Aslinda meraktan olecegimama 8. Hafta karindan bakinca kalp atisi duyuluyor o zaman gidecegim ins.
ilk bebekmi acaba :))
Gogomel senin ilk mi ne kadarlik listede goremedim seni baktim ama ...
Ben hala doktora gitmedim. 8. Hafta gitmeyi planliyorumsize baktikca daha cok heyecanlaniyorum
Aslinda meraktan olecegimama 8. Hafta karindan bakinca kalp atisi duyuluyor o zaman gidecegim ins.
allah analı babalı büyütsün oğlunu yenısınınde allah tamamına erdırsın ınş
benım ilk cnm 6 senelık evlıyım gecen sene 1 dusuk yaptım
6+4 le gidiyorum su anlık bir bucuk 2 hafta geriden gelıyo gibi gozukuyo ama sorun yok daha kalp atısını gormedim pazartesi gidecem doktorum tatıldeydı agustosun 3 unde gittim ilk göbekten belli oldu ama kesın demedı 6 sında gıttıgımde ikiz olabılır dedı bırı gıdebılır dedı 25 ınde gel kalbını dinleyelım dedi inş ikiside duruyodur :))))
Canim ne kadar sabirlisin 6*4 de karindan duyuldu kalp atisi sen istemesen alttan bakmiyo
Ben karindan bakilsin yoksa haftaya gelirim dedim gorduk duyduk sukur
Neredeyse sekiz hafta iki aylikdoguma ne kaldi
Aslinda dun gidiyordum ki olmadi. Randevu bulamadim. Burada bi ozel hastane var onda da iki doktor biri izinliymis digeri de doluydu. Esim devlete bakti ordan da sira alamadi. Trabzonda bi ozel hastane vardi orayi aradik doluydu. Biraz lekelenmem oldu ondan boyle arayis icine girdik. Ama bugun iyiyim. Oglumda da olmustum boyle
Canim ustune gorme gibi olmustur belki bendede oldu 1 sefer bi damla birsey oda tam adet gunumden 1 gun sonra ama birdaha olmadi sukur bebegim yerinde kalbide atiyorAslinda dun gidiyordum ki olmadi. Randevu bulamadim. Burada bi ozel hastane var onda da iki doktor biri izinliymis digeri de doluydu. Esim devlete bakti ordan da sira alamadi. Trabzonda bi ozel hastane vardi orayi aradik doluydu. Biraz lekelenmem oldu ondan boyle arayis icine girdik. Ama bugun iyiyim. Oglumda da olmustum boyle
olsun cnmm sende gidecekmişsin olmamıs hayırlısı bakalım :)))
Canim ustune gorme gibi olmustur belki bendede oldu 1 sefer bi damla birsey oda tam adet gunumden 1 gun sonra ama birdaha olmadi sukur bebegim yerinde kalbide atiyor
Randevu sorunu var ya. Aslinda benim doktorum izinde nisanlaniyor. O yuzden bu sikinti. Ay basi gelecek ona gitmek istiyorum bakalim
Rengi nasil kahverengimiYok ben adet gunumde 2 gun lekelendim baya. Oglumda 3 gun olmustu. Bunda simdi tekrar oldu. 2 gun az az tum gun lekelendim.
Rengi nasil kahverengimi
Domez64 sen ne kadarliken duydun kalp atisini
dün aksam 5 saat felan sandalyede oturmak zorunda kaldım mısafırlıkte elim ayagım karnım gögüslerim oyle bir şişti kii yürümekte bile zorlandım robot gıbı oldum şimdi gayet ıyıyım uyuyunca inmiş şişlikler
6+2 de duydum 5+5 tede keseyi gormustum ikiside karindan bakildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?