kızlar biz hastanedeydik ya simdi doğum odasindayiz sancilar siklasti.on on bir dak..da bir...dua edin ne olur dursun bebegim daha bugün 34 olacak ama ultrasonda 33..sancilarimda zorluyor. rabbim yardim etsin
kızlar biz hastanedeydik ya simdi doğum odasindayiz sancilar siklasti.on on bir dak..da bir...dua edin ne olur dursun bebegim daha bugün 34 olacak ama ultrasonda 33..sancilarimda zorluyor. rabbim yardim etsin
İyi aksamlar arkadaslar doktor yatis verdi simdi hastaneye yattim tansiyonum hala dusmedi dua edin.. Ben hepinize ediyorum..
😔
kızlar hepinize günaydın evet doktora gittik ve 10 mart pazartesi hastaneye yatıyorum yani tam 37+0 oluyoruz ogün bebeği alacaklar 34+5 de 2.730gr olmuş kızımız kılosu ıyı dedi 37 kadar 3.300-3.400 gr. olur dedi gerçi sağlıkla gelsınde önemlı değil tansıyon ilaç kullandığım halde yuksekmiş küçük 8-9 oynuyor risk e atmayalım dedi önce 2 kez sunı sancı verıp normal denıyecekler olmazsa sezeryan alacaklar bu hafta cuma günü ızne ayrılıyorum duanızı eksık etmeyın kızlar cok korkuyorum
Canım sağlıcakla bebişini kucağına al inşallah.senin yazdıklarını okuyunca bile heyecanlandım.sen nasıl heyecanlısındır kim bilir.kolay bir doğum olur inşallah.
İyi aksamlar arkadaslar doktor yatis verdi simdi hastaneye yattim tansiyonum hala dusmedi dua edin.. Ben hepinize ediyorum..
😔
çalışan anneler bu hafta çalışabilir raporu almam lazım cuma mı alsam pazartesimi alsam siz nasıl yaptınız.haftasonunu kapsamaması açısından soruyorum
Anladim canim. Evet gaz olmasin da ugrasilir biberonla, napalim. Bana temizlenmiyo diyen kisi mama kullaniyodu. Belki sut olunca ayni problem olmaz.Doktor browns bibebronun filtresi için inceceik bi fırça yolluyolar tam içini temizleyecek şekilde uğraşır temizlerim artık gaz olmasında((
Canim gercekten yasadikkarin cok uzucu. Ama bebiler buyudugu icin artik ultrasonda net gorunmuyolar, sanirim sonradan gidilen doktor da anlayamiyo bu yuzden. Bosver sen takma kafana. Her zaman seni basindan beri takip eden doktorunun dedikleri gecerlidir benim dusunceme gore. Onun da degismek zorunda kalmasina uzuldum. Ama baska care yoksa kendini strese sokma. Yerine gelecek doktorunun da iyi olacagina inaniyorum. Bosuna stres yapmisim dedirtecek sanamerhaba herkese
bugün hayatımın en kötü günlerinden birini geçirdimbirkaç gün önce yürüyüşe çıktım başım döndü e tabi o kadar hızlı yokuş çıkarsam olacağı buydu eczanenin birine girip tansiyonumu ölçtürdüm 14/9 çıktı yürümektendir dediler çünkü hep 12/6 filan çıkıyordu neyse eczacının eşi de yeni doğum yapmış korudaymış sonra etimed e gitmiş hem daha ucuz hem daha ilgililer diye bir saat anlattı son haftalarda nasıl değiştiririm filan derken biz de öyle yaptık nolur git dedi neyse eve geldim küçük bir araştırmanın ardından muhteşem yorumlara sahip mesut bayraktara randevu aldım velhasıl kelam bu sabah gittik ilgi alaka sıfır odaya girer girmez bebek büyüdü artık net görmeyi beklemeyn neyse geçtik ultrason a görüntü o kadar bulanık ki neresi neresi anlamak mümkün değil neyse doktor anlıyordur deyip eyvallah ettik aman ya Rabbim adam bir açtı ağzını suyun çok çok az çentik var kesin tansyon hastasısın hayır diyorum yok bebek de çok geri bilmem ne ama diyorum her şey normaldi yok takibe almak lazım falan filan e en kötü nolur diyorum napmak lazım bebek ölür diyor tövbe tövbe tövbe neyse tahliller nst verdi odadan çıktık eşim kolumdan sürükleyerek hastaneden çıkardı bu adama inandın mı kesinlikle bir şey bilmiyor dedi ama tabi benim içime kurt düştü tüm gün ağladım kendi doktorumuza ancak akşamüstü 17.30 a randevu bulabildiğimiz için akşamı zor ettim neyse gittik doktorumuza suyu çok normal dedi tabi biz söylemiyoruz başka doktora gittiğimizi yalnız bebeişim doğum pozisyondaydı dönmüş şu an sezaryen görünüyor 4 hafta bekleriz dönmezse alırız dedi iki kötü haber verdi bir kendisi 2 hafta sonra ayrılıyormuş il dışına gidiyormuş son iki hafta kala yeni doktor! kaderin cilvesi sen yeni doktor dener misin al sana! ve ben kilo almaktan korktuğum için izne ayrıldığımdan beri sözde dikkat ediyordum ve bilin nolmuş 24 günde hiç kilo almamışım belki de kilo kaybetmişim çünkü bir dünya su içip gitmiştim! sonuç bebeğim bir hafta geriden geliyor ((( doktor çok kızdı ekmek de yiyeceksin her şey yiyeceksin dedi beyin glişimine yardımcıymış kızlar aklınızda olsun çok üzüldüm benim gibi yapmayın doktor kilolu bayanlara bile son ayda yemelerini söylüyoruz dedi bebeğin minyon olacak dedi 34+3 te 2033 gr (( bana yardım edin ne yesem bebeğim kilo alır????
Canim hayirlisi olsun. Artik dogumdan korkma, tabi 1-2 hafta daha beklerse daha iyi olurdu ama beklemezse de sen uzulme, artik guclu bi bebis o, disarda da basinin caresine bakar. Yeter ki ikiniz de saglikla atlatin bu gunlerikızlar biz hastanedeydik ya simdi doğum odasindayiz sancilar siklasti.on on bir dak..da bir...dua edin ne olur dursun bebegim daha bugün 34 olacak ama ultrasonda 33..sancilarimda zorluyor. rabbim yardim etsin
Sen de sezeryan yanlisisin iste ne guzel :) ya doktorlarin da isine geliyodur. Gun belli saat belli. Normal dogum icin adami gecenin bi yarisi da arayabilirsin ama sezeryan daha planli bi is. Bu arada masallah oglusuna da sana daslm kızlar doktor randevum vardı cumartesı oğluşum 32+3 te 2000 gr olmus donmüş ama tam yerlesmemiş dedi dr. benım hep kafası sandığım şey meğer poposuymuş bende kafası diye sevip duruyorum:dben normal doğumdan korktuğum için planlı sezeryan olacagım dr 7 nisanda alacağız dedi 39+3 e takabül ediyor. doktorum çok iyi bir doktor ama ben sezeryan olmak istiyorum dedim ve hemen tamam dedi yani sanırım oda sezeryan yanlısı doktorlardan
kızlar bir de ben su içmekten bir hal oldum sürekli içim yanıyor tuzlu ya da bahartlı yemeyle hiç alakası yok ne yersem içim yanıyor su içiyorum ondan sonra da gün boyu wc deyim yoruldum ya
😔
Ben de hastaneye kokorec siparisi vermeyi planliyorumdoktorum sakatatlari yasaklarken bundan once nasil yasiyorsan hamilelikte de oyle ysa dedi. Ama hesaba katamadi, ben sakatat seven bayanlardanim
slm kızlar doktor randevum vardı cumartesı oğluşum 32+3 te 2000 gr olmus donmüş ama tam yerlesmemiş dedi dr. benım hep kafası sandığım şey meğer poposuymuş bende kafası diye sevip duruyorum:dben normal doğumdan korktuğum için planlı sezeryan olacagım dr 7 nisanda alacağız dedi 39+3 e takabül ediyor. doktorum çok iyi bir doktor ama ben sezeryan olmak istiyorum dedim ve hemen tamam dedi yani sanırım oda sezeryan yanlısı doktorlardan
Gunaydinlar herkeslere :) bu bebislerin kaburgalarla derdi nedir yaaa
merhaba herkese
bugün hayatımın en kötü günlerinden birini geçirdimbirkaç gün önce yürüyüşe çıktım başım döndü e tabi o kadar hızlı yokuş çıkarsam olacağı buydu eczanenin birine girip tansiyonumu ölçtürdüm 14/9 çıktı yürümektendir dediler çünkü hep 12/6 filan çıkıyordu neyse eczacının eşi de yeni doğum yapmış korudaymış sonra etimed e gitmiş hem daha ucuz hem daha ilgililer diye bir saat anlattı son haftalarda nasıl değiştiririm filan derken biz de öyle yaptık nolur git dedi neyse eve geldim küçük bir araştırmanın ardından muhteşem yorumlara sahip mesut bayraktara randevu aldım velhasıl kelam bu sabah gittik ilgi alaka sıfır odaya girer girmez bebek büyüdü artık net görmeyi beklemeyn neyse geçtik ultrason a görüntü o kadar bulanık ki neresi neresi anlamak mümkün değil neyse doktor anlıyordur deyip eyvallah ettik aman ya Rabbim adam bir açtı ağzını suyun çok çok az çentik var kesin tansyon hastasısın hayır diyorum yok bebek de çok geri bilmem ne ama diyorum her şey normaldi yok takibe almak lazım falan filan e en kötü nolur diyorum napmak lazım bebek ölür diyor tövbe tövbe tövbe neyse tahliller nst verdi odadan çıktık eşim kolumdan sürükleyerek hastaneden çıkardı bu adama inandın mı kesinlikle bir şey bilmiyor dedi ama tabi benim içime kurt düştü tüm gün ağladım kendi doktorumuza ancak akşamüstü 17.30 a randevu bulabildiğimiz için akşamı zor ettim neyse gittik doktorumuza suyu çok normal dedi tabi biz söylemiyoruz başka doktora gittiğimizi yalnız bebeişim doğum pozisyondaydı dönmüş şu an sezaryen görünüyor 4 hafta bekleriz dönmezse alırız dedi iki kötü haber verdi bir kendisi 2 hafta sonra ayrılıyormuş il dışına gidiyormuş son iki hafta kala yeni doktor! kaderin cilvesi sen yeni doktor dener misin al sana! ve ben kilo almaktan korktuğum için izne ayrıldığımdan beri sözde dikkat ediyordum ve bilin nolmuş 24 günde hiç kilo almamışım belki de kilo kaybetmişim çünkü bir dünya su içip gitmiştim! sonuç bebeğim bir hafta geriden geliyor ((( doktor çok kızdı ekmek de yiyeceksin her şey yiyeceksin dedi beyin glişimine yardımcıymış kızlar aklınızda olsun çok üzüldüm benim gibi yapmayın doktor kilolu bayanlara bile son ayda yemelerini söylüyoruz dedi bebeğin minyon olacak dedi 34+3 te 2033 gr (( bana yardım edin ne yesem bebeğim kilo alır????
Gunaydinlar herkeslere :) bu bebislerin kaburgalarla derdi nedir yaaa
Gunaydin guzel annecikler ve baldan tatli bebisler.biz uyandik kahvaltimizi yaptik babamizi ise yolladik simdi tekrar uyuyacaz.eskiden biri dese inanmazdim sabah 7 de kalkip kahvalti yapacagima.sabah uykularim cok kiymetlidir hele izinli gunlerimde ben her sabah 7 de kalkiyorum.kahvaltimi yapip yatiyorum.her sey oglusum icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?