Senin bebis erken gelecek o zaman. 2 yili gecmedi isteniyor ya sezaryende yirtilma olma durumu icin. Ama 8.5 aylik bebek gelisimini tamamlamis olur zaten.
bende ayın 20'sinde gittim keseyi gördüm sadece kalp atışlarını ayın 29'unda duyucağım inş. doktor bana da ikiz olabilir dedi hadi hayırlı inş.
Haberlerini bekliyorum pazartesi...
inş . gelişmiş olur şubatın sonunda kucagıma almış olacağım bakalım ozaman gelişmeleri yazarım burdan sizin dogum haberlerini beklerim artık. bişey sorcem erken dogacak ya ciğer geliştirici vururlar miki
Zaten ev gibisi yok ya ohhhh
Canim hic bilmiyorum ki. Subatta mi ben de marta olur diye dusunmustum. Hayirlisi ins. Doktorun zaten seni son ayinda bilgilendirir mutlaka bebegin gelisimiyle alakali
aynen oyle yaa 5 dakka oturuyom yarım saat uzanıyom acık iş yapıyom sık sık öğürüyom hep acıkıyom bişi yiyemiyom boyle mısafır pek agırlanmaz yanı :)))))
hesapladım 35. hafta şubat sonu oluyo işte telaşım sadece bu o zmana gelelimde ögreniriz inş tatlım hadi ben kaçtım pazara gideceğim
Herkes kayboldu
Cok mu kanama oldun ki gecmis olsun
geçmiş olsun cnm hala hastanedemisin
Sagol canım çıktım dün hastaneden. Ama düşük riskim devam ediyor devamlı yatıyorum sadece tuvalete izin var
hoşgeldin aramıza canım bende 5+4 haftalık hamileyim ama bende çok bulantı var herkes ne güzel uyuduğunu söylüyo ben uyuyamıyorum nedense(
Çok olmadı ama doktorlar önemsiyor.zaten hastanede durdu kanamam igneyle.
Pinar35 gittin mi hic doktora
gittim ilk gittiğimde kese görünmedi ikincide kesemi gördük kalp atışları için 3 hafta sonra çağırdı bende alttan muayene istemiyorum ama doktorumda hiç alttan muayene istemedi sende korkma biran önce git
Kacinci haftada gitmis olacaksin 8. Mi. İns istemez benden de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?