2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canım kanama sancı olmadı hiç.kontrole gidince ögrendim ben. Güzel dileklerin içinde sagol inş hepimizin bebekleri saglıkla dogar

Geçmiş olsun canım.aynı şeyi bende yaşadım.mayısta kürtaj oldum.şimdi yine hamileyim.rabbim sanada inş.saglıklı bebekler nasip etsin.

slm kızlar aramıza yeni katılan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeğini kaybeden arkadaşlar içinde çok üzüldüm inanın ağladım okurken çok kötü bir durum inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalıp kucaklarına alırlar bebişlerini.. Ben çok fazla giremiyorum topiğe bulantı ve kusmaktan mahvoldum artık sağlık ocağında bikaç kan tahlilim yapıldı herşey normal glikozum düşük çıktı doktor beslenmene dikkat et dedi ama nerde ben bişey yiyemiyorum yediğimi beş dk geçmeden çıkarıyorum bunu anlattım bana bulantı için ilaç verdi ama ben korkuyorum içmiyorum bebeğim iyi sağlıklı olsun ben çekmeye razıyım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah geçecek herşey bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda unutçaz bütün dertlerimizi

benim ilkinde direkt kanama oldu yoğun ve koyuydu düştüğünü öğrendim.ikinci hamilelikte de yoğun olmayan açık renk kanamalar oldu bi kaç kere.şimdi bu 3. de 15 gün öncesine kadar baya baya kanamam oluyodu acık renk ve yine yoğun değildi.15 gündür bişey yok inşallahta olmaz.her hamilelikte böyle şeyler yaşayınca geriliyorum demek ki elimde olmuyor

evet canım karından baktı..bu hafta salı günü gidicem bakalım o zaman görünmezse vajinal bakarız dedi..

Gorunur gorunur buyumus olcak

Cok gecmis olsun... ne denir ki... ins 3 aylik donemi atlattiktan sonra saglikli bi hamilelik gecirir saglikla bi bebek dunyaya getirirsin canim...

sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlere..12.haftaya az kalıyor yavaş yavaş eylül sonu gibi en geç hepimiz 12.haftamızı tamamlamış oluruz..sonra cinsiyet telaşımız başlar..sonra alışverişlerimiz hazırlıklarımız..doğumlarımızz..
rabbim sağlıkla kavuştursun mis kokululara

Gozunuz aydin. Sizin nick bana yabanci gelmedi sanirim bi konuda yine konusmuslugumuz var gibi.

Gormustum ben de ama kimse yoktu.

Hosgeldin

bilmem valla konuşmuşuzdur bir başlık altında belkiii
teşekkür ederim...

onun varlığını hissettiğin an bağlanıyorsun biliyorum üzülüyorsun ama şükret demekki böyle hayırlısıymış doktorun demiş zaten sağlıklı olmayınca düşükler oluyormuş

daha kötü acılar var ben 9 ay taşıdım karnımda ama 7 aylıkken rahatsızlığını öğrendim kuzum sadece 10 gün yaşadı böyle bir acıyı rabbim kimselere yaşatmasın aminn
çok çok zor tarifsiz yine hamileyim ama sevinemiyorum oğlumun acısından öyle kötü ki rabbim bunu yaşatmasın hiç biriminize amin
rabbim daha beterinden sakınsın daha iyi sağlıklı hayırlı bir evlad nasip etsin inşallah aminn

Ayy bugün hep kötü duygular besliyodum kalp dururmu şuan iyimi falan derken kafayı bozmak üzereydm.senin bu konuşman harika iyi geldi ya Allah razı olşun senden arkadaşım oh bee.evet canım cennet kokusu evlat kokusu rabbim almayı nsip etsin saglıkla

ayy inşallah görünür canımm yaa sanki günler geçmiyo gibi geliyo bana :S
İlk hamilelik mi

Amiiin ins

Senin ilk gebelik mi

iyi akşamlar kızlar... nasılsınız??? ben de aynı durumlar... mide bulantıları... sürekli uyku hali... yerlerde sürünüyorum valla!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…