2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar aranızda kan pihtilasmasi için iğne kullanan var mi. Ben kullanıyorm dr m doğumdan sonrada kullanacaksin dedi. Hiç duymadım ben sonra kullanıldığıni bilgisi olan varmi bu konuda.

benim kan pıhtılaşmayla ilgili kesinleşen bir durumum yok ama ilk bebeğim kalbi durduğu için hamileliğimin başından beri coraspin kullanıyorum henüz doktorum bırak demedi ama doğum sonrası kullanacağımı sanmıyorum sadece decavit kullanabilirmişim

hogeldinnn. aminnn
tatlım suni sancı almaya karar verirsen inşallah seninki kolay olur, herkeste farklı olur sonuçta ama bn olsam suni sancı istemezdim çevrede hiç olumlu bişe söyleyen duymadım
çok geçmiş olsun tatlım
kızlar bebeklerın emzıklerını bıberonlarını kullanmadan once nasıl yapıcaksınız kaynatıcakmısınız
bnde kaynatacam ama daha başlamadım o işe :)
İyi aksamlar arkadaslar doktor yatis verdi simdi hastaneye yattim tansiyonum hala dusmedi dua edin.. Ben hepinize ediyorum...
😔
allah yarımcın olur işallahh, normale döner
geçmiş olsun bebeğin için muz önerebilirim, ben iki günde bir yiyorum, yumurta önerebilirim haftada 5 gün yumurta yiyorum
kızlar biz hastanedeydik ya simdi doğum odasindayiz sancilar siklasti.on on bir dak..da bir...dua edin ne olur dursun bebegim daha bugün 34 olacak ama ultrasonda 33..sancilarimda zorluyor. rabbim yardim etsin
sancıların inşallah durur bebeğin biraz daha bekler...

kızlar biz hastanedeydik ya simdi doğum odasindayiz sancilar siklasti.on on bir dak..da bir...dua edin ne olur dursun bebegim daha bugün 34 olacak ama ultrasonda 33..sancilarimda zorluyor. rabbim yardim etsin

günaydın canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah dualarımız seninle ve bebeğinle rabbim yardımcınız olsun hayırlısı neyse o olsun.

canım Rabbim yardımcın olsun...Umarım bebeğin bekler sancıların biter...zamanında gelsin bebişin inş.

canım deneyimli bir anne olarak hiç öyle korkutulduğu gibi bir şey değil suni sancı zaten kendi sancında gelse çekeceksin aynı sancıyı şöyle düşün sezeryanla doğum yaparsan da sonradan sancı çekeceksin ve bebeğini doyasıya ağrısız kucağına alamıcaksın ilk bir haftan zor geçecek yani ben iki çocuğumda da suni sancı ile doğum yaptım kendi sancılarım gelmedi ama doğum olana kadar çektim doğum olduktan sonra rahatça yatağıma geçtim yavrumu emzirdim rahat oturup kalkabildim yani bence denemekte fayda var derim ama yine de sen bilirsin tabi ki her şeyin hayırlısı

dualarım seninle cnm sıkıntı yapma kendine şükür bebeğin iyiymiş dualarım seninle cnm inşallah en kısa sürede tansiyonunda normale döner

Oohhhh, ne guzel dinlenmissin. Arada bir lazim guzel bi uyku ruyan da cok guzelmis. Az kaldi, gercek olcak. Gercekten bebeklerimizi sevme zamanimiz yaklasiyo :)
Ben de doktorumu cok seviyorum hic bisey yasaklamasaydi daha da bi severdim yasak denilince aynen dedigin gibi oluyo cunku toxoplazma negatif miydi sende?

günaydın kızlar :) ben hala çalışıyorum 32 haftalıkken aldım çalışır raporumu Allah kısmet ederse 36+0 a kadar çalışmayı düşünüyorum ama çok yoruluyorum artık. Dayanabilecekmiyim bilemiyorum :) bu arada benimde kasılmalarım oluyor arada geçen hafta gittik kontrole herşey normal haftaya tekrarf gitcez inşallah :)

İyi aksamlar arkadaslar doktor yatis verdi simdi hastaneye yattim tansiyonum hala dusmedi dua edin.. Ben hepinize ediyorum..
😔

geçmiş olsun cnm! inş tansiyonun düşer...

canını sıkma cnm ya... bu doktorlar biribirini tutmuyor gerçekten. moralini bozmaya hiç gerek yok. herşeyde vardır bi hayır...
hem bütün bebekler aynı haftada aynı kilolarda olacak diye bişey yok. ortalama değerler doktorların baktıkları.
cnm her gün mutlaka iki bardak süt iç, bol bol meyve ye ekmek ye... et yemeye özen göster. benim tavsiye edebileceklerim bunlar!

çok geçmiş olsun cnm... dularımız seninle...Allah yardımcın olsun!

benim doktorum da istersen sezaryen yaparız demişti ben de şaşırmıştım. genelde doktorlar normal doğum taraftarı olduğu için.
sen zaten sezayen düşünüyormuşun hadi tarih de belli az kaldı az:)

çalışan anneler bu hafta çalışabilir raporu almam lazım cuma mı alsam pazartesimi alsam siz nasıl yaptınız.haftasonunu kapsamaması açısından soruyorum

bana sata göre tam 32+0da verdiler. 31+5te gitmiştim kontorle önceden verirler belki diye vermedi doktor tam 32+0da verdi. aklında bulunsun...

ne güzel sen kahvaltıdan sonra yatıp uyuyabiliyorsun. ben hayatta gündüz uyuyamıyorum... hadi iyi uykular!

rüyan hayrolsun cnm! artık sabırsızlıkla bebeklerimizi bekliyoruz onları merak ediyoruz... ben de bazı rüyalr görüyorum ama pek hatırlayamıyorum:)

canım peynir süt badem ceviz fındık kuru üzüm bunlar bebeğin gelişimine iyi gelen yiyecekler bol bol yemelisin bence

yağmurlu bır günden günaydınn...bu sabah yıne cok zor kalkıp geldım işee.bugun ogleden sonra dr gıdıp calısabılır raporu alıcam ınsallah bebısımızde ıyıdır

Güzel haberlerle gel canım:107:

Evet maalesef negatifti.

Gunaydinlar herkeslere :) bu bebislerin kaburgalarla derdi nedir yaaa

Hiç sorma ya aynı sorun bendede var otururur vaziyette daha çok oluyor sol kabugama baskı yapıyor, doktorum ağrıyan yerlere voltoren jel sür dedi biraz hafifliyor sanki...

ayy sabah sabah mılletın doğum hıkayelerını okuyup ağladım iyimii...içime bı sıkıntı doğum korkusu huzursuzluk cokuyorkı bazen saormayın ben mı boyleyım aceba sureklı gel gıtler

canım üzme kendini kendi doktoruna da güven bu saatten sonra başkasına giderekte kafanı karıştırma derim ben normal yemeğine devam et yemeklerde genelde et yemeye özen göster tabi sebzeyi de eksik etme Allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah.

selam kızlar. hep okuyorum sizleri, maalesef iş yerinde yorum yapma kısmı engellenmiş olduğundan sadece okumakla yetindim bende bugün 35+0 oldum, çalışıyorum ama çok sıkıldım ve de yoruldum artık. kasılmaları nasıl anlıyorsunuz? benim de suyum sınırda, nst de bir şey çıkmıyor çok şükür, bebek en aşağıda görünüyor. karnım taş gibi oluyor bazen, o zaman yürümek bile çok zor...bu arada kısmetse normal doğum istiyorum ama hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…