2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
merhaba sevimli hamişler
bende dün bebeğimin kalp atışlarını duydum 5+4 müşüz. kızımda hep anne cinsiyeti ne olacak deyip duruyor. birde benim kanım düşük çıktı doktor ferro sanol verdi aç karna içecekmişim. aç karna midem çok kötü oluyor

Son düzenleme:
9. haftadayım bazı arkadaşlar kafamı karıştırdı. benim doktor henüz bi test yapmadı. ikili test kızamık testi zeka testi gibi. bazı doktorlar yapıyormuş galiba. tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? yaptırmak gerkir mi ?

canım bana 12. haftada gel ikili test var dediler ama şimdi erken olması lazım 2li test için...

Bu anlattıklarını yapabileceğimi hiç sanmıyorum.Yine de anlattığın için sağol.Ama cesaret edemem.Hem şunun şurasında sadece 6 ay daha vurdurcam.Ne kaldıki bitmesine.

şimdilik kan ve idrar testleri yaptırılıyor. daha çok annenin durumunu görmek açısından canım. ikili test 12. haftada oluyordu sanırım.

çok teşekkür ediyorum canım amin....
BENİDE EKLERMİSİNİZ LİSTEYE LÜTFEN.
Almanyadayım yaş 29 ikinci cocuk sat 6temmuz

bugün hiç bişey yemedm canım da hiç istemiyor ama vicdan azabı duyuyorum bebişimi aç bırakıyorum diye ama elimde değil çok duygusallaştım bu ara

Kizlar icinizde progestan kullanan var mi?Varsa size sorum su.Ben progestani ictikten 2-3 saat sonra basim iyice donmeye basliyo ayakta duramiycak hale geliyorum.Ve 1 saat uyumadam kendime gelemiyorum.Ayni durumu yasayan var mi?

bugün hiç bişey yemedm canım da hiç istemiyor ama vicdan azabı duyuyorum bebişimi aç bırakıyorum diye ama elimde değil çok duygusallaştım bu ara

ben de bugün doğru düzgün bişey yiyemedim, bişeyler hazırlamaya çalıştım hani farklılık olursa iştahım açılır diye ama beceremedim. bi de oturup bi güzel ağladım. tamam önceden de sulu gözdüm ama şimdi çok daha duygusalım. İNŞALLAH bebişimizi kötü etkilemiyoruzdur.

kızlar bebişleri aç bırakmıyorsunuz. onlar bizim depolardan besleniyorlar zaten. asabiyet üzüntü vs bebişleri etkiliyor ama toparlamak lazım demi :)

Kizlar icinizde progestan kullanan var mi?Varsa size sorum su.Ben progestani ictikten 2-3 saat sonra basim iyice donmeye basliyo ayakta duramiycak hale geliyorum.Ve 1 saat uyumadam kendime gelemiyorum.Ayni durumu yasayan var mi?

Ben de kullanıyorum.Doktorum gece yatarken iç dedi.Çok halsizleştirdiği için.bence sende öyle yap.Hiçbşy hissetmiyosun.

kızlar bende öyleyim drum bana arada badem ye dedi..sizede tavsiye ederim.yogudu minik kaseye koyun içine ister kuru kayısı doğrayın isterseniz iki kaşık reçel falan atın arada yemek yiyemedikçe bunları deneyin .ama miniğinizi aç bırakmayın.dr um bana karnın guruldama pozisyonuna gelmesin dedi..hepimiz duygusalız malum hormonlarımız.ben bunalınca bebişimi düşünüyorum burayı okuyorum geçiyor:)bebişleriniz sizi seviyor kızlar

Güzel hamişlerim.1 hafta aranızda olamayacam.Çünkü tatile gidiyoruzzzzzzzzzz Yarın eşimle yola çıkcaz.Bebişimizle de tabi İnşallah haftaya pazartesi görüşmek üzere.Döndüğümde kadro tam olsun.Herkese güzel günler.

cnm bende kullanıyorum günde iki şer tane üç defa:) ve evet yapar cnm bence druna de ben artık onu vajinal fitil gibi kullanıyorum çok rahat mide bulantısı uyku baş dönmesi en azından ilaç yüzünden artık yok...bence bekleme ara dr unu..

cnm bol bol dinlen güzel güzel eneji topla bebişinle. yolunuz acık olsun güzel güzel gidin güzel güzel dönün inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…