merhaba herkese
bugün hayatımın en kötü günlerinden birini geçirdimbirkaç gün önce yürüyüşe çıktım başım döndü e tabi o kadar hızlı yokuş çıkarsam olacağı buydu eczanenin birine girip tansiyonumu ölçtürdüm 14/9 çıktı yürümektendir dediler çünkü hep 12/6 filan çıkıyordu neyse eczacının eşi de yeni doğum yapmış korudaymış sonra etimed e gitmiş hem daha ucuz hem daha ilgililer diye bir saat anlattı son haftalarda nasıl değiştiririm filan derken biz de öyle yaptık nolur git dedi neyse eve geldim küçük bir araştırmanın ardından muhteşem yorumlara sahip mesut bayraktara randevu aldım velhasıl kelam bu sabah gittik ilgi alaka sıfır odaya girer girmez bebek büyüdü artık net görmeyi beklemeyn neyse geçtik ultrason a görüntü o kadar bulanık ki neresi neresi anlamak mümkün değil neyse doktor anlıyordur deyip eyvallah ettik aman ya Rabbim adam bir açtı ağzını suyun çok çok az çentik var kesin tansyon hastasısın hayır diyorum yok bebek de çok geri bilmem ne ama diyorum her şey normaldi yok takibe almak lazım falan filan e en kötü nolur diyorum napmak lazım bebek ölür diyor tövbe tövbe tövbe neyse tahliller nst verdi odadan çıktık eşim kolumdan sürükleyerek hastaneden çıkardı bu adama inandın mı kesinlikle bir şey bilmiyor dedi ama tabi benim içime kurt düştü tüm gün ağladım kendi doktorumuza ancak akşamüstü 17.30 a randevu bulabildiğimiz için akşamı zor ettim neyse gittik doktorumuza suyu çok normal dedi tabi biz söylemiyoruz başka doktora gittiğimizi yalnız bebeişim doğum pozisyondaydı dönmüş şu an sezaryen görünüyor 4 hafta bekleriz dönmezse alırız dedi iki kötü haber verdi bir kendisi 2 hafta sonra ayrılıyormuş il dışına gidiyormuş son iki hafta kala yeni doktor! kaderin cilvesi sen yeni doktor dener misin al sana! ve ben kilo almaktan korktuğum için izne ayrıldığımdan beri sözde dikkat ediyordum ve bilin nolmuş 24 günde hiç kilo almamışım belki de kilo kaybetmişim çünkü bir dünya su içip gitmiştim! sonuç bebeğim bir hafta geriden geliyor ((( doktor çok kızdı ekmek de yiyeceksin her şey yiyeceksin dedi beyin glişimine yardımcıymış kızlar aklınızda olsun çok üzüldüm benim gibi yapmayın doktor kilolu bayanlra bile son ayda yemelerini söylüyoruz dedi bebeğin minyon olacak dedi 34+3 te 2033 gr (( bana yardım edin ne yesem bebeğim kilo alır????[/QUE
Canım ya şaşkınlıkla okudum yazdıklarıni kolay şeyler yaşamamssn ama çok takılıp bebeğinide üzme annesi. Onun sana ihtiyacı var. Benim sana tavsiyem sütü yoğurdu öğünlerinde arttir. Bol bol kuruyemiş ye ama
Kavrulmamis olsun. Bide bilmiyorum dr un verdimi vitamin ve balık yağı hapini ihmal etme. Ben bunlars dikkat ediyorum ve bebeğim çok sağlıklı çok şükür. Umarım sağlıkla atlatırsnz bu günleri.
ben en çok çikoata yemeyi özledim. hastane çantama 10-15 tane tadelle koyacağım :)
merhaba herkese
bugün hayatımın en kötü günlerinden birini geçirdimbirkaç gün önce yürüyüşe çıktım başım döndü e tabi o kadar hızlı yokuş çıkarsam olacağı buydu eczanenin birine girip tansiyonumu ölçtürdüm 14/9 çıktı yürümektendir dediler çünkü hep 12/6 filan çıkıyordu neyse eczacının eşi de yeni doğum yapmış korudaymış sonra etimed e gitmiş hem daha ucuz hem daha ilgililer diye bir saat anlattı son haftalarda nasıl değiştiririm filan derken biz de öyle yaptık nolur git dedi neyse eve geldim küçük bir araştırmanın ardından muhteşem yorumlara sahip mesut bayraktara randevu aldım velhasıl kelam bu sabah gittik ilgi alaka sıfır odaya girer girmez bebek büyüdü artık net görmeyi beklemeyn neyse geçtik ultrason a görüntü o kadar bulanık ki neresi neresi anlamak mümkün değil neyse doktor anlıyordur deyip eyvallah ettik aman ya Rabbim adam bir açtı ağzını suyun çok çok az çentik var kesin tansyon hastasısın hayır diyorum yok bebek de çok geri bilmem ne ama diyorum her şey normaldi yok takibe almak lazım falan filan e en kötü nolur diyorum napmak lazım bebek ölür diyor tövbe tövbe tövbe neyse tahliller nst verdi odadan çıktık eşim kolumdan sürükleyerek hastaneden çıkardı bu adama inandın mı kesinlikle bir şey bilmiyor dedi ama tabi benim içime kurt düştü tüm gün ağladım kendi doktorumuza ancak akşamüstü 17.30 a randevu bulabildiğimiz için akşamı zor ettim neyse gittik doktorumuza suyu çok normal dedi tabi biz söylemiyoruz başka doktora gittiğimizi yalnız bebeişim doğum pozisyondaydı dönmüş şu an sezaryen görünüyor 4 hafta bekleriz dönmezse alırız dedi iki kötü haber verdi bir kendisi 2 hafta sonra ayrılıyormuş il dışına gidiyormuş son iki hafta kala yeni doktor! kaderin cilvesi sen yeni doktor dener misin al sana! ve ben kilo almaktan korktuğum için izne ayrıldığımdan beri sözde dikkat ediyordum ve bilin nolmuş 24 günde hiç kilo almamışım belki de kilo kaybetmişim çünkü bir dünya su içip gitmiştim! sonuç bebeğim bir hafta geriden geliyor ((( doktor çok kızdı ekmek de yiyeceksin her şey yiyeceksin dedi beyin glişimine yardımcıymış kızlar aklınızda olsun çok üzüldüm benim gibi yapmayın doktor kilolu bayanlara bile son ayda yemelerini söylüyoruz dedi bebeğin minyon olacak dedi 34+3 te 2033 gr (( bana yardım edin ne yesem bebeğim kilo alır????
evet canım ben kaynatırım doktor brawns biberon bu arada gaz yapmıyomuş şiddetle tavsiye olunur
kızlar biz hastanedeydik ya simdi doğum odasindayiz sancilar siklasti.on on bir dak..da bir...dua edin ne olur dursun bebegim daha bugün 34 olacak ama ultrasonda 33..sancilarimda zorluyor. rabbim yardim etsin
kızlar biz hastanedeydik ya simdi doğum odasindayiz sancilar siklasti.on on bir dak..da bir...dua edin ne olur dursun bebegim daha bugün 34 olacak ama ultrasonda 33..sancilarimda zorluyor. rabbim yardim etsin
Canım sırtüstü yatmamaya özen göster.Çünkü kan akışı vede oksijen fazla gitmiyor bebeğe doktorlar bu konuda uyarıyorlar.Ben sürekli sola yatacam diye sol kolum ve bacağım çürüdü resmen.En güzel kan akımı sol yatışta olurmuş ve bebek beslenirmiş.Zaten en çok özlediğim 3 şey var.
1.Yüzüstü bacaklarımı açarak uyumak,
2.Pastırma,salam,sucuk sosis vb.şeyleri yemek
3.Gece çişe kalkmamak
Maşallah oğluşuna canım sağlıklı olsun da küçük olsun annesi doğunca toparlanır.
Canım nasıl oldun?Sancılar ne durumda?
kızlar hepinize günaydın evet doktora gittik ve 10 mart pazartesi hastaneye yatıyorum yani tam 37+0 oluyoruz ogün bebeği alacaklar 34+5 de 2.730gr olmuş kızımız kılosu ıyı dedi 37 kadar 3.300-3.400 gr. olur dedi gerçi sağlıkla gelsınde önemlı değil tansıyon ilaç kullandığım halde yuksekmiş küçük 8-9 oynuyor risk e atmayalım dedi önce 2 kez sunı sancı verıp normal denıyecekler olmazsa sezeryan alacaklar bu hafta cuma günü ızne ayrılıyorum duanızı eksık etmeyın kızlar cok korkuyorum
canım benım kesınlıkle başka bır doktora gıt ya ınsallah önemlı bırsey yoktur sen ıcını ferah tut tatlım
kasılmam azaldı canım ama yinede oluyor benim 28. haftamdan beri kasılmalarım var ama bu ara iyce sıklaştı yatarak geçirmeye çalışıyorum ama beni en çok sırt ve kaburga ağrısı zorlamaya başladı şuan zor yazı yazıyorum acayip ağrıyor kaburgamı tuta tuta geziyorum evde sen nasılsın iyisindir inşallah
İyi aksamlar arkadaslar doktor yatis verdi simdi hastaneye yattim tansiyonum hala dusmedi dua edin.. Ben hepinize ediyorum..
😔
58 kiloyla hamile kaldım. Şuan 76 kiloyum ve doğuma 1.5 ay var. 80le doğum yaparım herhalde. Yapacak bişey yok doğumdan sonra verirz artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?