2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ama iki hafta önceki idrar testim pozitifti 3 liraliklada yaptım 20 liralıklada, dün de negatif çıktı bı sabahkide kanamam olmadı. Dış gebelik yada kimyasal falanmıki? Onlarda sonuç ne çıkıyoki? 2 gün sonra randevum doktorla o zaman belli olur :44:

cnm merhaba bebeğin hayırlı olsun benim de ilk bebişim 6+2 günlük benim de. aklıma takıldı orada neden okadar geç veriyorlar ultrason zararlı mı görülüyor, ben şuan 10 günde 1 gidiyorum mrk. ettim doğrusu

Dis ve kimyasal gebelikte dusuk olmuyor. Ya ilacla dusuruyor doktor yada operasyonla aliniyor. Aklina kotu seyler getirme lutfen doktora gitmeden. Disgebelikten bana doktorum bahsetmisti oglumdayken deger yukselmiyor disgebelik olabilir diye. Sen kafanda hic birsey kurma neolursa olsun doktora gitmeden bisey soylemek bos

Normalde ultrasona hamilelk boyunca 3 kez girilmesi onerilir. Yurt disinda bunu uygulamaya calsiiyorlar. Turkiyede daha cokultrasona giriliyor ama sorun teskil etmedigini soyluyor doktorlar.

kızlar ben dün doktora gittim normal hesaplamalara göre gebelik haftam 5+5 ultrasondaki gelişim 4+1 çıktı normal mi sizdede böyle şeyler oldu mu

bir cok sebebi var, bir kere yada ( en fazla uc kere diger ikisi zorunlu durumlarda ) utrasyona aliyorlar, evet zararindan dolayi.. diger yandan gec almalarinin sebebi; cogu gebeliklerde kese gec olusuyor, kalp atislari gec duyuluyor, stres olmamak icin, sistemi oyle koymuslar.

yanliz 12. haftalarda kalp seslerini duyuyorsun doplerle.

kızlar ben dün doktora gittim normal hesaplamalara göre gebelik haftam 5+5 ultrasondaki gelişim 4+1 çıktı normal mi sizdede böyle şeyler oldu mu

benim ilk gebelikte 3 gun geri cikmisti.. 3-5 gunden bisey cikmaz demisti dr, muhtemel dogum tarihini degistirmedi bile, tahmini yumurtlama tarihinden bir kac gun gec dollenmis demek, ondandir, ønemli bisey yok :)

Oda bisey mi ogluma hamileyken 2 haftadan fazla geriden gelyordu. Zamanla kapadi arayi tam satla uyumlu oldu sonra, hic takilma

sağol canım ya içimi rahatllattın gerçi doktor hiç önemsemedi ama benim ilk gebeliğim olduğu için havadan nem kapıyorum :)
Canım merhaba benimde ilk gebeliğim ve sat tarihine göre7 haftalık olması gerekirken doktor 4 haftalık dedi.
Doktora adetlerimin düzensiz olduğunu söyledim büyük ihtimal geç yumurtlamışsındır dedi. Çok takmadı benim oktorda.
bENDE EN BAŞTA ÇOK TEDİRGİN OLDUM AMA ŞİMDİ RAHATLADIM BİRAZ FORUMDADA VARMIŞ BİZİM GİBİ OLANLAR RAHATLADIM BİRAZ:))))

Almanyada 7haftadan önce bakmıyo sonra bi kere bakiyo kan dgerine bakiyo ona göre vitamin veriyo.snrada sık bakmıyo toplam 4
Kere falan ultrasn oluyo.ama ben meraktan acile gdip gidip bakiyorum sancm olunca:))

Kanamam oldu ilkkez gece bi iki damla bordo renkte.sabh kahve lekeydi şimdi yok pek bişey sancida çok hafif 7+1 bugün.yarn sabh randevm var.bide kist var ya ondan mı oldu acaba(((((

Osirisim sabh tekrar tahlil yapacaktın sonuc ne canim durumun nasl.Benimdegece 2damla kanamam oldu kahveye döndü şimdi yok ama cok üzgünüm inş. İyidir minigim.yarn sabh randevm var zaten Rabbim hepimizi tamamina erdirsn,saglikli bebekler versin Rabbim

Ben hala doktora gitmedim. 8. Hafta gitmeyi planliyorum size baktikca daha cok heyecanlaniyorum

Aynen bende daha gitmedim doktora.Yarın gideceğim inşallah. yarın haftam 6+6 olacak inşallah kalp atışlarını karından duyarım.Bende alttan baktırmak istemediğim için bugüne kadar bekledim.Çok heyecanlıyım amaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…