2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
nette bulantı önleyici bileklik gördüm. hiç bir ilaç ihtiva etmiyormuş. bilekteki akapunktur noktasını bularak oraya baskı yapıyormuş. işe yarar mı acaba???

Simdi okudum pardon ya oglum babnnesiyle gitti aklim onda dalginim. Ayri kalmaya alisik degilim oglumla. Cok buyuk aci yasamissin rabbim sabir vsin. Yeni hamileligin saglikli gecsinins. Saglikla kucagina al minigini ins.

selam kızlar oncelıkle yenı annelerimizi kutluyorum...

bebeklerini kaybeden annelere soyleyecek pek birşey yok gecen sene bende boyle bır durum yaşamıştım allaha sıgınmaktan sabır gostermekten baska care yok yeni umutlar yeni bebişler diliyorum sizlere..

ben uzun zamandır gıremedım doktora gıttım bebeğimin kalp atısını ve kendısını gordum rahatladım mıde bulantılarım devam edıyor halsızlık ve gaz problemıde eklendı ustune ama mutluyumm çok sukur :))

zate pek birşey anlayamıyorum annem rahatsızlandı hastanede yatıyor gunduz yanında ben kalıyorum oyle agar hasta değil kolonoskopi yapacaklar onu beklıyoruz kendı işini kendi goruyor ama kafa yorgunlugu işte bunada şukur :)

yemek namına hiçbirsey yiyemiyorum goremıyorum cubuk kreker makarna poğaca cay ayran yoğurt baska hıçbırsey boyle oluncada uzuluyorum miniğim beslenemicek diye ama depodan besleniyormus diyip rahatlatıyorum kendımı :))
:26::18:

Benim gözlemlerime göre ilk aylarda bulantıları olup kilo almayanlar sonrasında çok alıyorlar 10 kiloyu geçiyorlar . Bulantısı olmayan yavaş yavaş kilo alıyor bu da ortalama 10 kilo oluyor . Kendi etrafımda 3 gebe gördüm üçünde de böyle oldu

İlk zamanlar normal yemek yesende olur bebk senden besleniyor vitamin ilacını al yeter

Uzun zamandır yoktum kızlar. Bebişler nasıl? Ben de üç hafta aradan sonra pazartesi günü kontrole gitcem. İnşallah herşey yolundadır. Son günlerde adet sancısı gibi bi agrı oluyor ama normal midir?

inşallah dediğin gibi olur canım.Moral oldu bana.

Ben 9 haftalik hamileyim.Hamileligimin basindan beri 2bucuk kilo verdim.Sonradan cok fazla almam insallah.Bulantim daha dun basladi.Bugun devam ediyo gec basladi ama normal mi bilmiyorum.11 eylulde gidicem doktora bebisim insallah iyidir

Yaa kızlar ben hamile olduğum günden beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyordum.Ama şu an farklı bir ağrı var.Kesem benim sağ tarafımdaydı.o tarafta bi sızı ,bi ağrı var neden anlamadım.İnşallah normaldir ya:18:

Ben 9 haftalik hamileyim.Hamileligimin basindan beri 2bucuk kilo verdim.Sonradan cok fazla almam insallah.Bulantim daha dun basladi.Bugun devam ediyo gec basladi ama normal mi bilmiyorum.11 eylulde gidicem doktora bebisim insallah iyidir

inşallah fazla kilo almazsın canım.Mide bulantısı normal diye biliyorum ama bende pek tecrübeli değilim.Benim bulanıp geçiyor.İnşallah bebişin iyidir kazasız kucağına alırsın canım.

kızlar 7. haftamın içindeyim lekelenme şeklinde kanamam olmuş arkası gelir mi bilmiyorum bekliyorum arkası gelmezse normal mi sizde de oluyor mu ? akşam üstü bacaklarımda biraz ağrı vardı adet ağrısı gibi ama şimdi hiç bişey yok cevap yazarsanız sevinirim

Bende hamile kaldığımdan beri agrı çekiyorum.doktor düşük tehlikem oldugunu söyledi.ama bazı kadınlar hep agrı çekermiş korkma normalmiş yani.çok şiddetli olursa düşük tehlikesi olurmuş

adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor, korkuyorum tüşük tehlikem var sürekli ağlamaklıyım içim rahat değil onca zaman sonra hamile kaldım sevinemiyorum

İlk gebeligimde hicbir mide bulantisi hicbir belirti yasamadim tam 18 kilo aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…