2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ooo zamana kalp atisini da duyarsiniz belki
Insallah canimm. .

Benim bebek te cok nazli.

1 asilama -2tup bebek-1 Laparoskopi ameliyatı oldum...ah ah simdide geldim dedi sevindirdi ama dr dis gebelik olabilir dedi korkuttu.
Yarin inş. Goruruz Allahim ins.bebisim dogru yerde ve sagliklidir..

Ama dis gebelik te..cok agri olurmus bende yok...bence dis degil ikiz hehe

Son düzenleme:
merhaba anneler...hepinizi tebrik ediyorum...allah bebişinizi kucagınıza almanızı nasıp etsın inş....benim adetimin 3.günü kan testi yaptırsam cıkar mı...özel hastanede yaptırıcam ama istediğim saatte mi yaptırcam bilmiyorum nasıl oluyo bu işler...anlatır mısınız....inş bende nisan annesi olurum

Bence de bence deeeeeeee

arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu ama hala korkuyorum bebeğim ya tutunamazsa diye ayın 16 sında randevu aldım inşallah sorunsuz sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder allahım

Hayırlı olsun İnşallah Rabbim sorunsuz sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin..
meltem adetin 3 gün geçtiyse belli olur canım adetlerin düzenliyse..saati önemli değil istediğin zaman gidip yaptırabilirsin

Kızlar bugün de tansiyonum düşük öçıktı halbuki oruç tutmadım bugün. Baş dönmem ve mide bulantım da yavaş yavaş kendilerini gösreiyorlar

Kızlar bugün de tansiyonum düşük öçıktı halbuki oruç tutmadım bugün. Baş dönmem ve mide bulantım da yavaş yavaş kendilerini gösreiyorlar

bendede var bugün mide bulantısı ama ben yumurtadan nefret ederim bugün bebeğim için zorla yedim o yüzden sanırım
kendini kötü hissediyorsan dr a yada sağlık ocağına git istersen

Son düzenleme:
arkadaslar benim hesaplamama gore 2haftalik hamileyim ama tibben 4hafta oluo neye gore hafta hafta bebegin gelisimine bakicamm kafam cok karisti ya

canım dikkkat et kendine..tuzlu ayran falan iç..

ayaklarının altına yastık koyup yat biraz..

Hiiii ask olsuuuuuuunnnnn
Cidden sigara yakmadın dimi
Çünkü bebeğin hakkına tecavüz etmek istemezsin herhalde
Lütfen nolur dikkat edelim karnımızda emanet var
ozaman bu şarkı bize gelsin
Gökhan Tepe Adi Ask Olsun - YouTube
istersen adı aşk olsun nazarlardan korusun diye allahım
sigara içmiyorum bu halde hiç hiç içmiyorum
Bende keseyi goreyim sehir dışına cikicam inşallah :))))

Doktorum git hic bisey olmaz dedi...

Zaten transferden sonraki gun 5 saat yol geldik. :))
bende sordum 3 saatlık yol kendirabamızla hiçbi sorun yok zaten 3 saat uzun yolculuk değil dedi
ama köye gitmiycem bi üzüldüm bi üzüldüm sormayın
hoşgeldin canım
benmde bi ara oldu ama hiç bulantım yok erkek bu benm belli oldu
arkadaslar benim hesaplamama gore 2haftalik hamileyim ama tibben 4hafta oluo neye gore hafta hafta bebegin gelisimine bakicamm kafam cok karisti ya
son adet tarhinie göre canım

gümüşcüm hadi bul ozaman bi şey de onu diyelim. Valla çocuklara isim ararken napıcaz biz. Kaynanaların kaynatalar kapıverirler koyuverirler kendi isimlerini valla biz ararken

amannnnnn kızzz yokk anlaşarakk koyalımm ölee ollmazzz benimm hazır zzatenn kayınvaldemlee anlaşmalıyızz kız olursaa elifnazz erkek oloursaa umut ama umuttan daha haberii yok kayınvaldeminn biz eşimlee geçen günn sahildee otururkenn bulduk

bebeğe zara vererek tutmak sevap değil aksine günah olur iki canlıyız önce bebeklerimizi düşünmeliyiz

ayy iki canlı ne güzel söylenıyo hoşuma gitti:119::118::124::124::129::129:

Selam kızlar cep telefonumda internet paketim doldu girip bakamıyorum herzaman, birazdanda samsundan trabzona doğru yola çıkıcam kısmetse cumartesi günüde doktor kontrolüm var .
hayırlı yolculuklar canımm güzel haberlerlee gel inşallahh

Cok korkuyorum kızlar dr.dis gebelik olabilir dedi bhcg degeri tuhaf arttigi icin.o yüzden çok korkuyorum

Vajinal bakilacak banada o yuzden erken gidiyorum. .

Benimde belli olur yarin degil mi

canımmm hiçç korkmaa sen gönblününüü ferahh tutt hiç bişicikk olmazz benimdee öleydiii benim hamişliğimm zatenn süprizzz tuhaff oolduu benimde değerlerim yüksektii ama doktor çaktırmADII sadece niee öle olduu acaba dedii 1 hafta bekledikk hiç bişi olmadıı sadecee ikiz olabilirröle derler yaniben keseyi gördükten 2 hafta sonraa bebişii gördümnm o da bugüne nasip olduu şu an 7 haftalık bebiş hop oturup hop kalktıkk eşimlee her hafta ayrı stress rabbim hakkında hayırlısını versin

gümüşcüğümmm evett hayırlısıylaa öğrendikk şükürler olsunn kii artık rahatızz haftamızda atladık

Son düzenleme:
slm arkadaslar aranıza yenı katıldım :) dun kan testı yaptırdım eger sonuc + cıkarsa bnde nısan annesıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…