2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bende de 6,7 ve 8. haftalarda kanama oldu hatta birinde cok fazlaydı.doktora gittim progestan verdi.bi doktora git istersen

bende de oldu endişelenme bu haftalarda görünebilen şeyler.ama istersen bi dr a görün için rahatlar hem

Bende hamile kaldığımdan beri agrı çekiyorum.doktor düşük tehlikem oldugunu söyledi.ama bazı kadınlar hep agrı çekermiş korkma normalmiş yani.çok şiddetli olursa düşük tehlikesi olurmuş

İnşallah bi şey olmaz canım.Şu an iyiyim Allaha şükür.Ya herşeyden korkar pimpiriklenir oldum.Hayırlısıyla kazasız şu 12. haftayı tamamlasak.

Bugünlerede hepimizde bi ağrı bi sızı var.Demekki bu hafta sancı haftası.Tabiki pimpiriklenme ve korku haftası.İnşallah hepimizinki de sağlıklıdır kızlar.:26:

Ben de bi duysam kalp atisini

Evet uzak olmak cok zor. Bana doktor tencerenkaldirmiycaksin dedi ama kimse yokki yine kendim yaomak zorundayim. Esim anca aksamlari yardim ediyor.

inşallah o günleri görürüz canım sorunsuz tamamına erer bebişlerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla...
İns canim ins

Bgun az da olsa mdem bulandi.bana deli diyeceksiniz belki ama ben buna cok sevindim

Kac gundur hic bir belirti yasamadigim icin paranoya olmustum

Sanirim bebegim iyi

Son düzenleme:
Kizlar bu ikili testler falanda cok stresli heyecanli sanırım rim yaa.

Eltimde hamile ikili testi riskli cikmis amniyosentez dems dr..kiz cok kotuydu:26:

Allahim hepimze saglikla bebeklerimizi nasip etsin insallah.

kızlar merhaba
sürekli burnum tıkanıyor benim ya :)
ya birde doktorum perflex fol kan şurubu verdi 3 gün içtim vücudumda kızarıklık başladı deli gibi kaşınıyorum doktorumu aradım olabilir 2 günde bir içi dedi 4 gündür içmiyorum ama geçmedi hatta yenileri çıkıyor özellikle göbek ve yan sırt bölgelerimde yarın gidicem hemen cildiyeye bakalım
birde benim sağ ayağım altında yanma oluyor aniden ateş çıkıyor ama sonra bişi yok arada arda oluyor bu ara daha sık onun içinde doktora gidicem ya içime kuşku düşüyor korkar oldum herşeyden

Eltimde hamile ikili testi riskli cikmis amniyosentez dems dr..kiz cok kotuydu:26:

İns amniosrntez sonucu iyi cikar eltinin bebeginin. İkili testin yanilma payi var uzulmesin...

canım benimde görümcemin bebeğine kesin özürlü dediler. Uzun zaman sonra hamile kalmıştı. yıkılmıştı resmen ve bunu diyende üniversite hastanesi. Sonra başka bi doktora daha gösterdiler sonuçları yada yeni test yaptırdı tam bilmiyorum orasını. Sapasağlam topaç gibi bi oğlu var şu anda. 2li testlerde yanılma payı olabiliyormuş. Bu nedenlede yaptırmak istemeyen çok var o nedenle ille yapılması gerek demiyoruz demişti benim doktorum. Ama bende yaptıracağım 26 eylülde.

İns amniosrntez sonucu iyi cikar eltinin bebeginin. İkili testin yanilma payi var uzulmesin...

Evet kzlar bazi doktorlsr sadece ense kalinligi ve burun kemiği olusumuna mi ne bakiyorlsrmis..ikili yapmiyorlarms.

Simdi yapilipta yuksek riskli cikinca insan rahatta edemez yaa..amniyosentez yapacaklarımis bakalim inşallah iyi çıkar.

Bzlerinde eylul sonuna denkk geleck sanirim.hepimz ayni haftalarda heyecan yaşayacağiz

Bugünlerede hepimizde bi ağrı bi sızı var.Demekki bu hafta sancı haftası.Tabiki pimpiriklenme ve korku haftası.İnşallah hepimizinki de sağlıklıdır kızlar.:26:

7-8.hafta annenin adet döngüsüne denk geliyomuş ve bebek plesantadan ayrıliyormuş.ayrışma kanaması,lekelenmeler ve adet sancisı gibi sancılar normalmiş internete okudum.endişe yok.benim bugün 8+1 oldu 2gündür sancm var ve bugün lekelenmem oldu.bi korktm sonra interneten okudum rahatladm.hayirlisiyla eylül sonu gelseydi

aynen canım ultrasonda bebeğin burun kemiğini eer güzel gelişim göstermişse korkmayın diyorlar doktorlar...,

aynen canım ultrasonda bebeğin burun kemiğini eer güzel gelişim göstermişse korkmaynın diyorlar doktorlar...,

Insallah guzel guzel gelisiyodur canim.

Bir hamile kalayim oh rahatlicam..keyfime bakacam diyordum ama her ani stresmis vallahi

slm kızlar.bebişlerini kaybedenler mevlam en kısa zamanda sağlıklı evlatlar versin inş.
bizde geceleri bulantılar devam ediyor...ve yarın iş başı...umarım hem evlatlarım kuzucuklarım hemde meslektaşlarım için hayırlı ve rahat bir yıl olur inş...hepinize iyi geceler mevlam meleklerinizi ve sizleri korusun inş

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız

benim midem fena ya bi de grip hali devam ediyo öksürmeye de basladım tam oldu dr. ilaç vermedi balla ıhlamurla atlatmaya calışıyoz işte
fazla da giremiyorum baya da sayfa birikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…