yetmiyor da frenliyorum kendimi yoksa simdi bi kasarli tost ne super giderdi
yetmiyor da frenliyorum kendimi yoksa simdi bi kasarli tost ne super giderdi
beni de ekler misin
OHHHHHHHHHHHHHH AFIYET OLSUN BEBISE TOP TOP ET OLSUN INSALLAH SIFA OLSUN:IYI YAPMISSIN.
YIYELIM YILELIM DE KESKE BÖYLE FAYDALI SEYLER ISTEDE CANIMIZ HEP
listede 5. çocugu olacak var öylemi hemde 22 yaşında vay bee... çok şaşırdım bak şimdi ilk defa gördüm fefilifa dogru dimi orda yazan
yumurta miiiiiiibelki 2 haftadir yumurta yiyemiyorum ne yumurta ne tavuk ne balik hersey kokuyor hersey
haklısın hiç adetim değildir birde akşam akşam ya nereden geldiyse aklıma ama iyi oldu doydu fasulyem gündüz pek yiyememiştim midem bulanmıştı biraz bu bulantıda bende adet değildir ama bu sıralar başladı işte sizde yyiyin kızlar faydalı faydalı bebişler cabucak büyüsünler.
canim o arkadasimizin 5. gebeligi ama malesef 4 u de tutunamadi
dua edelim bu tutunsun
kendisi ilk bebeis yazdirmak istemediginden kiramadigim icin o sekilde düştüm listeye
yumurtayı geçtim tam bir haftadır et yiyorum neredeyse her gün ya çok güzel oluyor aslında şimdi iyide doğum yapınca kilolar da bize çok güzel olacak
aynen öyle canim ye gitsin.benim sükür hala hic bulantim yok hamile oldugumu unutuyorum o derece yani.unutuyorum ya hamile oldugumu bugün kolumu dolabin üst rafina aniden uzattim tabak aldim.simdi kasigim agriyinnca aklima geldi bisey olmamistir inslh( 18:.pazartesi 9da randevumuz var hayirli haberler alalim ins.
bilgilerinizi verirseniz tabiki paylasirim
birinci sayfaya bakin ve bilgililerinizi bana ulastirin
valla en dobişko benim bu topikte
o yuzden yiyin gari siz yiyin bende eti form yiyim
ayy kız birşey olmaz dolaba uzanmayla filan birşey oldumu insanlar işte şuna uzanmıştım yok perde asmıştım ondan oldu der durur ama ondan olmadıgını doktorlar bile söylüyorlar hep. ben ilk bebeğimde her işi yaptım 5. katta oturuyoruz ve asansörümüz yok hergün 5 katı 3 4 defa çıkıp iniyordum halada çıkıp iniyorum artı kucagımda 10 kiloyla birde inerken birşey değilde çıkarken nefesim kesiliyo inanki.onun için herşey allahımın elinde allahım onu yaşatacak oldumu her zaman ne olursa olsun yaşatır biz yeterki dualarımızı eksik etmeyelim
ayy kız birşey olmaz dolaba uzanmayla filan birşey oldumu insanlar işte şuna uzanmıştım yok perde asmıştım ondan oldu der durur ama ondan olmadıgını doktorlar bile söylüyorlar hep. ben ilk bebeğimde her işi yaptım 5. katta oturuyoruz ve asansörümüz yok hergün 5 katı 3 4 defa çıkıp iniyordum halada çıkıp iniyorum artı kucagımda 10 kiloyla birde inerken birşey değilde çıkarken nefesim kesiliyo inanki.onun için herşey allahımın elinde allahım onu yaşatacak oldumu her zaman ne olursa olsun yaşatır biz yeterki dualarımızı eksik etmeyelim
sükür öyle bisey demedi doktor binsükür lekemde olmadi hic aman cokzor yatmak.ben gurbetteyim bide kimsem yok bunaliyorum bigun hasta olsam hersey bana bakionormal seyrinde giden bi gebelikseçok korkmaya gerek yok tabiki risk azdır ben de her işi yapan anne adayları biliyorum ama benim ilkinde de kesem düzgün değildi lekelenme oluyordu e 3 ay yatacaksın demişti ilk 3 ay bebeğin tutunabilmesi için önemli bi zaman dilimi... iş ,ilişki hepsi yasaktı umarım bunda da aynı şeyleri yaşamam psikolojik açıdan da zor bi süreç her günün dualarla geçiyor valla...
canim dogru diyosun ya oglumda cahildik daha iyiydim rahat rahat zipbir zibbirdim sag salimde dogdu binsükürrrr.ikinci ama cok pimpiriklimiyim ne.unutmusum herseyi canimi dinliom durmadan
hiç doğurmuş gibi değiliz sanki ilk gebelik gibi pimpiriklenmeler heyecanlanmalar bi telaşlar filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?