2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
geçmiş olsun beyaz melek inşallah iyi geçer ameliyatınız. benim de şişkinliğim vardı hem de çok kıyafetlerimin hiçbiri olmuyordu ama dün den beri ishal olmuşum berbatım şuanda karnımda da ağrılarım var sürekli. şişkinliğimde gitti. galiba sütten oldu. bi de canım kavrulmamış tuzsuz çekirdek istemişti iki tabak yemişim o da dokunmuş olabilir

Cok gecmismolsun ins cabucak atlatir babacigin

cetveli değiştirdim cnm :) o yüzden doğru gösteriyor ama zaman geçmiyoooooo
yaramascım cetveli değiştirme canım çünkü
makineden makineye ve doktorun ölçümüne göre değişiyor benim geçen hafta 7+3 görünüyordu bugün 9+3 görünüyor. 12. haftaya kadar ölçüm doğru olmuyor. sen adet tarihinle tekrar değiştir bence. değilse her ultrasondan sonra ileri geri atarsın 4. aya kadar

Baharcikk karnimi seviyor oglum. Abi desinbana diyor aceleci

ehehhe yesinler senin oğlunu ya akıllı bıdık. heyecanlandım ben de ne dicek oğlum acaba. bir keresinde karnıma vurmuştu aaa annecim ya bebek varsa orda dedim bunda bir gülümseme hadi anne doktora gidelim çıkarsınlar bebeği kucağımıza versinler diye heyecan yaptı :)

Ne kadarlik benimki 3 yasinda

Cok tatli 7+4 he ayy ben de bi duysam kalp atisini
sen de duyacaksın canımmm inşallah az kaldı..içini ferah tut..
Cok gecmismolsun ins cabucak atlatir babacigin
sağol amin inşallah

sağol canım allah razı olsun
evet ilk aylar gaz şişkinliği çok oluyor..
benim dr um ayaklarıma sıcak su torbası ve sabah akşam yürüyüş önerdi gaz şikayetim için..

Babacığına geçmiş olsun Allah şifa versin. kiloları takmayın ya ben 25 kilo almıştım hepsi gitti sonrasında. :)

Babacığına geçmiş olsun Allah şifa versin. kiloları takmayın ya ben 25 kilo almıştım hepsi gitti sonrasında. :)
ben kızımda 9 kilo almıştım bakalım bunda kaç olacak hayırlısı....
Canim bebisim bana da surpriz yapti bu haft 7+5 iken 8+3 cikti..oncekilerde gunuyle uyumluydu bu hafta one gecmis
Cok calismis bebegim

maşallah kuzularımıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…