Herkese gunsydin
Bu arakar iyice cozuttu bebisler benimki pek Uykucu değildi iki saatte bir viziklar mecbur memede uyuturdum geri uyurdu simdi nerde gece aciveriyo gözleri esimle nobetlesiyoruz valla sutum azalicak diye korkar oldum uykusuzluk ve yorgunluktan
hayırlı pazarlar arkadaşlar ben oğluşa mama sandalyesi aldım salıncaklı bizimki çok sevdi mama yemediği zamanlar oyuncakları önüne koyuyorum oynuyor sallanmayı da sevdi
Canım ben tek basına hiç oturtmuyorum yastık destekli falanda çünkü kendini tutamıyor.ne bağırması ne çığlıgı ne ağlaması durmuyor bi takla atmadığımız kaldı oturmak istiyor oturuyor ağlıyor yatıyor aynı kucakta aynı.ağız tadıyla bir hasta olamadım kızlar.bebekleri günde ne kadar oturtuyorsunuz
aynen cnm kac haftalik?Gununuz aydin olsun baharda tomurcuklanan gul anneller bakin bir sonraki bahar nede cabuk geldi tomurcuklarimiz acildi buyudu..Benim tomurcugum 3 gundur sabaha kadar 10 kere uyaniyor nerdeyse surekli huysuz gunduzleride, hasta degil,ac degil,diste degil bilemedim ki bu neyin nesi
cnm bize de bir ozet gecer msn?estağfirullah...hiç bir şey bilmese bile insan bebeğin olumsuz verdiği sinyalleri dikkatli bir anne iç güdüsüyle hissediyor...Allah ın hikmeti...bebeklerde ilk yardım okumuştum... ölen 1 yaşındaki kız kardeşime kalp masajı yapmıştım...en çokta soluk borusuna kaçan nesne ve katı gıdaların parçaları kaçması...annem yıllarca karşı komşumuzun oğluna bakmıştı... yediği elmanın parçası soluk borusuna kaçtı .....çok basit bir yöntemle çıkarılabiliyor...küçük yeğenim çay içtiğim kupa bardağa nasıl olduğunu anlamadan elini daldırı verdi....yanıklarda ve diğer durumlarda ne yapılacağını bilmek lazım....soğuk kanlı olsanda insan panik oluyor...
evet hamilelik ve hatta dogum ne kadar kolaymis bu arada vajinal dogum yapip dikislerim odem yapti ve popom catlamis ikinmaktan o halde diyorumCok haklisin canim dikkat etmek lazim bazen bi anlik bos bulunmak bile cok seye maal oluyor malesef cocuk buyutmek cok zor bu sadece bebeklik donemi icin degil her yasin baska baska endiseleri oluyor. Benim uc tane oglum var ama her zaman diyorum dogurmak cok kolay is buyutmekte aslinda buyutmekte kolay is hamura sekil vermekte, hamur kuruduktan yada pistikten sonra dunya kadar ugras bosuna is o cocukluk donemini en guzel sekilde gecirebilmekte Allah yardimcimiz olsun hepimizin.
Ben 1-2 gundur yazilanlari tam takip edemedim ama. Yorgan en az 1 yasina kadar onerilmiyordu. Siz kullanacak misiniz?Uyku tulumu almadim canim ben. Cok kalin geldi. Yun yorgan english home da var.
Ben 1 ay kadar evvel bindim. Uçağın kalkisi ve inis sirasinda emzirmek veya emzik ya da biberon tavsiye ediliyor kuIaklari etkilenmesin diye. Bebegi ufak bir kemerle senin kemerine bagliyorlar.bugün dizi bakacağım die saat 11 e kadar uyudum bütün gün akşamı bekledim.işleri bitirdim kekimi pisirdim hop dizi bu hafta yokmuş nasıl üzüldüm çöktüm resmen üzüntüden yedikçe yedim.neyse fazladan uyumus oldum hiç yoktan.bebeği ile uçağa binen varsa bana bilgi verebilir mi acaba.uçak kalkarken basınçtan etkileniyor mu emzirmek mi gerek kemer takılı iken nasıl emzircem ki hemde herkesin içinde emzirme örtüsü desen bizimki durmaz ki rahat.kafamda deli sorular.
MerhabaCanım kipa yı hep takip ediyorum oradan aldığım f&f ürünlerden çok memnun kaldım.Gecen yine indirim vardı uyku tulumu 18 liraya düşmüştü hemencik aldım
Kızlar biz de cam rende ile şeftali ve armuta başladık.Yoğurda yeni başladık iki küçük çay kaşığı yüzünü öyle ekşitti ki yerimin ben o şipşağın ağzını gözünü ama tabiki favorisi anne sütüseminer döneminde okula gittim artık 1 yıllık ücretsiz iznime başladım bakalım İngiltere bize neler getirecek yolculuğa az kaldı ev alt üst durumda..bavulda vakumu poşetler hayat kurtarıyormuş fazlaca yer kazandık.kızıma yün yorgan yün yatak bile götürüyorum ))) sizleri takip etmeye çalışıyorum ama sayfalar öyle hızlı ilerliyorki
Snowy
Canım blw yi ben de araştırmıştım ama anladığım kadarıyla kesinlikle oturması gerekiyor çünkü bizim minnak henüz yapamıyor.Bir de bu süreç tak diye bir günde olmuyormuş şimdi ben Gülce ye başlayınca anladım.Demek istediğim şu doktorlar 6 aydan sonra anne sütünün yeterli olmadığını söylüyor diyelimki sen 6. Ayı doldurduğun gün başladın.Bebikko hemencik kabul etmeyebilir tabiki bir anne çocuğunun ihtiyacını en iyi hissedersin kimse de birbirine akıl veremez ama deneyimimden sonra bebeğin alışma sürecini de hesaba katmak gerektiğini hissediyorum.Yani başlarda meyve suyunu bile yadırgıyor parçalı şeyleri bir anda kavrayış ağzına götürüp nasıl Şapur şupu r yiyecek aklım almıyor.Örneğin iki günde bir iki çay kaşığı da olsa püreli şeyleri yutma refleksini geliştirmek lazım.Senin de fikirlerini merak ediyorum.Sen 6. Aydan sonra hemen geçişi nasıl planlıyorsun?????
canım sen nasıl yaptın uçak inip kalkarken emzirdin miBen 1 ay kadar evvel bindim. Uçağın kalkisi ve inis sirasinda emzirmek veya emzik ya da biberon tavsiye ediliyor kuIaklari etkilenmesin diye. Bebegi ufak bir kemerle senin kemerine bagliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?