Bize de haber ver testin sonucunu. Ogluma hamileyken benim evdeki 2 idrar testi negatif cikmisti. Saglik ocaginda idrar yapmislardi negatifti. O zaman saglik ocago kan da bakmiyordu. Labaratuara gittim negatif cikti megerse hamileymisim. Yanilabiliyor. Sinra doktora gitim doktor cok nadiren de olsa yanilir kandaki de demisti. Sonra benim beta hcg cok az az yukseliyordu doktor dusecek dedi. Saglikli bebege biseycik olmaz. Oglum simdi 3 yasini dolduracak. Umitsizlige kapilma. Bisey olsaydi kanaman olurdu herhalde. Yakininda saglik ocagi varsa beta hcg ne baktir derim yarin.
hb arkadasim tskler :)
irem ben, norvecte yasiyorum. ikinci hamileligim bu ins. 4 yasinda 2009`lu bir oglum var.
5+4 gunluk hamileyim.. En son 16 temmuzda adet olmustum, adetim bir gun gecikti ertesi gun sabah uyanir uyanmaz test yaptim, hamileligimi hissettim bayaga, cizgi cilik cikti, hastaneye gittim orda negativ cikmisti, ertesi gun yine kendim yaptigim teslerden yaptim bu sefer hic cikmadi iki cizgide :) esim kosup iki tane daha aldi, %99 dogru yaziyordu uzerinde, onlarda direk pozitif cikti, ve ilk yaptigim hic cizgi cikmayan cizgiyi copten cikardim, tekrar bir bakiyim dedim, baktim oda iki cizgiyi cikarmis.. bir kac gun bekleyip takrar hastaneye gittim, durumumu anlattim, eger tekrar idrarda cikmazda, kandada arama yapariz dedi, ve cok sukur idrar testinde hamileligim cikti, ve ilk dr randevim icin 9 eylulde zaman verdilercok gec, cok endiselerim var.. ve muhtemel dogum tarihi 22 nisan gibi gorunuyor..
26 yasindayim bu arada :))
Ama iki hafta önceki idrar testim pozitifti 3 liraliklada yaptım 20 liralıklada, dün de negatif çıktı bı sabahkidekanamam olmadı. Dış gebelik yada kimyasal falanmıki? Onlarda sonuç ne çıkıyoki? 2 gün sonra randevum doktorla o zaman belli olur :44:
cnm merhaba bebeğin hayırlı olsun benim de ilk bebişim 6+2 günlük benim de. aklıma takıldı orada neden okadar geç veriyorlar ultrason zararlı mı görülüyor, ben şuan 10 günde 1 gidiyorum mrk. ettim doğrusu
cnm merhaba bebeğin hayırlı olsun benim de ilk bebişim 6+2 günlük benim de. aklıma takıldı orada neden okadar geç veriyorlar ultrason zararlı mı görülüyor, ben şuan 10 günde 1 gidiyorum mrk. ettim doğrusu
kızlar ben dün doktora gittim normal hesaplamalara göre gebelik haftam 5+5 ultrasondaki gelişim 4+1 çıktı normal mi sizdede böyle şeyler oldu mu
kızlar ben dün doktora gittim normal hesaplamalara göre gebelik haftam 5+5 ultrasondaki gelişim 4+1 çıktı normal mi sizdede böyle şeyler oldu mu
Oda bisey mi ogluma hamileyken 2 haftadan fazla geriden gelyordu. Zamanla kapadi arayi tam satla uyumlu oldu sonra, hic takilma
sağol canım ya içimi rahatllattın gerçi doktor hiç önemsemedi ama benim ilk gebeliğim olduğu için havadan nem kapıyorum :)
Canım merhaba benimde ilk gebeliğim ve sat tarihine göre7 haftalık olması gerekirken doktor 4 haftalık dedi.sağol canım ya içimi rahatllattın gerçi doktor hiç önemsemedi ama benim ilk gebeliğim olduğu için havadan nem kapıyorum :)
kizlar prosegtan hapi vajinadan kullanan var mi?Dun ilk defa denedim ve uyudum.sabahcamasirim kremsi olmustu,Normal mi acaba?
Almanyada 7haftadan önce bakmıyo sonra bi kere bakiyo kan dgerine bakiyo ona göre vitamin veriyo.snrada sık bakmıyo toplam 4hayirli olsun , cok sevindim.. almanyada nasil bilmiyorum, burda sadece bir kere ultrasyona aliyorlar oda 19. haftada, ozamana kadar cok gec, ebeyle randevumu onun icin ayirdim erken ultrasyona girip parasini kendim karsilamak istedigimi soyluycem, eger bebegimi gorursem rahatliycam..
benimde 2. hamileligim evet ilklerdeki gibi degil ama, bir konuda endisem var, bebek varmi yokmu diyeyoksa cidden ilkler baska..
Ama iki hafta önceki idrar testim pozitifti 3 liraliklada yaptım 20 liralıklada, dün de negatif çıktı bı sabahkidekanamam olmadı. Dış gebelik yada kimyasal falanmıki? Onlarda sonuç ne çıkıyoki? 2 gün sonra randevum doktorla o zaman belli olur :44:
Ben hala doktora gitmedim. 8. Hafta gitmeyi planliyorumsize baktikca daha cok heyecanlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?