ne demek canım hepimizin kaygısı aynı..
1,5 yıldır uğraştık bebek için .. en son nisanda doktorum rahim filmi dedi eşim bırakmadı.. çatım çok dar ve çok zor olacaktı.. bu ay bırakmıştım sadece yumurtlama testlerimi aldım ve dedimki
elimden geleni yapacam ama herşey sende ya RAB..
Sonra eşime bir sabah tuvalet aynama şöle yazdım..
kimi zamana bıraktı, Kimi şansa
ben sana bıraktım YA RAB..
Eşim en doğru yere emanet etmişsin diye mesaj atmıştı..
şimdi hala duruyor yazı.. yine O na bıraktım..
evet canım 25 kilo aldım azı yok fazlası var. son ay tartılmadım protesto ettim tartıları :) oğlum var benim canım. iştahın açıksa yolun da açık canım şimdiden söyleyeyim
hayırlıs uğurlu olsun. benim de oğlum 4 yaşında. bakalım napacaklar nasıl kabullenebilecekler mi kardeşlerini :) meraktayım.
canım iki gündür görüyorum yazacaktım unuttum arada .. çok şaşırdım.. ve çok mutlu oldum.. hayırlısı olsun canım benim inşallah kucağımıza almayıda nasip eder inhşallah rabbim.. benimde kızım olur inşallah..
öncelikle Rabbim oğlunu sana bağışlasın seninle günlerimiz ayı gittinmi hiç doktora 23 ünde benim sadece kese göründü karından normalmi die merak ediyorumda
ceviz ,kayısı
ne demek canım hepimizin kaygısı aynı..
1,5 yıldır uğraştık bebek için .. en son nisanda doktorum rahim filmi dedi eşim bırakmadı.. çatım çok dar ve çok zor olacaktı.. bu ay bırakmıştım sadece yumurtlama testlerimi aldım ve dedimki
elimden geleni yapacam ama herşey sende ya RAB..
Sonra eşime bir sabah tuvalet aynama şöle yazdım..
kimi zamana bıraktı, Kimi şansa
ben sana bıraktım YA RAB..
Eşim en doğru yere emanet etmişsin diye mesaj atmıştı..
şimdi hala duruyor yazı.. yine O na bıraktım..
teşekkür ederimm canımm bende meraktayımm umarımm çokk sancılı bir süreç olmaz şimdi pek bi hevesli :18:
teşekkür ederimm canımm seninn kızın vardı dimi inşalah inşallahh yaa
sibelcim 15 ağustosta gittimm kese göründü 4 haftalık gibi dedi henüz gitmedimm bu hafta gideyimm dedi görünmezz diye erteledimm haftaya ya da sonraki hafta seninn ilk gebelik mi ? benimm ikincii daha sakinimm bencee normal bu gün bi arkadaşımm aradı 6 haftalıkkenn gitmiş kalp atışını duyamamışş 8 haftalıkkenn gitmişş sakınn kötü şeyler düşünmee
uf yaa bendede var bu sıkıntıı acaipp gazz varr sankii ama iştee icraatt yokdr gideyimm diye düşündümm odere rahatsızz edici
cevabınıda almışsınn tebrikk ederimm O'na bırakılann her iş hallolur
aynen canım şükürler bakalım inşallah tamamına erer bundan sonracanım aynı bende 3 senedir uğraşıyorum pko var bende bir kürtajım var dediğim gibi ramazan ayında doktora gidipte orucuma yiyimem olmadı olmadı bi ay daha olmasın dedim sonra ovu testi aldım bende soğan suyu içtim ve tefriciye yaptım ki mucizem tedavisiz geldi budan bir yıl önce bana tüp bebek diyolardı boş gebeliğimde yumurtlama tadavisiyle olmuştu insanın niyeti doğru olsun...işimiz Allah a kalmışsa olmuş bil canımmm
teşekkür ederimm canımm bende meraktayımm umarımm çokk sancılı bir süreç olmaz şimdi pek bi hevesli :18:
teşekkür ederimm canımm seninn kızın vardı dimi inşalah inşallahh yaa
sibelcim 15 ağustosta gittimm kese göründü 4 haftalık gibi dedi henüz gitmedimm bu hafta gideyimm dedi görünmezz diye erteledimm haftaya ya da sonraki hafta seninn ilk gebelik mi ? benimm ikincii daha sakinimm bencee normal bu gün bi arkadaşımm aradı 6 haftalıkkenn gitmiş kalp atışını duyamamışş 8 haftalıkkenn gitmişş sakınn kötü şeyler düşünmee
uf yaa bendede var bu sıkıntıı acaipp gazz varr sankii ama iştee icraatt yokdr gideyimm diye düşündümm odere rahatsızz edici
cevabınıda almışsınn tebrikk ederimm O'na bırakılann her iş hallolur
bendede karın ağrısı geceleri çok oluyor dr yerleşmedendir dedi evet benimde acayip dizlerim ağrıyor ama daha çok sağ tarafım çok şükür bulantım yok biraz ayağı kalkınca başım dönüyor gözlerim kararıyor bide ben salça aşerdim bir ara
bi aşermem yok benim de :) aman o eksik kalsın
kızlar bu arada ikinci evlatlarını bekleyenler çocuklara kesinlikle karnımda bebek var kardeşin var dememek lazımmış. çocuk korkabilir uzaklaşabilir kendini dışlanmış hissedebilirmiş.
kızlar slm inşallah bende aranıza gelicem die yazmıştım 23.08.2013 de kesemiz göründü çok şükür 5+2 idi sanırım kese göründüğünde karından ultrasonla göründü ve doktor gecikmenle birebir uyumlu dedi ama ultrason kağıdını vermedi bebekde kalp atışı da görünmez daha dedi 10-15 gün sonra geldiğinde görürüz dedi bundan önce bir boş gebelikten kürtajım var korkuyorum görünmemesi normalmi bide ben hafta hesaplaması yapamıyorum sat 12 temmuz periyodum 30-35 gün yumurtlamada 29 temmuzda oldu ovu testiyle tespit etmiştim tam olarak kaç haftalık oluyo çok soru sordum kusura bakmayınnn benide alın aranıza:26:
walla kızlar ben bana çocuk doktoru olan komşumun söylediğini ilettim. benim oğlum da biliyor karnımda bebek olacağını kardeşi olacağını vs ama şuan varlığından haberi yok daha erken geldi bana söylemek için.
Benimde 2. çocuğum. bende oğluma söyledim kardeşi olacağını çok sevindi hep karnımı seviyor.
walla kızlar ben bana çocuk doktoru olan komşumun söylediğini ilettim. benim oğlum da biliyor karnımda bebek olacağını kardeşi olacağını vs ama şuan varlığından haberi yok daha erken geldi bana söylemek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?