evet prolaktın ama o ilaç hamileyken kullanılırsa düşük yaptırırmış prolaktının fazla düşmeside düşük sebebıymış doktorun doğru yapmış bende kullandım ama bıraktımYA pardon prolaktin hormonu diyecektim ben simdi nerde hata yaptigimi anladim.balum pardon canim yaa türkcemiz gitmis biraz artik..sorumu tekrar alayim benim gögsümde hamilelikten önce süt vardi prolaktin hormonum 25 olmasi gerekirken 52 cikti düsürücü hap verdi 13 gün kullandim hamile oldugum cikincada biraktirdi doktor.ama duydugum türkiyede doktorlar gebe kalsa bile ilk 3 ay kullanmasini istiyolarmis bu konuda bilgisi deneyimi olan varmi.
diğer 4 hamileliğimde fena bulantım vardı ama bu sefer hiçbişey yok cok rahatımKızlar bendede sabah bi bulantı oluyor bir kaç tane çubuk kraker yiyorum geçiyor.Hiç çıkartmıyorum yani.Oysaki bende hamile olmadan önce inşallah bulantılarım olu diye çok dua etmiştim.Çünkü çok iştahlı birisiyim.Kilolar alır başını gider diye korkuyorum.Hedefim ilk 3 ay kilo almamaktı ama şuan 1.5 kilo almış durumdayım.:18:
inşallah bişey olmaz bebeği küçük olanlarında derdi bu ama 2. bebek olacaksada ara açılmayacak işte cok zor bi durum :18::18:kızlar günaydın..
canım çok sıkkın dün kızım hep kucağımdaydı.. gecede karnımda ciddi bir ağrı vardı.. sabahta çok koyu sümüksü bir akıntı oldu.. nasıl korktum anlatamam bi daha olmadı sürekli tuvalete gidiyorum korkuyorum çok hemde.. kızımdada olmuştu.. sonra azıcık kan gelmiştide meğerse kese arkasında zedelenme varmış.. inşallah bişey olmaz demi.. önce ağlayacak gibi oldum.. sonra sana emanet ALLAHIM DEDİM DURDUM.. DUA EDİN BANA OLURMU
salı günü kontrole gittik 6+3çıkmıştı tatlım..
Kalp atisi vardi o zaman dimi
bebek ve kalp atışı için haftaya tekrar gel dedi doktorum kese göründü sadece.şimdilik vajinal ultrasona gerek yok nasılsa hftaya geleceksin dedi..
Hee karindan bakti iyi o zaman ya
Hoşgeldin canım hayırlı olsun.günaydınlarr benide aranıza alırmısınız acaba :)
teşekkür ederim canım iyi özaman dogru yapmş içim rahatladı.evet prolaktın ama o ilaç hamileyken kullanılırsa düşük yaptırırmış prolaktının fazla düşmeside düşük sebebıymış doktorun doğru yapmış bende kullandım ama bıraktım
diğer 4 hamileliğimde fena bulantım vardı ama bu sefer hiçbişey yok cok rahatım
kızlar günaydın..
canım çok sıkkın dün kızım hep kucağımdaydı.. gecede karnımda ciddi bir ağrı vardı.. sabahta çok koyu sümüksü bir akıntı oldu.. nasıl korktum anlatamam bi daha olmadı sürekli tuvalete gidiyorum korkuyorum çok hemde.. kızımdada olmuştu.. sonra azıcık kan gelmiştide meğerse kese arkasında zedelenme varmış.. inşallah bişey olmaz demi.. önce ağlayacak gibi oldum.. sonra sana emanet ALLAHIM DEDİM DURDUM.. DUA EDİN BANA OLURMU
Hoşgeldin canım hayırlı olsun.
teşekkür ederim canım iyi özaman dogru yapmş içim rahatladı.
Aman dikkat tabiki en başta ama şunuda hepimız biliyoruzki dünyada rızkı olan gelecek canim.Allaha emanet hepsi.İnşlh Allahn izni ile hıçbişey olmaz dinlen bugün geçer inş.
kızlar çok üzgünüm bebeğimi kaybettim. ilaca bile gerek kalmadı kanamam başladı doktr ilerlemediğini sğlıklı bi gebelik olmadığını söyledi.bundan sonra 3 ay korunma önerdi.hayırlısı artık bunada şükür.
çok üzüldüm geçmiş olsun.inşlh hemen olur yine üzme canınıKızlar çok üzgünüm bebeğimi kaybettim. Ilaca bile gerek kalmadı kanamam başladı doktr ilerlemediğini sğlıklı bi gebelik olmadığını söyledi.bundan sonra 3 ay korunma önerdi.hayırlısı artık bunada şükür.
Kızlar merhaba,merak edenler var sanırım bebeni kalbi durunca belirti oluyomu maalesef olmuyo benimde 3ay önce b8haftalık bebeğimin kalbi durdu hiç bi belirti olmadı kanama sancı hiçbirşey ama benim en başından beri hiçbir belirtim yoktu hep tedirgindim bu yüzden,şimdi migdem bulanıyo diye havalara uçucam nerdeyse ama migdesi bulanmayıp sağlıklı dogum yapanlarda var belirtisi olmayanlarda korkmasın her vücud başka sekilde çalışıyor şimdi 10 haftalığım ve ikizlere:)sürekli doktora gidiyorum kalpleri atıyormuş diye doktorum kızıyo ama elimde değil...
Allah tamamina erdirsin canim. .
Benimde hiç c belirtim. Bulantim yok en basindan beri.o yuzden cok korkuyorum.
Ogreneli 5 hafta oldu 5 kere dr gttim bu yüzden haftaya da giderim sanirim
En son sali gunu grdum iyiydi ama korkuyo insan cok k.hele de kotu haberler geldikce:26:
Allaha emanetiz hepimiz..ins.sagliklica aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza.
Canım ılk bebegın ıcın cok uzuldum Allah bu bebısını sag salım kucagna almayı nasıp etsın..benım ılk hamılelıgım canım cok korkuyorum nedense bır turlu rahat degılım..canım senı uzmek ıstemıyorum ama merak ettım ılk hamılelıgınde kalbı durdugunda kanaman falan oldumu nezaman gıtın doktora agrın falan mı oldu
Amin canım âmin inşallah hep iyi haberler alırız Allah bebeğini kaybeden annelerede sabır versin En kısa zamanda yüzlerini güldürsün benimde kontrolum dündü hareket ediyorlardı inanamadıkiki hafta sonraya randevum var ikizlerde ikili testde yapılmıyormuş ense ölçümlerine burun kemiklerine bakacak doktor şimdide onun korkusu sardı bu endişeler hiç bitmicek sanırım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?