2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Gülüm annen-ablan götüremez mi? Bekletmeseniz fazla

anneler muhallebi yapmak istesek süt pirinç unu tamam da seker yasak muhallebiyi nasıl yapıcaz bal yasak.yapan varsa cevap yazabilir mii..pekmezle denemeyi düşünüyorum.nasıl olur acaba

Canım benim oğluşun doktoru anne sütüyle yapabilirsin demişti bi dene istersen

Gülüm annen-ablan götüremez mi? Bekletmeseniz fazla
canım doktor aradı şimdi...o delik her bebekte olur ama kapalıdır... senin bebeğinde açılmış olabilir ama zamanla kapanır dedi...akıntı şeffaf su kıl gibi şeyler varsa içinde ozamn müdehale edilip ameliyatla o kısım alınması gerekir dedi... ben sadece deliği gördüm içinde öyle şeyler yoktu... ozamn izlemede ol ... merak etme falan dedi...ne yapsam bilemedim ben yine götürsem yine aynı şeyi söyleyecekmiş takip et diyecekmiş... çok üstelersek içimiz rahat etmezse anestezi verip bayıltıp mr a sokacaklarmış...minnacık kızım o tünele girecek MR den önce 4-5 saat aç kalması gerekiyormuş uyursa anesteziye gerek kalmazmış ...o kadar aç kalınca uyumazki hem hadi uyanırsa tünelin içinde korkar....ve bebek olduğu için kolay ayılmazmış ...bu belirtiler olursa MR isteriz dedi...

Canım bence geciktirme bir yol bul ve kızını hemen götür hem sen rahat edersin hemde belli mi olur belki erken teşhisle çözülecek bir olaydır sonra üzülmezsin

dr güveniyorsan problem yok ama güvenmiyorsan başka dr da sor için rahat etsin inşallah gerek kalmaz mr a

İkinci delik olayına ne dedı? Asıl soru işareti onda idi.

Anestezş cok zor bu kadar kucuk bebege. Hıcbir anne goze alamaz. Normal kontrolun hafta sonuna dogru sanırım. Olmazsa kontrolde yine gundeme getir. En azından doktor da muayene eder. Bilemiyorum ki. Riskler olunca akıl verilmiyor. İnşallah dokrorun dedigi gibidir...

Ne kadr sıkıntılı süreç ( bencede git götür bi , belki gerek kalmayacak hiç bunlara en azından soru işareti kalmaz kafanda canım

Ne kadr sıkıntılı süreç ( bencede git götür bi , belki gerek kalmayacak hiç bunlara en azından soru işareti kalmaz kafanda canım

Dr biseyi yok diyor hayrlisi cnm umarim duzelirler allah kimseyi cocuguyla sinamasn gercktn cok kotuyms

2. deliğede ucu kapalıdır muhtemelen dedi.. evet onun dibi görünüyor ama dediğin gibi neden şimdi çıktı delik...hembu hafta kontrolü var sağlık ocağındaki doktora göstereyim en yakın ulaşabileceğim o doktor ...eğer o derseki götür bir cerraha aynı gün götürürüm...ama işte riske alamadıkları için içinde ne var bakacaklardır muhtemelen..... akşam iyice bakayım deliklere ...eşimide arıyorum arıyorum daha yeni açtı teli uyuyormuş... kv cebi kapalı... oturtmaın çocuğu dedim... oturmasından olmamıştır diyor...

HIRSIZI dr gerkli açıklamayı yapmış götürsende aynı seyı söyleyecektır sağlık ocağına gittiğinde göster ona göre götürürsün bu karadarcık çocuk anestezi almasın inş mr gerek kalmaz çok geçmiş olsun

esmer şurada 7ay var.yaşını geçince başlarsın çalışmaya..bütün dertler gidiverir akşam eve döndüğünde..

Benim oğlan keçi gibi inatçı :) bide keçi sütü içse nolacak bilmem :)) biz keçi sütü içmeyelim bari :)

Canım benim oğluşun doktoru anne sütüyle yapabilirsin demişti bi dene istersen

ya alıntı yapıp yazayım dedim unutup cevap ver dedim sonra düzeltelim dedim süre geçti dedi tel. zor oluyor

anne sütü iyi hoş ama kaynatılmıyor ki tatlım.oğlumu doyursun da tombalak doymuyor gibi bu aralar

Kuzum çok çok geçmiş olsun.. Sen sağlık ocağındaki göster bi ela yı.. İnşallah telaşlanacak bir durum yoktur..

bizim oğlana mama sandalyesi alcam nasıl bir şey alcağıma karar veremiyorum bir de elektirikli süt sağma makinası kullanan arkadaşlar hangi marka iyidir tavsiye ederseniz sevinirim...
Medela canım bendeki..

İyileşiyor yavas yavas canım. Konuşmaya basladı. Ayagı aksıyor ama o da düzelecek zamanla, fizik tedaviye devam

Masallah kuzuna, uzasın&büyüsün saglıkla büyüt inşallah

Tatlım çok geçmiş olsun.. Rabbim beterinden saklasın.. Nasıl kerem iyi di mi...

Bu arada yeğenine çok geçmiş olsun.. Kaçırmışım ben.

anneler muhallebi yapmak istesek süt pirinç unu tamam da seker yasak muhallebiyi nasıl yapıcaz bal yasak.yapan varsa cevap yazabilir mii..pekmezle denemeyi düşünüyorum.nasıl olur acaba

Formül mama kullanabilirsin canım..

Biz bugün emiyoruz sadece .. Ne çorba ne yoğurt yedik.. Itiraz hep.. Çok sevdiğimiz armuttan bile birkaç kaşık yedik.. Hayırdır inşallah...

Jazzquell kuzum cicileri güzel mutlu günlerde giysin idilcim...

Tesekkürler canım. İkisi de iyi cok şükür.

Senin deepfreeze delikanlısı ne yapıyor

hırsızı inşallah sen evham yapıyorsunsundur ve hiçbirşey çıkmaz ama sakın tek doktorun teşhisine göre hareket etme hepsi farklı birşey söylüyor sonuçta.sonradan daha önemli sorunlar çıkmasın.muhallebiye su neden koyuyoruz süt daha iyi değil mi.ayrıca pirinç onu doyurucu birşey mi yoksa besleyici birşey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…