2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Günaydın cnm bizde Aynıydık gecen hafta bir iki gündür düzelmedi ama Huysuzlugu azaldı. Gecr senin ki de merak etme. Gece uyandıkca ben deli olurdum :)

hayırlı pazarlar arkadaşlar ben oğluşa mama sandalyesi aldım salıncaklı bizimki çok sevdi mama yemediği zamanlar oyuncakları önüne koyuyorum oynuyor sallanmayı da sevdi

Güle güle kullansın cnm

4-6 ay arasında gece uykuları düzelmişken 6 ayda itibaren gece sık uyanmalar yeniden başlayabilir. Nedeni yukarıda anlatılanlar zemininde gelişen ayrılık endişesidir (Kaybetme fobisi de diyebilirisiniz) Uyuyunca gözünü kapatınca sizi kaybedeceğini sanır, bu fobi ile defalarca uyanır. Siz onunla ilgilenip kucaklayıp rahatlatınca yine dalar ve bu gece boyunca defalarca tekrarlanır. Pekiyi ne yapalım? Bebeği her alışınızda ona zarar verebileceğinizi biliyor musunuz? Her uyanışında ninni, emzirme, sallama vs ile uyumasına yardım etmek bebeğinizin kendi kendine nasıl uyuyacağını öğrenmesini iyice geciktirmekten başka işe yaramaz.

Bu aylarda gece beslenme ihtiyacı yoktur. Genel olarak 1–2 kısa emme için uyanıyorsa bırakın ağlasın ve dalsın.

Bunu bir sitede okumuştum. Aynı durumda olduğum için paylaşmak istedim.

Her ne kadar son cümleyi uygulamasamda.. :) :)

Benim kuzumda bugün hızırsuz akşam üzüm yedim uzun zamandır yememişdim o gaz yaptı heralde bugün huzursuz sık sıkda emmek istıyor doymadımı diyede düşünüyorum...

patee hiç boş durmuyorsun biz vazgeçtik desem hemen kapacaksın kızı valla:) kaptırmam ha ha...Snowy english home de bebek ürünleri de mi var gidip bakayım çokmu ağır yorgan.besigin üstüne battaniyesini gerdim karanlık tam olsun diye üstüne cekmis eliyle bir ses geliyor ama rüya görüyorum sandim baktım tüm yüzü kapalı uyumus kalmış acamayinca agzi burnu kapalı korktum ya ağır birşey olsa bogulsaydi diye düşündüm

daha o kadar soğuk değil ondan soğuk olunca örttürür merak etme bizim ki de ince penye battaniye bile istemiyordu şimdi sıcaklar azaldı örtüyorum açmıyor

bizim salincak bir aylıkken almıştık sabitlenmesi yok ne saçma o tepsi ne için sallanırken yesin bogulsun diye mi

dün bütün gün gezdirdim oglumu kış gelmeden.bugün bogazlarim ağrıyor öpememek ne zormus yavrumu babası bakıyor ama çocuk o kadar ilaç içiyor ama bir gün tuvaletini yapamasa durmuyo sıkıntı yapıyor dün yapmadı kan ilacı da kabızlık yapar diyorlardı ek gıda da vermiyorum ek gıda alsa ayvayı yedik ne olacak.zeytin yağı verdim çay kaşığı ile yaptı yüzü güldü kiyamam ya .zamanında dogdugu halde böyle bağırsak mide tam calismiyor hala erken dogsaydi ne olacakti acaba kabiz da değilmiş çatlak da yok.belki de zeytin yağı yumuşattı bilmem.resmen ıkınıyor kırmızı olmuş yüzü gülüyorum komik görünüyor ama yazık ya onun canı yanıyor

Tanger evde olmakta güzel yaa boşver :))
Canancım boş durmak yok anca buluruz kızı biz :) bizimkiler konuşsun bi hele , ozaman görmek lazım :)

ne bağırması ne çığlıgı ne ağlaması durmuyor bi takla atmadığımız kaldı oturmak istiyor oturuyor ağlıyor yatıyor aynı kucakta aynı.ağız tadıyla bir hasta olamadım kızlar.bebekleri günde ne kadar oturtuyorsunuz

Canım ben tek basına hiç oturtmuyorum yastık destekli falanda çünkü kendini tutamıyor.
Oto koltugu ana kucagunda bugün 10 dk oturtdum (lavoboya gıtmek için koydum) normalde evde kullanmıyorum pek fazla kucagımda oturuyor oda en fazla 5 dk 10 dk gün içinde 2 yada 3 defa oluyor akşamları babamız daha çok oynarken kucagında dizinde oturtuyor.

benim annem etrafına yastık koyup yerde oturtuyor alışsın diyor bizimki bir 5dk oturuyor daha sonra sırtı dinlensin diye yatırıyoruz biraz sonra tekrar oturtuyoruz böyle gün içinde bayağı oturtuyoruz

aynen cnm kac haftalik?

cnm bize de bir ozet gecer msn?
cok hayir duasi alirsin

evet hamilelik ve hatta dogum ne kadar kolaymis bu arada vajinal dogum yapip dikislerim odem yapti ve popom catlamis ikinmaktan o halde diyorum

Ben 1 ay kadar evvel bindim. Uçağın kalkisi ve inis sirasinda emzirmek veya emzik ya da biberon tavsiye ediliyor kuIaklari etkilenmesin diye. Bebegi ufak bir kemerle senin kemerine bagliyorlar.

Merhaba
Kizlarimiz adaş :). Çok rastlanan bir isim olmasa da dun ikea'daki restoranda arka masamizda bir gulce daha vardi en fazla bir yasinda. O kalabalikta nasil denk geldiysek :)
Bu arada aldigin uyku tulumu bacakli mi kendinden patikli mi? Ikea'daki tulumlar bacakli degil. Hangi tur almak mantikli acaba? Onerisi olan varsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…