kalp atımını duyamadın mı canım az kalmış duyarsın inşallah. Ultrason aleti çok iyi değilse o da göstermiyorkızlar yaaa doktordan geliyorum bizim yaramazın 7 haftası sanıyoduk 5+2 çıktı ya :) aaaa zaten zaman geçmiyor
haftalar bitmiyor bir türlü ama neyseki bebeğimi gördük çok mutluyum o benim pirinç tanem :) 10 gün sonra gidicem
artık minik kalbini dinlemeye :)
kızlar yaaa doktordan geliyorum bizim yaramazın 7 haftası sanıyoduk 5+2 çıktı ya :) aaaa zaten zaman geçmiyor
haftalar bitmiyor bir türlü ama neyseki bebeğimi gördük çok mutluyum o benim pirinç tanem :) 10 gün sonra gidicem
ya ne güzel. bizimki bebeğin karında olduğunu onu doktorların ordan alıp annesinin kucağına verdiğini daha önceden öğrendi. ondan ben kardeşin olacak dersem direkt göbeğime odaklanacak zaten bana birkaç gündür koca göbek diyo :)ben de karnımız iyice belirginleşip hamile olduğumuz dışarıdan anlaşılana kadar evdeki diğer çocuğa söylenmemesi gerektiğini biliyordum aslında ama dün akşam itibariyle 5 yaşındaki kızıma kardeşinin dünyaya geleceğini eşimle birlikte söyledik bile:) çünkü biz yeni bebeğin heyecanı ile sık sık bu konuda konuşma ihtiyacı hissediyorduk ama kızım bilmediği için sıkıntı oluyordu. söyledik ve rahatladık:)
kızımsa çok heyecanlandı, sabırsızlanıyor tam da tahmin ettiğim gibi, ve kardeşiyle -kardeşinin nerede olduğu ve nasıl yaşadığıyla- ilgili bir sürü merakı var artık:)) biz abartmadan, ballandırmadan, aklını kurcalamadan elimizden geldiği şekliyle açıklıyoruz şimdilik. bakalım zaman ne göstericek?..
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…
maşallah bebişine sana da çok geçmiş olsun. ben de yarın gidicem böyle mi görünecek bebişim oyyyy maşallah.Merhaba annişler dün gece çok ağrım vardı ishal olmuşum ama yine de telaş ettim hastaneye gittik kocaman olmuş bebişim maşallah ultrason fotoğrafımızı da yükleyecektim ama beceremedim
Benim oglum biliyor kardesinin olacagini. Zaten istiyordu. Kiz olsun oyuncak bebek alcam ona pembe girdircez diyor kuzum benim ya.
kızlar yaaa doktordan geliyorum bizim yaramazın 7 haftası sanıyoduk 5+2 çıktı ya :) aaaa zaten zaman geçmiyor
o benim de kafama takılıyor aslında. yurt dışında ultrasona çok sokmuyorlar. ben de çok girme taraftarı değilim şayet zararlı olma ihtimali varsaMAŞALLAH MİNİGE YÜZÜNÜ GÖRMEYİDE NASİP ETSN ALLAHM KUCAGIMIZADA ALALM SAGLIKLA İNŞLH.
Ben yurtdışndayd 7+4 olduk ama hala ne kalp sesi ne bi ultrasn verdiler elime.çıldırıyorum.herşey yolunda yolunda güzel güzel diyip gönderiyo ya.
evet canım inşallah bundan sonra her gittiğimizde bebeklerimizi büyümüş görücezya ne güzel. bizimki bebeğin karında olduğunu onu doktorların ordan alıp annesinin kucağına verdiğini daha önceden öğrendi. ondan ben kardeşin olacak dersem direkt göbeğime odaklanacak zaten bana birkaç gündür koca göbek diyo :)
maşallah ne akıllıymış kızın bizimki aynı olgunluğu gösterir mi bilemedim :)
maşallah bebişine sana da çok geçmiş olsun. ben de yarın gidicem böyle mi görünecek bebişim oyyyy maşallah.
oh siz atlatmışsınız ilk devreyi biz nasıl atlatcaz bakalım
MAŞALLAH MİNİGE YÜZÜNÜ GÖRMEYİDE NASİP ETSN ALLAHM KUCAGIMIZADA ALALM SAGLIKLA İNŞLH.
Ben yurtdışndayd 7+4 olduk ama hala ne kalp sesi ne bi ultrasn verdiler elime.çıldırıyorum.herşey yolunda yolunda güzel güzel diyip gönderiyo ya.
açıkcası ben de erkeğe benzettim nedense. hep oğlum olsun isterim ama kızım olsa da çok sevinirim onu da süslemek püslemek çok tatlı. allah hayırlısını versin inşallahOYY MAŞALLAH KUZUM ÇOK TATLII AYY GÖRÜNCE BEN BEİŞİNİ ERKEK HİSSETTİM..GÖNLÜNDE NE VAR BİLMEM AMA RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ NASİP EETSİNN
kalp atımını duyamadın mı canım az kalmış duyarsın inşallah. Ultrason aleti çok iyi değilse o da göstermiyor
sevgili yaramas kendi dogum cetvelin de 7. Haftan olmadıgını soyluyor zaten canımAma haklısın , insan sabredemiyor, haftalar cabuk cabuk gecsin istiyor. Daha yolun cok basındayız. Hayırlı olsun şimdiden bebegin.
balum kendine dikkat et bol bol dinlen canıımmm geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?