iyi akşamlar canım hoşgeldin..bendede mide bulantısı ve halsizlik var.. :S
saol cnm hoşbuldum. mide bulantıları 12. haftalarda geçiyomuş diye duydum. biraz daha sabredelim artık:)
yazdım ya oraya 10 gün yaşayan bir meleğim varikinci hamileliğim bu
nette bulantı önleyici bileklik gördüm. hiç bir ilaç ihtiva etmiyormuş. bilekteki akapunktur noktasını bularak oraya baskı yapıyormuş. işe yarar mı acaba???
Kızlar bendede sabah bi bulantı oluyor bir kaç tane çubuk kraker yiyorum geçiyor.Hiç çıkartmıyorum yani.Oysaki bende hamile olmadan önce inşallah bulantılarım olu diye çok dua etmiştim.Çünkü çok iştahlı birisiyim.Kilolar alır başını gider diye korkuyorum.Hedefim ilk 3 ay kilo almamaktı ama şuan 1.5 kilo almış durumdayım.:18:
İlk zamanlar normal yemek yesende olur bebk senden besleniyor vitamin ilacını al yeterselam kızlar oncelıkle yenı annelerimizi kutluyorum...
bebeklerini kaybeden annelere soyleyecek pek birşey yok gecen sene bende boyle bır durum yaşamıştım allaha sıgınmaktan sabır gostermekten baska care yok yeni umutlar yeni bebişler diliyorum sizlere..
ben uzun zamandır gıremedım doktora gıttım bebeğimin kalp atısını ve kendısını gordum rahatladım mıde bulantılarım devam edıyor halsızlık ve gaz problemıde eklendı ustune ama mutluyumm çok sukur :))
zate pek birşey anlayamıyorum annem rahatsızlandı hastanede yatıyor gunduz yanında ben kalıyorum oyle agar hasta değil kolonoskopi yapacaklar onu beklıyoruz kendı işini kendi goruyor ama kafa yorgunlugu işte bunada şukur :)
yemek namına hiçbirsey yiyemiyorum goremıyorum cubuk kreker makarna poğaca cay ayran yoğurt baska hıçbırsey boyle oluncada uzuluyorum miniğim beslenemicek diye ama depodan besleniyormus diyip rahatlatıyorum kendımı :))
:26: :18:
Benim gözlemlerime göre ilk aylarda bulantıları olup kilo almayanlar sonrasında çok alıyorlar 10 kiloyu geçiyorlar . Bulantısı olmayan yavaş yavaş kilo alıyor bu da ortalama 10 kilo oluyor . Kendi etrafımda 3 gebe gördüm üçünde de böyle oldu
Ben 9 haftalik hamileyim.Hamileligimin basindan beri 2bucuk kilo verdim.Sonradan cok fazla almam insallah.Bulantim daha dun basladi.Bugun devam ediyo gec basladi ama normal mi bilmiyorum.11 eylulde gidicem doktora bebisim insallah iyidir
Yaa kızlar ben hamile olduğum günden beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyordum.Ama şu an farklı bir ağrı var.Kesem benim sağ tarafımdaydı.o tarafta bi sızı ,bi ağrı var neden anlamadım.İnşallah normaldir ya:18:
Benim gözlemlerime göre ilk aylarda bulantıları olup kilo almayanlar sonrasında çok alıyorlar 10 kiloyu geçiyorlar . Bulantısı olmayan yavaş yavaş kilo alıyor bu da ortalama 10 kilo oluyor . Kendi etrafımda 3 gebe gördüm üçünde de böyle oldu
ben 7de başladım nezaman biticek sudan bile tiksindimmmmmmmm[/QUOT
Benim dört haftalıkken başladı acile gittim doktor beslenememişsin dedi ve hastaneye yatırdı. Sürekli serum taktılar.ama iyi gelmedi çok bulanıyordu 7 haftaya girdim hala bulanıyordu yemek yiyemiyordum kokuyordu herşey.şimdi bir kaç gündür hafifledi .yemege başadım.serumlar toparladı beni.inş.seninde geçer biran önce canım
bakalım en geç 12. haftada biter diyorlar.İnşallah. Ama çok komik dün biraz rahatladım ondan da korktum neden midem bulanmıyor bir şey mi oldu diye deli gibi bir şey oldum hepten :) neyse sen misin böyle düşünen diyip bu sabah 7de bulantı ile uyandım zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?