aman aman cok sukur bebek iyiymis ya yatarsin sorun degil tatlim cok dikkat et sakin kalkma :18:
canım kanamanın artmasına üzüldüm ama bebeğinin iyi olmasına çok sevindimayakların hafif yüksekte olacak şekilde yat dur canım sen.. yemek tuvalet harici kalkma riskin geçene kadar. Rabbim inşallah evladını sana bağışlar
bu arada iğne ve ilaçlar da işe yarayacaktır Allahın izniyle...bol bol dua et ve bebeğinle konuş
Kizlar gece kanamam artti..ayni adet gibi.
Sabaha kadsr bekledik hemen acile gittik.
Kesenin etrafi kanamis.riskli yatacaksin dedi.10 gun rapor verdi geldim yatıyorum.
Bebek iyiymis cok sukur. Büyümüş gunuyle uyumlu. 27mm olmus. Kalbi 140-150 atiyor dedi
Ama cok ama cok korktum kanamam hala geliyo az az da olsa.
Kizlar mide bulantisi acikinca daha cok kuduran varmiii:26:
benimde randevum 21 eylülde ama ben 13 üne başka bi doktora daha aldım.bakalım ne olucak hayırlısıyla.felaket midem bulanıyo.yarın da kayınvalidemle kayınpeder bize gelicekler bir hafta 10 gün kalırlar o zaman napıcam hiç bilmiyorum.bütün gün ayakta olucak koşturucam hephamile olduğumuda bilmiyolar söylemedim söylemeyide düşünmüyorum.3 düşüğüm oldu benimde çok eleştirdiler çok kırıldım bu sefer söylememeye kararlıyım.düşük yaptığımda nasılsın kızım ağrın var mı kanaman var mı diyeceğine gece korkuttular mı vs. vs. hurafelerle beni çok üzdü.muska yazdırmaya bile kalktı.eşimede baskı yapıyomuş tedavi olun çocuğunuz olmasında görün vs. vs. çok kırgınım çokkkkkkk...
bende hiç söylemek istemiyordum aslında ilk başlarda ama eşim dayanamadı söyledi . İnşallah hayırlı ise devam eder , çocuğumuzu kucağımıza alırız.
Kayınvalidemi hiç sevmem ben , yapı olarak çok farklıyız kendini dünyanın en güzel en havalı kadını gibi görüyo hiç doğal değil , benimde hiç sevmediğim bir huy dur bu , Eşeğin istemediği ot burnunu dibinde bitermiş benimde öyle oldu. İlk başlarda sürekli gelmek isterlerdi hafta sonları evimize , telefonla arardı ama evden çıkmış olurdu biz yoldayız geliyoruz musade istemek yok .Birde çalışıyorum sadece hafta sonlarım var dinlenebileceğim bunu hiç düşünmezdi bilmediği için bu durumu . Ama artık tavrımı koydum istediği zaman gelemiyor artık. Birde iki yıllık evliyim oturup muhabbet etmişliğim yoktur kendisiyle çünkü onun tek derdi kendisi , sürekli kendini övme konuları. Bende sıkılıyorum ve hemen ortamdan uzaklaşıyorum.
Biraz uzattım ama içimi döktüm neyapayım :) , içimi dökeceğim ve beni anlayabilecek hiç kimse yok yakınlarımda.
arkadaşlar kayınvalide,görümce,kayınpeder ...vbb hiç kimse için sakın olaki üzülmeyin bende ilk bebeğimde çok takmış çok üzülmüş hamileliğimi ağlayarak geçirmiştim...ama şimdi çok mutluyum görmüyorum duymuyorum ilgilenmiyorum bebeğimin keyfini çıkartıyorum eşim etrafımda pervane çoookk tatlı bir kızım varr karnımda buyumeye çalışan minik bebeğim var sağlıklıyım huzurluyum ve bunu kimsenin bozmasına artık izin vermiyorum...
siz de hiçççç üzülmeyin takmayın...huzurla buyutun bebişinizi
kızlar merhaba doktordan geliyorum, doktorumun hesabına göre bebek 6+3 günlük kesemiz gayet düzgün ve bayağı büyümüş dedi
bebeğimiz de büyümüş 6mm olmuş gelişim gayet iyi aşama aşama gidiyoruz dedi ama kalp atışını henüz göremedik daha çok küçük
haftayı bekleyelim dedi 1cm e kadar bekleniyormuş normalde kendimi korkutmak da istemiyorum bişey olmasın bebeğime
geç duyan oldumu aranızda
bebişimi ilk öğrendiğimde erkek hissettim...
sonra kız hissetmeye başladım..
sonra yine erkek..
sonra yine kız..:)
cin takvimi erkek
kalp atımı 120 (ERKEK)
DOKTORUMUN İLK YORUMU ERKEĞE BENZİYOR BENCE ERKEK...
BEN HALA KIZ OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..
belirtilerim:
-mide bulantım hiç olmadı dencek gibiydi
-rahat bir hamilelik geçirdim
-iştahım arttı
-göğüslerim fazla buyumedi ama dolgunlaştı
-canım ne çok tatlı ne çok ekşi çekiyor ikisinden de yiyebiliyorum
-bebeğin kesesi 4+4 te göründü
-kalp atışı 5+3 te göründü
7+4 te baya şekillenmiş ve el ayak tomurcukları oluşmuştu...
bikaç haftaya kesin cinsiyetini öğrenirim ben hatta bu cumartesi kontrolum var bir yorum yapar doktorum
Kesenin etrafi kanamis.riskli yatacaksin dedi.10 gun rapor verdi geldim yatıyorum.
Bebek iyiymis cok sukur. Büyümüş gunuyle uyumlu. 27mm olmus. Kalbi 140-150 atiyor dedi
merhabalar kızlar bugün doktor randevum var çok heyecanlıyım bebişimin kalp atışlarını duymamıştım daha 7+2 yim kalp atışları duyulur mu sizce ? yine bir üzücü haber var allah sabır versin kaç gündür kara bulutlar geziniyor üstümüzde bende çok korkuyorum inşallah herşey yolundadır.
salı aksamı amcamı ıs kazasında kaybettıgımı ısten eve gıderken ogrendım dun ızınlıydım gelmedım
cok agladım
bebegım hala benımlemı degılmı bılmıyorum duygusal gel gıtleırm cok fazla cocuk psıkopat dogmazsa ıyıdır
onun dısında dıs tedavımı goruyorum ama ıdrar yolu enf devam edıyor dıyede urtkuyorum o yuzden cuma gunu dıs ıcın kontrole gıttıgımde enf testıde yaptırıcam
oyle yanı
bebegımın cınsıyetının hala erkek oldugunu dusunuyorum buarada ben
Kaybı olan arkadaşlara ALlahtan sabır diliyorum en kısa zamanda iyi haberler duysunlar inşallah aynı acıyı yaşamış biri olarak cok ii anlıyorum onları söylenecek fazla birşey yok bende hamile kalmadan 3 ay önce bebeğimi kaybettim hiç isyan etmedim zaten saglıksızdı dıye düşündüm Allah'a sığındım şimdi Rabbim 2 tane birden nasip etti,darısı bütün isteyenlerin başına bu ara kaybı olan annelerle tarihimiz aynıydı Sabah'ta Ebru gündeşin haberini duydum onunda bebeğinin kalbi durmuş dayanamadım kaçamak yaptım tek başıma evin yakınındaki bi tıp merkezine gittim çok şükür kalpleri atıyordu minnoşların nerdeyse herhafta hastanelerdeyim ne zaman geçecek bu endişeler bilmiyorum???
salı aksamı amcamı ıs kazasında kaybettıgımı ısten eve gıderken ogrendım dun ızınlıydım gelmedım
cok agladım
bebegım hala benımlemı degılmı bılmıyorum duygusal gel gıtleırm cok fazla cocuk psıkopat dogmazsa ıyıdır
onun dısında dıs tedavımı goruyorum ama ıdrar yolu enf devam edıyor dıyede urtkuyorum o yuzden cuma gunu dıs ıcın kontrole gıttıgımde enf testıde yaptırıcam
oyle yanı
cok agladım
oyle yanı
Normal Yaşınız 28.
Mart ve Sonrası Doğduğunuz için
Yaşınıza +1 Eklendi
Çin Takvimine Göre Gebelik Yaşınız 29.
Çin Takvimine Göre Çocuğunuzun Cinsiyeti Kız
Aşağıda ki tablodan 29 yaş ve 7. Aya Bakınız.
Tekrar Hesapla
canim boyle ciktii.bizim iliskinin oldugu ay temmuzdu.ogrendigim ay agustosdu.Seninle yasimiz ayni ama niye sonuc ayni cikmadi bilmem
ahh canim basiniz sagolsun cok uzuldumsalı aksamı amcamı ıs kazasında kaybettıgımı ısten eve gıderken ogrendım dun ızınlıydım gelmedım
cok agladım
oyle yanı
Kaybı olan arkadaşlara ALlahtan sabır diliyorum en kısa zamanda iyi haberler duysunlar inşallah aynı acıyı yaşamış biri olarak cok ii anlıyorum onları söylenecek fazla birşey yok bende hamile kalmadan 3 ay önce bebeğimi kaybettim hiç isyan etmedim zaten saglıksızdı dıye düşündüm Allah'a sığındım şimdi Rabbim 2 tane birden nasip etti,darısı bütün isteyenlerin başına bu ara kaybı olan annelerle tarihimiz aynıydı Sabah'ta Ebru gündeşin haberini duydum onunda bebeğinin kalbi durmuş dayanamadım kaçamak yaptım tek başıma evin yakınındaki bi tıp merkezine gittim çok şükür kalpleri atıyordu minnoşların nerdeyse herhafta hastanelerdeyim ne zaman geçecek bu endişeler bilmiyorum???
bebişimi ilk öğrendiğimde erkek hissettim...
sonra kız hissetmeye başladım..
sonra yine erkek..
sonra yine kız..:)
cin takvimi erkek
kalp atımı 120 (ERKEK)
DOKTORUMUN İLK YORUMU ERKEĞE BENZİYOR BENCE ERKEK...
BEN HALA KIZ OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..
belirtilerim:
-mide bulantım hiç olmadı dencek gibiydi
-rahat bir hamilelik geçirdim
-iştahım arttı
-göğüslerim fazla buyumedi ama dolgunlaştı
-canım ne çok tatlı ne çok ekşi çekiyor ikisinden de yiyebiliyorum
-bebeğin kesesi 4+4 te göründü
-kalp atışı 5+3 te göründü
7+4 te baya şekillenmiş ve el ayak tomurcukları oluşmuştu...
bikaç haftaya kesin cinsiyetini öğrenirim ben hatta bu cumartesi kontrolum var bir yorum yapar doktorum
Canim yat tabi takviye iyi olur.ama bence sonrasinda bulanti hapi kullan.kusmak cokyoruyor vucudu.asiriysa hap al derim doktarina sorda.kızlar bulantı, kusma ve halsizliğime 2 gündür ishal de eklenince öğlen doktora gittim.
44 Kiloya düşmüşüm bebek iyi çok şükür ama sen böyle idare edemezsin yatıralım 2 gün dedi.
Serum takviyesi yapacak, yarın ve cmt. hastanedeyim
ozelse canim bir iki saate cikar.kızlar kan testinden hamilelik sonucu kaç gün sonra çıkıyor sonuç tam çıkıyor mu yardımunuz lütfeeencı olurmus
teşekkür ederim
tabı cok beklenmedık ve fecı bır sekılde kaybettık yazıp buradakılerı etkılemek ıstemıyorum ayrıca bu kısı amcam aklımdann cıkmıyor tabıkı derın bı uzuntu ıcındeyım cıkamıyorum ve aglıyorum cok fazla
nedense bebegıme bısey oldu gıbı hıssedıyorum ogluma hamıleyken buyuk amcamın hanımını kaybetmıstık ancak bebegıme bırsey r
Canim dinlen guzelce.olmazsauzatirsin raporu.Zaten azalmista kanaman.Cok tesekkur ederim kızlar
Yatiyorum hep.esimde yemek yapmaya calisiyo garibim..
Inanin simdi kanama umrumda degil bbegim iyi ya diunyaya bedel
Tabi riske atamam bebism yatıyorum hep..Allahim kimseye yasatmasin stresli ya..zaten dr de yok burada dedigim gibi insanin aklina hersey geliyo.
Evet evet acken daha da artiyor.Kizlar mide bulantisi acikinca daha cok kuduran varmiii:26:
teşekkür ederim
tabı cok beklenmedık ve fecı bır sekılde kaybettık yazıp buradakılerı etkılemek ıstemıyorum ayrıca bu kısı amcam aklımdann cıkmıyor tabıkı derın bı uzuntu ıcındeyım cıkamıyorum ve aglıyorum cok fazla
nedense bebegıme bısey oldu gıbı hıssedıyorum ogluma hamıleyken buyuk amcamın hanımını kaybetmıstık ancak bebegıme bırsey olur dıye tazıye evınden uzak durmustum korumustum kendımı
bu sefer farklı hem oluş seklı hem altlı ustlu oturuyoruz hem annemden babamdan cok gordugum kısıydı aynı yerde oturdugumuz ıcınde
oyle yanı
14 eylulde kontrolum vardı erkene cekebılırım
bıre saglık ocagını arıcaktım kalp atıslarını duyunca haber ver dusuk oluyor bız bılmıyoruz fılan dedıler telefonlara cevap vermıyorlar
acaba saglık ocakları 4 temı kapanıyor
kızlar kan testinden hamilelik sonucu kaç gün sonra çıkıyor sonuç tam çıkıyor mu yardımunuz lütfeeencı olurmus
Eki Görüntüle 793884 Eki Görüntüle 793884 kızlaaar yeni geldi güzel haberlerle geldim. bebişim 11+1 günlük. öyle büyümüş ki bize el salladı iki kere. hareketleri çok netti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?