slm kızlar bende bugün doktora gittim ve Allah nasip ederse bebiş geliyor. :) doktorum bazı tahliller istedi hormon tahlillerinden toxo lgG, toxo lgM rubella lgG rubella lgM cmv gibi bunları devlet hastanesi yapıyor mu biliyor musunuz yapıyorsa hangi branş yapıyor özelde çok fark çıkardılarda nasılsa devlet memuruyum devlette yaptırayım dedim :)
bir bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
evet 8. haftada çağırdı ama ben o zamana dayanamıcam heralde haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum
İlk hamileligin sanirim
evet ilk bebeğim 9 ay önce bir dış gebeliğim oldu o yüzden korkuyorum
evet devlette de yapılıyor, ben çalıştığım için vaktim yoktu ve özelde yaptırdım ama benim özel sağlık sigortam vardı
Gecmis olsun. Rabbim bir daha yasatmasin ins. Saglikla kucagina almayi nasip etsin
teşekkür ederim canım. acaba devlette dahiliye mi yapar ki tahlilleri onu bilemedim.
sağol canım amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
teşekkür ederim canım. acaba devlette dahiliye mi yapar ki tahlilleri onu bilemedim.
evet 8. haftada çağırdı ama ben o zamana dayanamıcam heralde haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum
vajınalde 5+6 da gördük kalp atışlarını, karından yapılan da 1 hafta sonra görünüyor. 8.haftayı bekleme 6.hafta sonu 7 hafta başı gidebilrisin merak ediyosan
vajınalde 5+6 da gördük kalp atışlarını, karından yapılan da 1 hafta sonra görünüyor. 8.haftayı bekleme 6.hafta sonu 7 hafta başı gidebilrisin merak ediyosan
teşekkür ederim evet çok merak ediyorum 6+4 te gitmeyi düşünüyorum o da haftaya cuma günü gitçem inşallah
O zaman demek ki 6+6 da da karindan kalp atisi gorulebilir,
randevuya gerek yok diye düşünüyorum, hamile olduğuma ilşkin doktor test istek kağıdı ile gittim, labaratuvarda yaptılar hemen, 3 tüp kan aldılar,bi de idrar testi yaptılar ,hepsine ordan bakıyolar. ama devlette farklıysa ara sor istersen, sağlık ocağı da yapıyormuş.
Evet canim 6+5 te usten kalp atisini duyduk.duyulabiliyor
kızlar dün minik bebişimin kalp atışını gördük çok güzel bi duygu
kızlar dün minik bebişimin kalp atışını gördük çok güzel bi duygu
O zaman demek ki 6+6 da da karindan kalp atisi gorulebilir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?