4. ayindan beri bazi gidalarin tadina baktiriyordum saftali elma armut havuc pekmez kendi yaptigim tuzsuz cokelek gibiKati degil ama ek gidaya gecmissin canim. Verme nedenin neydi?
seldursel
benim kan degeri ölçüldü 37 çıktı iyi dendi ona rağmen verin dediler ama vermiyorum 6.ayda başlarım artık
4. ayindan beri bazi gidalarin tadina baktiriyordum saftali elma armut havuc pekmez kendi yaptigim tuzsuz cokelek gibi
ama sadece tadina baktiriyordum tanisin sevsin diye bilincli birsey degildi
ama "gurme bebegi" okudugumda ilk verdigimiz seyleri 3 gun bekleme kurali ile verecegimizi ogrendim 6. aya kadar anca gecis yapar dedim dedim ama sonra ogrendim ki zaten 6. ayda basladiginda da bu sekilde azar azar baslayacakmis.
bu arada cok sukur sutum de yetiyor.
bir bursa planimiz var bakalimMavis
Kestane sekerinden alirsan bana da yolla, resmen aseriyorum
bir bursa planimiz var bakalim
2.korsan mi geliyor yoksa :
tuh sabahki bosa gitmis :)Tatlım o arkadaşta bursalı değil :)
Bugün oğluş içti mamasını akşam kini babası içti :) sabahkini döktüm süresi geçti :)))))))bizimkiler tuhaf anlamadım ben yahu :)
cok tesekkurler tatlim :)
dogru :)başkası olsa yazık olasın diye giydirirdi...yazıda diyorya ''biz ne çernobiller görmüş ülkeyiz polar mı bize birşey yapacak.'' sağlık ciddi iş ...
aman eksik olmasın kahkahanız...
eşin kopamaz artık oğluşundan işe başlarsa...
tuh sabahki bosa gitmis :)
senin keci,keci sutu istiyor haberin ola :)
Canım kipa yı hep takip ediyorum oradan aldığım f&f ürünlerden çok memnun kaldım.Gecen yine indirim vardı uyku tulumu 18 liraya düşmüştü hemencik aldımiçi polar olanlar terini suyunu çekmiyor ama altına penye tayt falan giydirirsen olur... ne kadar soğuk oluyor antep bilmiyorumm ama...benim kıza küçük kilotlu çoraplardan alıcam...Ankara soğuk oluor...gerçi erkek çocuklarınada giydirenler de gördüm...küçük korsanın karizması çizilmezse
Canım kipa yı hep takip ediyorum oradan aldığım f&f ürünlerden çok memnun kaldım.Gecen yine indirim vardı uyku tulumu 18 liraya düşmüştü hemencik aldım
Kızlar biz de cam rende ile şeftali ve armuta başladık.Yoğurda yeni başladık iki küçük çay kaşığı yüzünü öyle ekşitti ki yerimin ben o şipşağın ağzını gözünü ama tabiki favorisi anne sütüseminer döneminde okula gittim artık 1 yıllık ücretsiz iznime başladım bakalım İngiltere bize neler getirecek yolculuğa az kaldı ev alt üst durumda..bavulda vakumu poşetler hayat kurtarıyormuş fazlaca yer kazandık.kızıma yün yorgan yün yatak bile götürüyorum ))) sizleri takip etmeye çalışıyorum ama sayfalar öyle hızlı ilerliyorki
Snowy
Canım blw yi ben de araştırmıştım ama anladığım kadarıyla kesinlikle oturması gerekiyor çünkü bizim minnak henüz yapamıyor.Bir de bu süreç tak diye bir günde olmuyormuş şimdi ben Gülce ye başlayınca anladım.Demek istediğim şu doktorlar 6 aydan sonra anne sütünün yeterli olmadığını söylüyor diyelimki sen 6. Ayı doldurduğun gün başladın.Bebikko hemencik kabul etmeyebilir tabiki bir anne çocuğunun ihtiyacını en iyi hissedersin kimse de birbirine akıl veremez ama deneyimimden sonra bebeğin alışma sürecini de hesaba katmak gerektiğini hissediyorum.Yani başlarda meyve suyunu bile yadırgıyor parçalı şeyleri bir anda kavrayış ağzına götürüp nasıl Şapur şupu r yiyecek aklım almıyor.Örneğin iki günde bir iki çay kaşığı da olsa püreli şeyleri yutma refleksini geliştirmek lazım.Senin de fikirlerini merak ediyorum.Sen 6. Aydan sonra hemen geçişi nasıl planlıyorsun?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?