Kızlar aranızda kan pihtilasmasi için iğne kullanan var mi. Ben kullanıyorm dr m doğumdan sonrada kullanacaksin dedi. Hiç duymadım ben sonra kullanıldığıni bilgisi olan varmi bu konuda.
hogeldinnn. aminnnYazdıklarınizi sürekli takip ediyordum ama üye olup aranıza katılmak bugüne kısmetmiş. Bende 33+0 günlük hamileyim. Kızım olacak inş. Benimde son haftalar sıkıntılarım arttı iyice ama olsun. Rabbim sağlıcakla kuzucuklarımızı kucağımiza almayi nasip etsin.
tatlım suni sancı almaya karar verirsen inşallah seninki kolay olur, herkeste farklı olur sonuçta ama bn olsam suni sancı istemezdim çevrede hiç olumlu bişe söyleyen duymadımkızlar sımdı sıze cok onemlı bır soru soracağım doktor önce sunı sancı verırı normal denerım olmazsa sezeryanla alırız dedı sızce sunı sancı alayım mı benım yerımde sız olsanız ne yapasınız bırde sunı sancı alıp acılmam olmazsa bosu bosuna mı cekeceğim ben o sancıyı kafam cok karıık kızlar
çok geçmiş olsun tatlımKizlar tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin hastanedeyim suan.. Hastanede 18/10 cikti hemen kardiolojiye yonlendirdi doktorum ekg cekildi simdi sirami bekliyorum dua edin 😔
bebegin durumu iyiymis cok sukur suyum da yerinde ama iste bu tansiyon korkutuyor beni sanirim ilac verecek
bnde kaynatacam ama daha başlamadım o işe :)kızlar bebeklerın emzıklerını bıberonlarını kullanmadan once nasıl yapıcaksınız kaynatıcakmısınız
allah yarımcın olur işallahh, normale dönerİyi aksamlar arkadaslar doktor yatis verdi simdi hastaneye yattim tansiyonum hala dusmedi dua edin.. Ben hepinize ediyorum...
😔
geçmiş olsun bebeğin için muz önerebilirim, ben iki günde bir yiyorum, yumurta önerebilirim haftada 5 gün yumurta yiyorummerhaba herkese
bugün hayatımın en kötü günlerinden birini geçirdimbirkaç gün önce yürüyüşe çıktım başım döndü e tabi o kadar hızlı yokuş çıkarsam olacağı buydu eczanenin birine girip tansiyonumu ölçtürdüm 14/9 çıktı yürümektendir dediler çünkü hep 12/6 filan çıkıyordu neyse eczacının eşi de yeni doğum yapmış korudaymış sonra etimed e gitmiş hem daha ucuz hem daha ilgililer diye bir saat anlattı son haftalarda nasıl değiştiririm filan derken biz de öyle yaptık nolur git dedi neyse eve geldim küçük bir araştırmanın ardından muhteşem yorumlara sahip mesut bayraktara randevu aldım velhasıl kelam bu sabah gittik ilgi alaka sıfır odaya girer girmez bebek büyüdü artık net görmeyi beklemeyn neyse geçtik ultrason a görüntü o kadar bulanık ki neresi neresi anlamak mümkün değil neyse doktor anlıyordur deyip eyvallah ettik aman ya Rabbim adam bir açtı ağzını suyun çok çok az çentik var kesin tansyon hastasısın hayır diyorum yok bebek de çok geri bilmem ne ama diyorum her şey normaldi yok takibe almak lazım falan filan e en kötü nolur diyorum napmak lazım bebek ölür diyor tövbe tövbe tövbe neyse tahliller nst verdi odadan çıktık eşim kolumdan sürükleyerek hastaneden çıkardı bu adama inandın mı kesinlikle bir şey bilmiyor dedi ama tabi benim içime kurt düştü tüm gün ağladım kendi doktorumuza ancak akşamüstü 17.30 a randevu bulabildiğimiz için akşamı zor ettim neyse gittik doktorumuza suyu çok normal dedi tabi biz söylemiyoruz başka doktora gittiğimizi yalnız bebeişim doğum pozisyondaydı dönmüş şu an sezaryen görünüyor 4 hafta bekleriz dönmezse alırız dedi iki kötü haber verdi bir kendisi 2 hafta sonra ayrılıyormuş il dışına gidiyormuş son iki hafta kala yeni doktor! kaderin cilvesi sen yeni doktor dener misin al sana! ve ben kilo almaktan korktuğum için izne ayrıldığımdan beri sözde dikkat ediyordum ve bilin nolmuş 24 günde hiç kilo almamışım belki de kilo kaybetmişim çünkü bir dünya su içip gitmiştim! sonuç bebeğim bir hafta geriden geliyor ((( doktor çok kızdı ekmek de yiyeceksin her şey yiyeceksin dedi beyin glişimine yardımcıymış kızlar aklınızda olsun çok üzüldüm benim gibi yapmayın doktor kilolu bayanlara bile son ayda yemelerini söylüyoruz dedi bebeğin minyon olacak dedi 34+3 te 2033 gr (( bana yardım edin ne yesem bebeğim kilo alır????
sancıların inşallah durur bebeğin biraz daha bekler...kızlar biz hastanedeydik ya simdi doğum odasindayiz sancilar siklasti.on on bir dak..da bir...dua edin ne olur dursun bebegim daha bugün 34 olacak ama ultrasonda 33..sancilarimda zorluyor. rabbim yardim etsin
çalışan anneler bu hafta çalışabilir raporu almam lazım cuma mı alsam pazartesimi alsam siz nasıl yaptınız.haftasonunu kapsamaması açısından soruyorum
kızlar biz hastanedeydik ya simdi doğum odasindayiz sancilar siklasti.on on bir dak..da bir...dua edin ne olur dursun bebegim daha bugün 34 olacak ama ultrasonda 33..sancilarimda zorluyor. rabbim yardim etsin
kızlar biz hastanedeydik ya simdi doğum odasindayiz sancilar siklasti.on on bir dak..da bir...dua edin ne olur dursun bebegim daha bugün 34 olacak ama ultrasonda 33..sancilarimda zorluyor. rabbim yardim etsin
32+0 hangi güne denk geliyorsa o gün alıyorsun benim p.tesiydi
kızlar sımdı sıze cok onemlı bır soru soracağım doktor önce sunı sancı verırı normal denerım olmazsa sezeryanla alırız dedı sızce sunı sancı alayım mı benım yerımde sız olsanız ne yapasınız bırde sunı sancı alıp acılmam olmazsa bosu bosuna mı cekeceğim ben o sancıyı kafam cok karıık kızlar
Günaydın hanımlar... Çok güzel dinlendim bu gece, uzun bir aradan sonra; yağmurdan mıdır nedir:107: Hoş bir de rüya gördüm. Rüya bu ya cildim şeffaflaşmış, içeride ne var ne yok görüyoruz. Bebeği seyredip&sevdik tüm geceBu arada, yatakta dönme sorununa çözüm buldum. Saten çarşaf-nevresim-gecelik kombinasyonunu bir deneyin
[video=youtube;1QknIFUGVOA]http://www.youtube.com/watch?v=1QknIFUGVOA[/video]
Hepimiz aynıyız canım, bebeğin boşaltımını da biz yaptırıyoruz; yani 2 kişilik çalışıyoruz. Normal bu kadar susamak:107:
Dualarım sizlerle arkadaşlar, rabbim şifanızı versin; bebekleriniz vaktinde&sağlıkla gelsin inşallah
Doktorumu çok seviyorum, hiç bir şeye yasak demedi:107: Yiyor muyum her istediğimi? Elbette hayır. Ama biri bana yemeyeceksin dese idi psikolojik olarak aklım sürekli onda olurdu sanırım
İyi aksamlar arkadaslar doktor yatis verdi simdi hastaneye yattim tansiyonum hala dusmedi dua edin.. Ben hepinize ediyorum..
😔
merhaba herkese
bugün hayatımın en kötü günlerinden birini geçirdimbirkaç gün önce yürüyüşe çıktım başım döndü e tabi o kadar hızlı yokuş çıkarsam olacağı buydu eczanenin birine girip tansiyonumu ölçtürdüm 14/9 çıktı yürümektendir dediler çünkü hep 12/6 filan çıkıyordu neyse eczacının eşi de yeni doğum yapmış korudaymış sonra etimed e gitmiş hem daha ucuz hem daha ilgililer diye bir saat anlattı son haftalarda nasıl değiştiririm filan derken biz de öyle yaptık nolur git dedi neyse eve geldim küçük bir araştırmanın ardından muhteşem yorumlara sahip mesut bayraktara randevu aldım velhasıl kelam bu sabah gittik ilgi alaka sıfır odaya girer girmez bebek büyüdü artık net görmeyi beklemeyn neyse geçtik ultrason a görüntü o kadar bulanık ki neresi neresi anlamak mümkün değil neyse doktor anlıyordur deyip eyvallah ettik aman ya Rabbim adam bir açtı ağzını suyun çok çok az çentik var kesin tansyon hastasısın hayır diyorum yok bebek de çok geri bilmem ne ama diyorum her şey normaldi yok takibe almak lazım falan filan e en kötü nolur diyorum napmak lazım bebek ölür diyor tövbe tövbe tövbe neyse tahliller nst verdi odadan çıktık eşim kolumdan sürükleyerek hastaneden çıkardı bu adama inandın mı kesinlikle bir şey bilmiyor dedi ama tabi benim içime kurt düştü tüm gün ağladım kendi doktorumuza ancak akşamüstü 17.30 a randevu bulabildiğimiz için akşamı zor ettim neyse gittik doktorumuza suyu çok normal dedi tabi biz söylemiyoruz başka doktora gittiğimizi yalnız bebeişim doğum pozisyondaydı dönmüş şu an sezaryen görünüyor 4 hafta bekleriz dönmezse alırız dedi iki kötü haber verdi bir kendisi 2 hafta sonra ayrılıyormuş il dışına gidiyormuş son iki hafta kala yeni doktor! kaderin cilvesi sen yeni doktor dener misin al sana! ve ben kilo almaktan korktuğum için izne ayrıldığımdan beri sözde dikkat ediyordum ve bilin nolmuş 24 günde hiç kilo almamışım belki de kilo kaybetmişim çünkü bir dünya su içip gitmiştim! sonuç bebeğim bir hafta geriden geliyor ((( doktor çok kızdı ekmek de yiyeceksin her şey yiyeceksin dedi beyin glişimine yardımcıymış kızlar aklınızda olsun çok üzüldüm benim gibi yapmayın doktor kilolu bayanlara bile son ayda yemelerini söylüyoruz dedi bebeğin minyon olacak dedi 34+3 te 2033 gr (( bana yardım edin ne yesem bebeğim kilo alır????
slm kızlar doktor randevum vardı cumartesı oğluşum 32+3 te 2000 gr olmus donmüş ama tam yerlesmemiş dedi dr. benım hep kafası sandığım şey meğer poposuymuş bende kafası diye sevip duruyorum:dben normal doğumdan korktuğum için planlı sezeryan olacagım dr 7 nisanda alacağız dedi 39+3 e takabül ediyor. doktorum çok iyi bir doktor ama ben sezeryan olmak istiyorum dedim ve hemen tamam dedi yani sanırım oda sezeryan yanlısı doktorlardan
çalışan anneler bu hafta çalışabilir raporu almam lazım cuma mı alsam pazartesimi alsam siz nasıl yaptınız.haftasonunu kapsamaması açısından soruyorum
Gunaydin guzel annecikler ve baldan tatli bebisler.biz uyandik kahvaltimizi yaptik babamizi ise yolladik simdi tekrar uyuyacaz.eskiden biri dese inanmazdim sabah 7 de kalkip kahvalti yapacagima.sabah uykularim cok kiymetlidir hele izinli gunlerimde ben her sabah 7 de kalkiyorum.kahvaltimi yapip yatiyorum.her sey oglusum icin.
Günaydın hanımlar... Çok güzel dinlendim bu gece, uzun bir aradan sonra; yağmurdan mıdır nedir:107: Hoş bir de rüya gördüm. Rüya bu ya cildim şeffaflaşmış, içeride ne var ne yok görüyoruz. Bebeği seyredip&sevdik tüm geceBu arada, yatakta dönme sorununa çözüm buldum. Saten çarşaf-nevresim-gecelik kombinasyonunu bir deneyin
[video=youtube;1QknIFUGVOA]http://www.youtube.com/watch?v=1QknIFUGVOA[/video]
Hepimiz aynıyız canım, bebeğin boşaltımını da biz yaptırıyoruz; yani 2 kişilik çalışıyoruz. Normal bu kadar susamak:107:
Dualarım sizlerle arkadaşlar, rabbim şifanızı versin; bebekleriniz vaktinde&sağlıkla gelsin inşallah
Doktorumu çok seviyorum, hiç bir şeye yasak demedi:107: Yiyor muyum her istediğimi? Elbette hayır. Ama biri bana yemeyeceksin dese idi psikolojik olarak aklım sürekli onda olurdu sanırım
merhaba herkese
Doktor da oyle dedi, kollar bacaklar uzun ve cirozMaşallah bebeğin çok uzun gülüm, benim yaramazın ayakları hala göbek deliğinin maksimum 4 parmak üzerinde; kaburgalarıma yetişmesi imkansız:107:
yağmurlu bır günden günaydınn...bu sabah yıne cok zor kalkıp geldım işee.bugun ogleden sonra dr gıdıp calısabılır raporu alıcam ınsallah bebısımızde ıyıdır
Oohhhh, ne guzel dinlenmissin. Arada bir lazim guzel bi uykuruyan da cok guzelmis. Az kaldi, gercek olcak. Gercekten bebeklerimizi sevme zamanimiz yaklasiyo :)
Ben de doktorumu cok seviyorum hic bisey yasaklamasaydi daha da bi severdimyasak denilince aynen dedigin gibi oluyo cunku toxoplazma negatif miydi sende?
Gunaydinlar herkeslere :) bu bebislerin kaburgalarla derdi nedir yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?