2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

anladım tatlım o zaman sen bir yere kıynaşma otur yat dinlen bebişe birşey olmasın. bol bol dua edelim.inş. ilki gibi olmaz bunu rahat atlatırsın amin

anladım tatlım o zaman sen bir yere kıynaşma otur yat dinlen bebişe birşey olmasın. bol bol dua edelim.inş. ilki gibi olmaz bunu rahat atlatırsın amin

amin inşallah hamile kalmasına hemen kalıyorum da problemli geçiyor sonrası( bunda dA kese düzgün değil bakalım hayırlısı bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah...

sen yine de 3 aydan once dikkat et biliyorsun onlar bize emanet agir kaldirma..
tevekkul elinden gelini yapip gerisini Allaha birakmaktir
sen dikkat etmezsen ihtiyati elinden dusurursen Allah sorar bize

kızlar cinsiyet tahminlerinde şöyle bişey duydunuz mu eger bebiş kesenin sağında ise bebek kız olur solunda ise erkek olur diye bişeyler duydunuz mu ??

kızlar cinsiyet tahminlerinde şöyle bişey duydunuz mu eger bebiş kesenin sağında ise bebek kız olur solunda ise erkek olur diye bişeyler duydunuz mu ??

MERHABA KIZLAR BEN 2011 EKIM ANNESIYIM MERAKIMDAN SIZLERIDE ARADA SIRADA TAKIP EDIYORUM.CANIM CINSIYET TAHMINLERINDE OYLE BIRSEY VAR EVET AMA BEBEK SAGDA OLURSA ERKEK SOLDA OLURSA KIZ VE KESINLIKLE DOGRU EGER ULTRASYONA GIRDIYSENIZ KONTROL EDIN ULTRASYON KAGIDINIZI BEBEGIN BASI HANGI TARAFDA BEN BAKTIM GERCEKTENDE IKISIDE SAG TARAFTA VE IKI OGLUSUM VAR

Listede ben yokmuşum yeni farkettim

ilk bebek
Yer: Afyon
SAT: 9 Temmuz
BAT: 16 Haziran

merhaba kızlar bebeğim 4 aylık geçen ay sütümü denemek için sağdığımda azaldığını anladım göğüsümü sıktığımda geliyor acaba çocuğu aç mı bırakıyorum diye mama veriyorum halende uyku düzeni oluşmadı açlıktan olabilir mi ? stüm iyice kesilmesin diye yiende emzirmeye çalışıyorum ama bazen emmiyor bile mamayı güzel içiyor iki haftadır mama veriyorum böyle durumla karşılaşan var mı sağdığımca 20 ml ancak çıkıyor

ben hala yokum sat 18 temmuz bdt 25 nisan ilk bebek yaş 26 aydın

benim solumda :)) gerçi içime de hep erkek diye doğuyor.... sağlıklı olsun da önemli değil gerisi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…