Benim kiz diyor cin takvimi ama cinsiyeti erkek belirledigi icin sacma geliyor bana ama yine de baktim. Oglumda erkek gostermisti.
çok üzüldüm geçmiş olsun.inşlh hemen olur yine üzme canını[/QU
saolun kızlar.bende üzmüyorum kendimi her şeyde bir hayır vardır Allah'tan hayırlısı.inşallah tekrar hamile kalır sağlıcakla bebeğime kavuşurum...sizlerde inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...
cnm şimdi gördüm daha inan çok üzüldüm, ama Allah tan hayırlısı buysa sabır sebat en güzeli. Bol bol dua et en kısa zamanda hayırlısıyla kucağına al inşallah. Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin.
Selam kizlar.benimde idrar kulturum cikti.ureme olmadi yaziyor.dun kahveden daha acik sivi halde geldi akintim.bugun yine eskisi gibi resmen sutlukahvealistim artik da bebissaglikli olsun yeter.yarin yine doktora gidicem okula baslayip baslamamayi konusacagiz
ama direk şu anki yaşından bakmıyorsun önce çin yaşına bakıyorsun falan filan :) Aman dediğin gibi hiç biri kesin değil. Kesin bile olsa önce sağlıklı olsunlar da.
her zamanki gibi bulantılı bir güne merhabaa
bugün kızkardeşim gelecek yanıma.okulu başlayana kadar bir hafta kalıcak cok yardımı dokunacak bi hafta da bi haftadır.boguluyorum artık bulantıdan
Merhaba arkadaşlar, biraz saçma olucak belki ama birsey sorucam size. Dün ben hapsirdigimda kasigimda -tam da doktorumun bebisimi gördügü yerde- feci bir agri hissettim. ve gece koyu kahve akintim olmuş. ama tam adet olmam gereken donemdeyim, bu donemde koyu akintinin normal oldugunu okumustum? Kendimi tuhaf hissediyorum, bir yanim hapsirikla hicbisi olmaz diyor, bir yanim ya birsey olduysa diyor:-\
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası
Merhaba arkadaşlar, biraz saçma olucak belki ama birsey sorucam size. Dün ben hapsirdigimda kasigimda -tam da doktorumun bebisimi gördügü yerde- feci bir agri hissettim. ve gece koyu kahve akintim olmuş. ama tam adet olmam gereken donemdeyim, bu donemde koyu akintinin normal oldugunu okumustum? Kendimi tuhaf hissediyorum, bir yanim hapsirikla hicbisi olmaz diyor, bir yanim ya birsey olduysa diyor:-\
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası
Adet sancisi gibi sanci olmasi bicak saplanmasi gibi agri olmasi bunlar normal seyler. Kanama lekelenme ya yerlesme kanamasidir ya dusuk tehlikesi bunu anlamak icin muayene olmak gerekiyor. Korkmayin kizlar tedirginligimizi benislerimiz hissediyor. Mutlu olmaya calisalim surekli...
canım bu gece aynısı benimde başıma geldi hapşurdum ve kasıklarıma felaket bir ağrı saplandı kıvrandım ben resmen sonrasında geçti korkuyla lavoboya gittim ama bişi yoktu şkür... ama ben 2 gündür hiç iyi dğilim bebeğimi kaybedicem korkusu yaşıyorum burdaki kayıpları okudukça Rabbim yardımcımız olsn inşallah ama bu 9 ayı böle korkularla endişelerle nasıl geçircem hiç bilmiyorum...
27 yaşındayım Aydındayım ilk bebek sat 12.07.2013
Hosgeldin. Saglikla kucagina alirsin ins bebisni
Super yakeske kizkardesim olsaydi
9 ay degil endise kizlar. Hareketlerini hissetmeye basladigimizzda tedirgin olmiycaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?