2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Gozunaydin canim Allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip eylesin

benim 6+2 de kalp atışını gördük ama sesini duyamadık. dr. gelişimi 3 gün önden gidiyr demişti. ama sabrını takdir ettim arkadaşım.

Aslinda tabiki cok merak ediyorum ama kesin ogreneyim istiyorum. Oglumda gec dollenmeydi yine oyleyse diye de dusunuyorum dogrusu. Bi deoglumu birakacak kimsem de yok burda cok yakin zamanlarda doktora gitmek de zor benim icin.

yaparlar canım tahlilelrini hastanede. aile hekimleri de yaptırıyor o tahlilleri benim toxoplazma dışında hepsini yapmışlardı. özelde test başına para aldılar bizden

Aslinda tabiki cok merak ediyorum ama kesin ogreneyim istiyorum. Oglumda gec dollenmeydi yine oyleyse diye de dusunuyorum dogrusu. Bi deoglumu birakacak kimsem de yok burda cok yakin zamanlarda doktora gitmek de zor benim icin.

eğer oğlunu bırakacak kimsen yoksa epey zor olcaktır canım senin için. allah yardımcın olsun canım. umarım güzel haberlerini en yakın zamanda alırız

eğer oğlunu bırakacak kimsen yoksa epey zor olcaktır canım senin için. allah yardımcın olsun canım. umarım güzel haberlerini en yakın zamanda alırız

Tesekkur ederim canim. Esim o gun islerini ayarlayabilirse beraber gidicez ama genelde cok yogun oluyor. Bakalim hayirlisi

evet ilk bebeğim 9 ay önce bir dış gebeliğim oldu o yüzden korkuyorum

Mrb arkadaşlar, ne güzel bir konu. Ben de şu an 7hafta 3 günlük hamileyim. 35 yaşındayım nerdeyse, ilk tüp bebek denememdi. Ancak henüz gebelik takibimi yapacak dğzgğn bir doktor bulamadım. Tüp bebek merkezinde işlemlerimi yapan doktor bakıyor şimdilik. Ancak sanırım çok yoğun, mail ile bile soru attığımda tahlille birlikte hemen yanıt alamıyorum. Bu aslında canımı sıkıyor. Doktorun asistanını bile aradığımda dönüş yapmamıştı bana. Hemşire dönmüyorsa, doktor döner mi düşünmeye başladım. Bayram çncesi keseyi gördük, ancak beni gece bile uyandıran kramplarım oluyordu. Ne olduğunu anlamıyordum tabii. Bana söylenen randevu tarihini bekliyordum, bHCG değerini aldıktan sonra. Tüp bebek işlemlerini yapan Prof gebelik takibi yapmıyormuş, hiç bilmediğim araştırma sonucu da hiç içime sinmeyen bir doktor adı vermişlerdi. Ben de en azından tüp bebek işlemlerinde de olan 2. doktoruma gideyim dedim. Ama pek beklediğim ilgiyi göremedim
Neyse en azından bundan sonra nolacak diye eşimle gidip doktorla bir görüşmek istedik, o da verilen tarihten daha erken bir gğne gelin dedi Allahtan. Meğer kesenin yanında hemen kan göllenmesi varmış. 2. bir kese gibi görünüyordu, ikiz mi yoksa deyince öğrendim. Hemen proluton depot iğne verdi.Sağolsun iyi geldi, sonrasında kasılma olmadı, lekelenme de gelmedi. Bayramda bir yere gitmememi tembihledi. Hatte eşime bu pek istenen bir durum değil demişti. 10 gün sonra 6 haftalıkken usg den kalp atışlarını gördük:) Ancak o kan göllenmesi halen orada duruyordu.
6 haftalıkkenki muayeneden 2 hafta sonrasına randevu verildi.
Crinone jel kullanıyorum arada bayağı turuncu geri geliyor. Bu da acaba yine kanama mı var diye beni korkuttu, mail attım ancak henüz cevap gelmeyince rahatlayamıyorum.Ve bir dahaki muayeneye daha 6 gün beklemem gerek. Meraktan dayanamadığım için çevremden tavsiye edilen başka bir Prof dr. dan randevu aldım. Ben de 2 hafta bekleyemiyorum, durumu iyi mi bebişin diye merak ediyorum, arada ağrı lekelenme olunca

Durumum bu arkadaşlar.Istanbul Avrupa yakasında Şişli'den rahatça gidebileceğim düzgün gebelik takibi yapan doktor biliyor musunuz? Paylaşırsanız çok makbule geçer. Hepimiz için sağlıklı, sorunsuz ve keyifli bir hamilelik diliyorum arkadaşlar. Ben de bu forumu sıkı takip edeceğim gibi:)

Gözün aydn canım oh yolunda herşey yani maşallah minige.darisı pazartesi bana.

Bubble12 sislide bilmiyorum ama abimin esi bakirkoy acibademe gidiyordu. Doktorun ismini de hatirlamiyorum ama cok iyi diyorlardi.

Bubble12 sislide bilmiyorum ama abimin esi bakirkoy acibademe gidiyordu. Doktorun ismini de hatirlamiyorum ama cok iyi diyorlardi.

Cnm teşkrler en azından yanıt aldım bir tane:) Hangi doktor adını öğrenebilir misin? Özelden de atabilirsin istersen. Şişlide olması zor zaten, ancak bana uzak olmamalı, Gayrettepe Florence , Acıbadem'ler belki.... Doktorların çoğunun Nişantaşında muayenehaneleri de oluyor, belki dediğin doktorun da vardır. Öğrenebilirsen sevinirim. Tşkrler

Bu arada duygu dalgalanmaları yaşıyor musunuz? Ben az önce bana noluyor diye şaşırdım. Doktorumdan 2 gündür en azından mailime yanıt bekliyorum. (Bu sonuçta ne kadar iyi geri dönüş yaptığına dair bir test aynı zamanda diyebiliriz) ancak gelmedi. Eşimle demin yemek yerken birden lokmam düşünce gülme krizine girdim, aynı zamanda ardından hemen ağlayacaktım. Gözlerim doldu nereyse krize girecektim, ağrım da vardı sabahtan. Eşim hemen endişelendi, doktora gidelim istersen randevu tarihini beklemek zorunda değiliz diye. Ama olay o ağrım değildi. Bana noluyordu anlamadım, belki henüz gğvenilir doktorumun olmamasından kaynaklı sinir bozulması. Siz de bğyle duygu dalgalanmaları, ağlama durumları yaşadınız mı?

Son düzenleme:

Ogrenirim tabi ki. Birazdan sorar soylerim sana. Duygu dalgalanmalari gayt normal. Hormonlardan dolayi, bende ufak biseyde hemen duygulaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…