benimde 5+0 cikti 7. Hafta saniyorlen. Bugun 5+2 oldu ultrasona gore
geçmiş olsun beyaz melek inşallah iyi geçer ameliyatınız. benim de şişkinliğim vardı hem de çok kıyafetlerimin hiçbiri olmuyordu ama dün den beri ishal olmuşum berbatım şuanda karnımda da ağrılarım var sürekli. şişkinliğimde gitti. galiba sütten oldu. bi de canım kavrulmamış tuzsuz çekirdek istemişti iki tabak yemişim o da dokunmuş olabilirherkez iyidir umuyorumm ben biraz sıkıntılıyım çok şukur bebeğim iyi bulantım yok tek şikayetim gaz şişkinliğim karnım çok şişiyor..
babam rahatsız biraz onunla ilgileniyorum yarın kalp anjiyosu olacak umuyorum her şey iyi geçer..
onun dışında bir sorun yok hamileliğim iyi gidiyor..8 haftalık olduk yarım kilo almışım :26:
almasam iyiydi ama sağlık olsun gaz şişkinliği de olabilir mumkun olduğu kadar dikkat ediyorum aslında..
beni en iyi sen anlarsın ozaman şuan :) sağlıklı olsunlarda isterse mayısta doğsun :) hehehe
herkez iyidir umuyorumm ben biraz sıkıntılıyım çok şukur bebeğim iyi bulantım yok tek şikayetim gaz şişkinliğim karnım çok şişiyor..
babam rahatsız biraz onunla ilgileniyorum yarın kalp anjiyosu olacak umuyorum her şey iyi geçer..
onun dışında bir sorun yok hamileliğim iyi gidiyor..8 haftalık olduk yarım kilo almışım :26:
almasam iyiydi ama sağlık olsun gaz şişkinliği de olabilir mumkun olduğu kadar dikkat ediyorum aslında..
Sonra dogmaz o arayi kapatir zamanla. Bemim oglum baslarda 2 hafta gerideydi yavas yavas satla uyumlu oldu. Duzelcek bence bublarda
ceviz ,kayısı
yaramascım cetveli değiştirme canım çünkücetveli değiştirdim cnm :) o yüzden doğru gösteriyor ama zaman geçmiyoooooo
Baharcikk karnimi seviyor oglum. Abi desinbana diyor aceleci
İNŞALLAH CANIMRABBİM KORUSUN NAZARLARDAN
ehehhe yesinler senin oğlunu ya akıllı bıdık. heyecanlandım ben de ne dicek oğlum acaba. bir keresinde karnıma vurmuştu aaa annecim ya bebek varsa orda dedim bunda bir gülümseme hadi anne doktora gidelim çıkarsınlar bebeği kucağımıza versinler diye heyecan yaptı :)
sen de duyacaksın canımmm inşallah az kaldı..içini ferah tut..Cok tatli7+4 he ayy ben de bi duysam kalp atisini
sağol amin inşallahCok gecmismolsun ins cabucak atlatir babacigin
geçmiş olsun beyaz melek inşallah iyi geçer ameliyatınız. benim de şişkinliğim vardı hem de çok kıyafetlerimin hiçbiri olmuyordu ama dün den beri ishal olmuşum berbatım şuanda karnımda da ağrılarım var sürekli. şişkinliğimde gitti. galiba sütten oldu. bi de canım kavrulmamış tuzsuz çekirdek istemişti iki tabak yemişim o da dokunmuş olabilir
benm de bebiş 8+2 çıktı ama ben son adetime göre cetvelim yani değiştirmedim son adete göre baz alınmalı bence..
Evet. Zaten sonradan uyumlu cikacak ultrasonda da
herkez iyidir umuyorumm ben biraz sıkıntılıyım çok şukur bebeğim iyi bulantım yok tek şikayetim gaz şişkinliğim karnım çok şişiyor..
Ne kadarlik benimki 3 yasinda
evet benim 7+4 iken 8+2 çıktı...
ben kızımda 9 kilo almıştım bakalım bunda kaç olacak hayırlısı....Babacığına geçmiş olsun Allah şifa versin. kiloları takmayın ya ben 25 kilo almıştım hepsi gitti sonrasında. :)
Canim bebisim bana da surpriz yapti bu haft 7+5 iken 8+3 cikti..oncekilerde gunuyle uyumluydu bu hafta one gecmis
Cok calismis bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?