Bi arkadasima da sordum. Acibademde kaan kocatepe ye gidiyormus o.
Evt cnm Kağan Kocatepe Levent Nispetiye tarfında muayenehanesi var. Nette hep videoları görünüyor, oradan biliyorum. Memnun değil mi arkadaşın? Diğer doktora da abinin eşi mi gidiyordu, o da memnun muydu? Önemli olan memnuniyet tabii. Tşkrler balum:)
Benim yaş 35 ve ilk gebeliğim. Bana eşimin çevresinden Prof Rıza Madazlı ve Prof Murat Yaylayı tavsiye eden oldu. 2si de riskli gebelik uzmanı. Bu doktorları duyan, giden varsa paylaşımda bulunursa sevinirim. Sanırım haftabaşı bir gideceğim,
çünkü sağ tarafımda bi ağrılar var.
Bacağımı yukarı kaldırdığımda, örneğin üstümü değiştirdiğimde acaip ağırmaya başladı. Akşam fazla yürüyemedim. Şu ilk idrar testi ve kültürü yaptırdınız mı kızlar? Bende Escherichia coli üredi yazıyor. Doktora gönderdim birşey söylemedi, randevu tarihini beklio sanırım. Nette baktığım kadarıyla mikrop ve idrar yollarında enfeksiyona yolaçabileceğinden antibiyotik veriliyor deniliyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
slm arkadaslar, bende aranizda yeniyim:)
Çok şaşırdm nasl olabilir öyle bişey. ultrasnla muayaneye hiç gitmedin mi daha önceKızlar acil bişey sorucam, normalde 7. Haftamın içindeyim, bthcg 123 çıktı iki gün sonra 340 , sonra sırf evde çift çizgiyi görmek için idrar testi aldım çift çizgiyi görmüştüm,, şimdi kontrolüm salı günü ve ben yine idrar testi aldım bugün 2 kere yaptım negatiftiböyle olan varmı nedendir aceba ??
Çok şaşırdm nasl olabilir öyle bişey. ultrasnla muayaneye hiç gitmedin mi daha önce
İki hafta önce gittim çok küçük henüz 10 gün sonra gel dedi, salı randevum var ama niye böyle oldu anlamadımgece gece kafayı yiyecemmm :44:
Kese falanda görmedi yani.senin sat ne zamandi.merak etme tatlm idrar tahlilinde vardr problem.valla gündüz olsa gdip kendime tahlil alp yapacm rahatla diye ama
Benimde 6temmuz.ya öyle kötü şeyler düşünme ne yani bebiş yokmu oldu.bi aksilik olsa kan gelir.hayr yok bişey bence sen rahat yat.salıyı bekle üzülme boş yere07 Temmuz tu, sabaha 1 tane daha testim var ilk idrarımla deneyeyim diye, o da negatif olursa bilmiyorum napcam. Keseyi gördü ama çok minik dedi.
Benimde 6temmuz.ya öyle kötü şeyler düşünme ne yani bebiş yokmu oldu.bi aksilik olsa kan gelir.hayr yok bişey bence sen rahat yat.salıyı bekle üzülme boş yere
hb arkadasim tskler :)
irem ben, norvecte yasiyorum. ikinci hamileligim bu ins. 4 yasinda 2009`lu bir oglum var.
5+4 gunluk hamileyim.. En son 16 temmuzda adet olmustum, adetim bir gun gecikti ertesi gun sabah uyanir uyanmaz test yaptim, hamileligimi hissettim bayaga, cizgi cilik cikti, hastaneye gittim orda negativ cikmisti, ertesi gun yine kendim yaptigim teslerden yaptim bu sefer hic cikmadi iki cizgide :) esim kosup iki tane daha aldi, %99 dogru yaziyordu uzerinde, onlarda direk pozitif cikti, ve ilk yaptigim hic cizgi cikmayan cizgiyi copten cikardim, tekrar bir bakiyim dedim, baktim oda iki cizgiyi cikarmis.. bir kac gun bekleyip takrar hastaneye gittim, durumumu anlattim, eger tekrar idrarda cikmazda, kandada arama yapariz dedi, ve cok sukur idrar testinde hamileligim cikti, ve ilk dr randevim icin 9 eylulde zaman verdilercok gec, cok endiselerim var.. ve muhtemel dogum tarihi 22 nisan gibi gorunuyor..
26 yasindayim bu arada :))
Hayrlı olsun arkadaşm allah saglıkla kucagmiza almayı nasip etsın inşlhnasipse bende 2014 nisan annesi olacağım bir kızım var oda 2012 nisan doğumlu şükür rabbim ikinciyi aratmadan gönderdi ikinci hamilelik farklı derlerdi hep gerçekten öle çok rahatım nedense kızımda yaşadığım tedirginliğin zerresi yokrabbim hepimize hayırla ve sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hayrlı olsun tekrardan.Allah hepimizi tamamına erdirsin.endişe etme herşey yolundadır inşlh.bende Almanyadaym sat 6temmuz banada doktor tahlil yaptı snrada 26sına randevu verdi.cok gecti bana göre.bende bigün kasık sancısıyla acile gttim orada muayane oldm bebikimi keseyi orda gördm.asıl muayanem pazartesi.hayrlı haberler alırız inşlh hepimizde
Çok teşekkür ederim ilgin için, sabah uyanır uyanmaz testi bi yapayım ona göre rahatlıcam. Hayırlısı artık allahım neyi uygun görürse öyle
nasipse bende 2014 nisan annesi olacağım bir kızım var oda 2012 nisan doğumlu şükür rabbim ikinciyi aratmadan gönderdi ikinci hamilelik farklı derlerdi hep gerçekten öle çok rahatım nedense kızımda yaşadığım tedirginliğin zerresi yokrabbim hepimize hayırla ve sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?