oy cnmaYok cnm özel aşı.. 3 tane 6. Ay aşısı var o kadar.. Bizim doktor kuzunun canı az yansın diye 2 Aşının birleştirilmiş formunu yaptı.. Aynı anda doktor bi bacaktan hemşire bi bacaktan Yaptılar aşıları bitti gitti..
İyi geceler herkese
Eskiden sabaha kadar uyuyan kızım,hala 2 saatte bir uyanıyor.doktorum gece 1 kere uyandır,emsin dediğinden beri uykusu bozuldu,tesadüf mü,uyandırdım diye mi,dişten mi hiç bilmiyorum,inşallah eskiye döner.pek umudum da kalmadı gerçi,1 ayı geçti..yarın doktora gidicez bakalım bişey der mi..
İyi geceler herkese
Eskiden sabaha kadar uyuyan kızım,hala 2 saatte bir uyanıyor.doktorum gece 1 kere uyandır,emsin dediğinden beri uykusu bozuldu,tesadüf mü,uyandırdım diye mi,dişten mi hiç bilmiyorum,inşallah eskiye döner.pek umudum da kalmadı gerçi,1 ayı geçti..yarın doktora gidicez bakalım bişey der mi..
Günaydınlar herkese,
Dün gece benim bıdık 12,30 da uyudu 1 saat sonra kalktı ve sonra 3 de uyudu. Şu 2 gündür çok kötüyüz uykusu var ama uyuyamıyor damağını kaşıdıgım da rahatlıyor ama 2 dk suruyor rahatlamasıHiç bu kadar kötü olmamıştı gece yapmadıgım kalmadı altını değiştirdim sıcaklamıştır diye bi kat çıkarttım mama yaptım yemedi 1 saat sonra devam sütü verdim içti uyudu. Dün sabahta 5 de kalkıp aynı sekilde ugrastırmıstı hiç böyle değildi dişin bu kadar etkileyeceğini tahmin etmemiştim. Bi öneriniz varmı acaba?
Dolunay a da maşşalaah....koç çocuları genelde emeklemeden yürürmüş zaten aceleci oldukalrı için erkenden de konuşurmuş...çevremde denk gelirsem soruyorum koç çocuğu olanların hemen hemen hepsi aynı şeyi söyledi..diğer bebeklere göre daha erken yürümüş konuşmuşlar...masallah kuzuna canim. Bizimki tam tur donmeye yeni basladi. Ayaga kaldirinca azicik direnip atio totosuni yere. Senin kiz pire gibi olacak desene
Sorma. Sonuclaninca da nolcaksa. Sanki o donem usulsuzluk yapanlara hakettigi cezayi verecekler
canım çok geçmiş olsun... bir daha tekraralamaz inşallah...Kııızzlaaarrr seelaammmm , çok ilerlemişsiniz
Bebişleri hasta olanlar inş düzelmiştir .. Hasta olan varsa acil şifalar diliyorum ... Bizimde dün kakamızda kan vardı , takipteyim bakalım , bugün olmadı şükür...
Yaa ben yetişemiyorum hiçbirşeyeufaklık bırakınca fır dönüyor artık ... Hamakta da ana kucağındada durmuyor dönmeye çalışıyor , kızıyor birşeylere sonra ter içinde kalıyor , kıyafetlerin yakasını sündürüp ağzına alıyor , hepsi sündü bende sürekli taşımaktan yoruldum , sırtımda geçmeyen bir agrı var ve kollarımın dermanı hakikaten kalmadı çünkü bulaşıkları zor yıkıyorum şimdi uyududa dsyandım oturuyorum :)
Gecede sürekli memede , acıkınca me yada ma diye ağlıyordu bugün meme ve mama diye ağladı tesadüfmü bilmiyorum ama çok hoşuma gittiişaret edip birşeyi gösterince bakıyor meraklı meraklı .
Bu arada bacakta ağlatmadan uyutmaya çalışıyordum ninni söyleyerek ama boğazım acımaya başladı bende telefona kaydettim sesimi , onu açıyorum uyuturken o yüzden tek internete girdiğim zamanıda bitirdimevde zaten internet yok hala
canım 1 defamı uyandırıyordun... diş sıkıntısıdır uynadırdığın için dedildir belki...İyi geceler herkese
bu aralar bebeişlerin çoğunda aynı sıkıntı var...bir gün iyiler 2 gün kötüler... gece 1-2 gibi karnı doyarsa iyi uyuyor yoksa sabaha kadar kaç defa kalkıyor...Günaydınlar herkese,
Dün gece benim bıdık 12,30 da uyudu 1 saat sonra kalktı ve sonra 3 de uyudu. Şu 2 gündür çok kötüyüz uykusu var ama uyuyamıyor damağını kaşıdıgım da rahatlıyor ama 2 dk suruyor rahatlamasıHiç bu kadar kötü olmamıştı gece yapmadıgım kalmadı altını değiştirdim sıcaklamıştır diye bi kat çıkarttım mama yaptım yemedi 1 saat sonra devam sütü verdim içti uyudu. Dün sabahta 5 de kalkıp aynı sekilde ugrastırmıstı hiç böyle değildi dişin bu kadar etkileyeceğini tahmin etmemiştim. Bi öneriniz varmı acaba?
kızlar benim kuzum kendi yapamıyor ama bir yere dayayıp tutunmasına yardıme dince kendi adım adım ilerliyor...sizinkilerde yapıyordur belki ama ben dün görünce şaşırdım.. tosbaa minnacık boyuyla ... sanırım emeklemeden yürüyecek...
ben 2 defa dişlik aldın 2 side evin içinde kayboldu gitti bulamıyoruz...Canim cogumuz ayni durumdayiz. Duzenleri bozuldu. Ici su dolu disligi buzlukta bekletiyorum, donuyor. Col seviyor onunla dis etlerini kasimayi. Emzik kullananlar icin onu da dolapta biraz bekletip vermenin bebegi rahatlattigini soyleyenler var. Ama bu bir surec. Zor bir surec.
Huysuzlaninca ben oyun oynatiyorum. Oturtuyorum, cok hosuna gidiyor. Dikkatini dagitiyorum mumkun oldugunca. Cabucak yoruluyor ve uykuya daha cabuk daliyor.
kv sürekli ayakta dikiyor kızımı ve bir yerlere yaslayıp koltuk altından destekliyordu bununda etkisi var galiba... ama dün banyoda bir baktım koltuk altları bıçak atılmış gibi kesik kesikti sürekli oralarından tuttuğu için...sürekli ayaklarının üzerinde olmasıda bacaklarını ağrıtıyordur belki...iyimi yaptı kötümü yaptı öyle tutmakta bilemiyorum...maşallah kuzuya benimki daha ilerleyemedi o kadar
Canim cogumuz ayni durumdayiz. Duzenleri bozuldu. Ici su dolu disligi buzlukta bekletiyorum, donuyor. Col seviyor onunla dis etlerini kasimayi. Emzik kullananlar icin onu da dolapta biraz bekletip vermenin bebegi rahatlattigini soyleyenler var. Ama bu bir surec. Zor bir surec.
Huysuzlaninca ben oyun oynatiyorum. Oturtuyorum, cok hosuna gidiyor. Dikkatini dagitiyorum mumkun oldugunca. Cabucak yoruluyor ve uykuya daha cabuk daliyor.
Dolunay a da maşşalaah....koç çocuları genelde emeklemeden yürürmüş zaten aceleci oldukalrı için erkenden de konuşurmuş...çevremde denk gelirsem soruyorum koç çocuğu olanların hemen hemen hepsi aynı şeyi söyledi..diğer bebeklere göre daha erken yürümüş konuşmuşlar...
maksat evrak işleri dönsün...görüldü yapılsın...sonuçlanmasada olur...
canım çok geçmiş olsun... bir daha tekraralamaz inşallah...
dişler bir çıksaydı..uyumalarıda düzene girer...
mama diyince gerçekten emmek istiyormu acaba... meme verirken mama mı yiycen falan diyormusun...
bende uzun süre ninni okuyunca detone oluyorum ozamn uyanıyor gıcık oluyor boğazım :)... sesini kaydetmeyi iyi akıl etmişsin...
canım 1 defamı uyandırıyordun... diş sıkıntısıdır uynadırdığın için dedildir belki...
bu aralar bebeişlerin çoğunda aynı sıkıntı var...bir gün iyiler 2 gün kötüler... gece 1-2 gibi karnı doyarsa iyi uyuyor yoksa sabaha kadar kaç defa kalkıyor...
bizim oğlan yüzüstü yatarken oyuncağını uzağa koyuyorum onu almaya çalışırken tırtıl gibi emekliyor popişi havayya kaldırarak
ben 2 defa dişlik aldın 2 side evin içinde kayboldu gitti bulamıyoruz...
kv sürekli ayakta dikiyor kızımı ve bir yerlere yaslayıp koltuk altından destekliyordu bununda etkisi var galiba... ama dün banyoda bir baktım koltuk altları bıçak atılmış gibi kesik kesikti sürekli oralarından tuttuğu için...sürekli ayaklarının üzerinde olmasıda bacaklarını ağrıtıyordur belki...iyimi yaptı kötümü yaptı öyle tutmakta bilemiyorum...
kızlar bu dediklerinizi yapıyorum zaten. şu 2 gündür sanki biri cimcikliyormuş gibi ağlıyor içim gitti 2 gündür
bu koç bebeklerin aceleci olduklarını bende duydum bekleyip göreceğiz :)
bizim oğlan yüzüstü yatarken oyuncağını uzağa koyuyorum onu almaya çalışırken tırtıl gibi emekliyor popişi havayya kaldırarak
Gunaydinlarfcanan
günaydın
bugün kimse yok bir sen bir ben nerede anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?