2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gogomel senin ilk mi ne kadarlik listede goremedim seni baktim ama ...

allah analı babalı büyütsün oğlunu yenısınınde allah tamamına erdırsın ınş

benım ilk cnm 6 senelık evlıyım gecen sene 1 dusuk yaptım

6+4 le gidiyorum su anlık bir bucuk 2 hafta geriden gelıyo gibi gozukuyo ama sorun yok daha kalp atısını gormedim pazartesi gidecem doktorum tatıldeydı agustosun 3 unde gittim ilk göbekten belli oldu ama kesın demedı 6 sında gıttıgımde ikiz olabılır dedı bırı gıdebılır dedı 25 ınde gel kalbını dinleyelım dedi inş ikiside duruyodur :))))

Ben hala doktora gitmedim. 8. Hafta gitmeyi planliyorum size baktikca daha cok heyecanlaniyorum

Aslinda meraktan olecegim ama 8. Hafta karindan bakinca kalp atisi duyuluyor o zaman gidecegim ins.

Canim ne kadar sabirlisin 6*4 de karindan duyuldu kalp atisi sen istemesen alttan bakmiyo
Ben karindan bakilsin yoksa haftaya gelirim dedim gorduk duyduk sukur
Neredeyse sekiz hafta iki aylik doguma ne kaldi

Tesekkur ederim . Ben 4 yillik evliyim oglum 3 yasini dolduracak. Oglumda benim 2 hafta kadar geriden gelirdi sonra yavas yavas duzelmisti. İns duruyordur ikiside abimin ikizleri var zor ama guzel benim henuz 5+5

Canim ne kadar sabirlisin 6*4 de karindan duyuldu kalp atisi sen istemesen alttan bakmiyo
Ben karindan bakilsin yoksa haftaya gelirim dedim gorduk duyduk sukur
Neredeyse sekiz hafta iki aylik doguma ne kaldi

Aslinda dun gidiyordum ki olmadi . Randevu bulamadim. Burada bi ozel hastane var onda da iki doktor biri izinliymis digeri de doluydu. Esim devlete bakti ordan da sira alamadi. Trabzonda bi ozel hastane vardi orayi aradik doluydu. Biraz lekelenmem oldu ondan boyle arayis icine girdik. Ama bugun iyiyim. Oglumda da olmustum boyle

olsun cnmm sende gidecekmişsin olmamıs hayırlısı bakalım :)))

Canim ustune gorme gibi olmustur belki bendede oldu 1 sefer bi damla birsey oda tam adet gunumden 1 gun sonra ama birdaha olmadi sukur bebegim yerinde kalbide atiyor

Evde test yaptim ilk. Sonra beta hcg ici saglik ocagina gittim. Rutin tahlillerimi de yaptilar orda.

Canim ustune gorme gibi olmustur belki bendede oldu 1 sefer bi damla birsey oda tam adet gunumden 1 gun sonra ama birdaha olmadi sukur bebegim yerinde kalbide atiyor

Yok ben adet gunumde 2 gun lekelendim baya. Oglumda 3 gun olmustu. Bunda simdi tekrar oldu. 2 gun az az tum gun lekelendim.

dün aksam 5 saat felan sandalyede oturmak zorunda kaldım mısafırlıkte elim ayagım karnım gögüslerim oyle bir şişti kii yürümekte bile zorlandım robot gıbı oldum şimdi gayet ıyıyım uyuyunca inmiş şişlikler

dikkat et odem iyi degil hamilelikte.

6+2 de duydum 5+5 tede keseyi gormustum ikiside karindan bakildi

Oglumdayken kalp atisina kadar 2 kez gitmistim ikisinde de alttan bakilmisti. Kalp atisi icin 8. Hafta gel demisti karindan bakmisti ondan boyle dusunuyorum aslinda. Ama sizi gorunce fikrimi degiscem sanirim . Doktorum gelirse giderim erken. Pazar gunu nisani belki gelir onumuzdeki hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…