Çok şükür tedaviye gerek kalmadan bebeğinin haberini almışsın. Sağlıklar diliyorum sana ve bebeğine. Ümit bey mükemmel bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum. Kaç yaşındasın ilk bebeğin mi?
9. haftadayım bazı arkadaşlar kafamı karıştırdı. benim doktor henüz bi test yapmadı. ikili test kızamık testi zeka testi gibi. bazı doktorlar yapıyormuş galiba. tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? yaptırmak gerkir mi ?
cnm şimdi göbek deliğine baş parmağın değecek sekilde elini göbeğinin üstüne koy .dört parmak sonrasına tam küçük parmağının oradan itibaren iğneyi vurabileceğin bölgeler..vuracağın yeri başparmağın ve işaret parmağınla tut hafif sert olacak sekilde sıkıştır.iğnenin kapağını aç 45 derecelik açıyla iğne vuracağın yere tut.sonrada derin nefes al ve yavaşça hareket ettirmeden iğneyi batır.göbegini sıkıştırdığın elini bırak ve yavaş yavaş iğneyi enjekte et.sonrada içinden 5 e kadar say ve çek.emin ol anlattığım kadar bile sürmeyecek kimseyide beklemek zorunda kalmayacaksın.. yada bacağına yapabileceğin yerler bacağını diz kapağından kasıgına doğru ikiye böl sonrada ortadan iki ye böl.üst ve dışa kalan parçaya vurabilirsin cnm
Bu anlattıklarını yapabileceğimi hiç sanmıyorum.Yine de anlattığın için sağol.Ama cesaret edemem.Hem şunun şurasında sadece 6 ay daha vurdurcam.Ne kaldıki bitmesine.
9. haftadayım bazı arkadaşlar kafamı karıştırdı. benim doktor henüz bi test yapmadı. ikili test kızamık testi zeka testi gibi. bazı doktorlar yapıyormuş galiba. tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? yaptırmak gerkir mi ?
Forumda ki yazıları okudukça çoook duygulanıyorum.Hepimiz mutluyuz ,umutluyuz ama pimpirikliyiz, kaygılıyız .Rabbim hepimize sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Bu günlerimi gösteren Rabbime binlererce kez şükürler olsun.Yaşayamayanlara da en kısa zamanda yaşatsın inşallah.
çok teşekkür ediyorum canım amin....
BENİDE EKLERMİSİNİZ LİSTEYE LÜTFEN.
Almanyadayım yaş 29 ikinci cocuk sat 6temmuz
geriye gidip konuyu tam okumadım ne iğnesi vuduruyosunuz?
bugün hiç bişey yemedm canım da hiç istemiyor ama vicdan azabı duyuyorumbebişimi aç bırakıyorum diye ama elimde değil çok duygusallaştım bu ara
ben de bugün doğru düzgün bişey yiyemedim, bişeyler hazırlamaya çalıştım hani farklılık olursa iştahım açılır diye ama beceremedim. bi de oturup bi güzel ağladım. tamam önceden de sulu gözdüm ama şimdi çok daha duygusalım. İNŞALLAH bebişimizi kötü etkilemiyoruzdur.
Kizlar icinizde progestan kullanan var mi?Varsa size sorum su.Ben progestani ictikten 2-3 saat sonra basim iyice donmeye basliyo ayakta duramiycak hale geliyorum.Ve 1 saat uyumadam kendime gelemiyorum.Ayni durumu yasayan var mi?
bugün hiç bişey yemedm canım da hiç istemiyor ama vicdan azabı duyuyorumbebişimi aç bırakıyorum diye ama elimde değil çok duygusallaştım bu ara
Kizlar icinizde progestan kullanan var mi?Varsa size sorum su.Ben progestani ictikten 2-3 saat sonra basim iyice donmeye basliyo ayakta duramiycak hale geliyorum.Ve 1 saat uyumadam kendime gelemiyorum.Ayni durumu yasayan var mi?
Güzel hamişlerim.1 hafta aranızda olamayacam.Çünkü tatile gidiyoruzzzzzzzzzzYarın eşimle yola çıkcaz.Bebişimizle de tabi İnşallah haftaya pazartesi görüşmek üzere.Döndüğümde kadro tam olsun. Herkese güzel günler.
ncynl yaş 25 ilk bebiş
sat: 24 haziran
bdt: 1 nisan
denizli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?