Kizlar cok tesekkur ederim iyiyim bebisimde simdilik iyi cok sukur. Diktor yatiracakti beni ama yatmak istemedim progestan verdi. Kagit imzalattilar kendi istegimle cikiyorumdiye. Evde tencere bile kaldirmiycaksan yolluyorum seni dedi. Kese rahimden ayrilmaya baslamis. Kesenin altinda kan birikmis dedi. Onun haricinde kese cok saglikli gozukuyor dedi. 10 gun sonra geldedi bakalim hayirlisi
selam kızlar bir sorum olacak benim miniğim sat'a göre 7.haftanın içinde görünsede geç döllenmeden dolayı henüz 3 haftalık ve ben yarın şehir dışına çıkcam kardeşimin nişanı için pazar günü trabzona gitcem üniversite kaydı için çarşamba tekrar muşa döncem sizce bir sorun olurmu 2.bebeğim koruyan Rabbim her türlü korur ama küçük olunca biraz da endişeleniyorum doktorada sormadım açıkçası sizce
bende 4 haftalikken istanbuldan giresuna gittim 22 gün filan kaldim o arada kanamalarm oldu baya.doktora gittm progestan kullanmaua başladim.malum uzun yol biraz zor gecti.iki gün once dondüm donüş daha zorluydu bebek büyüdüğü için herhalde.Ama çok şükür ki bişey olmamiş bugün doktorda kalp atişlarini duydum.
eğer bi düşük tehliken yoksa illa yatman gerekmiyosa yani doktor bunu belirtmemişse gidebilirsin bence.koruyucu olan Allah,ben ilkini oturdugum yerden kalktim ani bi sancim oldu o şekilde düşürdüm.ikincisini de doktor tavsiyesiyle 3 ay boyunca yerimden kalkmayarak yolculuk yapmayarak geçirdim hatta evde sadece wc ye gitmeme izin vermişti doktor. çok şükür bi kizim oldu.şimdi de düşük tehlikem var ama doktor illa yat filan bişey demedi.bende dikkat ede ede geciriyorum
Canim hic korkma bn 5+5 ken gittim gobekten kese gorunmedi bile.Alttan muayene ile gordu keseyi.Cok normal.9 gun sonrasinda gittim sadece kalp atisini gorduk.Dun gittim buyumustu bebegim ultrason kagidimi gorsen sok olursun o kadar ki buyumus.Daha kalp atisini duymadim ama gordum iyiydi.Sende goruceksin hatta asil heycani o zaman yasiycaksin :)
Rabbim'e şükürler olsun maşallah kızın varmış bebişinide sağlıkla alırsın kucağına inşallah düşük tehlikem falan yok çok şükür ilk çocuğumda oğlumda yani hamile olduğumu bilmiyodum 4 haftalıkmış 18 saat yol çekmiştim bişey olmadı ama bunda peş peşine yollara düşeceğim için endişelendim ama trabzon kadınları sırtlarında yük taşıyarak 9 ayı tamamlıyolar maşallah düşük yapan çok nadirdir Rabbim o bebeğe can verdiyse gerisi yalan hepimizin miniklerini korusun Allahım sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alalım.
eğer riskli bi gebeliğin yoksa gidebilirsin diyor doktorlar ama sen henüz doktora gitmemişsin. benim de kaynım evleniyor doktora sordum kesinlikle uzun yol yok dedi. o kadar kesin olunca riske atmadım tabiki ama bence doktora gitmeden hiç çıkma canım yolculuğaselam kızlar bir sorum olacak benim miniğim sat'a göre 7.haftanın içinde görünsede geç döllenmeden dolayı henüz 3 haftalık ve ben yarın şehir dışına çıkcam kardeşimin nişanı için pazar günü trabzona gitcem üniversite kaydı için çarşamba tekrar muşa döncem sizce bir sorun olurmu 2.bebeğim koruyan Rabbim her türlü korur ama küçük olunca biraz da endişeleniyorum doktorada sormadım açıkçası sizce
Eylül 5 te 4 yaşını bitiriyor kuzum. 2009 doğumlu :)
gözün aydın canım çok geçmiş olsun.Birdaha yaşamazsın inşallah..Bede seni merak ediyordum.İnşallah bebeğine sağlıcakla kavuşursun.Evin temizliğini dağınıklığını boşver kendine bak.
Merhaba kizlar
bugün itibariyle nisan annesi olacağimi oğrenmiş bulunuyorum.tabi minik kuzu ablasi gibi erkenden gelmeye kalkmazsa :)
bi kizim var 2 yaşinda nasipse ikinciye niyetlendik,inşallah iki çocuk sonrasi kafayi yiyen bi anne olmam :)
sat'a gre doğum 27 marta geliyodu bende mart annelerine yazdim bi kez... bugün gittim gec dollenme olmuş 8+4 te gorünüyo 5 nisana geliyor doğumun dedi.Bende hemen buraya damlayaym dedim :)
İnşallah herkes çok iyidir ve inşallah bebişlerimizi sağlikla shhatle kucagimiza almak nasip olur...
kontrole gittim 3.5 haftalık bebeğim gebelik kesesi oluşmuş ama bebek daha 10 gün sonra görünür demişti rahim duvar kalınlığı falan tahlillerim herşey güzel dedi ama gitcem diyede sormadım işte aslında kalbimi bozmak istemiyorum ama yine de insan endişeleniyor. Yarın sorarım ama mecbur gitmem gerekiyor.eğer riskli bi gebeliğin yoksa gidebilirsin diyor doktorlar ama sen henüz doktora gitmemişsin. benim de kaynım evleniyor doktora sordum kesinlikle uzun yol yok dedi. o kadar kesin olunca riske atmadım tabiki ama bence doktora gitmeden hiç çıkma canım yolculuğa
Kalp atışlarını bugün duydumm kızlar daha doğrusu gördüm,doktor sesin bebeğin gelişimini etkilebileceğini söyledi :44:
Kalp atışlarını bugün duydumm kızlar daha doğrusu gördüm,doktor sesin bebeğin gelişimini etkilebileceğini söyledi :44:
Kizlar ya hormonlardan midir nedir kocama takmis durumdayim
Ozele gitmek istiyorum gereksiz buluyo
Bebis ilk denemede oldu diye sukursuz oldugunu dusunuyorum
Her konuda arastirmaya etmeye bayilan adam hic ilgilenmiyo bile
Acikcasi haketmedigini dusunuyorum
Evetbiraz abartiyorum belki ama bilmiyorum iste taktim valla ona soylemedim sizle oaylasiyim da sinirimi burda atiyim bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?