2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

üzülme canım benimkisi de böyle sanırım gecen haftadan bu yana pek kilo almadı...bende aynı şekilde akciğer cevresi 1 hafta geriymiş ...hareketleri iyi ..bu hafta nst ye gireceğim iyi çıkmazsa erken alınabilir dedi doktorum olsun onlar güçlü bebekler toparlanırlar inşallah

bu arada boyu kılosu kac haftayı gosterıyor bebısının

Canım çok geçmiş olsun,bebeği almadan önce nolur başka bir doktora daha görün eğer aklında en ufak bir şüphe varsa.Doğuma yakın suyun azalması normal ve 2-3 cm su kalana kadar bir tehlikesi yok diye biliyorum.İş arkadaşım gebelik zehirlenmesi yaşamış,o dönemde ciddi kilo verdiğinden bahsetmişti,sanırım sende böyle bir durum yok.Bence sakin ol,canını sıkma ve bir doktora daha görün.Öyle bir şey varsa bile,bu gebelik zehirlenmesi geçirip hamileliğinde aşırı kilo veren arkadaşımın doğumunun iyi geçtiğini ve çocuğunun şu an 11 yaşında ve gayet sağlıklı olduğunu belirtmek isterim :) Sakın moralini bozma,Allah herşeyin hayırlısını versin.Çok şükür ki bebeğin öyle çok küçük değil ve doğum için de aşırı erken bir zaman değil,eminim kısa sürede toparlıycaksınız.Allah yardımcınız olsun canım.

Allah yardımcınız olsun, inşallah hayırlısı olur. Drlar risk analizi yapıp karar veriyor , içeride mi dışarıda mı daha iyi diye
Onlara güvenmekten başka çaremiz yok, tabiki Allah'a tevekkül...

7/5 cok dusuk canım dr una sor benımde 10/6 9/5 oluryor en asagı 12/8 ı de gecmıyor

37+0 a kadar mı çalışabılıyoruz bende raporu aldım ama su haftaya kadar calısır falan hıc bısey yazmamışlar aldığım tarıh var sadece ve analık ıznı falan yazıor

abowwwwwwwwww arkadaşında seker falan mı vardıkı canım ...benım mınnos 32+0 da 1937 grm boyuda 41.9 du yarın yıne kontrolüm var bebek hala donmemıstı ve suyuda az gıbı dr tekrar bakacak ınsallah hersey normaldır bakalım

Tekrar gunaydin. Tekrar uyudum uyandim 2 saat icinde

Hayırlı olsun canım, nihayet aldın istediğin cibinliği; güle güle kullanın:107:
Sagol canim. Valla nihayet. Babamiz kabul eder mi etmez mi diye strese girdik o kadar, adam istiyosun alalim madem deyiverdi
Canim o kadar iyi anliyorum ki hislerini. Etrafimda cesitli asamalarda bebegini kaybeden cok arkadasim var. Preeklampsi yuzunden 8 aylik bebegini kaybedeninden tut ilk 3 ayinda hic fizyolojik sebep yokken defalarca dusuk yapana kdar. Onlarla beraber o acilari paylastigim icin seni cok iyi anliyorum. Sen pozitif ve mantikli birisin, olaya duygusal yaklasinca neden diye dusunmen cok normal ama burda onemli olan senin saglikli kalabilmen. Sana bisey olmamasi. Bir de cok sukur ki geride bi evladin daha var, Allah onun yoklugunu gostermesin. Esin ve sen bununla ilgili psikolojik bi destek alabilrsiniz. Eminim istediginizde ikinizden bi can a da sahip olacaksiniz :)
Canim gecmis olsun. Masallah bebisine kikosu filan gayet guzel. Allah saglikla gelmesini nasip etsin. Eger beklerse bebisin daha ala tabi :)
Ya bende de var. Adet sancisi yok ama iki adim atsam nefes nefeseyim ve hemen karnimin kasildigini hissediyorum. Bi de karin derim benim de yaniyo ve hatta aciyo. Agri degil aci resmen
Gunaydin Aktar. Cok sukur ufak sıkıntilar haticinde iyiyiz genel olarak, senin de iyi olmana sevindim. Az kaldi iznine, bol dinlenmeli zamanlar dilerim :)
Canım benim doktorumda eğer bir sorun yoksa rutin olarak 36.haftadan itibaren nst nin başladığını söyledi.Ama gördüğüm kadarıyla sanırım sen ve ben hariç herkes girmiş
Evet valla herkes girmis. Benim doktorum hic bisey demedi. Ben de sormadim, malum kizimi gorunce dunyayi unutuyorum :) bu hafta sonu soracagim ama insan tedirgin oluyo. Beki sancim var ama farkinda degilim diye dusunmeden edemiyorum surekli bebek hareketi takip etmekten paranoyak oldum. Zavalli bebegim hareket etse niye cok hareketli diye endiseleniyorum, etmese bisey mi oldu diye endiseleniyorum. Ne zormus son zamanlar. Dogsa da endiseler bitmiicek ama en azindan gozumuzun onunde olunca bakar goruruz neresinde ne var :)

Ya bende de var. Adet sancisi yok ama iki adim atsam nefes nefeseyim ve hemen karnimin kasildigini hissediyorum. Bi de karin derim benim de yaniyo ve hatta aciyo. Agri degil aci resmen

evet canım dediğin gibi karın derimde acı varki hemde nasıl çok yoğun ve huzursuz edici

Kizlar Dr aradim kustugum için tansiyonum düşmüş olabilirmiş karnini doyur dinlenme duzelmezse gel dedi
Muz yedim sut içtim ilik bir duş aldim 10/6 düzeldi Dinleniyorum saolun kizlar korktum valla

Canim masallah buyuyor bbegin. Toparlanmaya baslamis. İnsallah butuk sıkıntilariniz en kisa zamanda bitecek.

Gecmis olsun arkadasim. Merak etme, bebegin saglikla gelsin, sen de saglikla atlat insallah, dualarim seninle

İnşallah Allah razi olsun

Allah allah hayret...ya bende en son doktoruma gittiğimde 6 gün geri çıktı...eee bu durumda ben 32.de 37 ye kadar çalışır yazdırdım o nereye gidiyo...birdahaki randevuda oynama olacakmı merak ediyorum...ben kafama taktım biraz.doktora sordum oda gülerek o benim ölçümlerime bağlı...6 günümü taktın kafaya şimdi dedi...bende şimdiye kadar önde giden bebek niye 6 gün geriye attı diye meraklandım haklı olarak o zaman kilo ölçümleride birebir değil

Kizlar Dr aradim kustugum için tansiyonum düşmüş olabilirmiş karnini doyur dinlenme duzelmezse gel dedi
Muz yedim sut içtim ilik bir duş aldim 10/6 düzeldi Dinleniyorum saolun kizlar korktum valla

Geçmiş olsun gülüm, inşallah tekrarlamaz. Kusmanın nedenini de sordun mu?

cnm çok geçmiş olsun! 36. haftandasın çok erken değil. korkma cnm dualarımız sizinle...

sen o konuşanlara hiç bakma... bana da bazen akşamları adet sancısı gibi ağrılar giriyor geçiyor. tabi artık 30. haftalardayız çok ağırlaştık.

aldıklarınızı güle güle kullanın cnm:) ben de en son cumartesi 34. haftamda doktor kontrolüme gittim. ben de nstye girmedim. doktorum ultrasondaki dopplerdi sanırım plasentadan bebeğe giden oksijen besinin sağlıklı olup olmadığını kontrol eden ölçümün nstden daha güvenilir olduğunu söyledi. nstde %80 doğruluk payı vardır dedi bu bahsettiğim ölçümde %1lik yanılma payı var dedi.

geçmiş olsun cnm... inş bebeğin biraz daha bekler. kiloları hiç dert etme bebekler gelsin de hayırlısıyla kiloları sonra düşünürüz:)

geçmiş olsun cnm. tansiyon önemli. iyi düzelmiş tansiyonun yorma kendini güzel güzel dinlen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…