2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Senin bebis erken gelecek o zaman. 2 yili gecmedi isteniyor ya sezaryende yirtilma olma durumu icin. Ama 8.5 aylik bebek gelisimini tamamlamis olur zaten.

inş . gelişmiş olur şubatın sonunda kucagıma almış olacağım bakalım ozaman gelişmeleri yazarım burdan sizin dogum haberlerini beklerim artık. bişey sorcem erken dogacak ya ciğer geliştirici vururlar miki

Canim hic bilmiyorum ki. Subatta mi ben de marta olur diye dusunmustum. Hayirlisi ins. Doktorun zaten seni son ayinda bilgilendirir mutlaka bebegin gelisimiyle alakali

Canim hic bilmiyorum ki. Subatta mi ben de marta olur diye dusunmustum. Hayirlisi ins. Doktorun zaten seni son ayinda bilgilendirir mutlaka bebegin gelisimiyle alakali

hesapladım 35. hafta şubat sonu oluyo işte telaşım sadece bu o zmana gelelimde ögreniriz inş tatlım hadi ben kaçtım pazara gideceğim

kızlar bende sabah ilk kontrolüme gittim kesmiz suyumuz yerimiz herşey yolunda 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gidicez
doktorun ultrasonu çok güzeldi ya çok net gözüküodu ablamda hamile onun doktoruna gittiğimizde bu kadar net değildi

ferplex fol yazdı folikasit içeren kan şurubu bir sonraki kontrole kadar kullan dedi

gittim ilk gittiğimde kese görünmedi ikincide kesemi gördük kalp atışları için 3 hafta sonra çağırdı bende alttan muayene istemiyorum ama doktorumda hiç alttan muayene istemedi sende korkma biran önce git

Kacinci haftada gitmis olacaksin 8. Mi. İns istemez benden de

slm kızlar bende bugün doktora gittim ve Allah nasip ederse bebiş geliyor. :) doktorum bazı tahliller istedi hormon tahlillerinden toxo lgG, toxo lgM rubella lgG rubella lgM cmv gibi bunları devlet hastanesi yapıyor mu biliyor musunuz yapıyorsa hangi branş yapıyor özelde çok fark çıkardılarda nasılsa devlet memuruyum devlette yaptırayım dedim :)
bir bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…