2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Doktor da oyle dedi, kollar bacaklar uzun ve ciroz Ama hstane cikislarimiz 50 cm

bızım oğlan ufak doğacak bu gıdısle dr da bıraz ufak dıyor hep bakalım bugun ne diyecek ınsallah sağlıklı olsunda ben genelde 0-3 ay aldım herseyı 62cm yazıyor bızımkıde ıcınde kaybolur heralde

Günaydın güzel anneler...

Bugün leyla gibiyim sabah kalktım bir boğaz ağrısıyla halada ağrıyor,gözlerim batıyor halsizim hastamı olacam ne yahuBu zamana kadar olmamıştım diyordum ne güzel kendi kendime nazarım değdi sanırım

günaydın nisan anneleri dün oğlum kaburgamla oynadı durdu artık sığmıyo yavrucum :) az kaldı kavuşmamıza ya ben çok merak ediyorum bebeğimi az kaldı kavuşmalara martın 2 inci haftasından sonra doğum hikayelerimiz başlar çok heyecanlı biz çalışıyoruz hala haftaya çarşamba kontrolüm var doktor nst ye bağlıycanı söyledi hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin Rabbim sağlıcakla bir avazda bebeklerimize kavuşuruz inşallah

canım çok geçmiş olsun ben de 3 Marta Sincan Koruya randevu aldım operatör yardımıyla ama şikayet varda okuduğum bikaç şey kafamı karıştırdı randevular görünmeyebiliyomuş falan üf yaa herşey bi stres, doktor olarak kimi seçiceksin ben ilk randevumu seda hanıma aldım ama elektriğimiz uymazsa meltem hanım da aklımda

tüm annişlere ve bebeklerine mutlu günler birkaç gündür çok fazla takip edemiyorum malum iş yerinde son haftam işlerimi toparlıyorum toparlanıyorum artık bu hafta izine ayrılacam evde keyif beni bekliyor herkes nasıl umarım bir aksilik yoktur geçmişi okuyamadım vaktim olmadı...

Kızlar slm 32. hafta çalışır raporumu 31+6 cumartesi günü alacağım 32+1 de İnsan Kaynaklarına vereceğim sorun çıkmaz değil mi

bende cuma günü aldım 31+2 deydim ama verdiler yoksa yarın almam gerekiyordu. dünde son kez okula gittim raporu falan vermek için bugün ilk kez evdeyim oğluşumla bakalım nasıl geçireceğiz

rabiarda
bende cuma günü 31+6 da aldım çalışabilir raporumu

ha birde şunu atlamayayım ben 31+6 da 32.hafta çalışabilir aldım ama bebeğim 32+3 çıktı sata göre 3 gün büyük yani belki de ondan vermiştir bilemem

kızlar artık rüyalarımızı sık göreceğiz sanırım bende bebeğim doğmuş annemlerde küçük bir oda var orda yatıyormuş bakayım diyorum babam markete gidelim gelince bakarsın uyuyor diyor tamam diyorum gelince bakıyorum minicik bir dudak gözleri var kapalı ve uyuyor sabah kalktım nasıl oldum anlatamam aklımda hala hayra yoruyorum inşallah hepimiz için herşey güzel olacak.

ben bebeğimin ismini Muhammed Emir koymayı düşünüyorum eşim rüyasında görmüş; fakat etraftan herkes diyorki Muhammed ismi ağır isim Muhammed isimli çocuklar hep ağır oluyor sizce ne yapsam ne önerirsiniz...

canım bakalım kısmet ınsallah kendı sancım gelır 5 martda kontrolum var doktora soracağım ne dıyecek bakalım

canım inşallah sağlıkla kucağıma alırım zaten doktorla konusacağım rısk varsa dırek sezeryan düşünüyorum

İyi aksamlar arkadaslar doktor yatis verdi simdi hastaneye yattim tansiyonum hala dusmedi dua edin.. Ben hepinize ediyorum..
😔

canım geçmiş olsun korkma bende 3 gün yattım tansıyondan bırsey olmaz allahın ıznıyle senden kesın 36 saat idrar kültürü ısterler benden ıstedıler çünkü

canım hıc bırsey olmaz ınsallah pozitif düşün herşey güzelolacak tahın pekmez-ceviz-badem-muz-yogurt-yumurta bunlar bebege cok kılo aldırıyor bende tukeytıyorum

kızlar biz hastanedeydik ya simdi doğum odasindayiz sancilar siklasti.on on bir dak..da bir...dua edin ne olur dursun bebegim daha bugün 34 olacak ama ultrasonda 33..sancilarimda zorluyor. rabbim yardim etsin

canım hakkına hayırlısı olsun ınsallah sağlıklı sıhatlı gelır sen doktorlara güven

canım kedını yorma dınlen hemen başka bır doktora gıt derim bekleme bıle

Canım sağlıcakla bebişini kucağına al inşallah.senin yazdıklarını okuyunca bile heyecanlandım.sen nasıl heyecanlısındır kim bilir.kolay bir doğum olur inşallah.

aynen öyle heyecan duygusallık karısık hayırlısı olsun ınsallah

bbende sunı sancı taraftarı değilim anarcım doktorla konusacağım 5 martda

yaaa ınan sımdı kafam cok karıstı ne yapacağımı sasırdım of of

hayırlısı olsun inşallah canım Allah gönlüne göre versin.

amın canım sağol

yok ben Ankaraya anamın evine gidiyorum canım
28 Şubat cuma raporumu alıyorum analık iznine ayrıldığıma dair bide uçağa binebilir raporu,1 Marttada kısmetse Ankaraya uçuyorum

anladım canım hakkımızda hayırlısı bende 1 martta alıcam raporumu pazarteside işyerime veririm sen normalde nerde oturuyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…