2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Evet canım onun gibi aynı sırtında daha çok anne sütü bile yapmış olabilir dedi hepsini takip edicem ne veriyorsam... ilk bir saat artma varmı kontrol edeceğim cnm...

5 ay mı azmış yaa :)) zengin olurlar işte :)))

İyi dileklerin için sağol canım , sende iyi haberlerle gelirsin inşallah kontrolden cnm ..

Snowy sağol tatlım .... canım bu erkek çocukları hepmi ağır yaw :) senin korsan kaç kilo :)

Son düzenleme:

Annem de babamdan buyuk, biz zengin degildik

Erkek/kiz degil de yapi ve beslenme etkili sanirim canim. Kerem 8700 du 2 hafta once. Sinemin kizi 9 du yanilmiyorsam

Mutlu akşamlar herkese!

Babaneyi gönderdik İstanbul'a. Salı'ya kadar Ceku ve ben başbaşayız (sayılır.. babası internet ve sigaradan kalan 10 dakikasını ayırdığı için onu saymıyorum=)

Geçtiğimiz iki hafta içinde hızlandırılmış dönem sebebiyle tüm gün işteydim. Babanesi Ceku'nun artık tek başına döndüğünü anlatmıştı, ama ben eve gelince uyku saati çoktan geldiği için görme imkanım olmamıştı. Bugün gördüm ki kelebeğim minderin üstünde fır yüzüstü fır sırtüstü dönüyor. Bir de emeklese demek her tarafını ısırırım

Demek istediğim aslında şu: evde bebeklerinin gelişimini her saniye takip edebilecek olan, çalışmak zorunda kalmayan anneler, çok şanslı olduğunuzun farkındasınız, değil mi?

valla ilk davranan alır arkadaş ilk biz talip çıktık..kızlar ya benim tosun 9500 i geçmiş boyu uzun olduğu için çok tombak durmuyor sadece anne sütü sütte az ama az diye son sütü de alıyor her seferinde o yüzden bence böyle obez olsun istemiyorum ilerde doktor dalga geciyor bir yasında cocuk kilosunda diye

Annem de babamdan buyuk, biz zengin degildik

Erkek/kiz degil de yapi ve beslenme etkili sanirim canim. Kerem 8700 du 2 hafta once. Sinemin kizi 9 du yanilmiyorsam

Biliyorum cnm o işin latifesi :)
Maaşallah senin oğluşuna da cnm...taşımak zorlaştı yaramazları:) sinemin kızına talip olalım ozaman :) baksana boyu boyuna kilosu kilosuna :) o iş bize mi kalır :) mutlu olsunlarda kiminle olursa olsun :)

Sona kalan dona mı kalsın :)))))

Gönül isterdiki keşke bütün annelere izin verse işyerleri , mecburi olsa
Senin kuzuyada maaşallah yaaa , ne güzel dönüyor :) yeris. O şekeri :) bizde gelinimize ceku diyoruz ikimizin ismi aynı ve cem yılmazdaki cekuya benzetmiştik :)

Anne sütü yüzünden obez olan çocuk hiç duymadım. Yürümeye başladıklarında kilo almaları yavaşlayacak. Meraklanma senin oğlan kapılara tırmanır o kilolar kalmaz üstünde. Maşallah sana da oğluna da...

Gunaydin keyifli&eglenceli hafta sonlari dilerim

Havalar iyice serinledi. Battaniye, yorgan&nevresim alisverisi var bugun. Yarin da yolcuyuz

Hirsizi vermissin kizi, hayirli olsun
canım geçmiş olsun bu aralar bakamıyoru buraya anca yazabildim...

ya battaniye yorgan konuşulmuşta uyku tulumumu yoksa yorganmı karar veremedim ben ankara soğuk ama yorganada güvenemiyorum....

bana çekse zayıf olurdu ben bildim bileli kilo alayım diye serum ve vitamin iğnesi yerim 6 yıllık evliyim ama 58 kiloydum en fazla boyum uzun hamile kalınca geçtim ilk diyetisyen en az 62 olmalısın derdi okuldayken.kısmet değilmiş.kilo yine kalmadı da eskiden iyiyim en azından normal görünüyorum eskiden gören ölecek filan sanıyordu yada bilerek kilo almadığımı.birşey sorayım ben sezeryan oldum doğumdan sonra gobegimi baglayamadim tabi.bir hafta içinde göbegim içine göçmüştü zaten.ama simdi 60 kiloyum belki daha da az.ama göbek ufacık top gibi kaldı.korse almıştım tabi takamadim rahatsız etti evde çok.sizin göbek ler eski haline döndü mü.şimdi mekik filan çeksem düzelir mi duzelmeyecek se ugrasmayayim mekikle hiç:) iki ay sonra kuzenimin düğünü var ızmirde balık model elbise deniyorum ama olmuyor gibi off

hırsızı o işler belli olmuyor ki..sen diyorsun cansel elçin gibi biri olsun sonra şansına ilyas salman gibi birine aşık oluyorsun.yıllarca tarif ediyorsun uzun boylu esmer vs sonra hop tam tersi.sarışın deyip vazgecmeyin şimdiden.doğduğunda esmerdi sonradan değişti.ne malum yine degisir esmer olursa..

bugün dizi bakacağım die saat 11 e kadar uyudum bütün gün akşamı bekledim.işleri bitirdim kekimi pisirdim hop dizi bu hafta yokmuş nasıl üzüldüm çöktüm resmen üzüntüden yedikçe yedim.neyse fazladan uyumus oldum hiç yoktan.bebeği ile uçağa binen varsa bana bilgi verebilir mi acaba.uçak kalkarken basınçtan etkileniyor mu emzirmek mi gerek kemer takılı iken nasıl emzircem ki hemde herkesin içinde emzirme örtüsü desen bizimki durmaz ki rahat.kafamda deli sorular.

size komik birşey anlatayım.oğlum dogdugundan iki aylık olana kadar nerdeyse.hasta olmasın diye 12-13 kat örtüyordum.penye battaniye kadife yün tüylü ne varsa küçüktü kuzum battaniyeleri 4e katlayıp öyle örtüyordum.terlemiyordu çünkü daha yazık ya aklıma geldi bu kış grip olmazsak seneye büyümüş olacaklar ama çok zor bizim babamız bronsit devamlı grip olur kırkı çıkmadan eymende grip olmuştu çok zor iyileşti.nerdeyse hastaneye yatacaktik.bronsit olmasından korkuyorum hayat boyu çekmesin diye.birde kasımın sonunda ızmire gidicez.orası iyi de aksaray çok soğuk.

patee dona kalma canım:) kız kimi secerse..şimdiki aklim olsa eş seçmek yerine önce kaynana seçerdim..ailesi ile uyumlu olunca herşey daha kolay olurdu cevaptan soruya giderdim yani:))

cnm has yun aliyoruz kapali carsidan ve kestane sekerini de kafkastan fiyat acisindan daha uygun yer var mi?
hani turist olarak gidince merkezden aliverip geliyoruz siz irayi bilen olarak su pasajda surda su uygun guzel tavsiyeniz var mi?
iskender iskenderoglu mu neydi gittigimiz

seldurel cnm istanbulda yasiyorum

Gunaydin kizlar bu 19.hafta atagi kendini 21.haftada gostermis olabilir mi?
mahvoldum bittim
memede uyuyor oglum emzirip koyuyorum en gec 1 saat sonra ih ih ihhhh
cok sukur ki gun dogdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…