2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
yeni hamişler gelmiş hoş gelmişler araya zaman girince sayfa çok atlıyor hepsini okuyamadım bende dün dok gittim bebişimin kalp atışını duyduk çok şükür güzel hamilelik geçiririz inşalah

Nasıl vuruyosun canım.Detaylı anlatır mısın? bende deneyeyim.Eğer becerebilirsem kendim yaparım.

slm kızlar bende yeniyim.ayın 20'de hamile olduğumu öğrendim hcg değerim 754 çıktı 4 haftalık 10 gün sonra kalp atışalrını duymaya gidicez inş. bir sorun çıkmaz.

canım benim doktor kese çok küçük olduğu için alttan muayene etmeyim bebeğe zarar vermeyelim dedi kan değerlerinde onayladı gebeliği.bence sende alttan muayene olma sende özele git istersen.

yeni hamişler gelmiş hoş gelmişler araya zaman girince sayfa çok atlıyor hepsini okuyamadım bende dün dok gittim bebişimin kalp atışını duyduk çok şükür güzel hamilelik geçiririz inşalah

slm.senin son regl dönemin ne zamandı acaba kaç haftalıkken belli oldu kalp atışı bende ayın 29'unda gidicem ve zaman geçmiyor.

canım benim doktor kese çok küçük olduğu için alttan muayene etmeyim bebeğe zarar vermeyelim dedi kan değerlerinde onayladı gebeliği.bence sende alttan muayene olma sende özele git istersen.

ben de geçen hafta tıp merkezine gittim belediyenin. bir tane yaşlı bir doktor alttan bakıcaz dedi. istemiyorum dedim e görünmez ama falan dedi ama bozuldu istemiyorum deyince. Eşim de yanımda e hiç kocanla ilişkiye girmicen mi o daha tehlikeli dedi. Gerekirse girmicem dedim tersledim ben de. yok bütün asistanlarına bunu önermişmiş te vs.vs. kadını oracıkta hastanelik edecektim az daha mıkmıklasaydı neyse zaten dar attım kendimi dışarı. ne terbiyesizlik nasıl bir üslup bir de doktor olacaklar.

4+3 günlükken kese göründü.6 haftalıkken kalp atışını gördük. İki hafta sonra kontrole gitcem. İnşallah herşey yolundadır

İnş. canım herşey yolundadır bende bugün öğrendim 4 haftalık hamileyim 10 gün sonra gidicem kalp atışını duymaya senin hcg değerin kaç çıkmıştı benimkisi 754 çıktı.

çok saol canım gitcem özele zatende azıcık durayım dedim özel çok pahalı burda.. bi hafta geçsin gidince inşallah kalp atışlarınıda duyuarız dedik te olmasa gitcem.. bakalım hayırlısı inşallah bir aksilik çıkmaz

kızlar bu gebelik takviminin iki yanındaki resim vardı ya biri beek gelişimi biri yuvarlak bişidi anlam verememiştik bazı arkadaşlarda 9.haftada oda bebeğe dönüşmüş benim anladığım 9. haftaya kadar embiryo deniliyo 9.haftadan sonra fetal döneme geçiliyo fetus olarak adlandırılıyo ya o resimler onu anlatıyo...

ncynl yaş 25 ilk bebiş
sat: 24 haziran
bdt: 1 nisan
denizli

İnş. canım herşey yolundadır bende bugün öğrendim 4 haftalık hamileyim 10 gün sonra gidicem kalp atışını duymaya senin hcg değerin kaç çıkmıştı benimkisi 754 çıktı.

Hcg degerime hiç bakmadım desem :) evde test yaptım pozitif çıkınca doktora gittim. Ultrasonda bakıp keseyi gördü direk. Sonra rutin tahlilleri yaptırdık. Doktor kontrol edip herşey yolunda dedi. Senin de hayrlı saglıklı olsun bebegin. Nerdensin yaş kaç ilk bebek mi?

ben de hamileliğimi adetime 5- hatta 6 gün varken idrar testinde öğrendim silik ıkıncı çizgi çıktı aynı gun hmen hastaneye gittim beta hcg 31 çıktı adete daha 6 gun varken..bence yumurta döllendikten 7-8 gün sonra beta hcg yukselmeye başlıyor
benim ilişki tarihimle uyumlu yukseldi ve hemen pozitif gördüm hem idrarda hem kanda..
ama kızımda çıkmadı hiç adeti bir gün geçe zor zar ıkınci çizgi cıktı ve kızımda adetimi bir gün geçe beta hcg 10 gu..

konu sah,b, arkadaş b,raz kötü geöçiriyo sanırım hamileliğini liste bayadır guncellenmiyo tabi anlayış göstermek lazım mide durumları fena

Beni de listeye ekler misiniz?
Ankaradayım 25 yaşındayım ilk bebeğim. Sat 03.07.2013 bdt: 10.04.2014

Çok şükür tedaviye gerek kalmadan bebeğinin haberini almışsın. Sağlıklar diliyorum sana ve bebeğine. Ümit bey mükemmel bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum. Kaç yaşındasın ilk bebeğin mi?

Nasıl vuruyosun canım.Detaylı anlatır mısın? bende deneyeyim.Eğer becerebilirsem kendim yaparım.

cnm şimdi göbek deliğine baş parmağın değecek sekilde elini göbeğinin üstüne koy .dört parmak sonrasına tam küçük parmağının oradan itibaren iğneyi vurabileceğin bölgeler..vuracağın yeri başparmağın ve işaret parmağınla tut hafif sert olacak sekilde sıkıştır.iğnenin kapağını aç 45 derecelik açıyla iğne vuracağın yere tut.sonrada derin nefes al ve yavaşça hareket ettirmeden iğneyi batır.göbegini sıkıştırdığın elini bırak ve yavaş yavaş iğneyi enjekte et.sonrada içinden 5 e kadar say ve çek.emin ol anlattığım kadar bile sürmeyecek kimseyide beklemek zorunda kalmayacaksın.. yada bacağına yapabileceğin yerler bacağını diz kapağından kasıgına doğru ikiye böl sonrada ortadan iki ye böl.üst ve dışa kalan parçaya vurabilirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…