2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
evet prolaktın ama o ilaç hamileyken kullanılırsa düşük yaptırırmış prolaktının fazla düşmeside düşük sebebıymış doktorun doğru yapmış bende kullandım ama bıraktım
diğer 4 hamileliğimde fena bulantım vardı ama bu sefer hiçbişey yok cok rahatım

kızlar günaydın..
canım çok sıkkın dün kızım hep kucağımdaydı.. gecede karnımda ciddi bir ağrı vardı.. sabahta çok koyu sümüksü bir akıntı oldu.. nasıl korktum anlatamam bi daha olmadı sürekli tuvalete gidiyorum korkuyorum çok hemde.. kızımdada olmuştu.. sonra azıcık kan gelmiştide meğerse kese arkasında zedelenme varmış.. inşallah bişey olmaz demi.. önce ağlayacak gibi oldum.. sonra sana emanet ALLAHIM DEDİM DURDUM.. DUA EDİN BANA OLURMU

inşallah bişey olmaz bebeği küçük olanlarında derdi bu ama 2. bebek olacaksada ara açılmayacak işte cok zor bi durum :18::18:

günaydınlarr benide aranıza alırmısınız acaba :)
Hoşgeldin canım hayırlı olsun.
teşekkür ederim canım iyi özaman dogru yapmş içim rahatladı.

Aman dikkat tabiki en başta ama şunuda hepimız biliyoruzki dünyada rızkı olan gelecek canim.Allaha emanet hepsi.İnşlh Allahn izni ile hıçbişey olmaz dinlen bugün geçer inş.

hoşbuldummm :):)

kızlar çok üzgünüm bebeğimi kaybettim. ilaca bile gerek kalmadı kanamam başladı doktr ilerlemediğini sğlıklı bi gebelik olmadığını söyledi.bundan sonra 3 ay korunma önerdi.hayırlısı artık bunada şükür.

canım benm biliyorum çok zor bi durum..bende yaşadım yakın bi zamanda..11haftalık olarak kontrole gitmiştim 8+1çıkmıştı :S bebeğimin kalbi durmuş ve ben onu 2hafta kadar öyle taşımışım bilmeden..
14mayısta kürtaj oldum..şimdi yeniden hamileyim..sakın ümidini kaybetme..içinden ağlamak geliyosa ağla sakın içine atma..ama nolur çok fazla hırpalama kendini tamam mı..
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

çok üzüldüm geçmiş olsun.inşlh hemen olur yine üzme canını

Kızlar merhaba,merak edenler var sanırım bebeni kalbi durunca belirti oluyomu maalesef olmuyo benimde 3ay önce b8haftalık bebeğimin kalbi durdu hiç bi belirti olmadı kanama sancı hiçbirşey ama benim en başından beri hiçbir belirtim yoktu hep tedirgindim bu yüzden,şimdi migdem bulanıyo diye havalara uçucam nerdeyse ama migdesi bulanmayıp sağlıklı dogum yapanlarda var belirtisi olmayanlarda korkmasın her vücud başka sekilde çalışıyor şimdi 10 haftalığım ve ikizlere:)sürekli doktora gidiyorum kalpleri atıyormuş diye doktorum kızıyo ama elimde değil...

Allah tamamina erdirsin canim. .
Benimde hiç c belirtim. Bulantim yok en basindan beri.o yuzden cok korkuyorum.

Ogreneli 5 hafta oldu 5 kere dr gttim bu yüzden haftaya da giderim sanirim

En son sali gunu grdum iyiydi ama korkuyo insan cok k.hele de kotu haberler geldikce:26:
Allaha emanetiz hepimiz..ins.sagliklica aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza.

gümüş rüyan çok güzel ama bence oğlun olacak...
rüyada kız bebek görenin oğlu
erkek beebek görenin kızı olurmuş...
ben kızımda hep erkek bebek doğurduğumu görmüştüm ve kızım oldu...

bunda bir kez yaklaşık bir ay önce kızım oldğunu gördüm..birdaha da pek rüya görmedim..
bakalım kız mı erkek mi..

gümüş rüyan çok güzel ama bence oğlun olacak...
rüyada kız bebek görenin oğlu
erkek beebek görenin kızı olurmuş...
ben kızımda hep erkek bebek doğurduğumu görmüştüm ve kızım oldu...

bunda bir kez yaklaşık bir ay önce kızım oldğunu gördüm..birdaha da pek rüya görmedim..
bakalım kız mı erkek mi..

Amin canım âmin inşallah hep iyi haberler alırız Allah bebeğini kaybeden annelerede sabır versin En kısa zamanda yüzlerini güldürsün benimde kontrolum dündü hareket ediyorlardı inanamadıkiki hafta sonraya randevum var ikizlerde ikili testde yapılmıyormuş ense ölçümlerine burun kemiklerine bakacak doktor şimdide onun korkusu sardı bu endişeler hiç bitmicek sanırım:18:

bebişini kaybeden nisan anneleri ne desek tesellisi olmaz ama her şeyde bir hayır vardır..rabbim buyuk en kısa zamanda size tekrardan sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah..

Benim kanamam olmadı doktor farketti atmıyordu kalbi.korkma sen inş saglıkla alırsın bebegini kucagına.stres yapa bebegine çok zararlı

Haklisin canim dogana kadar bitmez bu telaslar..
Bende testleri vs dunununce heyecanlaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…