bende de 6,7 ve 8. haftalarda kanama oldu hatta birinde cok fazlaydı.doktora gittim progestan verdi.bi doktora git istersenkızlar 7. haftamın içindeyim lekelenme şeklinde kanamam olmuş arkası gelir mi bilmiyorum bekliyorum arkası gelmezse normal mi sizde de oluyor mu ? akşam üstü bacaklarımda biraz ağrı vardı adet ağrısı gibi ama şimdi hiç bişey yok cevap yazarsanız sevinirim
kızlar 7. haftamın içindeyim lekelenme şeklinde kanamam olmuş arkası gelir mi bilmiyorum bekliyorum arkası gelmezse normal mi sizde de oluyor mu ? akşam üstü bacaklarımda biraz ağrı vardı adet ağrısı gibi ama şimdi hiç bişey yok cevap yazarsanız sevinirim
Bende hamile kaldığımdan beri agrı çekiyorum.doktor düşük tehlikem oldugunu söyledi.ama bazı kadınlar hep agrı çekermiş korkma normalmiş yani.çok şiddetli olursa düşük tehlikesi olurmuş
inşallah canım.daha önce üç düşüğüm oldu.kan pıhtılaşması var bende.bebe aspirin folik asit ve elevit kullanıyorum.bide her gün kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendime.geçen hafta kalp atışlarımızı duyduk bakalım artık hayırlısı...
ahh canım evlendim evleneli neredeyse 5 yıl oldu ilk kez yardim için geliyor.ilk hamileliğimi nasıl korkunc gecirdim anlatamam.yanımda bir allah kulu yoktu.doğuma bile yalnız gittim,ertesi gün haberi oldu ailemin...onda da annem geldi 10 gün kaldı gitti.yalnız olmak cok zor.ilk kez seviniyorum biri bana yardıma geliyo diye...
İns canim insinşallah o günleri görürüz canım sorunsuz tamamına erer bebişlerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla...
Bgun az da olsa mdem bulandi.bana deli diyeceksiniz belki ama ben buna cok sevindim
Kac gundur hic bir belirti yasamadigim cin paranoya olmustum
Sanirim bebegim iyi
Kizlar bu ikili testler falanda cok stresli heyecanli sanırım rim yaa.
Eltimde hamile ikili testi riskli cikmis amniyosentez dems dr..kiz cok kotuydu:26:
Allahim hepimze saglikla bebeklerimizi nasip etsin insallah.
Kizlar bu ikili testler falanda cok stresli heyecanli sanırım rim yaa.
Eltimde hamile ikili testi riskli cikmis amniyosentez dems dr..kiz cok kotuydu:26:
Allahim hepimze saglikla bebeklerimizi nasip etsin insallah.
İns amniosrntez sonucu iyi cikar eltinin bebeginin. İkili testin yanilma payi var uzulmesin...
canım benimde görümcemin bebeğine kesin özürlü dediler. Uzun zaman sonra hamile kalmıştı. yıkılmıştı resmen ve bunu diyende üniversite hastanesi. Sonra başka bi doktora daha gösterdiler sonuçları yada yeni test yaptırdı tam bilmiyorum orasını. Sapasağlam topaç gibi bi oğlu var şu anda. 2li testlerde yanılma payı olabiliyormuş. Bu nedenlede yaptırmak istemeyen çok var o nedenle ille yapılması gerek demiyoruz demişti benim doktorum. Ama bende yaptıracağım 26 eylülde.
Bugünlerede hepimizde bi ağrı bi sızı var.Demekki bu hafta sancı haftası.Tabiki pimpiriklenme ve korku haftası.İnşallah hepimizinki de sağlıklıdır kızlar.:26:
Evet kzlar bazi doktorlsr sadece ense kalinligi ve burun kemiği olusumuna mi ne bakiyorlsrmis..ikili yapmiyorlarms.
Simdi yapilipta yuksek riskli cikinca insan rahatta edemez yaa..amniyosentez yapacaklarımis bakalim inşallah iyi çıkar.
Bzlerinde eylul sonuna denkk geleck sanirim.hepimz ayni haftalarda heyecan yaşayacağiz
inşallah güzel haberini alırsın bir an önce her şey yoluna girer
aynen canım ultrasonda bebeğin burun kemiğini eer güzel gelişim göstermişse korkmaynın diyorlar doktorlar...,
Ikili üçlü test yaptirmayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?