2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar yaaa doktordan geliyorum bizim yaramazın 7 haftası sanıyoduk 5+2 çıktı ya :) aaaa zaten zaman geçmiyor
haftalar bitmiyor bir türlü ama neyseki bebeğimi gördük çok mutluyum o benim pirinç tanem :) 10 gün sonra gidicem
artık minik kalbini dinlemeye :)

kalp atımını duyamadın mı canım az kalmış duyarsın inşallah. Ultrason aleti çok iyi değilse o da göstermiyor

Sevgili yaramas kendi dogum cetvelin de 7. Haftan olmadıgını soyluyor zaten canım ama haklısın , insan sabredemiyor, haftalar cabuk cabuk gecsin istiyor. Daha yolun cok basındayız. Hayırlı olsun şimdiden bebegin.

heleki 7. 8. ve 9. haftalar geçmek bilmedi canım. riskli dönemi atlatsak bi sonrası inşallah çabuk geçecektir

ya ne güzel. bizimki bebeğin karında olduğunu onu doktorların ordan alıp annesinin kucağına verdiğini daha önceden öğrendi. ondan ben kardeşin olacak dersem direkt göbeğime odaklanacak zaten bana birkaç gündür koca göbek diyo :)
maşallah ne akıllıymış kızın bizimki aynı olgunluğu gösterir mi bilemedim :)
Merhaba annişler dün gece çok ağrım vardı ishal olmuşum ama yine de telaş ettim hastaneye gittik kocaman olmuş bebişim maşallah ultrason fotoğrafımızı da yükleyecektim ama beceremedim
maşallah bebişine sana da çok geçmiş olsun. ben de yarın gidicem böyle mi görünecek bebişim oyyyy maşallah.
Benim oglum biliyor kardesinin olacagini. Zaten istiyordu. Kiz olsun oyuncak bebek alcam ona pembe girdircez diyor kuzum benim ya.

oh siz atlatmışsınız ilk devreyi biz nasıl atlatcaz bakalım

Eki Görüntüle 788193 HAH ŞİMDİ OLDU SANKİ İŞTE BU BENİM MİNİĞİM

MAŞALLAH MİNİGE YÜZÜNÜ GÖRMEYİDE NASİP ETSN ALLAHM KUCAGIMIZADA ALALM SAGLIKLA İNŞLH.
Ben yurtdışndayd 7+4 olduk ama hala ne kalp sesi ne bi ultrasn verdiler elime.çıldırıyorum.herşey yolunda yolunda güzel güzel diyip gönderiyo ya.

Benimde 5+0 cikti 7. Hafta saniyorlen . Bugun 5+2 oldu ultrasona gore

o benim de kafama takılıyor aslında. yurt dışında ultrasona çok sokmuyorlar. ben de çok girme taraftarı değilim şayet zararlı olma ihtimali varsa

evet canım inşallah bundan sonra her gittiğimizde bebeklerimizi büyümüş görücez

canımm bir sonraki kontrolünde ultrason resmini istersin doktorundan.

herkez iyidir umuyorumm ben biraz sıkıntılıyım çok şukur bebeğim iyi bulantım yok tek şikayetim gaz şişkinliğim karnım çok şişiyor..
babam rahatsız biraz onunla ilgileniyorum yarın kalp anjiyosu olacak umuyorum her şey iyi geçer..
onun dışında bir sorun yok hamileliğim iyi gidiyor..8 haftalık olduk yarım kilo almışım :26:
almasam iyiydi ama sağlık olsun gaz şişkinliği de olabilir mumkun olduğu kadar dikkat ediyorum aslında..

OYY MAŞALLAH KUZUM ÇOK TATLII AYY GÖRÜNCE BEN BEİŞİNİ ERKEK HİSSETTİM..GÖNLÜNDE NE VAR BİLMEM AMA RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ NASİP EETSİNN
açıkcası ben de erkeğe benzettim nedense. hep oğlum olsun isterim ama kızım olsa da çok sevinirim onu da süslemek püslemek çok tatlı. allah hayırlısını versin inşallah

sevgili yaramas kendi dogum cetvelin de 7. Haftan olmadıgını soyluyor zaten canım Ama haklısın , insan sabredemiyor, haftalar cabuk cabuk gecsin istiyor. Daha yolun cok basındayız. Hayırlı olsun şimdiden bebegin.

cetveli değiştirdim cnm :) o yüzden doğru gösteriyor ama zaman geçmiyoooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…