İNsaallah Canim insaallah bebeğin seninledir
Elhamdulillah ilk denemede oldu hiç beklemiyordum umudum yoktu ama yüce Rabbim ol dedi oldu insaallah keseyide görürüm icim rahat eder :26:
Keseyi ayin 12 sinde göreceğim kismetse Bayram bitimi Rabbim nasip etsin âmin
Bilirim o hasreti ben 7 yıl 7 ay 27 gün çektim o hasreti hala de çekiyorum
Ooo zamana kalp atisini da duyarsiniz belki
Insallah canimm. .
Benim bebek te cok nazli.
1 asilama -2tup bebek-1 Laparoskopi ameliyatı oldum...ah ah simdide geldim dedi sevindirdi ama dr dis gebelik olabilir dedi korkuttu.
Yarin inş. Goruruz Allahim ins.bebisim dogru yerde ve sagliklidir..
Ama dis gebelik te..cok agri olurmus bende yok...bence dis degil ikiz hehe
Canimmm uzulme gectii artik hamilesin..bebisin geldi annesi
merhaba anneler...hepinizi tebrik ediyorum ...allah bebişinizi kucagınıza almanızı nasıp etsın inş ....benim adetimin 3.günü kan testi yaptırsam cıkar mı...özel hastanede yaptırıcam ama istediğim saatte mi yaptırcam bilmiyorum nasıl oluyo bu işler...anlatır mısınız....inş bende nisan annesi olurum
arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu ama hala korkuyorum bebeğim ya tutunamazsa diye ayın 16 sında randevu aldım inşallah sorunsuz sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder allahım
Kızlar bugün de tansiyonum düşük öçıktı halbuki oruç tutmadım bugün. Baş dönmem ve mide bulantım da yavaş yavaş kendilerini gösreiyorlar
Kızlar bugün de tansiyonum düşük öçıktı halbuki oruç tutmadım bugün. Baş dönmem ve mide bulantım da yavaş yavaş kendilerini gösreiyorlar
arkadaslar benim hesaplamama gore 2haftalik hamileyim ama tibben 4hafta oluo neye gore hafta hafta bebegin gelisimine bakicamm kafam cok karisti ya
ozaman bu şarkı bize gelsinHiiii ask olsuuuuuuunnnnn
Cidden sigara yakmadın dimi
Çünkü bebeğin hakkına tecavüz etmek istemezsin herhalde
Lütfen nolur dikkat edelim karnımızda emanet var
bende sordum 3 saatlık yol kendirabamızla hiçbi sorun yok zaten 3 saat uzun yolculuk değil dediBende keseyi goreyim sehir dışına cikicam inşallah :))))
Doktorum git hic bisey olmaz dedi...
Zaten transferden sonraki gun 5 saat yol geldik. :))
hoşgeldin canımarkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu ama hala korkuyorum bebeğim ya tutunamazsa diye ayın 16 sında randevu aldım inşallah sorunsuz sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder allahım
benmde bi ara oldu ama hiç bulantım yok erkek bu benm belli olduKızlar bugün de tansiyonum düşük öçıktı halbuki oruç tutmadım bugün. Baş dönmem ve mide bulantım da yavaş yavaş kendilerini gösreiyorlar
son adet tarhinie göre canımarkadaslar benim hesaplamama gore 2haftalik hamileyim ama tibben 4hafta oluo neye gore hafta hafta bebegin gelisimine bakicamm kafam cok karisti ya
2014 nisan başı gibi. Ama daha keseye bakilmadi beklemekteyim :)
gümüşcüm hadi bul ozaman bi şey de onu diyelim. Valla çocuklara isim ararken napıcaz biz. Kaynanaların kaynatalar kapıverirler koyuverirler kendi isimlerini valla biz ararken
bebeğe zara vererek tutmak sevap değil aksine günah olur iki canlıyız önce bebeklerimizi düşünmeliyiz
ayy iki canlı ne güzel söylenıyo hoşuma gitti:119::118::124::124::129::129:
hayırlı yolculuklar canımm güzel haberlerlee gel inşallahhSelam kızlar cep telefonumda internet paketim doldu girip bakamıyorum herzaman, birazdanda samsundan trabzona doğru yola çıkıcam kısmetse cumartesi günüde doktor kontrolüm var .
Cok korkuyorum kızlar dr.dis gebelik olabilir dedi bhcg degeri tuhaf arttigi icin.o yüzden çok korkuyorum
Vajinal bakilacak banada o yuzden erken gidiyorum. .
Benimde belli olur yarin degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?