2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Evet kahverengi arada az az kirmizi
Su an dahada oluyorsa doktora git devlet yada ozel farketmez onemli bi konu cunku fazla is yapma dinlenmeye calis buyuk ihtimal progestan filan verir dusuk olmuyordur belki icerden bi yer kaniyordur bende oyle olmustu ilk gebeligimin 5. Ayi filan olmasi gerekiyor cok is islemisim herhalde kesenin kenarinda bi yerlerde kanama olmus o zaman onun lekelenmesi geliyordu bende korkmustum o zaman

Hayirlisi cnm dikkat et bayramda benimde iki defa lekelenmrm oldu cok korktum :18:
Bir an once git kan idrar bakilacak testler vardir cnm

kontrole gittim kalp atışları başlamış dedi doktor 6+3 görünüyor dedi, bakalım hayırlısı

Santral Ümran Tıp Merkezine gittim bir daha oranın kadın doğumuna gitmek mi asla çok sinir oldum

Bu kadar kötü doktor asistanı ve bu kadar kısa saniyede bakıp hastasını gönderen doktor görmedim devlet hastanesinde bile doktorlar ve hemşireler daha özenli ve ilgili

Progestan ben oglumda kulanmistim. Sonra doktor degisince biraktirmisti saglikli bebek dusmez demisti. Bugun yok cok sukur. Ama olursa acile giderim diye dusundum. Genelde yatiyorum. Suan da da uzanmisim tabletten giriyorum nete

Kisiden kisiye ve ultrasondan ultrasona fark ediyo diyorlar ama ne bileyim benim ilkimdede hemen 6. Haftada gozuktu iste buda ayni halbuki eski ultrasonlardan benim doktorunda

Kisiden kisiye ve ultrasondan ultrasona fark ediyo diyorlar ama ne bileyim benim ilkimdede hemen 6. Haftada gozuktu iste buda ayni halbuki eski ultrasonlardan benim doktorunda

Benimgirdigim bide en yeni ultrasondu. Bide benim oglum geriden geliyordu tabi belki onunda etkisi vardi. Senin de ikinci yani

Progestan ben oglumda kulanmistim. Sonra doktor degisince biraktirmisti saglikli bebek dusmez demisti. Bugun yok cok sukur. Ama olursa acile giderim diye dusundum. Genelde yatiyorum. Suan da da uzanmisim tabletten giriyorum nete

bence ihmal etme hemen git doktora.bendede. gecen hafta kanama oldu acile gittim.igne vurdular progestan kullaniyorum.hastaneye yatirdilar hemen düsük riskim varmis

O da kucukmus daha . Masallah kizina da saglikla buyusunins. Benim oglum 3 yasini dolduracak ins ekimin 1 inde

evet küçüçük ama ikiz gibi büyüyecekler inş. senin ogluş maşallah büyümüş tam zamanında olmuş 2. yoksa az daha aklı ererse istemezdi böbüşü sezeryanmı oldun yoksa normal mi

evet küçüçük ama ikiz gibi büyüyecekler inş. senin ogluş maşallah büyümüş tam zamanında olmuş 2. yoksa az daha aklı ererse istemezdi böbüşü sezeryanmı oldun yoksa normal mi

Evet oglum dogdugundan beri hep diyorum 2014 mart nisanda istiyorum diye 14 saatlik suni sancidan sonra sezaryen oldum sen ?

bende ayın 20'sinde gittim keseyi gördüm sadece kalp atışlarını ayın 29'unda duyucağım inş. doktor bana da ikiz olabilir dedi hadi hayırlı inş.
Haberlerini bekliyorum pazartesi...

Evet oglum dogdugundan beri hep diyorum 2014 mart nisanda istiyorum diye 14 saatlik suni sancidan sonra sezaryen oldum sen ?

bende sezeryan oldum çatım dar olduğu için çok normal dogum istedim 40. haftayı bile geçirdim ama olmadı sonunda da doktor alalım artık dedi daha fazla durursa kakasını yer dedi bende baktım 41. haftadaydı işte sezeryan oldum mecbur buda sezeryan olcek hemde 8.5 aylıkken alırız dedi doktor yoksa karnın yırtılabilir çünkü araları çok yakın dedi işte bunu da dogum yapem spiral taktırmayı düşünüyorum

bende ayın 20'sinde gittim keseyi gördüm sadece kalp atışlarını ayın 29'unda duyucağım inş. doktor bana da ikiz olabilir dedi hadi hayırlı inş.
Haberlerini bekliyorum pazartesi...

İki kese gordu o zaman dimi oyle oluyordu. Abimin ikizlerinde doktor iki kese var demisti. Ne kadarlik oldun ?

Senin bebis erken gelecek o zaman. 2 yili gecmedi isteniyor ya sezaryende yirtilma olma durumu icin. Ama 8.5 aylik bebek gelisimini tamamlamis olur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…