ayy sabah sabah mılletın doğum hıkayelerını okuyup ağladım iyimii...içime bı sıkıntı doğum korkusu huzursuzluk cokuyorkı bazen saormayın ben mı boyleyım aceba sureklı gel gıtler
Doktor da oyle dedi, kollar bacaklar uzun ve cirozAma hstane cikislarimiz 50 cm
hangi topicte okudun cnm ben de arada merak edip bulup okuyorum!
merhaba herkese
bugün hayatımın en kötü günlerinden birini geçirdimbirkaç gün önce yürüyüşe çıktım başım döndü e tabi o kadar hızlı yokuş çıkarsam olacağı buydu eczanenin birine girip tansiyonumu ölçtürdüm 14/9 çıktı yürümektendir dediler çünkü hep 12/6 filan çıkıyordu neyse eczacının eşi de yeni doğum yapmış korudaymış sonra etimed e gitmiş hem daha ucuz hem daha ilgililer diye bir saat anlattı son haftalarda nasıl değiştiririm filan derken biz de öyle yaptık nolur git dedi neyse eve geldim küçük bir araştırmanın ardından muhteşem yorumlara sahip mesut bayraktara randevu aldım velhasıl kelam bu sabah gittik ilgi alaka sıfır odaya girer girmez bebek büyüdü artık net görmeyi beklemeyn neyse geçtik ultrason a görüntü o kadar bulanık ki neresi neresi anlamak mümkün değil neyse doktor anlıyordur deyip eyvallah ettik aman ya Rabbim adam bir açtı ağzını suyun çok çok az çentik var kesin tansyon hastasısın hayır diyorum yok bebek de çok geri bilmem ne ama diyorum her şey normaldi yok takibe almak lazım falan filan e en kötü nolur diyorum napmak lazım bebek ölür diyor tövbe tövbe tövbe neyse tahliller nst verdi odadan çıktık eşim kolumdan sürükleyerek hastaneden çıkardı bu adama inandın mı kesinlikle bir şey bilmiyor dedi ama tabi benim içime kurt düştü tüm gün ağladım kendi doktorumuza ancak akşamüstü 17.30 a randevu bulabildiğimiz için akşamı zor ettim neyse gittik doktorumuza suyu çok normal dedi tabi biz söylemiyoruz başka doktora gittiğimizi yalnız bebeişim doğum pozisyondaydı dönmüş şu an sezaryen görünüyor 4 hafta bekleriz dönmezse alırız dedi iki kötü haber verdi bir kendisi 2 hafta sonra ayrılıyormuş il dışına gidiyormuş son iki hafta kala yeni doktor! kaderin cilvesi sen yeni doktor dener misin al sana! ve ben kilo almaktan korktuğum için izne ayrıldığımdan beri sözde dikkat ediyordum ve bilin nolmuş 24 günde hiç kilo almamışım belki de kilo kaybetmişim çünkü bir dünya su içip gitmiştim! sonuç bebeğim bir hafta geriden geliyor ((( doktor çok kızdı ekmek de yiyeceksin her şey yiyeceksin dedi beyin glişimine yardımcıymış kızlar aklınızda olsun çok üzüldüm benim gibi yapmayın doktor kilolu bayanlara bile son ayda yemelerini söylüyoruz dedi bebeğin minyon olacak dedi 34+3 te 2033 gr (( bana yardım edin ne yesem bebeğim kilo alır????
bende cuma günü aldım 31+2 deydim ama verdiler yoksa yarın almam gerekiyordu. dünde son kez okula gittim raporu falan vermek için bugün ilk kez evdeyim oğluşumla bakalım nasıl geçireceğiz
Kızlar slm 32. hafta çalışır raporumu 31+6 cumartesi günü alacağım 32+1 de İnsan Kaynaklarına vereceğim sorun çıkmaz değil mi
ben de cuma günü raporumu alıcam işyerindede kendim işliyorum zaten sisteme sıkıntı olmaz ama ben kamudayım
Günaydın güzel anneler...
Bugün leyla gibiyim sabah kalktım bir boğaz ağrısıyla halada ağrıyor,gözlerim batıyor halsizim hastamı olacam ne yahuBu zamana kadar olmamıştım diyordum ne güzel kendi kendime nazarım değdi sanırım
sen çalışmaya devam edecekmisin 32 haftadan sonra..
SUAY - cnm bence suni sancı taraftarı olma... hem tansiyon problemi var en risksiz sezaryen bence. tabi doktorun en iyisini bilir. daha vaktin var daha düşünür taşınır karar verirsin! hangi yöntem senin ve bebeğin için iyiyse öyle alırsın inş bebeğini kucağına...
Cnm hem tansiyonun var hem de iğne kullaniyorsun acilman veya sancin yokken durduk yere suni sanci alma derim ben yinede sen bilirsin hakkında hayirlisi cnm
Az kaldi gününsaglikla sihhatle kucagina alirsin insallah
Bende kullanıyorum ddoğumdan sonra kullanmiyacam ama doğumdan sonra 40 gün kullananlar var
Cnm çok geçmiş olsun saglikli sihhatli haberlerini aliriz insallah
İyi aksamlar arkadaslar doktor yatis verdi simdi hastaneye yattim tansiyonum hala dusmedi dua edin.. Ben hepinize ediyorum..
😔
merhaba herkese
bugün hayatımın en kötü günlerinden birini geçirdimbirkaç gün önce yürüyüşe çıktım başım döndü e tabi o kadar hızlı yokuş çıkarsam olacağı buydu eczanenin birine girip tansiyonumu ölçtürdüm 14/9 çıktı yürümektendir dediler çünkü hep 12/6 filan çıkıyordu neyse eczacının eşi de yeni doğum yapmış korudaymış sonra etimed e gitmiş hem daha ucuz hem daha ilgililer diye bir saat anlattı son haftalarda nasıl değiştiririm filan derken biz de öyle yaptık nolur git dedi neyse eve geldim küçük bir araştırmanın ardından muhteşem yorumlara sahip mesut bayraktara randevu aldım velhasıl kelam bu sabah gittik ilgi alaka sıfır odaya girer girmez bebek büyüdü artık net görmeyi beklemeyn neyse geçtik ultrason a görüntü o kadar bulanık ki neresi neresi anlamak mümkün değil neyse doktor anlıyordur deyip eyvallah ettik aman ya Rabbim adam bir açtı ağzını suyun çok çok az çentik var kesin tansyon hastasısın hayır diyorum yok bebek de çok geri bilmem ne ama diyorum her şey normaldi yok takibe almak lazım falan filan e en kötü nolur diyorum napmak lazım bebek ölür diyor tövbe tövbe tövbe neyse tahliller nst verdi odadan çıktık eşim kolumdan sürükleyerek hastaneden çıkardı bu adama inandın mı kesinlikle bir şey bilmiyor dedi ama tabi benim içime kurt düştü tüm gün ağladım kendi doktorumuza ancak akşamüstü 17.30 a randevu bulabildiğimiz için akşamı zor ettim neyse gittik doktorumuza suyu çok normal dedi tabi biz söylemiyoruz başka doktora gittiğimizi yalnız bebeişim doğum pozisyondaydı dönmüş şu an sezaryen görünüyor 4 hafta bekleriz dönmezse alırız dedi iki kötü haber verdi bir kendisi 2 hafta sonra ayrılıyormuş il dışına gidiyormuş son iki hafta kala yeni doktor! kaderin cilvesi sen yeni doktor dener misin al sana! ve ben kilo almaktan korktuğum için izne ayrıldığımdan beri sözde dikkat ediyordum ve bilin nolmuş 24 günde hiç kilo almamışım belki de kilo kaybetmişim çünkü bir dünya su içip gitmiştim! sonuç bebeğim bir hafta geriden geliyor ((( doktor çok kızdı ekmek de yiyeceksin her şey yiyeceksin dedi beyin glişimine yardımcıymış kızlar aklınızda olsun çok üzüldüm benim gibi yapmayın doktor kilolu bayanlara bile son ayda yemelerini söylüyoruz dedi bebeğin minyon olacak dedi 34+3 te 2033 gr (( bana yardım edin ne yesem bebeğim kilo alır????
kızlar biz hastanedeydik ya simdi doğum odasindayiz sancilar siklasti.on on bir dak..da bir...dua edin ne olur dursun bebegim daha bugün 34 olacak ama ultrasonda 33..sancilarimda zorluyor. rabbim yardim etsin
kasılmam azaldı canım ama yinede oluyor benim 28. haftamdan beri kasılmalarım var ama bu ara iyce sıklaştı yatarak geçirmeye çalışıyorum ama beni en çok sırt ve kaburga ağrısı zorlamaya başladı şuan zor yazı yazıyorum acayip ağrıyor kaburgamı tuta tuta geziyorum evde sen nasılsın iyisindir inşallah
bu hafta içi farklı bi dr gidicem yoksa içim rahat etmeyecek, şurda 10 marta ne kaldıki çok az bi zman var ben bile heyecanlandım inşalah tansiyonun normale döner canım bebeişinide sağsalim doğurup kucağına alırsın sende zor zamanlar geçirdin allah yavrularımızı sağlıkla kucaklamatyı nasip eylesin bizlere...
çok geçmiş olsun canım kasılmaları önlemk için ilaç felan veriyolarmı? bazen benim kasılmalarım dakkada 1 e düşüyor ama ben dr gitmiyorum yatıyorum dinleniyorum yorulunca stres yapınca oluyo benimki inşalah bişeycik olmayacak kuzun bekleyecek dualarım seninle rabbim yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz
Canım sağlıcakla bebişini kucağına al inşallah.senin yazdıklarını okuyunca bile heyecanlandım.sen nasıl heyecanlısındır kim bilir.kolay bir doğum olur inşallah.
hogeldinnn. aminnn
tatlım suni sancı almaya karar verirsen inşallah seninki kolay olur, herkeste farklı olur sonuçta ama bn olsam suni sancı istemezdim çevrede hiç olumlu bişe söyleyen duymadım
çok geçmiş olsun tatlım
bnde kaynatacam ama daha başlamadım o işe :)
allah yarımcın olur işallahh, normale döner
geçmiş olsun bebeğin için muz önerebilirim, ben iki günde bir yiyorum, yumurta önerebilirim haftada 5 gün yumurta yiyorum
sancıların inşallah durur bebeğin biraz daha bekler...
canım deneyimli bir anne olarak hiç öyle korkutulduğu gibi bir şey değil suni sancı zaten kendi sancında gelse çekeceksin aynı sancıyı şöyle düşün sezeryanla doğum yaparsan da sonradan sancı çekeceksin ve bebeğini doyasıya ağrısız kucağına alamıcaksın ilk bir haftan zor geçecek yani ben iki çocuğumda da suni sancı ile doğum yaptım kendi sancılarım gelmedi ama doğum olana kadar çektim doğum olduktan sonra rahatça yatağıma geçtim yavrumu emzirdim rahat oturup kalkabildim yani bence denemekte fayda var derim ama yine de sen bilirsin tabi ki her şeyin hayırlısı
hayırlısı olsun inşallah canım Allah gönlüne göre versin.
yok ben Ankaraya anamın evine gidiyorum canım
28 Şubat cuma raporumu alıyorum analık iznine ayrıldığıma dair bide uçağa binebilir raporu,1 Marttada kısmetse Ankaraya uçuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?