2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ayy şükürler olsun rabbim bizede nasip eder inşallah çok sevindim canım benim gözün aydın olsun...

canım oruç tutmasan daha iyi olucak herhalde inşallah bişey çıkmaz bozma morelini..

berre bekliyoruz güzel haberini canım..

inşallah canım bakalım arıcam 12 de belli olcakmı olduğu gibi yazarım..:26:

evet canım gebelıkten sonra baktırdım normale donmustu ama hamıleyken kactı hatırlamıyorum canım
belkıde haklısın canım bugun doktoramı gıdıuyorsun ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın

evett canım şükürlerr olsunn ....aminn inşallahhh darısıı sizlerinm başınaa rabbimmm sizleredeee gönderecktrr melekleriniziiii inşallahh

napıyosunuz hamişler
geçmişe az bakıyım dedim sayfalar ilerlemiş okuyamadım
düzelmiş takvimin sevdnm 2 hafta daha büyüdü bebeğin ne güzel
oh canım hakkaten çok güzelmiş keşke bizim burasıda öyle olsa

düşüncesizler aman
bizde ramazandan önce öyleydik hergün hamur işleri bişeyler fln şiştik 3 kilo almıştım ramazanın başında oruc tutarken verdm onuda 52yim şu an

genelde bıraktırıyolar ama ben devam etmiştim
nisan annesi umudum vardı ama adetle bitti
hayırlısı olsun
günaydın kızlar...
benim bu sabah açık kahverengi akıntım geldi çok korkuyorum...
bugün test yaptırdım zaten doktor perşembe tekrarla demişti dua edin olurmu:26:
benmde tam adet günü gelmişti lekeler 4 5 günlük ped kirlenmişti hamile olduğumu bilmezsem adet oldum zannederdim ama değer katlanmaya devam etti korkma
bende geldim
ciceği burnunda taze anne adayı
hoşgeldin hayırlı olsun
Dun itibariyle 2014 nisan annesi olucam rabbimin izniyle
hoşgeldin
ne 500 mü
ben özelden randevu aldım muaynehane olduğu halde ücret 220 hadi test istesin fln hoş istemeye gerek yok o testler sağlık ocağındada yapılıyo yaptırmaya gerek yok boş yere para vercen

BEN DE ALAMADIM KENDİMİ GEÇMİŞTEN NE GÜZEL YENİ HAMİŞLER GELMİŞ HOŞGELMİŞ SEFALAR GETİRMİŞ.:119: BAZILARI STRES YAPMIŞ. BEBİŞE ZARAR VERMİŞ BAZILARI DA RAHATSIZLANMIŞ. BEBİŞTEN O BEBİŞTEN. AMA ORUÇ TUTMA BENCE CANIM. BAK TANSİYONUN DA DÜŞMÜŞ. BEN DE DÜN DOKTORA GİTTİM TUTMA DEYİNCE BOZDUM. TANSİYONUM BENİM DE DÜŞÜK ÇIKTI. EN ÖNEMLİSİ DE SU 15 16 SAAT SUSUZ BIRAKMAYALIM MERCİMEKLERİ RABBİM AFFEDER İNŞALLAH ÇÜNKÜ BU RUHSATI BİZE O VERİYOR SONRA KISA GÜNLERDE KAZASINI EDERİZ İNŞALLAH

bebeğe zara vererek tutmak sevap değil aksine günah olur iki canlıyız önce bebeklerimizi düşünmeliyiz
ayy iki canlı ne güzel söylenıyo hoşuma gitti:119::118::124::124::129::129:

benmde tam adet günü gelmişti lekeler 4 5 günlük ped kirlenmişti hamile olduğumu bilmezsem adet oldum zannederdim ama değer katlanmaya devam etti korkma

zaten progestan içiyorum adet kanaması olsa gelmez demi ilaç içtiğim için benimde aklıma yerleşme kanaması geldi bakalım sonucu bi alsam...

zaten progestan içiyorum adet kanaması olsa gelmez demi ilaç içtiğim için benimde aklıma yerleşme kanaması geldi bakalım sonucu bi alsam...
ne zaman alıcaksın sonucu
hastaneye giden arkadaş var:26:dı zonguldaytaım diyen tüp bebişi olan onlıne görünüyodu ama yazmadı adını hatırlamayamdım

bebeğe zara vererek tutmak sevap değil aksine günah olur iki canlıyız önce bebeklerimizi düşünmeliyiz
Ayy iki canlı ne güzel söylenıyo hoşuma gitti:119::118::124::124::129::129:
Ay ben sevmiyorum bu iki canlı kelimesini. Oyunda kaç canın kaldı 2 der gibi. Hamiş diyelim biz hamiş güzel güzel.
Belki herkese zarar değildir. Ama bi gidin doktorunuza sorun bence benim doktorum ben sorumluluk almamak için kimseye tutma demiyorum. Ama tansiyonun düşük ve bebeğin şu an suya ihtiyacı var dedi.

Selam kızlar cep telefonumda internet paketim doldu girip bakamıyorum herzaman, birazdanda samsundan trabzona doğru yola çıkıcam kısmetse cumartesi günüde doktor kontrolüm var .

yok canım herkese zarar değil tabiki bayılanlar için demiştim
hamişide ben sevemedim nedense
bak hamile hamile sigara yaktırdın bana

yok canım herkese zarar değil tabiki bayılanlar için demiştim
hamişide ben sevemedim nedense
Bak hamile hamile sigara yaktırdın bana
gümüşcüm hadi bul ozaman bi şey de onu diyelim. Valla çocuklara isim ararken napıcaz biz. Kaynanaların kaynatalar kapıverirler koyuverirler kendi isimlerini valla biz ararken

ne zaman alıcaksın sonucu
hastaneye giden arkadaş var:26:dı zonguldaytaım diyen tüp bebişi olan onlıne görünüyodu ama yazmadı adını hatırlamayamdım

Burdayim canim
Yarın gidicem kese gormeye ins.kismet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…