Priori
Borulceyi ben de sevmiyorum, gaz yapiyor:)
P priori valla hiç gerek yok danışmana... biz ne güne duruyoruz... adı üzerinde DANIŞ-MA diyor hemde ücretli...
şaka bir yana konusunda uzman birinin fikirleri daha profesyonel olur...anladığım kadarıyla zaten bebeğinin nasıl etkileneceğini merak ettiğinden...herkes için hayırlısı olsun... hem senin hem bbeğin hemde bebeğine bakacak olanlar için...
baksana dünya para bakıcı ...kişiliğinden bir haber olduğun hem kaprisli hem davranışıyla uğraşmaktansa ...bebeğinin kanından bildiğin birilerinin bakması daha iyidir...gerçi sen bunun muhasebesini yapmışsındır...
inşallah her gününüz güzel geçer...inşallah senin hayalindeki gibi bakarlar...
[SIZE=5][COLOR=#ff0000]@simca12[/COLOR][/SIZE] canım yinede çok geldi bana .. hayat şartları zor tabi birşeyde diyemiyor insan değil mi...sonuçta canının parçasına bakacak...ama bakıcı işi zormuş... bende kızımı alsam ,hem kızıma hem de başka birinin bebeğine baksam ... baksana bakıcı işinde daha çok para var....sırf bakıcı için çalışacaksın canım Allah kolaylık versin
Priori
Borulceyi ben de sevmiyorum, gaz yapiyor:)
P priori Hz. Ömer ''kalbinizin ısınmadığı insanlardan uzak durun ''demiş...çevremizde insan kalmaz böyle olursa
sorun her zaman çıkıyor...
ama snowy hep dersin ya aklın yolu birdir diye...iyi iyidir kötü de kötüdür...he rinsan idrak eder ...işine gelmez o başka....
asgari müşterekte anlaşsak yeter bebeişlerimize bakanlarla...
Canım mutlaka temiz güzel bakarlar üzerine titrerler onların da canından ve kanından.. Ama yetemezler.. Benim istediğim gibi eğitim veremezler . Hoş bakıcı olsa ne kadar egitebilecek tartışılır.. 2 nolu börülcenin büyük oğlunu heba etmişler. Çocuk lisede ve tüm yaz kv lerde.. Okul açılmadan1 gün önce döndü evine. H.içi cuma akşamdan çıkar gelir pazar döner.. Kv lere daha düşkün. Onlar da farkında.. Kv dedi ki biz de böyle istemiyoruz evinden soğuyacak diye ama onu o hale getirenler de onlar.. Yanlış yaptıklarını biliyorlar.. Ben evimde bakılmasını söyledim.. Evden kopmasın dedim.. Dediğin gibi hayırlısı canım.. Yuva buldum bi tane montessori Eğitimi veriyorlar ve 24 aylıklar için de Sınıfları var birlik Mah. Deymiş.. Eşimde tamam dedi bakalım artık ne olacak, zaman ne gösterecek...
Oysa ki ilk duyduğumda sevinmiştim 4 ablam olacak diye.. Ama börülce işte gaz yapınca yapıyor... Onlar adına üzülmüyor değilim hayallerini yıktım..
Çok sevindim senin adına .. Keşke bizim de öyle fırsatımız imkanımız olsaydı.. İşten ayrılsam diye düşündüm ama ben çalışmadan duramam.. Her türlü zor benim için.. Börülcelerin sevdiğine sevindim.. Evet yakın olunca zor oluyor.. Hayata bakışımız beklentilerimiz alışkanlıklarımız çok farklı.. Fakat birazcık SAYGI her sorunun üstesinden gelebilirdi.. Neyse öyle işte.. Bizim şer bildiğimizde vardır inşallah bir hayır..Tabirine bayildim canim. Cok haklisin. Yavrunu birtek sen, arzu ettigin sekilde yetistirirsin. Cok zor birakmak.
Dun mevzu oldu. Olur da isim olursa bebegimizi kime guvenip birakabiliriz diye sordum. "Kimseye birakamayiz, derslerimizi ona gore ayarlariz. Birimiz ogleden once, birimiz ogleden sonraya ders alir. Zaten emzirirken laba giremezsin, idare ederiz" dedi. Sasirdim. Ondan bu hassasiyeti beklemiyordum.
Bu arada ben gorumcelerimi seviyorum. Ama yasantim sizinle mukayese edilmez. Yilda 2-3 gun goruyorum. Birarada olsak sikintili olurdu elbet.
dün aynı konuyu eşimin ailesiyle tartıştık...dediğin gibi biz bakarız eğitim veremeyiz demeye getirdiler...bende onlardan beklemiyorum ama en azından benim yapacaklarımı desteklesinler diye umut etmiştim...endişe etmekte haklısın...Canım mutlaka temiz güzel bakarlar üzerine titrerler onların da canından ve kanından.. Ama yetemezler.. Benim istediğim gibi eğitim veremezler . Hoş bakıcı olsa ne kadar egitebilecek tartışılır.. 2 nolu börülcenin büyük oğlunu heba etmişler. Çocuk lisede ve tüm yaz kv lerde.. Okul açılmadan1 gün önce döndü evine. H.içi cuma akşamdan çıkar gelir pazar döner.. Kv lere daha düşkün. Onlar da farkında.. Kv dedi ki biz de böyle istemiyoruz evinden soğuyacak diye ama onu o hale getirenler de onlar.. Yanlış yaptıklarını biliyorlar.. Ben evimde bakılmasını söyledim.. Evden kopmasın dedim.. Dediğin gibi hayırlısı canım.. Yuva buldum bi tane montessori Eğitimi veriyorlar ve 24 aylıklar için de Sınıfları var birlik Mah. Deymiş.. Eşimde tamam dedi bakalım artık ne olacak, zaman ne gösterecek...
Oysa ki ilk duyduğumda sevinmiştim 4 ablam olacak diye.. Ama börülce işte gaz yapınca yapıyor... Onlar adına üzülmüyor değilim hayallerini yıktım..
maşşallah ailene snowwyyyTabirine bayildim canim. Cok haklisin. Yavrunu birtek sen, arzu ettigin sekilde yetistirirsin. Cok zor birakmak.
Dun mevzu oldu. Olur da isim olursa bebegimizi kime guvenip birakabiliriz diye sordum. "Kimseye birakamayiz, derslerimizi ona gore ayarlariz. Birimiz ogleden once, birimiz ogleden sonraya ders alir. Zaten emzirirken laba giremezsin, idare ederiz" dedi. Sasirdim. Ondan bu hassasiyeti beklemiyordum.
Bu arada ben gorumcelerimi seviyorum. Ama yasantim sizinle mukayese edilmez. Yilda 2-3 gun goruyorum. Birarada olsak sikintili olurdu elbet.
kızlar benim kuzum kendi yapamıyor ama bir yere dayayıp tutunmasına yardıme dince kendi adım adım ilerliyor...sizinkilerde yapıyordur belki ama ben dün görünce şaşırdım.. tosbaa minnacık boyuyla ... sanırım emeklemeden yürüyecek...
masallah kuzuna canim. Bizimki tam tur donmeye yeni basladi. Ayaga kaldirinca azicik direnip atio totosuni yere. Senin kiz pire gibi olacak desenehaklı doktor ne gerek var bu kadar yüklenmeye madem sıkıntı olmuyor aşının bölünmesi ,normal çizelgeninde böyle değiştirilmesi sağlasalar bari...
evet her gün yeni bir sevimlilik ve yeni bir sıkıntı...sevgiyle büyüsünde artık yapacak bir şey yok onlardan yana...istemeye istemeye azarlıyarak büyümesinden iyidir diyeceğiz artık...
2010 yılında yapılan müracaat ...bizim ülkede kağıt evrak işleri çoook yavaş ilerliyor...sonuçlanmasıda 2020 yi bulur sanırım...
Ahahahaaa. Yuh diyorum cok komikler. O nedir yahu..! Kardeslerinin hayalinin hic mi kiymeti yokmuss..!inşallah kolay geçsin aşınız kuzum.. Dua edelim ela nın Ateş'i yükselmesin..
Ay ne bileyim kuzum yaa.. Aklımı oynatacak gibi oluyorum.. Sıkıntı şu benim kv ve börülcelerle aram pek yok.. Sonradan bozuldu gibi bişi oldu.. Başım açık olduğu için hayallerindeki gelin değilmişim börülcelerin.. Onlar kendileri gibi birini istemişler hayal etmişler.. Falan filan... Eşime de söyledim madem böyle neden onların hayalindeki gelini getirmedin ailene diyebilmiyor muydunuz böyle olacağını dedim.. Ben onların hayalindekini istemedim seni istedim böyle mutluyum dedi ama Lafı duydum ben börülcelerden.. Iki ara bi derede Döktüm yine içimi
Ahahahaaa. Yuh diyorum cok komikler. O nedir yahu..! Kardeslerinin hayalinin hic mi kiymeti yokmuss..!
canim insallah bir sıkinti yokturKııızzlaaarrr seelaammmm , çok ilerlemişsiniz
Bebişleri hasta olanlar inş düzelmiştir .. Hasta olan varsa acil şifalar diliyorum ... Bizimde dün kakamızda kan vardı , takipteyim bakalım , bugün olmadı şükür...
Yaa ben yetişemiyorum hiçbirşeyeufaklık bırakınca fır dönüyor artık ... Hamakta da ana kucağındada durmuyor dönmeye çalışıyor , kızıyor birşeylere sonra ter içinde kalıyor , kıyafetlerin yakasını sündürüp ağzına alıyor , hepsi sündü bende sürekli taşımaktan yoruldum , sırtımda geçmeyen bir agrı var ve kollarımın dermanı hakikaten kalmadı çünkü bulaşıkları zor yıkıyorum şimdi uyududa dsyandım oturuyorum :)
Gecede sürekli memede , acıkınca me yada ma diye ağlıyordu bugün meme ve mama diye ağladı tesadüfmü bilmiyorum ama çok hoşuma gittiişaret edip birşeyi gösterince bakıyor meraklı meraklı .
Bu arada bacakta ağlatmadan uyutmaya çalışıyordum ninni söyleyerek ama boğazım acımaya başladı bende telefona kaydettim sesimi , onu açıyorum uyuturken o yüzden tek internete girdiğim zamanıda bitirdimevde zaten internet yok hala
cnm nasil uyutuyorsun?Canım benim, hepimizin başında öyle bir dert var bende çalışacağım bir kaç haftaya kalmaz büyük ihtimalle.ekonomik yönden Allah a şükür hiç ihtiyacımız ama çalışmak kanımıza işlemiş:)senin yapabileceğin en güzel şey bunları düşünmeden onunla geçireceğin vakti kaliteli kılmak zaten çocuklar sevgiyle mutlu olurlar gerisi teferruat emin ol..
iyiymis cnm ben de istanbuldayim :)canım istanbuldayım ben 500 tl civarı ama haftanın 4 günü sadece. sen hangi sehirdeydin?
benim kuzu da zipliyor surunurken daha emekleme yok tamAyin daha 24 u gulum. Gecmis olsun. Sikintisiz atlatir kuzun insallah.
Masallah masallah. Soyledim ama degil mu
Benim sipa zipliyor adim atmiyor. Emeklerken de zipliyor gerci. Bir tavsanlik var bu velette ama hayirlisi
cnm ozel asi var mi bu ay?Maşallah minik ela ya... Bi akşam gelmişsin ve ela yürüyor...
Canım o aşı sağlık Ocağında yokmuş.. Ben Doğum yaptığım hastanede yaptırıyorum aylık kontroller sırasında.. Doktorumuz söyledi bize de 3 aşı ile yormayalım kuzuyu diye.. Kabul ettik.. Çok şükür ateşimiz olmadı bizim. Pazartesi akşam yaptırdık bitti... kzu
Canım önümüzdeki 2 hafta için randevu alamadım.. 27 sinde doktorumuz yokmuş.. Diğer hafta da bayram .. Ben ancak c.tesi götürebiliyorum doktora ya da doktorumuzun h.içi nöbetçi olduğu günlerde gidiyoruz eşimin iş çıkışında.. O da Yanımda olsun istiyorum doktor ne diyor ne anlatıyor bilsin.. Süreci takip etsin.. Bir de aşı olan aylarda tarihi hesaplıyor doktor.. Şu tarihten idevletintibaren yapabiliriz diyor ona göre ayarlayıp gidiyorjdevuz..
canım benimki rooc marka ama en iyisini bilemiyorum.iyiymis cnm ben de istanbuldayim :)
benim kuzu da zipliyor surunurken daha emekleme yok tam
kerem emekliyor mu surunuyor mu?ileri gidebiliyor mu?
benim yavruda geri vites var sadece ileri pek nadir
Priori cnm yok bi sıkıntı sağol cnm :) inek sütü alerjisinden kaka kanlı dedi doktoru ...
Snowy maviş niye zıplıyor bebeleriniz :))))
Emekliyor canim. Geriye dogru duzgun emekliyor one giderken zipliyor
Masallah pasana:)
Alerji cok sikintili bir durum. En gec 1 yasinda gecer insallah. Uykusu da guzelmis, telefonuna el koydu desene
Hirsizinin kizi ellerinden tutunca adim atiyormus canim, benimki zipliyor. Mevzu oradan ciktiHamileyken baktigin hayvandan etkilenir derler. Tavsana/kurbagaya bakmadim ama, bu cocuk neden boyle cikti
cnm ozel asi var mi bu ay?
ileri gitmeye calisiyor :)Priori cnm yok bi sıkıntı sağol cnm :) inek sütü alerjisinden kaka kanlı dedi doktoru ...
Snowy maviş niye zıplıyor bebeleriniz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?