Hayırlı olsun canım gözün aydn.Allah hepimizi tamamına erdirsin inşlh.
Canım hayırlı olsun bebegn.Allah bu sefer kucagına almani nasip etsin.Bişey sormak istiyorum ama maksadım üzmek degil seni ama anlarsın bu tedirgnlik kötü birşey.yaşiyomu bişeymi oldu korkuyoruz.kalbi durunca belirtiler kayboldu demişsin ya kanama sancı falan oldumu.yoksa kontrole gdincemi ögrendin.şimdiden teşekürler.
kızlar çok üzgünüm bebeğimi kaybettim. ilaca bile gerek kalmadı kanamam başladı doktr ilerlemediğini sğlıklı bi gebelik olmadığını söyledi.bundan sonra 3 ay korunma önerdi.hayırlısı artık bunada şükür. [/QUOTE
canım yaaa( insan başta üzülüyor ama sağlıklsız bebekler tutunmuyor ya o bile teselli oluyor.benim de kanamayla bi bebeğim gitmişti.ikinciyi saglıkla dogurdum çok şükür.şimdi bu 3.gebeliğim ama bunda da tehlike var bakalım Allahtan hayırlısını diliyorum.geceleri rüyamda kanamam oldugunu filan görüyorum hep.ne kadar kendimi kasmak istemesem de kasıyorum farkında olmadan
canım benm biliyorum çok zor bi durum..bende yaşadım yakın bi zamanda..11haftalık olarak kontrole gitmiştim 8+1çıkmıştı :S bebeğimin kalbi durmuş ve ben onu 2hafta kadar öyle taşımışım bilmeden..
14mayısta kürtaj oldum..şimdi yeniden hamileyim..sakın ümidini kaybetme..içinden ağlamak geliyosa ağla sakın içine atma..ama nolur çok fazla hırpalama kendini tamam mı..
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
çok üzüldüm geçmiş olsun.inşlh hemen olur yine üzme canını[/QU
saolun kızlar.bende üzmüyorum kendimi her şeyde bir hayır vardır Allah'tan hayırlısı.inşallah tekrar hamile kalır sağlıcakla bebeğime kavuşurum...sizlerde inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...
kızlar çok üzgünüm bebeğimi kaybettim. ilaca bile gerek kalmadı kanamam başladı doktr ilerlemediğini sğlıklı bi gebelik olmadığını söyledi.bundan sonra 3 ay korunma önerdi.hayırlısı artık bunada şükür.
kızlar çok üzgünüm bebeğimi kaybettim. ilaca bile gerek kalmadı kanamam başladı doktr ilerlemediğini sğlıklı bi gebelik olmadığını söyledi.bundan sonra 3 ay korunma önerdi.hayırlısı artık bunada şükür. [/QUOTE
canım yaaa( insan başta üzülüyor ama sağlıklsız bebekler tutunmuyor ya o bile teselli oluyor.benim de kanamayla bi bebeğim gitmişti.ikinciyi saglıkla dogurdum çok şükür.şimdi bu 3.gebeliğim ama bunda da tehlike var bakalım Allahtan hayırlısını diliyorum.geceleri rüyamda kanamam oldugunu filan görüyorum hep.ne kadar kendimi kasmak istemesem de kasıyorum farkında olmadan
evet canım bende kendimi üzmüyorum artık inşallah bir gün bende anne olurum zaten yaşımda çok genç Allah' dan hayırlısını diliyorum.inşallah sende sağlıkla bebeğini kucağın alırsın üzme sende kasma kendini iyi bak bebeklerinebide düşürdüm ama kanamam fazla değil az az oluyo sen de nasıl olmuştu.? ilk defa olduğu için merak ediyorum hani fazla olmasımı gerekir diye
evet canım bende kendimi üzmüyorum artık inşallah bir gün bende anne olurum zaten yaşımda çok genç Allah' dan hayırlısını diliyorum.inşallah sende sağlıkla bebeğini kucağın alırsın üzme sende kasma kendini iyi bak bebeklerinebide düşürdüm ama kanamam fazla değil az az oluyo sen de nasıl olmuştu.? ilk defa olduğu için merak ediyorum hani fazla olmasımı gerekir diye
Yok canim fazla kanama olmaz benim oglumdan önce yaşadm düşük 4gün hafif kanama gördm bitti.6.günü ogluma hamile kalmışim.doktor korunma demişti.üzüntm geçmeden oglumun haberi geldi yani.Seninde öyle olack korunmayı birakr birakmaz kalacan bu sefer kucagına alacan inşlh.
Ya bende bugün bi kötüym bebegim iyi mi diyip duruyorum duyunca insan korkuyo kalp durmasi düşük falan.bende belirtide çok yok diye korkuyorum büyüyomu bişeymi oldu diye.bu benim umudum inş hayrlışı ile hepimizi tamamına erdirsin rabbim.sanada tez zamanda versin yine canım
evet canım karından baktı..bu hafta salı günü gidicem bakalım o zaman görünmezse vajinal bakarız dedi..
kızlar çok üzgünüm bebeğimi kaybettim. ilaca bile gerek kalmadı kanamam başladı doktr ilerlemediğini sğlıklı bi gebelik olmadığını söyledi.bundan sonra 3 ay korunma önerdi.hayırlısı artık bunada şükür.
Gorunur gorunur buyumus olcak
Cok gecmis olsun... ne denir ki... ins 3 aylik donemi atlattiktan sonra saglikli bi hamilelik gecirir saglikla bi bebek dunyaya getirirsin canim...
Gozunuz aydin. Sizin nick bana yabanci gelmedi sanirim bi konuda yine konusmuslugumuz var gibi.
Gormustum ben de ama kimse yoktu.
Hosgeldin
sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlere..12.haftaya az kalıyor yavaş yavaş eylül sonu gibi en geç hepimiz 12.haftamızı tamamlamış oluruz..sonra cinsiyet telaşımız başlar..sonra alışverişlerimiz hazırlıklarımız..doğumlarımızz..
rabbim sağlıkla kavuştursun mis kokululara
İlk hamilelik miayy inşallah görünür canımm yaa sanki günler geçmiyo gibi geliyo bana :S
sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlere..12.haftaya az kalıyor yavaş yavaş eylül sonu gibi en geç hepimiz 12.haftamızı tamamlamış oluruz..sonra cinsiyet telaşımız başlar..sonra alışverişlerimiz hazırlıklarımız..doğumlarımızz..
rabbim sağlıkla kavuştursun mis kokululara
bilmem valla konuşmuşuzdur bir başlık altında belkiii
teşekkür ederim...
onun varlığını hissettiğin an bağlanıyorsun biliyorum üzülüyorsun ama şükret demekki böyle hayırlısıymış doktorun demiş zaten sağlıklı olmayınca düşükler oluyormuş
daha kötü acılar var ben 9 ay taşıdım karnımda ama 7 aylıkken rahatsızlığını öğrendim kuzum sadece 10 gün yaşadı böyle bir acıyı rabbim kimselere yaşatmasın aminn
çok çok zor tarifsiz yine hamileyim ama sevinemiyorum oğlumun acısından öyle kötü ki rabbim bunu yaşatmasın hiç biriminize amin
rabbim daha beterinden sakınsın daha iyi sağlıklı hayırlı bir evlad nasip etsin inşallah aminn
İlk hamilelik mi
Amiiin ins
Senin ilk gebelik mi
ikinci sayılır canım..ilkini kaybettk kalbi durmuş kürtaj olmak zorunda kaldım :S
Cok gecmis olsum
iyi akşamlar kızlar... nasılsınız??? ben de aynı durumlar... mide bulantıları... sürekli uyku hali... yerlerde sürünüyorum valla!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?