Kizlaarrr simdi minikimi gordum geldimMasallah gumbur gumbur kalp atisini duydum
Allahim o sesi kesmesin yarabbim olmayanlarada versin insallahhhh aminn.
Bulantim icin hap verdi ac karnina iciliyormus. Idrar yolunda az biraz enfeksiyon varmis onun icinde
Ilac verdi.iki hafta sonra kontrole cagirdi
Bastan beri bir hafta geriden geliyor iki hafta sonrada ayni olursa gec yumurtlamissin
Adet tarihini degistirecem dedi hayirlisi.
Kizlaarrr simdi minikimi gordum geldimMasallah gumbur gumbur kalp atisini duydum
Bulantim icin hap verdi ac karnina iciliyormus. Idrar yolunda az biraz enfeksiyon varmis onun icinde
Bastan beri bir hafta geriden geliyor iki hafta sonrada ayni olursa gec yumurtlamissin
Adet tarihinei degistirecem dedi hayirlisi.
ay ne guzel canim ya ben duyamadim ama doktor gormus simdilik onunla yetiniyorum
Hangi ildeydin ozel hastaneye mi gidiosun
Tek devlete giden ben miyim acaba :)
Doktor ve dogum yapicak yer ariyorum.insallah kafama gore bulurum ya
Adet tarihini degistirecem dedi hayirlisi.
Kizlar bende asiri bulanti var dr dramamine verdi baska kullananlar varmi
Nasil faydali bisemi ac karnina iciliyormus
9. haftadayım bazı arkadaşlar kafamı karıştırdı. benim doktor henüz bi test yapmadı. ikili test kızamık testi zeka testi gibi. bazı doktorlar yapıyormuş galiba. tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? yaptırmak gerkir mi ?
Bu anlattıklarını yapabileceğimi hiç sanmıyorum.Yine de anlattığın için sağol.Ama cesaret edemem.Hem şunun şurasında sadece 6 ay daha vurdurcam.Ne kaldıki bitmesine.
Kizlar bende asiri bulanti var dr dramamine verdi baska kullananlar varmi
Nasil faydali bisemi ac karnina iciliyormus
ben oğluma hamileyken içmiştim canım bulantım çoktu hapı içtikten sonra rahatlamıştım bi süre kullanmıştım ama aç tok hatırlamıyorum malum 5 sene oldu :)) güzel haberlerine sevindim doğurduğun günleride görürüz inşallahhhh
Bende yok canim ama goguslerim kicaman oldu el degmiyorkızlar merhaba :)) benim gögüslerimde ince ince kum gibi deri dokulmeye basladı kahverengi yerinde sizdede varmı ??
banada verdı cnm günde 2 kere ac tok farketmez dedi bu zaman kadar 3 tane kullandım oda bı yere gıderken anında kesıyor 3 4 saatte idare edeyor :))
benimde kesem düzgün değil ya dua edin de düzelsin bi an önce ... lekelenme falan yok ama karın ağrılarım,sancılarım oluyor çarşamba günü tekrar kontrole gideceğim bakalım
Ben hala doktora gitmedim. 8. Hafta gitmeyi planliyorumsize baktikca daha cok heyecanlaniyorum
ilk defamı gidecen kızzzz ne kadar sabırlısın maşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?