2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ben de sezayen oldum, ama sardım karnımı. O tarif ettiğin göbeği pilatesle eritebilirsin. Karın egzersizleri yapıp yapamayacağını doktoruna danış bence. 6. aydan önce çok önermiyorlar çünkü.

morganapril öğretmen misin canım

Evet, öğretmenim.

sabah erken kalktım demiştin galiba işe gitmek için saat 4 gibi aman tanrım dedim aklıma okula gittiğim günler geldi sabahçıyken saat beşte kalkardım allah yardımcın olsun..çok zor ben eşime iki konu anlatana kadar çatlıyorum anlamıyor diye sabır işi ben çok sabırsızım

Herkese gunsydin
Bu arakar iyice cozuttu bebisler benimki pek Uykucu değildi iki saatte bir viziklar mecbur memede uyuturdum geri uyurdu simdi nerde gece aciveriyo gözleri esimle nobetlesiyoruz valla sutum azalicak diye korkar oldum uykusuzluk ve yorgunluktan

hayırlı pazarlar arkadaşlar ben oğluşa mama sandalyesi aldım salıncaklı bizimki çok sevdi mama yemediği zamanlar oyuncakları önüne koyuyorum oynuyor sallanmayı da sevdi

Merhaba canım.
Henüz sonlanmadı.
Bu hafta içi dilekçeyi içeri vereceğim.
Hayırlısı artık.

Selamlar, keyifli pazarlar. Yoldayiz Oglan uyurken bir bakayim dedim sizler nasilsiniz

canım geçmiş olsun bu aralar bakamıyoru buraya anca yazabildim...

ya battaniye yorgan konuşulmuşta uyku tulumumu yoksa yorganmı karar veremedim ben ankara soğuk ama yorganada güvenemiyorum....

Ben tulum seklindeki pijamalardan aldim canim. Pamuklu battaniye ve yunlu yorgan aldim. Zaten kombi acik uyuyoruz. Usuyecegini sanmiyorum.

kızlar beşik kertmeleri yapılmış şimdiden benim gelin kız da buEki Görüntüle 1242870

Cok tatlilar masallah

Evet, ben de 5 yıl önce öğretmenliği bırakmıştım o sebepten.. Ama şimdi geri dönmeye mecbur kaldım. 5 aydır iş arıyordum. Yolu 2 saat sürse de bir iş buldum, bebek olunca hazırlanmak için +45 dakika eklemek demek. Sabah 6'daki otobüs için 4.30'da kalkmak zorunda kalıyordum. Ama o dönem geçiciydi. Bitti şükür. Müdür bana ilk ve son dersleri vermiyor normal dönemde.

ben yedi de kalkıyorum dokuzda evden çıkabiliyorum anca ..beni de öğleden sonra idare ediyorlar 2 saat erken geliyorum

uyku tulumu çok kalın değil mi üstüne yorgan da örtmek gerekir mi snowy bizim yorgan elyaf ısıtmaz o dediğin gibi yün yorganı nerden bulcaz

bbizim salıncak var elektrikli önünde mama sandalyesi tepsisi var takıp çıkarılan bir parça senin aldığın da öyle mi ama salıncak sabitlenmiyor ki sallanırken yiyemez ve masadan çok alçak mama sandalyesi almak gerek montlar da çıkmaya başlamış

cnan _1988 benim salıncak sabitleniyor yanlarda kilidi var yerken sabitliyoruz canım bu arada senin paşan da çok tatlı maşallah

uyku tulumu çok kalın değil mi üstüne yorgan da örtmek gerekir mi snowy bizim yorgan elyaf ısıtmaz o dediğin gibi yün yorganı nerden bulcaz

Uyku tulumu almadim canim ben. Cok kalin geldi. Yun yorgan english home da var.

snowyy ben de yün yorgan aldım ama bizim oğlan üstüne örttürmüyor kışın napacağım şimdilik uyuttuktan sonra pike örtüyoruz

Littlezelda Tatlım çok şekeeeerr o bebişleri yerim ben , cananın dediği gibi çekyat kertiği olmuşlar , güseeellde olmuşlar , oğlan biraz şaşkın yada isteksiz geldi bana sanki :))))

Esmerciimm verme sende kuzunu :)))) bize ver ama :)

Canancım hırsızının kız süper ben sana diim kaçırmaaa okeyi aldıysan :)) bak sıradayııss ona göre :))))

Snowyy cim iyi yolculuklar cnm , ne güzel gezmelerdesiniz yaaa :) biz gene evdeyiz

Kızlar sayfalar akmış gitmiş valla söyle bi bakabildim
HIRSIZI canım senin minnakın 6 kilo mu yanlış anlama canım sakın benımkide 20 gün önce 6 kilo 700 gr dı. Diger bebeklere göre az ama erken doğdu benim kuzum doğum kilosuna göre normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…