gecen hafta persembe kontrole.die geldik sancilar artti yattik..cok hareketsiz kalmak ii degilmis...bizde burda en fazla koridorlardayiz .oyüzden igne baslio yeniden[/QUOTE
BENDE BU GÜNLERDE ÇOK AYAKTA KALIYORUM AMA İŞİM BİTİNCE HEMEN YATIŞA GECİYORUM EŞİM SIKILIYO BU HALİMDEN NAPİM GÖNLÜ OLSUN DİYE KALKIP OTURAMAM ACAYİP UYKUM GELİYO NE ANLASIN HALİMDEN HER YERİM DÖKÜLÜYOR GİBİ AĞRI VAR KASIKLARIM AĞRIYO ANCA YATINCA RAHAT EDİYORUM SON HAFTALARDA NAPCAM ACEP?
ben ilk dört ay sürekli yediğimi çıkardım sonradan azaldı ama hala her sabah çıkarırım ara arada akşamları çıkarıyorumbenden başka bulantisi olan yok sanirim
kizlar biz hala hastanedeyiz.ve sancilarimiz yok ama uzun zamandir cok hareket edememek ve yatmaktan ki dokuz onngundur burdayız az az yuruyoz.malum hastane. ..dr kan sulandirici igne başlayacakmis...son zamanlarda keserler biz yeyeniden başlıyor uz.pihti atmasin die...
:) benim arkadaşım da dün doğum yaptı. o da 36. haftada ve onun da ikizleri oldu. aynen ben de duygulandım ve heyecan da yaptım:18:arkadaşında ikizleri doğmuş 3 gün önce. 36. haftada doğmuş bebişler. şimdi evdelermiş. çok duygulandım daha dün gibi hamiş olduğumuzu birbirimizle paylaştığımız günler. rabbim inşallah bizlerede bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder.
canım geçmiş olsun. çok hareketsiz kalmak iyi değil diye doktorun kan sulandırıcı başlamıştır. olsun, son zamanların zor geçiyo ama minnakın sağlıkla geldiğinde hepsini unutacaksınkizlar biz hala hastanedeyiz.ve sancilarimiz yok ama uzun zamandir cok hareket edememek ve yatmaktan ki dokuz onngundur burdayız az az yuruyoz.malum hastane. ..dr kan sulandirici igne başlayacakmis...son zamanlarda keserler biz yeyeniden başlıyor uz.pihti atmasin die...
bi ilk aylarda bi son aylarda gerçekten zor olduğuna inandım. ama etraftan duyduklarım bu daha ne ki, doğunca gör sen:83::86:Çok sağol canım benim
Dediğin gibi sabredicez, annelik zormuş =))
Çok sağol tatlım, ben en az 2 kez kalkıyorum tuvalete =)
Saat kurmak çözüm olurmu ki =)
Belki kalktığın saatte geçmez tuvaletin.
maşallah maşallah sizeeselam kızlar nasılsınız bakalım bizler çok iyiyiz doktor geldik nst ye girdim çok şükür beklediğim gibi kötü çıkmadı sonucum sancılarımın olması normalmiş hazırlık yapıyomuş artık vücudum ondan dolayı ağrım oluyormuş kızımı da gördüm 41 kere maşallah tosunum 3 kilo 15 gr mış böyle giderse 4 kilo doğacak ddi doktor teyzemiz ama tabi 4 kilo ve üzeri olursa normal doğumu unut dediona biraz canım sıkıldı hayırlısı diyelim
selam kızlar nasılsınız bakalım bizler çok iyiyiz doktor geldik nst ye girdim çok şükür beklediğim gibi kötü çıkmadı sonucum sancılarımın olması normalmiş hazırlık yapıyomuş artık vücudum ondan dolayı ağrım oluyormuş kızımı da gördüm 41 kere maşallah tosunum 3 kilo 15 gr mış böyle giderse 4 kilo doğacak ddi doktor teyzemiz ama tabi 4 kilo ve üzeri olursa normal doğumu unut dediona biraz canım sıkıldı hayırlısı diyelim
Kızlar saç boyatan varmı aranızda ben istiyorum napsam 33 deyim doktora sormadım kontrole var daha
gecen hafta persembe kontrole.die geldik sancilar artti yattik..cok hareketsiz kalmak ii degilmis...bizde burda en fazla koridorlardayiz .oyüzden igne baslio yeniden
ben ilk dört ay sürekli yediğimi çıkardım sonradan azaldı ama hala her sabah çıkarırım ara arada akşamları çıkarıyorum
geçmiş olsun canım inşallah gününde gelir bebişin.
selam kızlar nasılsınız ben çok fazla yazmıyorum ama sürekli takipteyim yazılanları okuyorum biraz sorunlu bir hamilelik geçiriyorum bulantılarım geçmedi mide rahatsızlığım çıktı iştahım çok olmadığı için 5 kilo alabildim ama oğlumun maşallahı var anasını sömürüyo :)) son üç haftadırda böbreğimde taş olduğunu öğrendim ve ara ara sancılar yokluyor bende haberler böyle inşallah hepimiz vaktinde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız hepiniz Allah'a emanet olun görüşmek üzere...
Çevremdeki insanların bebişlerinin maşallahı var, uslular.bulantı değil ama iştahsızlık var bende. önceden tatlıyı bari canım çekerdi, şimdi çeker gibi oluyo, alıyorum elime bişey. daha başlamadan hevesim kaçıyo
:) benim arkadaşım da dün doğum yaptı. o da 36. haftada ve onun da ikizleri oldu. aynen ben de duygulandım ve heyecan da yaptım:18:
canım geçmiş olsun. çok hareketsiz kalmak iyi değil diye doktorun kan sulandırıcı başlamıştır. olsun, son zamanların zor geçiyo ama minnakın sağlıkla geldiğinde hepsini unutacaksın
bi ilk aylarda bi son aylarda gerçekten zor olduğuna inandım. ama etraftan duyduklarım bu daha ne ki, doğunca gör sen:83::86:
maşallah maşallah sizeehaftaya da bizim var kontol. biz de 37. haftanın içinde olcaz. bakalım doktorumuz ne diyecek:18:
benden başka bulantisi olan yok sanirim
sağol canım tmm haberdar ederimMaşallah size canım benim
Tosun geliyor desene =)
Bende 3 buçuk kilo doğsa bayram ederim diyorum
Bu ayın sonunda boyatacağım canım ben.
Doktorum ilk 3 ay önermiyoruz, sonrası size kalmış demişti.
Canım çok geçmiş olsun.
Dayansın da meleğin az kaldı zaten biraz daha sık dişini canım benim.
Hastane de yatmakta zordur, bilirim.
Rabbim yardımcınız olsun, sağlığınız yerinde olsun da gerisine katlanılır artık.
Pınar canım geçmiş olsun.
Aklım sendeydi inan en son rahatsızdın çünkü, şimdi iyi olmana çok sevindim.
Arada girip bizleri de durumundan haberdar et balım
Çevremdeki insanların bebişlerinin maşallahı var, uslular.
Ama doğduktan sonrada ayrı stres sıkıntı =)
Uykusuzluk v.s baş gösterecek.
Halimiz nasıl olur kestiremiyorum.
Benim evimde iki taraftan gelenlerle dolacak, yardımcı olmaları iyi ama inşallah herşeye laf yapmazlar.
Valla bebeğimi alır çıkar giderim
kızlar nst ye giren var mı benim doktorum 37 de sokucam dedi bende 34 teyim ve ağrım bazende sancım oluyor..
Bir de gelişim hastanesine giden var mı kampanya yapmıs normal ücretsiz sezeryan 250 tl yapmıslar ama bu saatten sonrada doktor değiştirmek nasıl olur bilmiyorum
inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canımmaşallah maşallah sizeehaftaya da bizim var kontol. biz de 37. haftanın içinde olcaz. bakalım doktorumuz ne diyecek:18:
allah razı olsun canımMaşallah size canım benim
Tosun geliyor desene =)
hangi ildesin sen bende gelişime gidiyorum
Kizlar 31*4 teyiz yeni geldik 1800 oglusum 42 cm olmus haftasiyla uyumlu gelmis acik kafasi buyuk dedi dr erkek cocuklarda normal dedi bizden bu kadar:)
Kızlar saç boyatan varmı aranızda ben istiyorum napsam 33 deyim doktora sormadım kontrole var daha
Amin caninm hepimizin evlatları boyle gitsin inss.gözünaydın cnm :)) sağlıkla devam eder inşallah
günaydın koca göbeklilerr...
kızlar hepinize hayırlı doğumlar olsun inşallah...sağ salim kucaklarınıza alın bebeklerinizi... Allah yüzünüzü güldürsün inşallah...
SNOWY teşekkürederim canım...bugün çok çok iyiyim...aç karnına içtiğim zeytin yağı ve armut kurtardı beni sanırım... kv internet var... ara sıra gider takip ederim sizleri yoksa çatlarım...aynı yaştaymışız...bende başak burcuyum... eşimin çok istemesine rağmen ben 2 . çocuğu düşünemiyorum bile... hem maddi durumdan hemde yaştan dolayı....gerçi geçenlerde otobüste bir kadın oturdu yanıma 45 yaşındaymış ve ilk bebeğiymiş...bebek için neden bu zamana kadar bekledim diye kendime hayıflanıyorum....ama hayırlısı bu zamanaymış...okul bitsin iş sahibi olayım derken yıllar geçti...bana kalsa evlenmiyecektim bile...Allah her şeyin hayırlısını versin inşallah...
Benim tocamin ozguveni tavan. Bana da benziyo sanki dedigim zaman verilen cevap aynen su " bana benziyo diye bu kadar uzulme canim"
Ben de bayaa var sandim yasini, daha tosuncuguna kardes de yaparsin, hatta bi kardes daha yaparsin. Yasin gayet musait. Ama iste dusunmeye baslarsan yapilcak is degil zaten cocuk. Hele ki ben uni de ogrenciyken o ekoloji ile ilgili derslerde artik iyice bozmustum psikolojiyi. Kesinlikli cocuk yapmamaya karar vermistim, 50 sene icinde dunya yok oluyodu gozumdesonra evlendik, yok su engeli de asalim, yok bu asamayi da atlatalim derken bi baktik ki olacak gibi degil. Ya Allah Bismillah dedik dusunmekten vazgectik, oluruna biraktik. Oyle geldi kizimiz. Dusunmeye devam etseydik haala hazir degildik yani Benim yerime de gezin, biz bugun ve yarin evciyiz. Gecen hafta sonu da evdeydik. Haftaya cikarcam acisini :107:
Tünaydın cancazım =)
Ağrılar ara ara devam ediyor.
Yönetime gelince yeme,içmeye dikkat ediyorum çok yüklenmiyorum artık kendime.
Uykuya çözümüm yok
Uyumadan duramıyorum, ama şu yemek olayı iyi etti beni.
Meğer ben çok kaptırmışım yemeğe son haftalar, tuzu tamamen kestim attım ellerimde, yüzümde ki şişkinlik kayboldu gitti.
Şu an çok şükür iyiyiz kızımla =)
Siz paşanla nasılsınız?
Hayatının ikinci erkeği hareketli mi, benim kızım gibi =)
Bir durmuyor benim yaramaz yerinde.
ben de şimdiden o strese girdim. arkadaşın annesi bile sütün yaramıyo senin heralde filan diyomuş. valla ne aannemin ne başkasının bu şekilde konuşmasını istemem. bakalım, lohusalıkda bu kadar sık da giremeyiz herhalde siteyeMaşallah size canım benim
Tosun geliyor desene =)
Bu ayın sonunda boyatacağım canım ben.
Doktorum ilk 3 ay önermiyoruz, sonrası size kalmış demişti.
Canım çok geçmiş olsun.
Dayansın da meleğin az kaldı zaten biraz daha sık dişini canım benim.
Hastane de yatmakta zordur, bilirim.
Rabbim yardımcınız olsun, sağlığınız yerinde olsun da gerisine katlanılır artık.
Pınar canım geçmiş olsun.
Aklım sendeydi inan en son rahatsızdın çünkü, şimdi iyi olmana çok sevindim.
Arada girip bizleri de durumundan haberdar et balım
Çevremdeki insanların bebişlerinin maşallahı var, uslular.
Ama doğduktan sonrada ayrı stres sıkıntı =)
Uykusuzluk v.s baş gösterecek.
Halimiz nasıl olur kestiremiyorum.
Benim evimde iki taraftan gelenlerle dolacak, yardımcı olmaları iyi ama inşallah herşeye laf yapmazlar.
Valla bebeğimi alır çıkar giderim
Kizlar 31*4 teyiz yeni geldik 1800 oglusum 42 cm olmus haftasiyla uyumlu gelmis acik kafasi buyuk dedi dr erkek cocuklarda normal dedi bizden bu kadar:)
Bizim hesabımız 100 sene, yine de senden daha pozitifim deseneDoğru söylüyorsun düşünerek yapılacak iş değil bebek, mantık asla tamam demiyor; duygusal olarak aldığımız bir karar ve yavrular yolda
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?