Merhaba arkadaşlar son durumu aktarıyorum bebegin suyunda da azalma varmış ve yine hic beslenmediği için muhtemelen bu hafta geliyormuş bebiş yarinki sonuçları bekleyecek sanırım sonra da alacak. Kızlar nolur çok dikkat edin beni doktor anlamadı sisligim de yoktu öyle cok bebek geriye düştü doktor benim kilo almayisima bağladı megersem gebelik zehirlenmesi imiş idrarda protein e bakmasını isteyin mutlaka dualarinizi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar son durumu aktarıyorum bebegin suyunda da azalma varmış ve yine hic beslenmediği için muhtemelen bu hafta geliyormuş bebiş yarinki sonuçları bekleyecek sanırım sonra da alacak. Kızlar nolur çok dikkat edin beni doktor anlamadı sisligim de yoktu öyle cok bebek geriye düştü doktor benim kilo almayisima bağladı megersem gebelik zehirlenmesi imiş idrarda protein e bakmasını isteyin mutlaka dualarinizi bekliyorum
Canım en ufak bir rahatsızlık bile ihmal edilebilir konumda değil şuan. Lütfen kendinizde ya da bebeğinizde en küçük bir farklılık hissettiğinizde doktorunuza danışın. Hiç birşeyiniz olmayabilir, herşey yolunda olabilir ama işinizi olasılıklara bırakmayın.
kızlar günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar biz hala çalışıyoruz nasipse 37.haftaya kadar belki de gelecek haftadan itibaren senelik izne çıkabilirim hafta sonu giremedin nete maşallah 30 sayfayı geçmiş şimdi geçmişi okuyacağım sizler inşallah iyisinizdir hepiniz ve bebişleriniz :)
ben 17 şubatta aldım verdim, raporda 37+0 a kdar çalışabilir yazıyordu. tarih vb yazmıyordu güzelmm37+0 a kadar mı çalışabılıyoruz bende raporu aldım ama su haftaya kadar calısır falan hıc bısey yazmamışlar aldığım tarıh var sadece ve analık ıznı falan yazıor
kızlar bu siteden ölçümünüze bakabilirsiniz. alt sınır üst sınır var. birde fl değeri son haftalarda geride çıkıyormuş yani yanılma payı çok oluyormuş. ben 2 gün üst üste doktora gitmek zorunda kaldım. doktorun biri 31+5 dedi diğeri 32+3 dedi doktor ölçümleri çok önemli. çok kafanıza takmayın ölçümleri. bizim okulda bir hocaya 3,5 kilo demişler ağırlığına kadın son anda tıp fakültesine gitmek zorunda kalmış. orda doktor ne 3 buçuğu bu çocuk 5 kilo demiş. tabi inanmamışlar son doktora 5 kilo nasıl olur (hocamız minyon biri) benden 5 kilo çocuk falan derken sezeryana almışlar bebek 5 kilo doğmuş :)
Kızlar ben çok terliyorum bu aralar.
Kalında giyinmiyorum, normal midir?
ben 17 şubatta aldım verdim, raporda 37+0 a kdar çalışabilir yazıyordu. tarih vb yazmıyordu güzelmm
Kizlar kaç gündür bulantim olduğunu ssöylemiştim
Bugünde küstüm çok afedersiniz tansiyonum 7/5 olmuşdDinleniyorum Dr gitsemmi acaba
Sagol canim. Valla nihayet. Babamiz kabul eder mi etmez mi diye strese girdik o kadar, adam istiyosun alalim madem deyiverdiHayırlı olsun canım, nihayet aldın istediğin cibinliği; güle güle kullanın:107:
Canim o kadar iyi anliyorum ki hislerini. Etrafimda cesitli asamalarda bebegini kaybeden cok arkadasim var. Preeklampsi yuzunden 8 aylik bebegini kaybedeninden tut ilk 3 ayinda hic fizyolojik sebep yokken defalarca dusuk yapana kdar. Onlarla beraber o acilari paylastigim icin seni cok iyi anliyorum. Sen pozitif ve mantikli birisin, olaya duygusal yaklasinca neden diye dusunmen cok normal ama burda onemli olan senin saglikli kalabilmen. Sana bisey olmamasi. Bir de cok sukur ki geride bi evladin daha var, Allah onun yoklugunu gostermesin. Esin ve sen bununla ilgili psikolojik bi destek alabilrsiniz. Eminim istediginizde ikinizden bi can a da sahip olacaksiniz :)bende iyiyim çok şükür arada kafama çok takılıyor neden nedennn nedennn
diye ve önümde ne var ne olacak nasıl oalcak neler yapmak gerek bilmiyorum bir tedavimi uygulanmalı orasıda muamma
öyle yani
doğumlar yaklaşıyor bende kendimi alamıyorum benimde gebeliğim devam etseydi şu kadar olacaktım diye düşünoyurm sanırım 2-3 hafatdır dogum ıznınde olacaktım keske hersey guzel gıtseydı herkez gıbı masallah calısıp ızne ayrılabılseydım ne bilim atamıyorum içimden 4 aylık çok büyüktü tabi bu durumla ilgili kendimi aktif olarak üzmüyorum ilk bebeğimde defalarca tüp bebek denemesidnen sonra olduğu için bu sefer kolay olsaydı diye düşünüyorum
Canim gecmis olsun. Masallah bebisineGünaydınlar Herkese...
Ben de 33+3 günüm arkadaşlar. Perşembe günü ilk defa NSTye bağlandım, sancılarım olduğunu öğrendik (20den 60 a kadar çıkabilien)
ve arada idrar yada akıntı sandığım kaçırmaların aslında amniyon sıvısı olduğunu da dr test etti
Çok şükür açılma yok ve kızımız 2350 gr bunlara sevindik
2 gün ciğer geliştirici iğne oldum, tansiyon düşürücü adalat ve 12 saat arayla antibiyotik kullanıyorum bebek enfekte olmasın diye. ayrıca Magnezyum tabiki...
Erken doğum riskim olduğunu söylüyor drum, ben de bebek ypğun bakımı SGK anlaşmalı iyi bir hastane arıyorum. Etrafımda Hizmet, Nisa, Medipol var.
Doktorum dışarıdan gelecek ama bu hastaneler içinde en iyisi hangisi acaba, bilen var mı?
38 haftaya girebilirsem acıbadem Fulyada doğurmayı düşünüyorum inşallah ...
Aldığım kiloları nasıl vericem, ne zaman izine çıksamı konuşurken hiç bu olasılığı düşünmüyordum, Allah kimseye başka dert vermesin...
Ya bende de var. Adet sancisi yok ama iki adim atsam nefes nefeseyim ve hemen karnimin kasildigini hissediyorum. Bi de karin derim benim de yaniyo ve hatta aciyo. Agri degil aci resmenKızlar yaa bu son 1 haftada kasık ağrısı ve adet sancısı gibi sancılar çok olmaya başladı bende2 adım atsam yoruluyorum nefes nefese kalıyorum..göğsümün altındaki deride felaket yanma var...nefes darlığı çekiyorum ..tövbe estağfur doğuracak gibiyim sizlerde durumlar nasıl?
Gunaydin Aktar. Cok sukur ufak sıkıntilar haticinde iyiyiz genel olarak, senin de iyi olmana sevindim. Az kaldi iznine, bol dinlenmeli zamanlar dilerim :)kızlar günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar biz hala çalışıyoruz nasipse 37.haftaya kadar belki de gelecek haftadan itibaren senelik izne çıkabilirim hafta sonu giremedin nete maşallah 30 sayfayı geçmiş şimdi geçmişi okuyacağım sizler inşallah iyisinizdir hepiniz ve bebişleriniz :)
Evet valla herkes girmis. Benim doktorum hic bisey demedi. Ben de sormadim, malum kizimi gorunce dunyayi unutuyorum :) bu hafta sonu soracagim ama insan tedirgin oluyo. Beki sancim var ama farkinda degilim diye dusunmeden edemiyorumCanım benim doktorumda eğer bir sorun yoksa rutin olarak 36.haftadan itibaren nst nin başladığını söyledi.Ama gördüğüm kadarıyla sanırım sen ve ben hariç herkes girmiş
Ya bende de var. Adet sancisi yok ama iki adim atsam nefes nefeseyim ve hemen karnimin kasildigini hissediyorum. Bi de karin derim benim de yaniyo ve hatta aciyo. Agri degil aci resmen
Canim masallah buyuyor bbegin. Toparlanmaya baslamis. İnsallah butuk sıkıntilariniz en kisa zamanda bitecek.
Gecmis olsun arkadasim. Merak etme, bebegin saglikla gelsin, sen de saglikla atlat insallah, dualarim seninle
Sonradan okudum Allah acil şifalar versin bebeğine
benimde bir oğlum var 6 gün küvezde kalmıştı doğdugunda çok acı çekmiştim ayrı kaldığımız için 4 sene geçti üzerinden o doğar doğmaz ayrılığı unutamıyorum
İnşallah en kısa sürede durumu düzelir ve yanınıza gelir bebeğiniz
kızlar bu siteden ölçümünüze bakabilirsiniz. alt sınır üst sınır var. birde fl değeri son haftalarda geride çıkıyormuş yani yanılma payı çok oluyormuş. ben 2 gün üst üste doktora gitmek zorunda kaldım. doktorun biri 31+5 dedi diğeri 32+3 dedi doktor ölçümleri çok önemli. çok kafanıza takmayın ölçümleri. bizim okulda bir hocaya 3,5 kilo demişler ağırlığına kadın son anda tıp fakültesine gitmek zorunda kalmış. orda doktor ne 3 buçuğu bu çocuk 5 kilo demiş. tabi inanmamışlar son doktora 5 kilo nasıl olur (hocamız minyon biri) benden 5 kilo çocuk falan derken sezeryana almışlar bebek 5 kilo doğmuş :)
Kizlar Dr aradim kustugum için tansiyonum düşmüş olabilirmiş karnini doyur dinlenme duzelmezse gel dedi
Muz yedim sut içtim ilik bir duş aldim 10/6 düzeldi Dinleniyorum saolun kizlar korktum valla
su an hastanedeyiz 35+2 yiz bugun ama bebeğim 3 hafta geriye düşmüş ciğer geliştirici igne yaptılar nst ye bağliyorlar gebelik zehirlenmesi imiş yüksek ihtimal idrarda protein çıktı bu hafta alabilirlermiş bebeği lütfen dua edin
kızlar kim görse karnın aşağıya inmiş yakında doğurursun diyor moralimi bozmamaya çalışıyorum fakat gerçeklik payı var mı bu düşüncenin??. Bugün karnım çok sancılandı yine alt karın bölgeme kramp girdi kaç kez feleğim şaştı ne zormuş anne olmak, hamile olmak böyle böyle geçecek diyorum kendi kendimi teselli ediyorum artık. yalancı sancısı olanlara tavsiyem sıcak süt için iyi geliyor en azından ben rahatlıyorum azda olsa, karnım yumuşuyor oğlum dans ediyor laktoz triyakisi oldu kuzum
Kizlar gunaydin. Dun oldukca gezmeli bir pazar gecirdik. Kizimin odasi icin ikea dan tavandan sarkan cibinnik aldim. Megersem icinde tavana asmak icin cengel yokmus. Oyle kaldi simdilik, bi yerlerden cengel de edinmem lazim :) kizimin odasi icin kapi susu yaptim ayrica, tamamlayinca eklerim buraya. sonra da erkenden uyudum, onceki gceden 4 saatlik uykuyla cikincainsallah topigimizde sorun yoktur.
Bu arada Nst konusulmus. Ben 36.yi tamamlamak uzereyim ama daha hic Nst ye girmedimbakalim bu cumartesi sorcam doktoruma kendisi bisey demezse eger
Günaydınlar Herkese...
Ben de 33+3 günüm arkadaşlar. Perşembe günü ilk defa NSTye bağlandım, sancılarım olduğunu öğrendik (20den 60 a kadar çıkabilien)
ve arada idrar yada akıntı sandığım kaçırmaların aslında amniyon sıvısı olduğunu da dr test etti
Çok şükür açılma yok ve kızımız 2350 gr bunlara sevindik
2 gün ciğer geliştirici iğne oldum, tansiyon düşürücü adalat ve 12 saat arayla antibiyotik kullanıyorum bebek enfekte olmasın diye. ayrıca Magnezyum tabiki...
Erken doğum riskim olduğunu söylüyor drum, ben de bebek ypğun bakımı SGK anlaşmalı iyi bir hastane arıyorum. Etrafımda Hizmet, Nisa, Medipol var.
Doktorum dışarıdan gelecek ama bu hastaneler içinde en iyisi hangisi acaba, bilen var mı?
38 haftaya girebilirsem acıbadem Fulyada doğurmayı düşünüyorum inşallah ...
Aldığım kiloları nasıl vericem, ne zaman izine çıksamı konuşurken hiç bu olasılığı düşünmüyordum, Allah kimseye başka dert vermesin...
Kizlar Dr aradim kustugum için tansiyonum düşmüş olabilirmiş karnini doyur dinlenme duzelmezse gel dedi
Muz yedim sut içtim ilik bir duş aldim 10/6 düzeldi Dinleniyorum saolun kizlar korktum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?