2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar biz hastanedeydik ya simdi doğum odasindayiz sancilar siklasti.on on bir dak..da bir...dua edin ne olur dursun bebegim daha bugün 34 olacak ama ultrasonda 33..sancilarimda zorluyor. rabbim yardim etsin

Tatlım Allah yardımcınız olsun.
Sakın erken diye kendini sıkıntıya sokma, daha fazla tetiklemesin sancılarını stresin.
Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin.
İnşallah güzel haberlerini alırız.

Kızlar uyuyamıyorumm midem yanıyor, göğüslerim patlayacak gibi, bide öyle bi sıkıntı varki içimde hayır olsun..

Gunaydin guzel annecikler ve baldan tatli bebisler.biz uyandik kahvaltimizi yaptik babamizi ise yolladik simdi tekrar uyuyacaz.eskiden biri dese inanmazdim sabah 7 de kalkip kahvalti yapacagima.sabah uykularim cok kiymetlidir hele izinli gunlerimde ben her sabah 7 de kalkiyorum.kahvaltimi yapip yatiyorum.her sey oglusum icin.

Doktor browns bibebronun filtresi için inceceik bi fırça yolluyolar tam içini temizleyecek şekilde uğraşır temizlerim artık gaz olmasında((
Anladim canim. Evet gaz olmasin da ugrasilir biberonla, napalim. Bana temizlenmiyo diyen kisi mama kullaniyodu. Belki sut olunca ayni problem olmaz.
Canim gercekten yasadikkarin cok uzucu. Ama bebiler buyudugu icin artik ultrasonda net gorunmuyolar, sanirim sonradan gidilen doktor da anlayamiyo bu yuzden. Bosver sen takma kafana. Her zaman seni basindan beri takip eden doktorunun dedikleri gecerlidir benim dusunceme gore. Onun da degismek zorunda kalmasina uzuldum. Ama baska care yoksa kendini strese sokma. Yerine gelecek doktorunun da iyi olacagina inaniyorum. Bosuna stres yapmisim dedirtecek sana yeme icmeye gelince zaten soylemis kizlar, ben de ayni seyleri yazmayayim. Ama saglikli olsun da zayif olmasi problem degil canim. Hersey ustuste gelmis diye moralin bozulmus ama toparla kendini, stress yuzunden naaparsan yap kilo almaz bebisin
kızlar biz hastanedeydik ya simdi doğum odasindayiz sancilar siklasti.on on bir dak..da bir...dua edin ne olur dursun bebegim daha bugün 34 olacak ama ultrasonda 33..sancilarimda zorluyor. rabbim yardim etsin
Canim hayirlisi olsun. Artik dogumdan korkma, tabi 1-2 hafta daha beklerse daha iyi olurdu ama beklemezse de sen uzulme, artik guclu bi bebis o, disarda da basinin caresine bakar. Yeter ki ikiniz de saglikla atlatin bu gunleri
Sen de sezeryan yanlisisin iste ne guzel :) ya doktorlarin da isine geliyodur. Gun belli saat belli. Normal dogum icin adami gecenin bi yarisi da arayabilirsin ama sezeryan daha planli bi is. Bu arada masallah oglusuna da sana da

Günaydın hanımlar... Çok güzel dinlendim bu gece, uzun bir aradan sonra; yağmurdan mıdır nedir:107: Hoş bir de rüya gördüm. Rüya bu ya cildim şeffaflaşmış, içeride ne var ne yok görüyoruz. Bebeği seyredip&sevdik tüm gece Bu arada, yatakta dönme sorununa çözüm buldum. Saten çarşaf-nevresim-gecelik kombinasyonunu bir deneyin

[video=youtube;1QknIFUGVOA]http://www.youtube.com/watch?v=1QknIFUGVOA[/video]

kızlar bir de ben su içmekten bir hal oldum sürekli içim yanıyor tuzlu ya da bahartlı yemeyle hiç alakası yok ne yersem içim yanıyor su içiyorum ondan sonra da gün boyu wc deyim yoruldum ya

Hepimiz aynıyız canım, bebeğin boşaltımını da biz yaptırıyoruz; yani 2 kişilik çalışıyoruz. Normal bu kadar susamak:107:

İyi aksamlar arkadaslar doktor yatis verdi simdi hastaneye yattim tansiyonum hala dusmedi dua edin.. Ben hepinize ediyorum..
😔

Dualarım sizlerle arkadaşlar, rabbim şifanızı versin; bebekleriniz vaktinde&sağlıkla gelsin inşallah

Ben de hastaneye kokorec siparisi vermeyi planliyorum doktorum sakatatlari yasaklarken bundan once nasil yasiyorsan hamilelikte de oyle ysa dedi. Ama hesaba katamadi, ben sakatat seven bayanlardanim

Doktorumu çok seviyorum, hiç bir şeye yasak demedi:107: Yiyor muyum her istediğimi? Elbette hayır. Ama biri bana yemeyeceksin dese idi psikolojik olarak aklım sürekli onda olurdu sanırım

Gözün aydın canım, maşallah bebeğine

Benim dayım genel cerrah. Geçen hafta aradı durumumu sormak için. Sonra doğum şeklini sordu, "Normal istiyorum, doktorum da bir sıkıntı olmazsa olumlu bakıyor" dedim. "Bebek kaç kg olacak?" dedi. Tahmini "3700-3800, eğer 40 haftayı bulursa" dedim. Önce bir "oooo" yaptı. Sonra sen bir dur bakalım dedi ebe birini buldu ona sorular sormaya başladı. aynen yazıyorum konuşmaları:107:
-XX hanım, benim yeğenim hamile, bebeğin tahmini kilosu 3700-3800. Normal olur mu bu?
-Olur doktor bey neden olmasın.
-Ama ilk doğumu ya, olur mu ki bu??
-Çatısı müsaitse olur doktor bey.
Dayım sonra bana döndü. "Bak ilk doğum bu, zor olur gülüm 15 saat bağırırsın. Sen git doktoruna söyle, spinal istiyorum de. Acı çekmeden alsınlar":107: Ben baya bir güldüm önce sonra "dayı iyi ki kadın doğumcu değilsin, valla adın sezaryenci doktora çıkardı" dedim. Sonra da ekledim, herşey yolunda giderse normal istiyorum; korkma sen ağrıdan ölmem ben

Gunaydinlar herkeslere :) bu bebislerin kaburgalarla derdi nedir yaaa

Maşallah bebeğin çok uzun gülüm, benim yaramazın ayakları hala göbek deliğinin maksimum 4 parmak üzerinde; kaburgalarıma yetişmesi imkansız:107:

canım muz ye muzun bebeği çok beslediğini duymuştum.

Günaydın kızlar,
Filologum aklım sende,ne yaptın acaba çok merak ediyorum,inşallah her şey yolundadır dualarım seninle...

günaydınn valla helal sana ne güzel...ben çalışıyorum sabah kalkamıyorum gözümü açamıyorum kii...izinli olsam sanırım en erken 9 da kalkarım

yağmurlu bır günden günaydınn...bu sabah yıne cok zor kalkıp geldım işee.bugun ogleden sonra dr gıdıp calısabılır raporu alıcam ınsallah bebısımızde ıyıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…