2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Cok gecmis olsun canim ama takma kafana bu saatten sonra olabildigince doktor degistirmemeye dikkat etmeliyiz diye dusunuyorum ama benimde bir ihtimal doktor degistirme durumum olabilir ama belli deil.icim hic istemiyo doktorumu seviyorum guveniyorum.sende takma kafana bol bol yemek ye kilodan korkma azimle yapilamayacak bise yok illaki zayifkariz.ben her aksam yemekten sonra 1 muz 1 kivi 1 yesil elma yarim portakal yiyorum.ama bebege en cok kilo aldiran sey ceviz ve muz mus.hergun 1 muz ve 5 6 tane ceviz ye derim ama sen bilirsin genede.ben 25 kilo aldim ama hic onemli degil bebegim iyi olsunda baska bise istemem

evet canım ben kaynatırım doktor brawns biberon bu arada gaz yapmıyomuş şiddetle tavsiye olunur

bende alırken bayağı bı aastırmıstım avent aldım emzık ve bıberonu dr Browns arkadaşım kullanıyordu temızlıgı cok zor ve sallrken fışkırıyor dedı yoksa bende ondan alacaktım artık kullandıkça anlarız canım işe başlayınca mecbur bebıser biberona alısacak

kızlar biz hastanedeydik ya simdi doğum odasindayiz sancilar siklasti.on on bir dak..da bir...dua edin ne olur dursun bebegim daha bugün 34 olacak ama ultrasonda 33..sancilarimda zorluyor. rabbim yardim etsin

kızlar biz hastanedeydik ya simdi doğum odasindayiz sancilar siklasti.on on bir dak..da bir...dua edin ne olur dursun bebegim daha bugün 34 olacak ama ultrasonda 33..sancilarimda zorluyor. rabbim yardim etsin

canım benim inşallah kolay bir doğumun olur sağsağlim bebeğini kucagına alırsın dualarım seninle

slm kızlar doktor randevum vardı cumartesı oğluşum 32+3 te 2000 gr olmus donmüş ama tam yerlesmemiş dedi dr. benım hep kafası sandığım şey meğer poposuymuş bende kafası diye sevip duruyorum:d ben normal doğumdan korktuğum için planlı sezeryan olacagım dr 7 nisanda alacağız dedi 39+3 e takabül ediyor. doktorum çok iyi bir doktor ama ben sezeryan olmak istiyorum dedim ve hemen tamam dedi yani sanırım oda sezeryan yanlısı doktorlardan

Canım inş çok kolay bir doğumun olur, ben inaniyorum ki bebeklerimiz gelmesi gereken zamani en iyi kendileri biliyor ve artık bu erken doğum da sayılmaz :) Rabbim kolaylaştırır inş en hayırlı en güzel şekilde alırsın meleğini kucağına. Güzel haberlerini bekliyoruz bol bol dua edelim

Canım rabbim kolaylık versin! Erken diye sakın üzülme! İçinde bulunduğun haftan bebeğinin gayet sağlıklı doğması için yeterli. Dua edicem senin için. Sen sadece pozitif düşün

Allah yardimcin olsun canim.dualarim seninle insallah yez zamanda sancilarin durur.konus bebeginle bitanem senin sesini duyunca sakinlesir.karnini sev daha kucuksun biraz daha dayan bebegim de.biraz daha buyumen lazim de.seni duyacaktir.hayirlisiyla insallah kesilecek sancilarin

çalışan anneler bu hafta çalışabilir raporu almam lazım cuma mı alsam pazartesimi alsam siz nasıl yaptınız.haftasonunu kapsamaması açısından soruyorum

O üçünü bende çok özledim.özellikle yüzüstü uyumayı

Canım nasıl oldun?Sancılar ne durumda?

kasılmam azaldı canım ama yinede oluyor benim 28. haftamdan beri kasılmalarım var ama bu ara iyce sıklaştı yatarak geçirmeye çalışıyorum ama beni en çok sırt ve kaburga ağrısı zorlamaya başladı şuan zor yazı yazıyorum acayip ağrıyor kaburgamı tuta tuta geziyorum evde sen nasılsın iyisindir inşallah

bu hafta içi farklı bi dr gidicem yoksa içim rahat etmeyecek, şurda 10 marta ne kaldıki çok az bi zman var ben bile heyecanlandım inşalah tansiyonun normale döner canım bebeişinide sağsalim doğurup kucağına alırsın sende zor zamanlar geçirdin allah yavrularımızı sağlıkla kucaklamatyı nasip eylesin bizlere...

çok geçmiş olsun canım kasılmaları önlemk için ilaç felan veriyolarmı? bazen benim kasılmalarım dakkada 1 e düşüyor ama ben dr gitmiyorum yatıyorum dinleniyorum yorulunca stres yapınca oluyo benimki inşalah bişeycik olmayacak kuzun bekleyecek dualarım seninle rabbim yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Canim Allah yardımcınız olsun. Benim ilk de 34.5 gundeydi. Kuveze girmedi. İnsallah sorunsuzca kavusursun yavrunla. Allah kolaylık versin.

Ben iyiyim canım senden 2 gündür cevap gelmeyince korktum dedim doğurdumu acaba iyice merak ettim.Doktor ne diyor bu kasılmalarla ilgili?Bol bol dinlen az kaldı canım biraz daha sabredicez napalım

58 kiloyla hamile kaldım. Şuan 76 kiloyum ve doğuma 1.5 ay var. 80le doğum yaparım herhalde. Yapacak bişey yok doğumdan sonra verirz artık :)

Bende 59 ile hamile kaldım 74 kiloyum şuan dahada alırıjm heralde 4-5 kilo amann napayım saldım artık kendimi kafaya taksamda bişey değişmiyor zaten

Allah yardımcın olsun.İnşallah geçer ama geçmezsede sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.Dualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…