kızlar dün minik bebişimin kalp atışını gördük çok güzel bi duygu
kızlar bende sabah ilk kontrolüme gittim kesmiz suyumuz yerimiz herşey yolunda 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gidicez
doktorun ultrasonu çok güzeldi ya çok net gözüküodu ablamda hamile onun doktoruna gittiğimizde bu kadar net değildi
ferplex fol yazdı folikasit içeren kan şurubu bir sonraki kontrole kadar kullan dedi
benim 6+2 de kalp atışını gördük ama sesini duyamadık. dr. gelişimi 3 gün önden gidiyr demişti. ama sabrını takdir ettim arkadaşım.
slm kızlar bende bugün doktora gittim ve Allah nasip ederse bebiş geliyor. :) doktorum bazı tahliller istedi hormon tahlillerinden toxo lgG, toxo lgM rubella lgG rubella lgM cmv gibi bunları devlet hastanesi yapıyor mu biliyor musunuz yapıyorsa hangi branş yapıyor özelde çok fark çıkardılarda nasılsa devlet memuruyum devlette yaptırayım dedim :)
bir bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
Aslinda tabiki cok merak ediyorum ama kesin ogreneyim istiyorum. Oglumda gec dollenmeydi yine oyleyse diye de dusunuyorum dogrusu. Bi deoglumu birakacak kimsem de yok burda cok yakin zamanlarda doktora gitmek de zor benim icin.
eğer oğlunu bırakacak kimsen yoksa epey zor olcaktır canım senin için. allah yardımcın olsun canım. umarım güzel haberlerini en yakın zamanda alırız
evet ilk bebeğim 9 ay önce bir dış gebeliğim oldu o yüzden korkuyorum
Kizlaarrr simdi minikimi gordum geldimMasallah gumbur gumbur kalp atisini duydum
Allahim o sesi kesmesin yarabbim olmayanlarada versin insallahhhh aminn.
Bulantim icin hap verdi ac karnina iciliyormus. Idrar yolunda az biraz enfeksiyon varmis onun icinde
Ilac verdi.iki hafta sonra kontrole cagirdi
Bastan beri bir hafta geriden geliyor iki hafta sonrada ayni olursa gec yumurtlamissin
Adet tarihini degistirecem dedi hayirlisi.
kızlar dün minik bebişimin kalp atışını gördük çok güzel bi duygu
Maşallah canım minige gözün aydın.ikimizin sat ayni bende pazartesi kesin duyarm ozaman.Peki alttan ultrasònlamı dinledi
Satina baktim senin karindan bakilinca duyulur pazartesi
Bubble12 sislide bilmiyorum ama abimin esi bakirkoy acibademe gidiyordu. Doktorun ismini de hatirlamiyorum ama cok iyi diyorlardi.
teşekkür ederim canım sagol.alttan ultrasnla bebise zarar olack gbime geliyo tedirgn oluyorum
Cnm teşkrler en azından yanıt aldım bir tane:) Hangi doktor adını öğrenebilir misin? Özelden de atabilirsin istersen. Şişlide olması zor zaten, ancak bana uzak olmamalı, Gayrettepe Florence , Acıbadem'ler belki.... Doktorların çoğunun Nişantaşında muayenehaneleri de oluyor, belki dediğin doktorun da vardır. Öğrenebilirsen sevinirim. Tşkrler
Bu arada duygu dalgalanmaları yaşıyor musunuz? Ben az önce bana noluyor diye şaşırdım. Doktorumdan 2 gündür en azından mailime yanıt bekliyorum. (Bu sonuçta ne kadar iyi geri dönüş yaptığına dair bir test aynı zamanda diyebiliriz) ancak gelmedi. Eşimle demin yemek yerken birden lokmam düşünce gülme krizine girdim, aynı zamanda ardından hemen ağlayacaktım. Gözlerim doldu nereyse krize girecektim, ağrım da vardı sabahtan. Eşim hemen endişelendi, doktora gidelim istersen randevu tarihini beklemek zorunda değiliz diye. Ama olay o ağrım değildi. Bana noluyordu anlamadım, belki henüz gğvenilir doktorumun olmamasından kaynaklı sinir bozulması. Siz de bğyle duygu dalgalanmaları, ağlama durumları yaşadınız mı?
Zarari olmuyormusda ben tuhafoluyorum
Evet bide eşimle gdiyorum onun yanındada şık olmuyo utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?