2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
fefilifa senin bebeğin kalp atışı 148 canım bu arada baktım ben

yani kiz diyor sonuca gore :)
tesekkur ederim canim cok saglikli gelmemekle birlikte eglenceli de geliyor lakin biri kiz digeri erkek diyor saglikli olsunlarda
oğluş mu geliyor prenses mi farketmez

yani kiz diyor sonuca gore :)
tesekkur ederim canim cok saglikli gelmemekle birlikte eglenceli de geliyor lakin biri kiz digeri erkek diyor saglikli olsunlarda
oğluş mu geliyor prenses mi farketmez

bende çok çok inanmıyorum işte eğlence kısmı canımm
kaderimiz önemmli kaderde ne varsa o olacak yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar ıkısı de can...

bebişimi ilk öğrendiğimde erkek hissettim...
sonra kız hissetmeye başladım..
sonra yine erkek..
sonra yine kız..:)
cin takvimi erkek
kalp atımı 120 (ERKEK)
DOKTORUMUN İLK YORUMU ERKEĞE BENZİYOR BENCE ERKEK...
BEN HALA KIZ OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..
belirtilerim:

-mide bulantım hiç olmadı dencek gibiydi
-rahat bir hamilelik geçirdim
-iştahım arttı
-göğüslerim fazla buyumedi ama dolgunlaştı
-canım ne çok tatlı ne çok ekşi çekiyor ikisinden de yiyebiliyorum
-bebeğin kesesi 4+4 te göründü
-kalp atışı 5+3 te göründü
7+4 te baya şekillenmiş ve el ayak tomurcukları oluşmuştu...
bikaç haftaya kesin cinsiyetini öğrenirim ben hatta bu cumartesi kontrolum var bir yorum yapar doktorum

korkma canım bende 7+5 te duymuştum bebeğimin kalp atışını şimdi maşallah gayet iyiyiz :)

bende ayni duygular icindeyim bi kiz hissediyorum bir erkek
benimde mide bulantilarim kesildi goguslerim buyumedi rahat bir hamilelik geciriyorum cildimde ki sivilceler azaldi ama puruzsuz degil canim hic tatli cekmiyor aksine tuzlu ve eksi seyler yiyeyim istiyorum bi cinsiyetini ogrenmiyim diyorum bi meraktan catliyorum oyle iste :44::44:

kızlar birbirinize olan desteğiniz ne kadarda hoş.. hamile olmasamda ara ara buraya bakıp sizin heyecanınızı yaşıyorum :) Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşaallah.

Beni listeden çıkarabilirsiniz dün kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğim 7 haftalıkken karnımda gelişmemiş( içim yanıyo nasıl dayanıcam bilmiyorum bu acıya

canım benimmmm.. kuzucumm çok gemiş olsun.. Rabbim sabrını verecektir.. İnşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatların olacaktır senin de..

canımm çok üzüldüm durumuna.. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahhhh... duyma söylenenleri diyeceğm ama zor mutlaka.. Rabbim yardımcın olsun..

durucummm... çok iyi anlıyorum seni.. özellikle de habersiz çat kapı ziyaretler konusunda.. benim canım çıktı, haberli gelip gitmeye alıştırana kadar...1 - 1,5 yıl uğraştım... ama ben kazandımm

Kizlar gece kanamam artti..ayni adet gibi.
Sabaha kadsr bekledik hemen acile gittik.
Kesenin etrafi kanamis.riskli yatacaksin dedi.10 gun rapor verdi geldim yatıyorum.

Bebek iyiymis cok sukur. Büyümüş gunuyle uyumlu. 27mm olmus. Kalbi 140-150 atiyor dedi
Ama cok ama cok korktum kanamam hala geliyo az az da olsa.

Son düzenleme:

Valla yazini okuyunca aynen oyle dedim banada vaktinde cok yaptilar cok agladim
8. Senemdeyim artik umurumda bile degil

canımmmm hiç kıpırdama sen..... güzelce dinlen..Rabbim acil şifalar versin.. bebişinin iyi olduğuna da çok sevindim.. çok stres yapma bebeğin etkilenmesin.. Allah ın izniyla daha iyi olacaksın... içime öyle doğdu.

Canim cok ama cok gecmis olsun yat dinlen gececek insallah
Dunya yansa umurunda olmasin sen kendinin rahatini dusun

canım ilk gebeliğim benimde öyleydi hiç bi iş yapmamıştım daha doğrusu doktor yasaklamıştı iş ,ilişki hepsiyasaktı ... kesinlikle yüksek yerllere de uzanayım deme en cok kullandıkların alt taraflarda ya da tezgahın üstünde olsun valla çok dikkat etmek gerekiyor ben su pompasına bile basmazdım eşim hazır ederdi herşeyi... şimdiden çok geçmiş olsun yat dinlen e de bol bol dua et...

Cok tesekkur ederim kızlar. Ben bu kadar korkmamistim hic o nasil kandi yaa.

Gece yatarken aktigini hissettim ama kalkip bakamadım korkudan.sanki bebekle karsilasacskmisim gibi hossettim

Proloton depot vrrdi.progestsn ilac verdi.fitil de var herseyi kullanicam.

merhabalar kızlar bugün doktor randevum var çok heyecanlıyım bebişimin kalp atışlarını duymamıştım daha 7+2 yim kalp atışları duyulur mu sizce ? yine bir üzücü haber var allah sabır versin kaç gündür kara bulutlar geziniyor üstümüzde bende çok korkuyorum inşallah herşey yolundadır.

bence bugün kalp atışlarını duyabilirsin.hayırlı haberlerini bekliyoruz.

aman aman cok sukur bebek iyiymis ya yatarsin sorun degil tatlim cok dikkat et sakin kalkma :18:

canım kanamanın artmasına üzüldüm ama bebeğinin iyi olmasına çok sevindim ayakların hafif yüksekte olacak şekilde yat dur canım sen.. yemek tuvalet harici kalkma riskin geçene kadar. Rabbim inşallah evladını sana bağışlar

bu arada iğne ve ilaçlar da işe yarayacaktır Allahın izniyle...bol bol dua et ve bebeğinle konuş

bende 7+ 3 de duymustum duymasan bile endise etme sakin benim duymadi alttan muayene atti o zaman duymustum
insaallah bebeginle ilk konusmanizi yaparsin annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…