pate senin oğlana maşşallah..nazar değmesin...bende pazartesi götüreceğim kontrole...6 kilo olmuştur diye umuyorum inşallah...
kızı bin kişi ister bir kişi alırmış bakalım hayırlısı...hem benim kızım senin oğlundan yaşça büyük ...yaş farkı var aralarında benim kız 5 gün büyük
geçmiş olsun oğluşuna...alerji olduğunu doktor nasıl anladı... takibi nasıl yapacaksın yedirdiklerini teke düşürüp mü takip edeceksin...benim kızıın karnında göğsünde isilik gibi kırmızı sivilceler var minik minik...onun gibi bir şey mi...
Evet canım onun gibi aynı sırtında daha çok anne sütü bile yapmış olabilir dedi hepsini takip edicem ne veriyorsam... ilk bir saat artma varmı kontrol edeceğim cnm...
5 ay mı azmış yaa :)) zengin olurlar işte :)))
İyi dileklerin için sağol canım , sende iyi haberlerle gelirsin inşallah kontrolden cnm ..
Snowy sağol tatlım .... canım bu erkek çocukları hepmi ağır yaw :) senin korsan kaç kilo :)
bende anlamıyorum gazı var benim kızın gazını çıkarıyor pıt pıt sonra tekrar huysuz ... sürekli uyanıyor gözü kapalı ama ağlıyor huysuz ve tatlı kızım...hayırlısıyla geçseydi şu aylar...
bende kalın giydiriyorum...çekmece ve köşeleri konusunda haklısın... hele yeni yeni ayaklanmaya başladıkalrı zamn sağa sola çarpacaklar kafalarını...sivri köşeler çok tehlikeli... o kadar çok şey duyuyorumki ...insanın ödü kopuyor..
-anne mutfakta yemek yapıyor baba tv izliyor salonda... iki ebeveynde çocuğu diğerinin yanında sanıyor... bebek yeni emeklemeye başlamı... banyoda vileda kovasının içinde buluyorlar kafası üzeri içine düşmüş suyun çıkamamış...
-tutunarak yürümeye başlayan bebek tv altındaki örtüye tutunup kalkarken tv kafasına düşüyor
-bir tanıdığım müşteri evinin bütün kenar köşelerini süngerle kaplattırmıştı (gerçi bu biraz abartılıda)kaşı gözü yarılmasın çocuğun diye...
-ben küçükken erkek kardeşimin burnuna nohut sokmuşum...nefes almaya çalışırken bayağı ileri gitmiş minnacık nohut...annem kardeşimin burnundaki nohutun fizlizlenip burun deliğinden yeşil yeşil çıkmaya başlayınca farketmiş...
çok dikaktli olmak alzım... uzanacağı yerlere... herşeyi ağızlarına atıyorlar...sürekli gözün üstünde olsada 1 anlık birşey... Allah korusun meleklerimizi....
İyi haftasonları kızlarrr
Bakıyorumda kız isteme olmuş , verilmiş :)))) hırsızıııı bizde taliptik kızımızakaçırdık mı :) bi düşünseniz :)
Bizde 5 aylık kontrolünden geldik
2. Rotayı oldu oğlum
Oğlum ilk kez ağladı yabancıladı ve birazda korktu sanırım
2 gün sonra tam 5 aylık oluyoruz
8,560 kilosu , 71 boyu 44.5 kafası olmuş :)
Annem de babamdan buyuk, biz zengin degildik
Erkek/kiz degil de yapi ve beslenme etkili sanirim canim. Kerem 8700 du 2 hafta once. Sinemin kizi 9 du yanilmiyorsam
valla ilk davranan alır arkadaş ilk biz talip çıktık..kızlar ya benim tosun 9500 i geçmiş boyu uzun olduğu için çok tombak durmuyor sadece anne sütü sütte az ama az diye son sütü de alıyor her seferinde o yüzden bence böyle obez olsun istemiyorum ilerde doktor dalga geciyor bir yasında cocuk kilosunda diye
Mutlu akşamlar herkese!
Babaneyi gönderdik İstanbul'a. Salı'ya kadar Ceku ve ben başbaşayız (sayılır.. babası internet ve sigaradan kalan 10 dakikasını ayırdığı için onu saymıyorum=)
Geçtiğimiz iki hafta içinde hızlandırılmış dönem sebebiyle tüm gün işteydim. Babanesi Ceku'nun artık tek başına döndüğünü anlatmıştı, ama ben eve gelince uyku saati çoktan geldiği için görme imkanım olmamıştı. Bugün gördüm ki kelebeğim minderin üstünde fır yüzüstü fır sırtüstü dönüyor. Bir de emeklese demek her tarafını ısırırım
Demek istediğim aslında şu: evde bebeklerinin gelişimini her saniye takip edebilecek olan, çalışmak zorunda kalmayan anneler, çok şanslı olduğunuzun farkındasınız, değil mi?
Anne sütü yüzünden obez olan çocuk hiç duymadım. Yürümeye başladıklarında kilo almaları yavaşlayacak. Meraklanma senin oğlan kapılara tırmanır o kilolar kalmaz üstünde. Maşallah sana da oğluna da...valla ilk davranan alır arkadaş ilk biz talip çıktık..kızlar ya benim tosun 9500 i geçmiş boyu uzun olduğu için çok tombak durmuyor sadece anne sütü sütte az ama az diye son sütü de alıyor her seferinde o yüzden bence böyle obez olsun istemiyorum ilerde doktor dalga geciyor bir yasında cocuk kilosunda diye
canım geçmiş olsun bu aralar bakamıyoru buraya anca yazabildim...Gunaydin keyifli&eglenceli hafta sonlari dilerim
Havalar iyice serinledi. Battaniye, yorgan&nevresim alisverisi var bugun. Yarin da yolcuyuz
Hirsizi vermissin kizi, hayirli olsun
cnm has yun aliyoruz kapali carsidan ve kestane sekerini de kafkastan fiyat acisindan daha uygun yer var mi?Mavis
Bende bursadayim canim simdi şöyle diyeyim burada heykel denilen merkez var ulucami zaten gezilecek en bas yapittir onun civarinda her aradigini bulursun.
Mesela bicak icin bicakcilar carsisi
Yun için hasyun var bursa markadisir ve kalitelidir
Kestane şekeri tabiki kafkas ancak fiyatlar biraz abarti gelebilir
Ve gezmeye bayildigim bakircilar carsisi
Bunların yaninda hanlar var cay kahve özellikle kozahan da kahve keyfi yapilir
Bunların hepsini heykelde ulucami etrafında sorarak gezebilirsin.....
Tabi birde İskender yemeden gidilmez......:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?