2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
oy cnma
neyse kurtuldunuz darisi bize
sunnet ne zmn?yaptirayim da ciksin aradan bir an evvel

İyi geceler herkese

Eskiden sabaha kadar uyuyan kızım,hala 2 saatte bir uyanıyor.doktorum gece 1 kere uyandır,emsin dediğinden beri uykusu bozuldu,tesadüf mü,uyandırdım diye mi,dişten mi hiç bilmiyorum,inşallah eskiye döner.pek umudum da kalmadı gerçi,1 ayı geçti..yarın doktora gidicez bakalım bişey der mi..

Gunaydin hanimlar, guzel bir gun olur insallah

Buyuk korsan gec gelir, kucuguyle idare edecegim bugun:) Hafta sonuna kpss varmis. Girecek olan herkese basarilar diliyorum. Insallah atanirsiniz

Disten sanirim canim. Benimkinin de sagi solu belli olmuyor. Bazen saat basi uyaniyor. Dun 8 de yatti. 10.3 gibi aglayarak kalkti. Emzirdim. Sabah 6 ya kadar uyanmadi.

Günaydınlar herkese,
Dün gece benim bıdık 12,30 da uyudu 1 saat sonra kalktı ve sonra 3 de uyudu. Şu 2 gündür çok kötüyüz uykusu var ama uyuyamıyor damağını kaşıdıgım da rahatlıyor ama 2 dk suruyor rahatlaması Hiç bu kadar kötü olmamıştı gece yapmadıgım kalmadı altını değiştirdim sıcaklamıştır diye bi kat çıkarttım mama yaptım yemedi 1 saat sonra devam sütü verdim içti uyudu. Dün sabahta 5 de kalkıp aynı sekilde ugrastırmıstı hiç böyle değildi dişin bu kadar etkileyeceğini tahmin etmemiştim. Bi öneriniz varmı acaba?

Bizdede aynı problem var canım pazar gününden beri dertlerini de anlatamıyorlar çok üzülüyorum

Canim cogumuz ayni durumdayiz. Duzenleri bozuldu. Ici su dolu disligi buzlukta bekletiyorum, donuyor. Col seviyor onunla dis etlerini kasimayi. Emzik kullananlar icin onu da dolapta biraz bekletip vermenin bebegi rahatlattigini soyleyenler var. Ama bu bir surec. Zor bir surec.

Huysuzlaninca ben oyun oynatiyorum. Oturtuyorum, cok hosuna gidiyor. Dikkatini dagitiyorum mumkun oldugunca. Cabucak yoruluyor ve uykuya daha cabuk daliyor.

masallah kuzuna canim. Bizimki tam tur donmeye yeni basladi. Ayaga kaldirinca azicik direnip atio totosuni yere. Senin kiz pire gibi olacak desene
Sorma. Sonuclaninca da nolcaksa. Sanki o donem usulsuzluk yapanlara hakettigi cezayi verecekler
Dolunay a da maşşalaah....koç çocuları genelde emeklemeden yürürmüş zaten aceleci oldukalrı için erkenden de konuşurmuş...çevremde denk gelirsem soruyorum koç çocuğu olanların hemen hemen hepsi aynı şeyi söyledi..diğer bebeklere göre daha erken yürümüş konuşmuşlar...

maksat evrak işleri dönsün...görüldü yapılsın...sonuçlanmasada olur...

canım çok geçmiş olsun... bir daha tekraralamaz inşallah...
dişler bir çıksaydı..uyumalarıda düzene girer...
mama diyince gerçekten emmek istiyormu acaba... meme verirken mama mı yiycen falan diyormusun...
bende uzun süre ninni okuyunca detone oluyorum ozamn uyanıyor gıcık oluyor boğazım :)... sesini kaydetmeyi iyi akıl etmişsin...
canım 1 defamı uyandırıyordun... diş sıkıntısıdır uynadırdığın için dedildir belki...

bu aralar bebeişlerin çoğunda aynı sıkıntı var...bir gün iyiler 2 gün kötüler... gece 1-2 gibi karnı doyarsa iyi uyuyor yoksa sabaha kadar kaç defa kalkıyor...

maşallah kuzuya benimki daha ilerleyemedi o kadar

ben 2 defa dişlik aldın 2 side evin içinde kayboldu gitti bulamıyoruz...

maşallah kuzuya benimki daha ilerleyemedi o kadar
kv sürekli ayakta dikiyor kızımı ve bir yerlere yaslayıp koltuk altından destekliyordu bununda etkisi var galiba... ama dün banyoda bir baktım koltuk altları bıçak atılmış gibi kesik kesikti sürekli oralarından tuttuğu için...sürekli ayaklarının üzerinde olmasıda bacaklarını ağrıtıyordur belki...iyimi yaptı kötümü yaptı öyle tutmakta bilemiyorum...

günaydın arkadaşlar aktar canım 3 bacaktan bir ağza yapılıyor benim arkadaşın kızının ateşi olmadı inş sizinkilerde ateş yapmaz biz zor atlattık

kızlar bu dediklerinizi yapıyorum zaten. şu 2 gündür sanki biri cimcikliyormuş gibi ağlıyor içim gitti 2 gündür

bu koç bebeklerin aceleci olduklarını bende duydum bekleyip göreceğiz :)

bizim oğlan yüzüstü yatarken oyuncağını uzağa koyuyorum onu almaya çalışırken tırtıl gibi emekliyor popişi havayya kaldırarak

aynen kelebekim bizimki de çok ilerliyemiyor seninkine de maşallah...

ne kadar doğru bilmiyorum ama kız çocuğu erken konuşur erkek ise erken yürür derler

Yenisini al gülüm, cok işine yarayacak kuzunun

Soyleseydın keşke tutma dıye. 1 dk tutulur belki ama fazlası bence iyi degil. Vakti gelince, bedeni hazır olunca o kalkar zaten.

kızlar bu dediklerinizi yapıyorum zaten. şu 2 gündür sanki biri cimcikliyormuş gibi ağlıyor içim gitti 2 gündür

bu koç bebeklerin aceleci olduklarını bende duydum bekleyip göreceğiz :)

Dün tv de bir cocuk doktoru aynen senin kullandıgın ifadeyı kullandı ve diş çıkarırken böyle olurlar dedi canım. Rahatlatacak başka bir yontem ben bilmiyorum. Aglayarak uyandıgında kucagıma alıp öpüyorum, pışpışlıyorum. Isık acmıyorum ve konuşmuyorum. Tekrar uyuyor...

bizim oğlan yüzüstü yatarken oyuncağını uzağa koyuyorum onu almaya çalışırken tırtıl gibi emekliyor popişi havayya kaldırarak

Masallah paşana

kızlar diş çıkarırken iştah kesilir mi acaba bizimki aşı oldukttan sonra ştahı kesildi aşının da etkisi olabilir mi sürekli emmek istiyor ama ek gıda hiç almak istemiyor sütüm de az yetmezki ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…