2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlaarrr simdi minikimi gordum geldim Masallah gumbur gumbur kalp atisini duydum
Allahim o sesi kesmesin yarabbim olmayanlarada versin insallahhhh aminn.
Bulantim icin hap verdi ac karnina iciliyormus. Idrar yolunda az biraz enfeksiyon varmis onun icinde
Ilac verdi.iki hafta sonra kontrole cagirdi
Bastan beri bir hafta geriden geliyor iki hafta sonrada ayni olursa gec yumurtlamissin
Adet tarihini degistirecem dedi hayirlisi.

Benim oglumda 2 hafta geriden gidiyordu ama yavas yavas yakalayip satla uyumlu olmustu. Kalp atislari mukemmel bi ses...

ay ne guzel canim ya ben duyamadim ama doktor gormus simdilik onunla yetiniyorum
Hangi ildeydin ozel hastaneye mi gidiosun
Tek devlete giden ben miyim acaba :)
Doktor ve dogum yapicak yer ariyorum.insallah kafama gore bulurum ya

ay ne guzel canim ya ben duyamadim ama doktor gormus simdilik onunla yetiniyorum
Hangi ildeydin ozel hastaneye mi gidiosun
Tek devlete giden ben miyim acaba :)
Doktor ve dogum yapicak yer ariyorum.insallah kafama gore bulurum ya

Darisi basina canim.
Kahramanmaras tayim ozele gidiyom canim
Simdilik coook memnunum
Dr un ultrasonu 4 boyutlu

Kizlar bende asiri bulanti var dr dramamine verdi baska kullananlar varmi
Nasil faydali bisemi ac karnina iciliyormus

Tebrik ederim canim. Masallah bebisine

Kizlar bende asiri bulanti var dr dramamine verdi baska kullananlar varmi
Nasil faydali bisemi ac karnina iciliyormus

ben oğluma hamileyken içmiştim canım bulantım çoktu hapı içtikten sonra rahatlamıştım bi süre kullanmıştım ama aç tok hatırlamıyorum malum 5 sene oldu :)) güzel haberlerine sevindim doğurduğun günleride görürüz inşallahhhh

6.haftada kan,idrar,toxoplazma,troit ve kızamıkçık testlerini istedi benden dr.um.onları yaptırmıştım.
ikili test 12.haftada yaptıracağımızı söyledi

Bu anlattıklarını yapabileceğimi hiç sanmıyorum.Yine de anlattığın için sağol.Ama cesaret edemem.Hem şunun şurasında sadece 6 ay daha vurdurcam.Ne kaldıki bitmesine.

canım ben de vuruluyorum cleaxane, inan düşündüğün kadar zor değil, ben de yapamam diyordum, bi kereceik denesen alışıyosun

Amin canim insallah cok saol bir deneyip icecem bebege bir zarari yok tur biliyorum yinede tirsiyom :18:

kızlar merhaba :)) benim gögüslerimde ince ince kum gibi deri dokulmeye basladı kahverengi yerinde sizdede varmı ??
Bende yok canim ama goguslerim kicaman oldu el degmiyor
banada verdı cnm günde 2 kere ac tok farketmez dedi bu zaman kadar 3 tane kullandım oda bı yere gıderken anında kesıyor 3 4 saatte idare edeyor :))

Cok saol cnm bulantilarla basim dertte olu gibi yatiyom midem rahat etsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…