formül mama dediğin aptamil su ile karıştırdıgımız toz gibi şey galiba.onu ilk hafta kullandım süt gelene kadar.hazır şeyler kullanma istemiyorum elimden geldigince
Kızlar Gülcemin geniz tıkalı iki gündür serum fizyolojik damlarım gece çok uyandı ama idare etti şimdi de öksürüyor keyifsiz ne yapsam doktora acile mi götürelim yoksa yarını mı bekleyelim göğsünden hırıltı filan gelmiyor
Kızlar Gülcemin geniz tıkalı iki gündür serum fizyolojik damlarım gece çok uyandı ama idare etti şimdi de öksürüyor keyifsiz ne yapsam doktora acile mi götürelim yoksa yarını mı bekleyelim göğsünden hırıltı filan gelmiyor
hırsızı inşallah sen evham yapıyorsunsundur ve hiçbirşey çıkmaz ama sakın tek doktorun teşhisine göre hareket etme hepsi farklı birşey söylüyor sonuçta.sonradan daha önemli sorunlar çıkmasın.muhallebiye su neden koyuyoruz süt daha iyi değil mi.ayrıca pirinç onu doyurucu birşey mi yoksa besleyici birşey mi
Ben su kullanıyorum çünkü inek sütü alerjisi var oğlumun.. Şimdi diyetteyim eğer geçmez ise kan testi yapıp mamayıda laktozsuz olan hazır mamaya geçeceğim , o yüzden 4 aylıkken ek gıdaya başladık biz ...
Pirinç unu doyurucu değil herhaldeki o kadar muhallebinin ardından bide mama yiyor oğluş :)))))
Çok geçmiş olsun canım yaaa... Sizlerden birinin kuzusu hasta oldukça bende burda telaşlanıyorum ( öyle bir durumda ne verilir ne yapılır hiç bilmiyorum...herhalde ben hemen doktora giderim...
[QUOTE="HIRSIZI,öncelikle merhaba ben de okuyupta yazmayanlardanım.canım senin bebeğinde ki delik olayı benim kızda da var ancak bizim ki doğuştan kesinlikle ihmal etmemelisin bir doktorla asla yetinme ve çocuk doktoruna degil cocuk cerrahı veya beyin cerrahına göstermelisin usg mutlaka çektir bir riski yok zayen 5-10 dk sürüyor ordan çıkan sonuca göre doktorun seni yönlendirir sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olmak isterim birde doktorum benden bacak hareketlerini sürekli kontrol etmemizi ve azalma olursa kendisini bilgilendirmemizi istemişti.çok geçmiş olsun moralinizi bozmayın canım umarım bir sıkıntı yoktur lütfen çok iyi araştırın çünkü buna bağlı gelişebilecek hastalıklar erken teşisle tedavi edilebiliyor ...
Yahu kızlar bu regl ağrısı hamile kalmadan önce daha azdı.
Doğum yaptıktan sonra daha fazla ağrıyor.
Bir de derler ki, normal doğum yapınca rahatlıyorsun regl ağrısı daha az oluyor.
Külliyen yalanmış.
Yahu kızlar bu regl ağrısı hamile kalmadan önce daha azdı.
Doğum yaptıktan sonra daha fazla ağrıyor.
Bir de derler ki, normal doğum yapınca rahatlıyorsun regl ağrısı daha az oluyor.
Külliyen yalanmış.
Ben sezeryn oldum eskisinden daha az agrim oluyo:) bu ikinci reglim bakalim nasil olacak devami. Benim hamilelikten once cok feci agrim olurdu hep ilac kullanirdim. Cikolata Kistim vardi sezeryanda temizlendi, agrimin azalmasinin sebebi sanirim bu olabilir:)
Normalde gece 1 kere uyanan kızım yine dün gece 2 saatte bir beni kaldırdı,emdi,yattı.sanki alarmı var,2 saat dolunca uyanıyo.gündüz sıkıntı yok,uyuyor,gece ayakta.atağımız geçicek inşallah.
Kubizm Allah kavuştursun,başka ayrılık vermesin,çabucak geçsin inşallah Sevil,hırsızı,snowy çok geçmiş olsun kuzularınıza
Hırsız canım geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi çıkmaz ilk defa böyle bir şey duyuyorum bizlerde kontrol edelim bende kızı arada oturtuyorum ayakta tutuyorum ondan olduğunu sanmıyorum.sonwycim küçük keremde düşe kalka büyüyecek sitede geçmiş olsun