Merhaba kızlar...
Bugün doktora gittim ama aklım biraz karışık.
Normalde bebeğim 7 haftalık olması lazım son adet tarihim 1 temmuz.
ama doktor bugün 4 haftalık dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.
Acaba geç döllenme mi?
Bide benim adetlerim çok düzensizdir. 2 gün önce teste farkettim bende.Yumurtlamam geç olmuş olabilir mi?
Cevap verirseniz çok sevinirim...
Merhaba kızlar...
ama doktor bugün 4 haftalık dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.
Acaba geç döllenme mi?
Bide benim adetlerim çok düzensizdir. 2 gün önce teste farkettim bende.Yumurtlamam geç olmuş olabilir mi?
bende en son 12 temmuzda regl olmuştum.Ayın 20'sinde gitmişttim kese gözüktü ama bana da 10 gün sonra gel kalp atışların bakalım dedi.hcg değerlerinde çıkan sonuç kaç haftalık olduğunu belli ediyordur bebeğin benimkisi 4 haftaya denk geliyordu.
merhaba bırazdan cıkıcam yarın ılk doktor kontrolum ve stres oldum kotu bısey duyucam dıye
altanmı bakcak nereden bılemedım
bu aksam tıl tuy ısıne gırıcem
bırde acmı gıtsem tokmu
neyse kafam karısık benım
aynı durum bendede var cnm dugun 8+3 olmam lazımken doktor hesabına gore 6+3 bence makınesınden ve daha cok kucuk olmalarından kaynaklanıyor hesap yanlısı yada bızım adetlerle yumurtlamamız tutumuyor ama sorun olmaz cunkı adet tarıhıyle hesaplanan cogu gebelıgın dogum gunleri tutmuyor 2 3 hafta erkenmiş gibi oluyor aslında onlarla bızım aramızda fark yok onlarınkı sonradan bızımkı onceden anlaşılmıs gıbı bırsey doktorumun acıklamasıda kımısı basında kımısı sonunda kalır yumurtlama farkı yanı ...
ama sen bunu kafana takma hamıle kalmıssın doktorun haftasınıda soylemıs kalp atısını duyduktan donra gec erken umursamaz insan herhalde gelsinde yeter bende daha kalp atıslarını duymadım ama içim rahat o kadar fark olur bence gonlunu rahat tut ben hıç takmıyorum agrım sancım kanamam yok gayet guzel gıdıyor... maşaallah alacaz kucagımıza mercımeklerimizi rahat oll :)))))):13:
Merhaba kızlar...
Acaba geç döllenme mi?
ben ilk gittigimde kan tettı bıle yapmadı ultrasonda burda gebelık var gıbı ben gordum sankı dedı bişrsey ölçtü resmi verdi ilaç verdi 3 gün sonra gel dedi su cok içmediğim için göremedi 3 tane su iç kan ver gel dedi kan tahlilini alınca ben cok sevindim aynı adet gunuyle bırebır cıktı içtim suları baktı ultrasonla bunlar ikiz dedi :)))) 4 haftalık dedi biri gidebilir dedi tatıle cıkıyorum 25 26 agustos gıbı gel dedi kalp atıslarını dinleyelım dedi bakalım gidecez :))) işte ozaman sordum adet tarıhıyle ultrasonla tahlıl tutmuyor bı problemmı olacak dıye suan iyiler dedi tahlılle ultrason uyuyor adet uymuyor ya basında ya sonunda kalmıssındır takma dedi bende takmıyorum sende takma :))))
Teşekkürler canım rahatlattın biraz...
Evet bende çok hesap kitap yapmak istemiyoram dediğin gibg kanama ağrı bulantı falan hiçbişey yok bunun keyfini çıkarmamız gerekiyo aslında.Sağlıklı bi şekilde kalp atışlarınıda duysaydım 2 hafta sonra rahatlardım:)))))
ben ilkinde coookkk arastırdım okudum yazdım ama dustu gıttı bunda takmıyom kafama acıkcası doktorumada cok guvendım allah razı olsun cok rahatlattı benı ilk gittiğimde ağlamamak için zor durdum ilk bebeğimi kaybettim diye anlatmaya basladım oda cok sevecen babacan bır sekılde her gebelık bırbırıne benzemez hatta onu saymıyorumm unutuyoruz diyip cok rahatlattı benı sag olsun hatta ikinci gidişte su iç dedi gorelım dedi mıdem bulandı içtim suları ama bılmıyorum yetermı dedim yeter yeter yurusunden bile belli artık gel gorelım dedi :)) nasıp yasayacakları varsa olacak olmayacaksa yapacak bişiyimiz yok verende allah alanda rahat olaynen bu ikondakı gibi keyfini cıkarr
Çok teşekkür ettim canım.Banada kan tahliline gerek yok ultrasonda gözüküyo dedi.
Ever genelde adet tarihiyle tutmuyomuş pek bi kaç kişiden daha duydum.
Ayyy canım ikzlere mi hamilesin..Allah ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.Benşmki tek çıkardı heralde ikiz olsaydı:)))))
Tamam canım bende takmıyorum artık şu dakikadan sonra:)))
Allahım bütün ev kokuyor banaa
Hele ki mutfak
Sanki biri her yere çürümüş peynir saklamış
Güzel hamişlerim.1 hafta aranızda olamayacam.Çünkü tatile gidiyoruzzzzzzzzzzYarın eşimle yola çıkcaz.Bebişimizle de tabi İnşallah haftaya pazartesi görüşmek üzere.Döndüğümde kadro tam olsun. Herkese güzel günler.
Arkadaşlar Merhaba,
Beni de alın aranıza, dakikalar önce çift çizgiyi gördüm, eşime bile söylemedim, işten gelmesini bekliyorum, ilk 4 yaşındaki oğluma ve şimdi de size söyledim.
Çok mutluyum. Kan testi yapmadan sevinmemek gerek belki ama yine de seviniyorum işte. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok dua ettim, Allahım önce hiç anne olamayanlara, sonra bana ve benim gibi 2. kez bu mutluluğu yaşamak isteyenlere diye. Kabul oldu şüküler olsun.
Nisan annişleri haer gün bir sıkıntıyla geliyorum size ama bugün de göbek deliğim çekiyor sanki yaşayan var mı
arkadaşlar 6+1 deyim, sürekli koyu kahve lekelenme oluyo.dr a gittim önemli değil dedi ama hala endişeliyim kasık ağrımda oluyor zaman zaman bilgisi olan varsa bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.neden oluyo acaba(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?