2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
aman aman cok sukur bebek iyiymis ya yatarsin sorun degil tatlim cok dikkat et sakin kalkma :18:

Cok tesekkur ederim kızlar
Yatiyorum hep.esimde yemek yapmaya calisiyo garibim..
Inanin simdi kanama umrumda degil bbegim iyi ya diunyaya bedel
Tabi riske atamam bebism yatıyorum hep..Allahim kimseye yasatmasin stresli ya..zaten dr de yok burada dedigim gibi insanin aklina hersey geliyo.

çok çok geçmiş olsun kendine dikkat et canım

salı aksamı amcamı ıs kazasında kaybettıgımı ısten eve gıderken ogrendım dun ızınlıydım gelmedım
cok agladım
bebegım hala benımlemı degılmı bılmıyorum duygusal gel gıtleırm cok fazla cocuk psıkopat dogmazsa ıyıdır
onun dısında dıs tedavımı goruyorum ama ıdrar yolu enf devam edıyor dıyede urtkuyorum o yuzden cuma gunu dıs ıcın kontrole gıttıgımde enf testıde yaptırıcam
oyle yanı
bebegımın cınsıyetının hala erkek oldugunu dusunuyorum buarada ben

Kaybı olan arkadaşlara ALlahtan sabır diliyorum en kısa zamanda iyi haberler duysunlar inşallah aynı acıyı yaşamış biri olarak cok ii anlıyorum onları söylenecek fazla birşey yok bende hamile kalmadan 3 ay önce bebeğimi kaybettim hiç isyan etmedim zaten saglıksızdı dıye düşündüm Allah'a sığındım şimdi Rabbim 2 tane birden nasip etti,darısı bütün isteyenlerin başına bu ara kaybı olan annelerle tarihimiz aynıydı Sabah'ta Ebru gündeşin haberini duydum onunda bebeğinin kalbi durmuş dayanamadım kaçamak yaptım tek başıma evin yakınındaki bi tıp merkezine gittim çok şükür kalpleri atıyordu minnoşların nerdeyse herhafta hastanelerdeyim ne zaman geçecek bu endişeler bilmiyorum???

Bence kesinlikle söyleme ayağınla dizinle ilgili bir hastalık uydur midemi üşüttüm vs de işte yapma sadece yemek yap onuda yazdıklarını okudum canım aç kalmanı istemem

siz böyle yazınca çok üzülüyorum ne değişik kv ler var benim kv de melek valla ayda yılda bir gelir habersiz asla gelmez hiç birşeye karışmaz aman nazar değmesin

en iyisini yapıyorsun canım hayat üzülmek için çok kısa

7+2 de duydum bende o tarihlerde duyamamıştım canım

maşallah canım hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun sende zamanında kucağına al inşallah

canım kendine de bebişinede çok iyi bak geçmiş olsun riski biran önce atlatırsınız inşallah

İnşallah duyarsın canım bende 7+2 de duydum ultrason aletine Dr.a herşeye göre değişiyor galiba

Kizlar mide bulantisi acikinca daha cok kuduran varmiii:26:

Tabi sakın aç kalma canım açlık en büyük mide bulantı sebebi

Başın saolsun canım çok üzüldüm Allah geride kalanlara sabır ve metanet versin lütfen sende kendini topla sadece kendi başına değilsin herşeyden önce bebişini düşünmen lazım canım

Bir taşla iki kuş maşallah sağlıkla al kucağına

Allah rahmet eylesin canim mekani cennet olsun.

Benim normalde çok bulantım olmuyor ama karnım açken kötü oluyorum. sabah ve akşam yemeklerinden önce kalkıyor midem. o nedenle gün içinde ofiste masamın üzerinde devamlı tuzlu çubuk, leblebi vb bulunduruyorum. ara ara atıyorum ağzıma.

sen de aç kalmamaya bak tatlım

çok üzüldüm canım yaa, başınız sağolsun. Rabbim geride kalanlara sabır ve sağlıklı ömür versin. ne yazık ki hayat böyle, bir yanda ölüm bir yanda doğum...

cnm ben ocak doğumluyum ondan benim yaşa 2 eklendi. fark ondan olabilir.

kızlar bulantı, kusma ve halsizliğime 2 gündür ishal de eklenince öğlen doktora gittim.
44 Kiloya düşmüşüm bebek iyi çok şükür ama sen böyle idare edemezsin yatıralım 2 gün dedi.
Serum takviyesi yapacak, yarın ve cmt. hastanedeyim

ahh canim basiniz sagolsun cok uzuldum
korkma psikopat dogmaz ins bunlar hayatin kanunu ne yapalim ve cokk cok gecmis olssun Allah bebeklerin savunma mekanizmasini bizimkilerden daha kuvvetli yapiyormus oyle okumustum hem duygusal hem saglik acisindan o yuzden cok endise etme dinlen ve rahat olmaya calis ne kadar yapabiliriz bilemiyorum ama bebegin icin..

canim cok fazla duymamaya calisacagiz streste iyi degil biliyorsun bizler icin olacagi varsa olur olmayacaksa da yasayacaksa da bu minnoslar kimse engel olamaz Allahin izniyle
evet endiselenecegiz belki hemde kucagimiza alana kadar ama Takdir-i Ilahi dua edicez dikkat edicez stres yapmicaz

kızlar kan testinden hamilelik sonucu kaç gün sonra çıkıyor sonuç tam çıkıyor mu yardımunuz lütfeeencı olurmus

teşekkür ederim
tabı cok beklenmedık ve fecı bır sekılde kaybettık yazıp buradakılerı etkılemek ıstemıyorum ayrıca bu kısı amcam aklımdann cıkmıyor tabıkı derın bı uzuntu ıcındeyım cıkamıyorum ve aglıyorum cok fazla
nedense bebegıme bısey oldu gıbı hıssedıyorum ogluma hamıleyken buyuk amcamın hanımını kaybetmıstık ancak bebegıme bırsey olur dıye tazıye evınden uzak durmustum korumustum kendımı
bu sefer farklı hem oluş seklı hem altlı ustlu oturuyoruz hem annemden babamdan cok gordugum kısıydı aynı yerde oturdugumuz ıcınde
oyle yanı
14 eylulde kontrolum vardı erkene cekebılırım
bıre saglık ocagını arıcaktım kalp atıslarını duyunca haber ver dusuk oluyor bız bılmıyoruz fılan dedıler telefonlara cevap vermıyorlar
acaba saglık ocakları 4 temı kapanıyor

Canım sen daha 9 haftalıksın doktor nasıl cinsiyet tahmininde bulundu anlamadım.

Canım çok şükür bebeğin sağlıklıymış.Yerinden kalkma.Sürekli dinlen.geçmiş olsun.

Canim yat tabi takviye iyi olur.ama bence sonrasinda bulanti hapi kullan.kusmak cokyoruyor vucudu.asiriysa hap al derim doktarina sorda.
kızlar kan testinden hamilelik sonucu kaç gün sonra çıkıyor sonuç tam çıkıyor mu yardımunuz lütfeeencı olurmus
ozelse canim bir iki saate cikar.

Allah sabirversin canim.Mekani cennet olsun

Canim dinlen guzelce.olmazsauzatirsin raporu.Zaten azalmista kanaman.
Evet evet acken daha da artiyor.

Başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin..dayanması zordur eminim..amcanın mekanı cennet olsun..kendine dikkat etmeye çalış..Rabbimiz o kadr büyük kü bizlere en kötü şeyleri bile unutma kabiliyeti vermiş..düşünsene yavrusu erken kaybeden anne gün gelir ilk günki gibi unutamasaydı acısını yaşayabilirmiydi hiç.kii annelik duygusu....o yüzden canım amacanın ailesinede sana da hayat devam edecek..unutacaksınız..ama sen kendine bebeğine dikkat et..hamilelik insan vücudunu güçlü yapıyor..bebekte ona keza umduğumuzdan daha güçlü tutunuyor anneye..o yüzden sen endişe etme korkma..ama kendininide kaybetme..soluklanmayı unutma....
dua ile....çok öpüyorum..

Eki Görüntüle 793884 Eki Görüntüle 793884 kızlaaar yeni geldi güzel haberlerle geldim. bebişim 11+1 günlük. öyle büyümüş ki bize el salladı iki kere. hareketleri çok netti.

kızzz maşallhhhheli kolu bacağı göbüşüüüü herşeyi belli kız:) maşşalhhhh kuzumuza Rabbim Esirgesin....
insana benzedikçe daha bir inanası geliyor insanın..
benim ultrason resimlerin daha küçük olduğundan çok belirsiz..bende sabırsızlanıyorum insan evladına benzesin diye:)hadi bakalımmm ...

Belkide herkez kendine aglar
amcamın yaptıgı ısı her zaman babam yaparmıs o gun amcam cıkmıs ve oradan dusmus malesef
ya babam olsaydı dusuncesı ıse bambaska bırsey
Illakı hayat bır yerden devam edecek
ama suanda benım ıcın eve gıtmemın hıc bır mutlu yanı yok belkıde hamıle dıyede boyle dusunuyorum
dusunsenıze aslında bız hep yalnızız
cocuklar ıcın onca fedakarlıga katlanıyor da ınsan o cocuklar donup aılelerın bır elınden tutmuyor
amcamın oglu cok zengın yanı amcam o ıse gıtmek zorunda degıldı gıtmeyebılırdı yada bır ıs yerı acılırdı fılan
detaya gırmıyeyım benım babamında ıhtıyacı yok benım babam ıse kendı ıs yerınde duramadıgı ıcın gıdıyordu bırde mecbur olmak vardı amcam gıbı
en nıhayetınde tutuncak bır dalım yokmus gıbı hıssedıyorum

en fazla 1 haftaya bu dusuncelerım elbette degısecek ama ne zaman acaba gerceklerı gorecegız onuda bılmıyoruz yaradılıs ıste
saclar hep cocuklara supurge bende cok fazla oyleyım
bakalım bızler neler yasayacagız yaslandıgıız zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…