi iki kötü haber verdi bir kendisi 2 hafta sonra ayrılıyormuş il dışına gidiyormuş son iki hafta kala yeni doktor! Kaderin cilvesi sen yeni doktor dener misin al sana! Ve ben kilo almaktan korktuğum için izne ayrıldığımdan beri sözde dikkat ediyordum ve bilin nolmuş 24 günde hiç kilo almamışım belki de kilo kaybetmişim çünkü bir dünya su içip gitmiştim! Sonuç bebeğim bir hafta geriden geliyor ((( doktor çok kızdı ekmek de yiyeceksin her şey yiyeceksin dedi beyin glişimine yardımcıymış kızlar aklınızda olsun çok üzüldüm benim gibi yapmayın doktor kilolu bayanlara bile son ayda yemelerini söylüyoruz dedi bebeğin minyon olacak dedi 34+3 te 2033 gr (( bana yardım edin ne yesem bebeğim kilo alır????
merhaba herkese
bugün hayatımın en kötü günlerinden birini geçirdimbirkaç gün önce yürüyüşe çıktım başım döndü e tabi o kadar hızlı yokuş çıkarsam olacağı buydu eczanenin birine girip tansiyonumu ölçtürdüm 14/9 çıktı yürümektendir dediler çünkü hep 12/6 filan çıkıyordu neyse eczacının eşi de yeni doğum yapmış korudaymış sonra etimed e gitmiş hem daha ucuz hem daha ilgililer diye bir saat anlattı son haftalarda nasıl değiştiririm filan derken biz de öyle yaptık nolur git dedi neyse eve geldim küçük bir araştırmanın ardından muhteşem yorumlara sahip mesut bayraktara randevu aldım velhasıl kelam bu sabah gittik ilgi alaka sıfır odaya girer girmez bebek büyüdü artık net görmeyi beklemeyn neyse geçtik ultrason a görüntü o kadar bulanık ki neresi neresi anlamak mümkün değil neyse doktor anlıyordur deyip eyvallah ettik aman ya Rabbim adam bir açtı ağzını suyun çok çok az çentik var kesin tansyon hastasısın hayır diyorum yok bebek de çok geri bilmem ne ama diyorum her şey normaldi yok takibe almak lazım falan filan e en kötü nolur diyorum napmak lazım bebek ölür diyor tövbe tövbe tövbe neyse tahliller nst verdi odadan çıktık eşim kolumdan sürükleyerek hastaneden çıkardı bu adama inandın mı kesinlikle bir şey bilmiyor dedi ama tabi benim içime kurt düştü tüm gün ağladım kendi doktorumuza ancak akşamüstü 17.30 a randevu bulabildiğimiz için akşamı zor ettim neyse gittik doktorumuza suyu çok normal dedi tabi biz söylemiyoruz başka doktora gittiğimizi yalnız bebeişim doğum pozisyondaydı dönmüş şu an sezaryen görünüyor 4 hafta bekleriz dönmezse alırız dedi iki kötü haber verdi bir kendisi 2 hafta sonra ayrılıyormuş il dışına gidiyormuş son iki hafta kala yeni doktor! kaderin cilvesi sen yeni doktor dener misin al sana! ve ben kilo almaktan korktuğum için izne ayrıldığımdan beri sözde dikkat ediyordum ve bilin nolmuş 24 günde hiç kilo almamışım belki de kilo kaybetmişim çünkü bir dünya su içip gitmiştim! sonuç bebeğim bir hafta geriden geliyor ((( doktor çok kızdı ekmek de yiyeceksin her şey yiyeceksin dedi beyin glişimine yardımcıymış kızlar aklınızda olsun çok üzüldüm benim gibi yapmayın doktor kilolu bayanlara bile son ayda yemelerini söylüyoruz dedi bebeğin minyon olacak dedi 34+3 te 2033 gr (( bana yardım edin ne yesem bebeğim kilo alır????
İyi aksamlar arkadaslar doktor yatis verdi simdi hastaneye yattim tansiyonum hala dusmedi dua edin.. Ben hepinize ediyorum..
😔
merhaba herkese
bugün hayatımın en kötü günlerinden birini geçirdimbirkaç gün önce yürüyüşe çıktım başım döndü e tabi o kadar hızlı yokuş çıkarsam olacağı buydu eczanenin birine girip tansiyonumu ölçtürdüm 14/9 çıktı yürümektendir dediler çünkü hep 12/6 filan çıkıyordu neyse eczacının eşi de yeni doğum yapmış korudaymış sonra etimed e gitmiş hem daha ucuz hem daha ilgililer diye bir saat anlattı son haftalarda nasıl değiştiririm filan derken biz de öyle yaptık nolur git dedi neyse eve geldim küçük bir araştırmanın ardından muhteşem yorumlara sahip mesut bayraktara randevu aldım velhasıl kelam bu sabah gittik ilgi alaka sıfır odaya girer girmez bebek büyüdü artık net görmeyi beklemeyn neyse geçtik ultrason a görüntü o kadar bulanık ki neresi neresi anlamak mümkün değil neyse doktor anlıyordur deyip eyvallah ettik aman ya Rabbim adam bir açtı ağzını suyun çok çok az çentik var kesin tansyon hastasısın hayır diyorum yok bebek de çok geri bilmem ne ama diyorum her şey normaldi yok takibe almak lazım falan filan e en kötü nolur diyorum napmak lazım bebek ölür diyor tövbe tövbe tövbe neyse tahliller nst verdi odadan çıktık eşim kolumdan sürükleyerek hastaneden çıkardı bu adama inandın mı kesinlikle bir şey bilmiyor dedi ama tabi benim içime kurt düştü tüm gün ağladım kendi doktorumuza ancak akşamüstü 17.30 a randevu bulabildiğimiz için akşamı zor ettim neyse gittik doktorumuza suyu çok normal dedi tabi biz söylemiyoruz başka doktora gittiğimizi yalnız bebeişim doğum pozisyondaydı dönmüş şu an sezaryen görünüyor 4 hafta bekleriz dönmezse alırız dedi iki kötü haber verdi bir kendisi 2 hafta sonra ayrılıyormuş il dışına gidiyormuş son iki hafta kala yeni doktor! kaderin cilvesi sen yeni doktor dener misin al sana! ve ben kilo almaktan korktuğum için izne ayrıldığımdan beri sözde dikkat ediyordum ve bilin nolmuş 24 günde hiç kilo almamışım belki de kilo kaybetmişim çünkü bir dünya su içip gitmiştim! sonuç bebeğim bir hafta geriden geliyor ((( doktor çok kızdı ekmek de yiyeceksin her şey yiyeceksin dedi beyin glişimine yardımcıymış kızlar aklınızda olsun çok üzüldüm benim gibi yapmayın doktor kilolu bayanlara bile son ayda yemelerini söylüyoruz dedi bebeğin minyon olacak dedi 34+3 te 2033 gr (( bana yardım edin ne yesem bebeğim kilo alır????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?