2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar benim grne kanamam başladı.
Igne oldum hemen yatıyorum
Tup bebek doktorum hemen yarin dr git ve clexane kes dedi.

Sabah bartina gdecrgiz inşallah iyidir bebegim.oldurecek beni korkudan ya

canım çok geçmiş olsun yaa inşallah kötü birşey yoktur, iyi haberlerini bekliyorum...

monarosa canım bebiş çok tatlı ben de bir dahaki gidişimde böyle görürüm sanıyorum

bende hiç söylemek istemiyordum aslında ilk başlarda ama eşim dayanamadı söyledi . İnşallah hayırlı ise devam eder , çocuğumuzu kucağımıza alırız.
Kayınvalidemi hiç sevmem ben , yapı olarak çok farklıyız kendini dünyanın en güzel en havalı kadını gibi görüyo hiç doğal değil , benimde hiç sevmediğim bir huy dur bu , Eşeğin istemediği ot burnunu dibinde bitermiş benimde öyle oldu. İlk başlarda sürekli gelmek isterlerdi hafta sonları evimize , telefonla arardı ama evden çıkmış olurdu biz yoldayız geliyoruz musade istemek yok .Birde çalışıyorum sadece hafta sonlarım var dinlenebileceğim bunu hiç düşünmezdi bilmediği için bu durumu . Ama artık tavrımı koydum istediği zaman gelemiyor artık. Birde iki yıllık evliyim oturup muhabbet etmişliğim yoktur kendisiyle çünkü onun tek derdi kendisi , sürekli kendini övme konuları. Bende sıkılıyorum ve hemen ortamdan uzaklaşıyorum.
Biraz uzattım ama içimi döktüm neyapayım :) , içimi dökeceğim ve beni anlayabilecek hiç kimse yok yakınlarımda.

arkadaşlar kayınvalide,görümce,kayınpeder ...vbb hiç kimse için sakın olaki üzülmeyin bende ilk bebeğimde çok takmış çok üzülmüş hamileliğimi ağlayarak geçirmiştim...ama şimdi çok mutluyum görmüyorum duymuyorum ilgilenmiyorum bebeğimin keyfini çıkartıyorum eşim etrafımda pervane çoookk tatlı bir kızım varr karnımda buyumeye çalışan minik bebeğim var sağlıklıyım huzurluyum ve bunu kimsenin bozmasına artık izin vermiyorum...
siz de hiçççç üzülmeyin takmayın...huzurla buyutun bebişinizi

ben varım bizde aydına yeni taşındık 15 gün falan oluyo yozgattan tayin olduk daha tam yerleşemedim bile.ama gezmeye geliyolar işte.

Beni listeden çıkarabilirsiniz dün kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğim 7 haftalıkken karnımda gelişmemiş( içim yanıyo nasıl dayanıcam bilmiyorum bu acıya

canim benim rabbim sabir versin ve en kisa zamanda nur topu gibi bir evlatla seni mukafatlandirsin insaallah
imtihan unutma ve sen bu imtihani gececeksin ve boy boy cocuklarin olacak ins sadece biraz sabir ve zaman
listeden de silmeyem istersen ne dersin?

Normal Yaşınız 28.
Mart ve Sonrası Doğduğunuz için
Yaşınıza +1 Eklendi
Çin Takvimine Göre Gebelik Yaşınız 29.
Çin Takvimine Göre Çocuğunuzun Cinsiyeti Kız
Aşağıda ki tablodan 29 yaş ve 7. Aya Bakınız.
Tekrar Hesapla

canim boyle ciktii.bizim iliskinin oldugu ay temmuzdu.ogrendigim ay agustosdu.Seninle yasimiz ayni ama niye sonuc ayni cikmadi bilmem

Eki Görüntüle 793884 Eki Görüntüle 793884 kızlaaar yeni geldi güzel haberlerle geldim. bebişim 11+1 günlük. öyle büyümüş ki bize el salladı iki kere. hareketleri çok netti.

aman yarabbimmmmmmmm
masaallahhhhh bıdığaaaaaa sunun tatliligina bakkkk masaallah subhanallahhh 41.000.000 kere masaallahhh ayyy cok duygulandim ben yaaaaa inanmiyorum bizim bebislerde mi boyle gorunecek
canim saglikla kucagina almayi da nasip ettin Allah

madem o kadar cok cocuk istiyorlar kizim yapsana nazini dusuk tehlikem varmis annecim yemegi sen yapabilir misin benim surekli yatmam gerekiyormus mutfagi sen toplarmisin annecim de politik ol ne zamana kadar soylemiceksin soyle ki naz yap ki yorulma hizmet etme 3 dusukten sonra bu benim hakkim de olmadi cnm senden bebeginden kiymetli degiller ya o sana emanet gereksiz yorma kendini bugun de benim kayinpederim geliyor gerci benim sagligim bu aralar iyi yemegimi yaparim ama mutfagi esime toplatacagim naz yapacagim cok fenayim diyecegim ne yapalim inan kayinvalidem gelseydi ilk gunun yemegini yapar diger gunler ona yaptirirdim

ahhh be canım benim kayınvalidem kendi evinde yemek yapmıyoki benim evimde yapsın.çok üşengeç.açtırma şimdi ağzımı.bide biraz dağınık ve hijyenik değil.en sağlıklısı benim yemek yapmam herkes açısından eşim yardım eder artık.tabağını bile kaldırmaz kayınvalidem ahhh ahhh

aynen canim tevazuudan uzak kibirli insanlari oldum olasi hic sevmem ki senin kayinvaliden
Allah yardimcin olsun en iyisini yapiyorsun uzak dur cunku kibirli insanlar egoistte olurlar aman aman
günaydınnn mutlu güzel haberlerle dolu bir gün diliyorummm hepinize...
gunaydin tatlim
aynen canim bende evliligimin ilk yillarinda olsaydim bende cok takardim lakin artik 8 yil olacak ve herkesi taniyorum neden boyle yapiyorlar diyip kendimi yemiyorum stres yapmiyorum kendimi ve esimi dusunuyorum ve artik cekirdek ailemizin yeni uyesini
kimse icin uzulmeye degmiyor akittigimiz o yaslara yazik ve o yillar birdaha asla geri gelmeyecek

kızlar merhaba doktordan geliyorum, doktorumun hesabına göre bebek 6+3 günlük kesemiz gayet düzgün ve bayağı büyümüş dedi
bebeğimiz de büyümüş 6mm olmuş gelişim gayet iyi aşama aşama gidiyoruz dedi ama kalp atışını henüz göremedik daha çok küçük
haftayı bekleyelim dedi 1cm e kadar bekleniyormuş normalde kendimi korkutmak da istemiyorum bişey olmasın bebeğime
geç duyan oldumu aranızda

tatlim benim kayinvalidem de artik yaslandigi icin birsey yapamiyor diyordum ama kendi kizinda yaptigini gorunce artik inanmiyorum o yuzden yaptirirdim ki kayinvalidem hepimizi cebinden cikarir cok guzel yemek yapar ve cok titizdir o yuzden ben rahatim ama senin durumunu gorunce vazgectim evet esine yuklen yardim etsin ve cok abartiya kacma hizmet konusunda madem cok usengec onu oyle kabul ettin oda seni boyle kabul etsin umdugunu degil buldugunu kabullensin artik valla ben boyleyim 8 yil olacak benim evliligim bazi seyleri takmiyorsun artik

canim ben 7+ 3 muydu oyleydi duydum oda alttan muayene ile meraklanma
saglikla sihhatle al kucagina ins

kişiden kişiye değişir kafana takma. 6+4 de duydum bende 6mm idi bebek.

eklediğiniz çin takviminde benim de

Normal Yaşınız 30.
Mart ve Sonrası Doğduğunuz için
Yaşınıza +1 Eklendi
Çin Takvimine Göre Gebelik Yaşınız 31.
Çin Takvimine Göre Çocuğunuzun Cinsiyeti Erkek
Aşağıda ki tablodan 31 yaş ve 7. Aya Bakınız. ,

çıktı bakalım tutacak mı

canım benim hiiiiç problem etme. Benim ilk ay sadece göğüs hassasiyetim vardı. Sonra geçti mide bulantım da yok. Doktora her gittiğimde soruyordum bana dedi ki. Kanlı bi akıntı harici hiç bir şey önemli değil belirtin olsa da olmasa da her gebelik ayrı. Ben de şimdi hiiiiç bir belirti yok sadece karnım biraz çıktı gibi okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…