2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Priori

Borulceyi ben de sevmiyorum, gaz yapiyor:)

P priori Hz. Ömer ''kalbinizin ısınmadığı insanlardan uzak durun ''demiş...çevremizde insan kalmaz böyle olursa
sorun her zaman çıkıyor...
ama snowy hep dersin ya aklın yolu birdir diye...iyi iyidir kötü de kötüdür...he rinsan idrak eder ...işine gelmez o başka....
asgari müşterekte anlaşsak yeter bebeişlerimize bakanlarla...

Canım mutlaka temiz güzel bakarlar üzerine titrerler onların da canından ve kanından.. Ama yetemezler.. Benim istediğim gibi eğitim veremezler . Hoş bakıcı olsa ne kadar egitebilecek tartışılır.. 2 nolu börülcenin büyük oğlunu heba etmişler. Çocuk lisede ve tüm yaz kv lerde.. Okul açılmadan1 gün önce döndü evine. H.içi cuma akşamdan çıkar gelir pazar döner.. Kv lere daha düşkün. Onlar da farkında.. Kv dedi ki biz de böyle istemiyoruz evinden soğuyacak diye ama onu o hale getirenler de onlar.. Yanlış yaptıklarını biliyorlar.. Ben evimde bakılmasını söyledim.. Evden kopmasın dedim.. Dediğin gibi hayırlısı canım.. Yuva buldum bi tane montessori Eğitimi veriyorlar ve 24 aylıklar için de Sınıfları var birlik Mah. Deymiş.. Eşimde tamam dedi bakalım artık ne olacak, zaman ne gösterecek...

Priori

Borulceyi ben de sevmiyorum, gaz yapiyor:)

Oysa ki ilk duyduğumda sevinmiştim 4 ablam olacak diye.. Ama börülce işte gaz yapınca yapıyor... Onlar adına üzülmüyor değilim hayallerini yıktım..

Tabirine bayildim canim. Cok haklisin. Yavrunu birtek sen, arzu ettigin sekilde yetistirirsin. Cok zor birakmak.

Dun mevzu oldu. Olur da isim olursa bebegimizi kime guvenip birakabiliriz diye sordum. "Kimseye birakamayiz, derslerimizi ona gore ayarlariz. Birimiz ogleden once, birimiz ogleden sonraya ders alir. Zaten emzirirken laba giremezsin, idare ederiz" dedi. Sasirdim. Ondan bu hassasiyeti beklemiyordum.

Bu arada ben gorumcelerimi seviyorum. Ama yasantim sizinle mukayese edilmez. Yilda 2-3 gun goruyorum. Birarada olsak sikintili olurdu elbet.

Çok sevindim senin adına .. Keşke bizim de öyle fırsatımız imkanımız olsaydı.. İşten ayrılsam diye düşündüm ama ben çalışmadan duramam.. Her türlü zor benim için.. Börülcelerin sevdiğine sevindim.. Evet yakın olunca zor oluyor.. Hayata bakışımız beklentilerimiz alışkanlıklarımız çok farklı.. Fakat birazcık SAYGI her sorunun üstesinden gelebilirdi.. Neyse öyle işte.. Bizim şer bildiğimizde vardır inşallah bir hayır..

dün aynı konuyu eşimin ailesiyle tartıştık...dediğin gibi biz bakarız eğitim veremeyiz demeye getirdiler...bende onlardan beklemiyorum ama en azından benim yapacaklarımı desteklesinler diye umut etmiştim...endişe etmekte haklısın...

Anakara daki birlik mah. mi...en azından bir seçeneğin daha varmış...benim kv nin diğer torunuda ona düşkün annesi işe giderken falan ağlamaz arkasından..kv evine götürür çoğunlukla onlarda kalır...demekki çoğunda böyle oluyor...kendi evimde bakmaları benim için daha iyi ama iç çamaşırımı çekmeceme kadar karıştırıyorlar,biliyorum...insan düzenini bilmez mi...farkediyorum...heryerede kilit vuramam ki...evinde olunca böyle sıkıntılarda oluyor...sürekli evi toplu bırakmaya ..yemeksiz bırakmamaya...çalışıyordum...şimdi saldım artık...sağı solu topluyorum genel temizliğide hafta sonu yapıyorum... o kadar kasmama gerek ,kendimi yıpratmama gerek yokmuş...
hayırlısı olsun canım benim...

maşşallah ailene snowwyyy

masallah kuzuna canim. Bizimki tam tur donmeye yeni basladi. Ayaga kaldirinca azicik direnip atio totosuni yere. Senin kiz pire gibi olacak desene
Sorma. Sonuclaninca da nolcaksa. Sanki o donem usulsuzluk yapanlara hakettigi cezayi verecekler

Ahahahaaa. Yuh diyorum cok komikler. O nedir yahu..! Kardeslerinin hayalinin hic mi kiymeti yokmuss..!

Kııızzlaaarrr seelaammmm , çok ilerlemişsiniz
Bebişleri hasta olanlar inş düzelmiştir .. Hasta olan varsa acil şifalar diliyorum ... Bizimde dün kakamızda kan vardı , takipteyim bakalım , bugün olmadı şükür...
Yaa ben yetişemiyorum hiçbirşeye ufaklık bırakınca fır dönüyor artık ... Hamakta da ana kucağındada durmuyor dönmeye çalışıyor , kızıyor birşeylere sonra ter içinde kalıyor , kıyafetlerin yakasını sündürüp ağzına alıyor , hepsi sündü bende sürekli taşımaktan yoruldum , sırtımda geçmeyen bir agrı var ve kollarımın dermanı hakikaten kalmadı çünkü bulaşıkları zor yıkıyorum şimdi uyududa dsyandım oturuyorum :)

Gecede sürekli memede , acıkınca me yada ma diye ağlıyordu bugün meme ve mama diye ağladı tesadüfmü bilmiyorum ama çok hoşuma gitti işaret edip birşeyi gösterince bakıyor meraklı meraklı .
Bu arada bacakta ağlatmadan uyutmaya çalışıyordum ninni söyleyerek ama boğazım acımaya başladı bende telefona kaydettim sesimi , onu açıyorum uyuturken o yüzden tek internete girdiğim zamanıda bitirdim evde zaten internet yok hala

Ahahahaaa. Yuh diyorum cok komikler. O nedir yahu..! Kardeslerinin hayalinin hic mi kiymeti yokmuss..!

Aman canim daha neler neler.. susuyorum işte. . Bakalim nereye kadar.. saygısızlık etmeyeyim bozmayayim kendimi diyorum ama hani derler ya tersim pistir diye o turdenim ben..Allah sonumuzu hayir ede..

canim insallah bir sıkinti yoktur

cnm nasil uyutuyorsun?
ve ne zmndir dogdugundan beri mi?

Ayin daha 24 u gulum. Gecmis olsun. Sikintisiz atlatir kuzun insallah.

Masallah masallah. Soyledim ama degil mu

Benim sipa zipliyor adim atmiyor. Emeklerken de zipliyor gerci. Bir tavsanlik var bu velette ama hayirlisi
benim kuzu da zipliyor surunurken daha emekleme yok tam
kerem emekliyor mu surunuyor mu?ileri gidebiliyor mu?
benim yavruda geri vites var sadece ileri pek nadir

cnm ozel asi var mi bu ay?

Priori cnm yok bi sıkıntı sağol cnm :) inek sütü alerjisinden kaka kanlı dedi doktoru ...
Snowy maviş niye zıplıyor bebeleriniz :))))

benim kuzu da zipliyor surunurken daha emekleme yok tam
kerem emekliyor mu surunuyor mu?ileri gidebiliyor mu?
benim yavruda geri vites var sadece ileri pek nadir

Emekliyor canim. Geriye dogru duzgun emekliyor one giderken zipliyor

Masallah pasana:)

Priori cnm yok bi sıkıntı sağol cnm :) inek sütü alerjisinden kaka kanlı dedi doktoru ...
Snowy maviş niye zıplıyor bebeleriniz :))))

Alerji cok sikintili bir durum. En gec 1 yasinda gecer insallah. Uykusu da guzelmis, telefonuna el koydu desene

Hirsizinin kizi ellerinden tutunca adim atiyormus canim, benimki zipliyor. Mevzu oradan cikti Hamileyken baktigin hayvandan etkilenir derler. Tavsana/kurbagaya bakmadim ama, bu cocuk neden boyle cikti

Sizin bebeler süper hareketli ..:) Eloşa da kereme de maaşallah :) benimki anca dönüyor bakalım :)

Evet bu alerji hiç iyi olmadı sağlık olsun napalım , geçsin yeterki ....sadece telefonmu , herşeyi ele geçirdi :) belgeselleri bile dinliyoruz artık , görüntü yok :)))

cnm ozel asi var mi bu ay?

Yok cnm özel aşı.. 3 tane 6. Ay aşısı var o kadar.. Bizim doktor kuzunun canı az yansın diye 2 Aşının birleştirilmiş formunu yaptı.. Aynı anda doktor bi bacaktan hemşire bi bacaktan Yaptılar aşıları bitti gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…