2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Adet sancisi gibi sanci olmasi bicak saplanmasi gibi agri olmasi bunlar normal seyler. Kanama lekelenme ya yerlesme kanamasidir ya dusuk tehlikesi bunu anlamak icin muayene olmak gerekiyor. Korkmayin kizlar tedirginligimizi benislerimiz hissediyor. Mutlu olmaya calisalim surekli...

Benim kiz diyor cin takvimi ama cinsiyeti erkek belirledigi icin sacma geliyor bana ama yine de baktim . Oglumda erkek gostermisti.

ama direk şu anki yaşından bakmıyorsun önce çin yaşına bakıyorsun falan filan :) Aman dediğin gibi hiç biri kesin değil. Kesin bile olsa önce sağlıklı olsunlar da.

Son düzenleme:

cnm iyi olmana sevindim. ben de bulantılardan bezdim. ne yiyorum ne içiyorum, kafamı kaldıramıyorum bir de işe gidiyorum çok fena çook. Neyse bebiş iyi çok şükür.

her zamanki gibi bulantılı bir güne merhabaa

bugün kızkardeşim gelecek yanıma.okulu başlayana kadar bir hafta kalıcak cok yardımı dokunacak bi hafta da bi haftadır.boguluyorum artık bulantıdan

Merhaba arkadaşlar, biraz saçma olucak belki ama birsey sorucam size. Dün ben hapsirdigimda kasigimda -tam da doktorumun bebisimi gördügü yerde- feci bir agri hissettim. ve gece koyu kahve akintim olmuş. ama tam adet olmam gereken donemdeyim, bu donemde koyu akintinin normal oldugunu okumustum? Kendimi tuhaf hissediyorum, bir yanim hapsirikla hicbisi olmaz diyor, bir yanim ya birsey olduysa diyor:-\
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

Bisey olmamistir...

canım bu gece aynısı benimde başıma geldi hapşurdum ve kasıklarıma felaket bir ağrı saplandı kıvrandım ben resmen sonrasında geçti korkuyla lavoboya gittim ama bişi yoktu şkür... ama ben 2 gündür hiç iyi dğilim bebeğimi kaybedicem korkusu yaşıyorum burdaki kayıpları okudukça Rabbim yardımcımız olsn inşallah ama bu 9 ayı böle korkularla endişelerle nasıl geçircem hiç bilmiyorum...

haklısın canım üzülmemeliyim ama elimde değil işte, cuma günü leke şeklinde kan geldi doktora gittim. düşük tehlikesi var dedi ilaç yazdı kullanyorum amakarnım biraz ağrısa tedirgin oluyorum. gebelik için bir aylık dedi önümüzdeki cuma tekrar gideceğim kalp atışlarını duyacak mı bakalım herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için, umarım salıklı büyüdüğü günleri görürüz.

9 ay degil endise kizlar. Hareketlerini hissetmeye basladigimizzda tedirgin olmiycaz ki

Son düzenleme:
Oglum az hareket etmwdiginde hemen uzanir beklerdim cok surmedennhareket ederdi zaten rahatlardim

Hosgeldin . Saglikla kucagina alirsin ins bebisni

inşallah canım.daha önce üç düşüğüm oldu.kan pıhtılaşması var bende.bebe aspirin folik asit ve elevit kullanıyorum.bide her gün kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendime.geçen hafta kalp atışlarımızı duyduk bakalım artık hayırlısı...

Super ya keske kizkardesim olsaydi

ahh canım evlendim evleneli neredeyse 5 yıl oldu ilk kez yardim için geliyor.ilk hamileliğimi nasıl korkunc gecirdim anlatamam.yanımda bir allah kulu yoktu.doğuma bile yalnız gittim,ertesi gün haberi oldu ailemin...onda da annem geldi 10 gün kaldı gitti.yalnız olmak cok zor.ilk kez seviniyorum biri bana yardıma geliyo diye...

kızlar 7. haftamın içindeyim lekelenme şeklinde kanamam olmuş arkası gelir mi bilmiyorum bekliyorum arkası gelmezse normal mi sizde de oluyor mu ? akşam üstü bacaklarımda biraz ağrı vardı adet ağrısı gibi ama şimdi hiç bişey yok cevap yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…