2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
arkadaşlar 6+1 deyim, sürekli koyu kahve lekelenme oluyo.dr a gittim önemli değil dedi ama hala endişeliyim kasık ağrımda oluyor zaman zaman bilgisi olan varsa bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.neden oluyo acaba(

canım bende 5+3 üm benimde dün gece ve bugün açık kahve rengi akıntı oldu iki üç damla doktorumla görüştüm korkma eğer pembeye dönerse mutlaka haberim olsun dedi ağrılarda rahim genişlediği için oluyormuş için rahat etmiyorsa başka bir doktora git ama ben bugün bol bol dinlendim çok şükür devamı gelmedi

Hoşgeldin canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin hepimizi.ama emin ol idrar yaniltmiyo hadi hayrli olsun.benimde bi oglum var 2. Mutlulugumda yolda

benide listeye eklermisin sat 5 temmuz bdt 12 nisan uşakta oturuyorum 2. bebeğim yaşım 23 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

kızlar bugün yumurta aşeriyorum tam 2 tane yumurta yedim biraz önce nasıl oldu anlamadım kendimi yumurtanın başında buldum

kizlar hic doymuyorummmmmm ne yapacagim yaaaa elimde eti formlarla dolasiyorum cibik krakerlerle uyaniyorum

kızlar bugün yumurta aşeriyorum tam 2 tane yumurta yedim biraz önce nasıl oldu anlamadım kendimi yumurtanın başında buldum

OHHHHHHHHHHHHHH AFIYET OLSUN BEBISE TOP TOP ET OLSUN INSALLAH SIFA OLSUN:IYI YAPMISSIN.
YIYELIM YILELIM DE KESKE BÖYLE FAYDALI SEYLER ISTEDE CANIMIZ HEP

benimde kesem düzgün değil ya dua edin de düzelsin bi an önce ... lekelenme falan yok ama karın ağrılarım,sancılarım oluyor çarşamba günü tekrar kontrole gideceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…